Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Spor yapmadim. Valizimi topladimmm. Aslinda evime uzak degil pek. Otobusle uzak yani kendi arabanla evimden 65 km falanuzakta. Ama otobusle cok degistirmen gerekiyor. 3 otobus. Anca toparlandim evde huzun hakim yinede :))

Spor yapmadim. Valizimi topladimmm. Aslinda evime uzak degil pek. Otobusle uzak yani kendi arabanla evimden 65 km falanuzakta. Ama otobusle cok degistirmen gerekiyor. 3 otobus. Anca toparlandim evde huzun hakim yinede :))
Aynı evde olmadıkça her yer uzak be canım şimdiden hayırlı yolculuklar derslerinde kolaylik ve başarılar diliyorum Allah yar ve yardımcın olsun

Bugün detoks gibi bir diyet yaptım. Nasıl olsa haftalardır tokum.bugünkü gibi beslenme tarziyla biraz midem küçülür .ilk gün acayip başım ağrıyor bu sefer başım ağrıdı diye yemeğe sarilmicam. Ağrı kesici yle uykuyla falan atlatayim şu günü.

Menum
Ilık su 2 kuru kayısı

Sabah 3d.peynir.1 dilim ekmek.1 yumurta kapya biber domates

Ara.tarçınlı elma

Öğlen. Karnabahar yoğurt

Ara.1/2 armut 2 kayısı 2 avuç leblebi kahve

Aksam karnabahar yoğurt mor lahana 1d.peynir

Birazdan meyve+ kefir

Selam kizlar.
Ctesi menum
Sabah:kasarli+sucuklu tost,soganli yum.zeytin.

Aksam:kozlenmis patlican(yagda kavrulmus)+ salata+yogurt+avucici kdr ekmkk

Ara:cayin yaninda 1 avuctan az kuru dut+2 ceviz

40 dk yuruyus.

Bugun menum
Sabah:
3-4 pttes kizartmasi
KAsarlo yum.zeytin
Az ekmek

Ara:1 ceviz

Aksam:1tabsk makrnA+salata+ayran

Cayun yaninda kurudut ve cvz.az miktarda

40 dk yuryyus

Allah zihin açıklığı versinn ,güzel ayrııklar bunlarr

Ama tatlişkom, burda fiilin kendisi de aç değil.. Mesela aç kalmıyorum olsa beynimiz direk fiilin kendisine yani kal a odaklanır, olur aç kal..
Direk tokum demek de doğru tabi...
bende bişey ekleyeyeim yeri gelmişkenn

ben tokum ,sevgiyle yiyorum yemeklerimi ve yediklerime şükrediyorum
nuray sayarıdan ,ben kağıda yazdım buzdolabının üzerinde asılı ,eşim gülüyor ama faydasını gördüm

Sen boya da mı yapıyosun, maşallah sana

bayılırım boya badana işine kendim yapınca ev dağılmıyor ve çok keyif alıyorum

kilo bildirimleri alalım kızlarrrrrr

ben +1 kg su içmemenin bedeli
kaçamaklarım olmadı 2 çatal künefe sadece malum dönem öncesi süründürüyo beni bir gelse

Ooo ne güzel geldin canım...
Kızlar harikasınız bu hafta, haftaya B bur50 ile ben de destek verelim inşaallah böyle devam edelimçç

canım siz burla sabit çıkın yeterrrrben sizin yerinizede kilo veririm ,bir türlü geçemedim ikinizideeee

Kızlar Tebrikler bu hafta 3. Olmusuz

yaşasınnnn,,sonundaa güzel bir sonuç ama yetmeeeezzzzzz 1. olmalıyızzzzz

Biraz üçüncülüğü kutlayalim sevindim

canlarıımmmmm

bu hafta kim benimle takım olmak isterrr

menülerimizi değerlendirelimmm ,cıslara izin vermiyelim
benim geçen hafta L losefar menümü değerlendirip çekirdeği yemeseydin dedi o kadar etkili oldu kiiiii ,elimi çekirdeğe sürmedim sayesinde teşekkürler canımm

B bur50 çok ihmal ettin burayıı ,neden daha sık giremiyosunn

ay canım benimmmm rica ederim , perş. günü çekirdek yemen seni olumsuz etkiler diye düşünmüştüm
ben de bu hafta biriyle yarışalım diyecektim senin takım olma fikrin de güzel....
ben de bu sabah +500 gr gördüm ama ben de hafta sonu çok az su içiyorum ondan kaynaklıdır diye düşündüm ....gerçi 4 günde( ptesi-salı-çarş-perş) 1 kg verilebiliryorsa 3 günde de +500 gr alınabilir ..artık hiç şaşırmıyorum ama kara kara düşünüyorum ne olacak böyle diyeeeee...bu hafta da tam gaz devam 57yi görmek istiyorum ...bu hafta da hepimiz için kaçamaksız olsun kontrol edelim birbirimizi.....

yine kimsecikler yok , ben menümü veriyorum ;
sabah:15 zeytin, 3-4 dilim kaşar, 1 dilim etimek (yumurta yoktu)

ara:3 tane minik hurma , azcık leblebi( çok acıktım )

öğlen :müsli

ara:-----(yanıımda hiçbirşey yok çekmecem bomboş)

akşam :kuru fasulye+salata+yoğurt+2 turşu sivri biber yemeyi planlıyorum

spor:koşu bandında 50 dk(250 kal)

su:henüz1,5( atık suyumu arttırıyorum öğlenden sonrada 750 ml)

ve size sözzzzzz kesinlikle bu hafta kaçamak yok

baş ağrısı ve halsizlik çok oldu
akşam erken yatıp saat 9 gibi kalktım ve 1 kase pul biberli yoğurt yedim
dünü zor atlattım veeeeee
bu sabah 67,3 tüm tammmmm 1 kilo yağ yakmışım 1 haftada

aklımı başaıma getirdin ,kilo verme dönemimde hiç çekirdek yememem lazım kabak çekirdeği belki biraz olabilir sadece

menü güzel ,sen yavaş yavaş arttır suyu canım
ben normalde sanah 1,5 öğleden sonra 1.5 ltlik şişeleri içiyorum ve arada 1 litre daha içmeye çalışıyorum
geçen hafta ağzımdaki yaralardan içemedim sonuç ortada
bu saate kadar 2 litre su içtim

gideyim hurma ile ara öğün yapayım, hurmam var araöğünlük ama bende hep ihmal ediyorum

kızlarr kuzenimin nişanı vardı ben haftaya zannediyordum bu haftaymış cumartesi günü
o yüzden hızlı kilo vermem lazım istemeyirekte olsa protin diyeti yapıcamm

menümü yazayım

sabah
1 yumurta
peynir
15 yeşilzeytin

öğlen

1 porsiyon haşlanmış tavuk eti
1 kase yoğurt

ara

türk kahvesi
2 tatlı kaşığı pekmez tahin

akşam

1 porsiyon tavuk
1 kase yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…