Geçmiş olsun canım, ihmal etme git doktora...selam kızlar
Ellssa bir döndün pir döndün maşalah
ben pazartesi sabahına +700gr la başladım malesef
dünden beri aşırı bir karın ve bel ağrım var,malum dönem yeni bitmişti ama tekrar başladı ,doktora gitmeyede korkuyorum
kızımın haftasonu üniversitesınavı var izinli evde çalışıyo ,onunda canını sıkmak istemiyorum çok stresli bi dönemde zaten
kendini yemeğe vurdu kızzcağız
bugünde yaprak sarması yapmaya çalışıcam komşulardan yardım alırım artık ,ayakta durmakta zorlanıyorum
ben mümkün olduğu kadar uğramaya çalışırım
Canım nerelerdesin
Hoşgeldin canım..merhabalar katılmak için ne yapmamız gerekli?
kaptanım ben hep burdayım konuyu okuyup geçiyorumCanım nerelerdesin
hoşbulduk canım bende özledim sizi evet kilo aldım kış dönemi hiç diyet yapasım gelmedi sürekli birşeyler yedimhoş geldin canım özledik seni, kilo alarak dönmüşsün olsun veririz inş.beraber.... Şimdilik liste dışı olsan da listedeymiş gibi paylaşım yaparsan iyi olur adapte olursun cnm.
ne güzel eksidesin
hoş geldin canım kendini tanıtırmısın azcık....ben 38 yaşındayım 2 çocuğum var çalışıyorum
geçmiş olsun canım ihmal etme dr işini
tamam kaptancım yarın sabahtan itibaren burdayım günlük menülerimi bildiriyorum teşekkür ederimO zaman ayrıldığın kiloya kadar bekliyoruz liste için ama buralardasın hergün menü bildirimini alırım şekerim..
hoşbuldumAnkarada avukatlık yapıyorum...32 yaşındayım...168 boyum 69-70 kiloyum (emin değilim şu an sabah aç karna tartılırım) bekarım bakalım azimli miyim
hoş geldin aramıza
Kilo vermeyi istiyoruz, azimliyizhoşbuldumAnkarada avukatlık yapıyorum...32 yaşındayım...168 boyum 69-70 kiloyum (emin değilim şu an sabah aç karna tartılırım) bekarım bakalım azimli miyim
Sen de yaz, senin yazdıklarını da okuyalım canım.kaptanım ben hep burdayım konuyu okuyup geçiyorum
Kitap?selam kızlar
menüm
sabah:1 haş.yum, 10-15 zeytin , peynir, 2 dilim etimek
ara:2ceviz
Öğlen:müsli , 1 ceviz
Ara:1 avuç kabak çekirdeği(kavrulmamış)
Akşam: köfte ve brokoli yiyeceğim
Spor:47 dk yürüyüş
2 kupa yeşil çay ve 2,25 lt su(henüz)
Kitap, spor??Menümü anlatayım
7-8 goji berry, omlet (1.5 yumurta, 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği), domates salatalık, kibrit kutusu kadar peynir, 2 zeytin, yeşil çay
Ara
Türk kahvesi, yeşil çay
Öğle
5 yemek kaşığı yoğurtlu mantı
Ara
Çay,avuç içi fındık
Akşam
4-5 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, ekmeksiz, yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Kilo vermeyi istiyoruz, azimliyiz
Tamam canım sabah kilonu yazarken, hedef kilonu da yazar misin canım?
Bahsettigin kitabı da eklerseniz sevinirim o zaman şekerSporsuz şuan adımölçer 10.560 gösteriyor az dinleneyim akşam sporda olacak
40 dk eliptik bisiklet
120 mekik
45 dk Jessica
50 squat hedefliyorum
Kitap bahsetmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?