Aynı evde olmadıkça her yer uzak be canım şimdiden hayırlı yolculuklar derslerinde kolaylik ve başarılar diliyorum Allah yar ve yardımcın olsunSpor yapmadim. Valizimi topladimmm. Aslinda evime uzak degil pek. Otobusle uzak yani kendi arabanla evimden 65 km falanuzakta. Ama otobusle cok degistirmen gerekiyor. 3 otobus. Anca toparlandim evde huzun hakim yinede :))
Spor yapmadim. Valizimi topladimmm. Aslinda evime uzak degil pek. Otobusle uzak yani kendi arabanla evimden 65 km falanuzakta. Ama otobusle cok degistirmen gerekiyor. 3 otobus. Anca toparlandim evde huzun hakim yinede :))
bende bişey ekleyeyeim yeri gelmişkennAma tatlişkom, burda fiilin kendisi de aç değil.. Mesela aç kalmıyorum olsa beynimiz direk fiilin kendisine yani kal a odaklanır, olur aç kal..
Direk tokum demek de doğru tabi...
Sen boya da mı yapıyosun, maşallah sana
Kızlar Tebrikler bu hafta 3. Olmusuz
Biraz üçüncülüğü kutlayalim sevindim
ay canım benimmmm rica ederim , perş. günü çekirdek yemen seni olumsuz etkiler diye düşünmüştümcanlarıımmmmm
bu hafta kim benimle takım olmak isterrr
menülerimizi değerlendirelimmm ,cıslara izin vermiyelim
benim geçen hafta L losefar menümü değerlendirip çekirdeği yemeseydin dedi o kadar etkili oldu kiiiii ,elimi çekirdeğe sürmedim sayesinde teşekkürler canımm
B bur50 çok ihmal ettin burayıı ,neden daha sık giremiyosunn
hani yoğurt sütSabah: biraz krep tel peynir domates biber
Ara sade turk kahvesi
Oglenortakal
Aksam: biraz pilav. Tavuklu patates.
baş ağrısı ve halsizlik çok olduBugün detoks gibi bir diyet yaptım. Nasıl olsa haftalardır tokum.bugünkü gibi beslenme tarziyla biraz midem küçülür .ilk gün acayip başım ağrıyor bu sefer başım ağrıdı diye yemeğe sarilmicam. Ağrı kesici yle uykuyla falan atlatayim şu günü.
Menum
Ilık su 2 kuru kayısı
Sabah 3d.peynir.1 dilim ekmek.1 yumurta kapya biber domates
Ara.tarçınlı elma
Öğlen. Karnabahar yoğurt
Ara.1/2 armut 2 kayısı 2 avuç leblebi kahve
Aksam karnabahar yoğurt mor lahana 1d.peynir
Birazdan meyve+ kefir
ay canım benimmmm rica ederim , perş. günü çekirdek yemen seni olumsuz etkiler diye düşünmüştüm
ben de bu hafta biriyle yarışalım diyecektim senin takım olma fikrin de güzel....
ben de bu sabah +500 gr gördüm ama ben de hafta sonu çok az su içiyorum ondan kaynaklıdır diye düşündüm ....gerçi 4 günde( ptesi-salı-çarş-perş) 1 kg verilebiliryorsa 3 günde de +500 gr alınabilir ..artık hiç şaşırmıyorum ama kara kara düşünüyorumne olacak böyle diyeeeee...bu hafta da tam gaz devam 57yi görmek istiyorum ...bu hafta da hepimiz için kaçamaksız olsun kontrol edelim birbirimizi.....
yine kimsecikler yok , ben menümü veriyorum ;
sabah:15 zeytin, 3-4 dilim kaşar, 1 dilim etimek (yumurta yoktu)
ara:3 tane minik hurma , azcık leblebi( çok acıktım )
öğlen :müsli
ara:-----(yanıımda hiçbirşey yok çekmecem bomboş)
akşam :kuru fasulye+salata+yoğurt+2 turşu sivri biber yemeyi planlıyorum
spor:koşu bandında 50 dk(250 kal)
su:henüz1,5( atık suyumu arttırıyorum öğlenden sonrada 750 ml)
ve size sözzzzzz kesinlikle bu hafta kaçamak yok
gideyim hurma ile ara öğün yapayım, hurmam var araöğünlük ama bende hep ihmal ediyorumyine kimsecikler yok , ben menümü veriyorum ;
sabah:15 zeytin, 3-4 dilim kaşar, 1 dilim etimek (yumurta yoktu)
ara:3 tane minik hurma , azcık leblebi( çok acıktım )
öğlen :müsli
ara:-----(yanıımda hiçbirşey yok çekmecem bomboş)
akşam :kuru fasulye+salata+yoğurt+2 turşu sivri biber yemeyi planlıyorum
spor:koşu bandında 50 dk(250 kal)
su:henüz1,5( atık suyumu arttırıyorum öğlenden sonrada 750 ml)
ve size sözzzzzz kesinlikle bu hafta kaçamak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?