çok geçmiş olsun tatlım , yokluğun çok belli ..merak ediyordum seni
mennüm gelsin:
sabah aç karnına 2kuru kayısı
1 yum(kaşarlı ), 7-8 zeytin , az tandır ekmeği, 1 lokma reçel
ara:2 kuru kayısı 4 kuru üzüm
öğlen: taze fasulye+müsli
ara:Çok açlık hissedersem kuru meyvelerden var yanımda
akşam :kahvaltı yapacağım yoğunluk yum salatası olacak
su:1,5lt (henüz)
spor:45 dk koşu bandı (240 kcal)
aralarda:sade kahve ve 1 kupa yeşil çay içtim)
krakkercim nasılsın görüşemedıkteşekkür ederim canım ,atlatamadım daha ,antibiyotik içmemek için direniyorum ama beni çok süründürdü bu hastalık
senin yaptığın spora hayranımmm , maşşallahhhhhergün yapıyosun dimee
menün güzel .böyle devam et ben olsam reçel yerine bal ,pekmez tercih ederdim ekmek te hiç olmasa daha iyi
diğer öğünlerde ekmek yok heralde
hadi sabah ye biraz ,bende arada sabahları 1 dilim yiyorum
öff şimdide ekmek pişiriyorum
1 dilim yerim sıcak sıcak ,buğday unu,haşhaş ve ketentohumlu
dışarıdan aldığım ekmeleri hiç yemiyorum,ekmek almıyoruz daha doğrusu evde bol malzemeli yapmaya çalışıyorum
çok alıştım yürümeye ,yürüdükten sonra çok mutlu oluyorum....sadece sabah ekmek yiyorum ekmek yemezsem yumurtayı zor yutarım ...... bir de bazı uzmanlar diyor ya ekmeksiz diyet olmaz diye (gerçi çelişkili bir durum)teşekkür ederim canım ,atlatamadım daha ,antibiyotik içmemek için direniyorum ama beni çok süründürdü bu hastalık
senin yaptığın spora hayranımmm , maşşallahhhhhergün yapıyosun dimee
menün güzel .böyle devam et ben olsam reçel yerine bal ,pekmez tercih ederdim ekmek te hiç olmasa daha iyi
diğer öğünlerde ekmek yok heralde
hadi sabah ye biraz ,bende arada sabahları 1 dilim yiyorum
öff şimdide ekmek pişiriyorum
1 dilim yerim sıcak sıcak ,buğday unu,haşhaş ve ketentohumlu
dışarıdan aldığım ekmeleri hiç yemiyorum,ekmek almıyoruz daha doğrusu evde bol malzemeli yapmaya çalışıyorum
Masallah masallah. Abla niye 27 dk neden 25 degil 30 degil komik geldii :))Spor bildirimim
27 dk zumba
45 dk Jessica ile
Toplam 14.700 adım atmış oldum
Kuzum video 27 dk sürüyor napcan bu açıdan hiç düşünmedim zaten kadın ingilizce konuşuyor bense fransız bakıp gördüklerimi tekrar etmeye çalışıyorrMasallah masallah. Abla niye 27 dk neden 25 degil 30 degil komik geldii :))
günaydın kızlar dün akşam menüme harfiyen uydum yaptım yumurta salatamı zeytin falan karnım iyice doyarak kalktım sofradan. buraya kadar herşey güzeldi ta ki bir arkadaşımdan yoğurt mayası almaya gidinceye kadar.......... arkadaşım şerbetli bir tatlı yapmıştı ben yemem desem de bir ısrar bir ısrarr...yedim ama eve gelince gece 11de trombolinde 350 kez zıpladım
eşim yeter artık dedi kalbin duracak.zıplamayı bıraktım umarım zıplamam o tatlıyı eritmiştir.
Ya cok çabuk kilo alip cok cabuk kilo veren yapim var korkutuyor bu durum beni.ilerde de boyle mi olacak. Bugun tartildim 51.3 cikti. Sevinmedkten cok tedirgin oluyorum.
Yok ama cuma gunu tartildigimda 52.0 ydim. Yani aslinda kilo verdim yine. Ama bu kadar hizli verip hizli almayi sevmiyorum. 55 i gordugum an gozum donuyor eski kiloma donecegim diye. Birdwn oluyor cunkuoff çok kötü olmuşşumarım eritmişsindirr
böyle durumlarda şerbetli tatlı bana dokunuyor de canım insanlar diyetetekilere karşı nedense çok ısrarcı oluyorlar,rahatsızım dedinmi daha etkili
canım dışarda çok yedin o yüzdendir ,istediğin kiloya gelsen bile 6 ay 1 yıl diyetteymiş gibi yemen lazım kilon otursun ,kilon yerleşmediği için oynamalar çok olur canını sıkma az ama sağlıklı şeyler yemeye devam et sen
krakkercim nasılsın görüşemedık
Yok ama cuma gunu tartildigimda 52.0 ydim. Yani aslinda kilo verdim yine. Ama bu kadar hizli verip hizli almayi sevmiyorum. 55 i gordugum an gozum donuyor eski kiloma donecegim diye. Birdwn oluyor cunku
Spor bildirimim
27 dk zumba
45 dk Jessica ile
Toplam 14.700 adım atmış oldum
çok alıştım yürümeye ,yürüdükten sonra çok mutlu oluyorum....sadece sabah ekmek yiyorum ekmek yemezsem yumurtayı zor yutarım ...... bir de bazı uzmanlar diyor ya ekmeksiz diyet olmaz diye (gerçi çelişkili bir durum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?