Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

mennüm gelsin:
sabah aç karnına 2kuru kayısı
1 yum(kaşarlı ), 7-8 zeytin , az tandır ekmeği, 1 lokma reçel
ara:2 kuru kayısı 4 kuru üzüm

öğlen: taze fasulye+müsli

ara:Çok açlık hissedersem kuru meyvelerden var yanımda

akşam :kahvaltı yapacağım yoğunluk yum salatası olacak

su:1,5lt (henüz)

spor:45 dk koşu bandı (240 kcal)
aralarda:sade kahve ve 1 kupa yeşil çay içtim)

çok geçmiş olsun tatlım , yokluğun çok belli ..merak ediyordum seni

teşekkür ederim canım ,atlatamadım daha ,antibiyotik içmemek için direniyorum ama beni çok süründürdü bu hastalık

senin yaptığın spora hayranımmm , maşşallahhhhhergün yapıyosun dimee

menün güzel .böyle devam et ben olsam reçel yerine bal ,pekmez tercih ederdim ekmek te hiç olmasa daha iyi
diğer öğünlerde ekmek yok heralde
hadi sabah ye biraz ,bende arada sabahları 1 dilim yiyorum

öff şimdide ekmek pişiriyorum
1 dilim yerim sıcak sıcak ,buğday unu,haşhaş ve ketentohumlu
dışarıdan aldığım ekmeleri hiç yemiyorum,ekmek almıyoruz daha doğrusu evde bol malzemeli yapmaya çalışıyorum

merhaba kızlar
bugun menum
sabah
1 dilim ekmek
3 zeytın
1 kk peynır
öğlen
1 kase yoğurt
3 kasık yulaf karışımı
aksamda ekmeksiz 1 tabak yemek yerım kapanışı yaparım

krakkercim nasılsın görüşemedık

Menümü vereyim
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, 1 dilim tuzsuz etimek, domates, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı kaymak, çayı
Ara
Yeşil elma, Türk kahvesi, 2 yulaflı biskuvi
Öğle
1 kase mercimek çorbası, 4 yemek kaşığı susuz tarafından zeytinyağlı taze fasulye yemeği, 1 kase yogurt, yarım çörek
Ara
1 muz, avuç içi ceviz
Akşam
1 kase mercimek çorbası, 4 yemek kaşığı susuz tarafından zeytinyağlı taze fasulye yemeği, 1 kase cacık
Ara
Türk kahvesi ya da bitki çayı

çok alıştım yürümeye ,yürüdükten sonra çok mutlu oluyorum....sadece sabah ekmek yiyorum ekmek yemezsem yumurtayı zor yutarım ...... bir de bazı uzmanlar diyor ya ekmeksiz diyet olmaz diye (gerçi çelişkili bir durum)

Menu: sabah: bir mandalina, etimek(40 cal) üçgen peynir birazda izgara suucuk
Oglen: form
Aksam: salata(yagsiztuzsuz),yogurt
Ara: iki mandalina,kahve sade. Kiraz sapi cayi

günaydın kızlar dün akşam menüme harfiyen uydum yaptım yumurta salatamı zeytin falan karnım iyice doyarak kalktım sofradan. buraya kadar herşey güzeldi ta ki bir arkadaşımdan yoğurt mayası almaya gidinceye kadar.......... arkadaşım şerbetli bir tatlı yapmıştı ben yemem desem de bir ısrar bir ısrarr...yedim ama eve gelince gece 11de trombolinde 350 kez zıpladım
eşim yeter artık dedi kalbin duracak .zıplamayı bıraktım umarım zıplamam o tatlıyı eritmiştir.

Ya cok çabuk kilo alip cok cabuk kilo veren yapim var korkutuyor bu durum beni.ilerde de boyle mi olacak. Bugun tartildim 51.3 cikti. Sevinmedkten cok tedirgin oluyorum.

off çok kötü olmuşşumarım eritmişsindirr
böyle durumlarda şerbetli tatlı bana dokunuyor de canım insanlar diyetetekilere karşı nedense çok ısrarcı oluyorlar,rahatsızım dedinmi daha etkili

Ya cok çabuk kilo alip cok cabuk kilo veren yapim var korkutuyor bu durum beni.ilerde de boyle mi olacak. Bugun tartildim 51.3 cikti. Sevinmedkten cok tedirgin oluyorum.

canım dışarda çok yedin o yüzdendir ,istediğin kiloya gelsen bile 6 ay 1 yıl diyetteymiş gibi yemen lazım kilon otursun ,kilon yerleşmediği için oynamalar çok olur canını sıkma az ama sağlıklı şeyler yemeye devam et sen

Yok ama cuma gunu tartildigimda 52.0 ydim. Yani aslinda kilo verdim yine. Ama bu kadar hizli verip hizli almayi sevmiyorum. 55 i gordugum an gozum donuyor eski kiloma donecegim diye. Birdwn oluyor cunku

krakkercim nasılsın görüşemedık

yaa görüşemiyoruzzzz arkadaşşımm

annenler giitimi
ben hastaydım yine , bu gün iyiyim allaha şükür
ama ağzımın içii,dudaklarımın etrafı ,burnum hep yara oldu
suyu pipetle içiyorum ,yemekte yiyemiyorum

ne kadar güzel ,yaşam tarzın olmuş artık yürümek
ekmek çelişkili çok evet ,ama biz ekmekten vazgeçemiyoruz
bende sabah 1 dilim ekmek yiyorum canım çok çekerse her zaman değil

ekmek ,unlu şekerli gıda ,pilav yemediğim günler çok hafifliyorum su tutmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…