Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Spor bildirimim
40 dk Jessica
20 dk zumba
10 dk plates
120 mekik
Yapıldı bugün kitap okuyamadım

günaydın kızlar pazartesi tartılmıştım 67,5 bugün tartıldım 66,5 kiloyum iki gündür dikkat ediyorum birde ödem vardı adet olacam gitti bir kilom inş en yakın zamanda 64-63 leri görmek istiyorum
bugünkü menüm
sabah 1 yumurta 2 etimek 2 üçgen peynir bol maydonoz şekersiz çay
arada leblebi yeşil çay ve kuru üzüm yiyorum kan olsun diye
öğlen 4 kaşık bezelye yemeği 4 kaşık pilav 1 kase yoğurt
arada 1 yumurta (ziyan olmasın kaynatmıştım)
akşam 1 muz 1 kase yoğurt
çok acıkırsam yatmadan süt
bol su

E ecem847 Hosgeldin canm sende bizim gibi kilo alarak dondun demekki burdan uzak kalinmicakmis onu anlamis olduk bende senin gbi 67.5 gordum hatta 1 kere 68.5 gordum ama ertesi gun gitti odem olusuyo hemn nese burdan uzak kalmayalim kilolarimizi verip geri donelim sen kac kiloyla ayrilmistin ben 65.0 kiloydum en son

Kizlar bgunku menum biz zuhalle ciddi bi karar aldik ve dukana basladik 3 gun atak yapio 1/1 saf protein ve sebze protein yapicaz 2 ay disimizi sikarsak istedigimiz kiloya ulasicaz insallahhhhh ben motive oldum kararliyim ve hirsliyim dun annemler bana kahvaltiya geldi snra cay fasli derken ben gerckten cok fazla bozmadim diyetimi hatta bgun 100 gr eksik uyandim 65.9 kiloyum ucundanda olsa 65 grdum sonunda buda beni motive ediyo ben tartilmadan yapamiyorum ama az az kilo vermeye alistirdim kendimi gr gr da olsa yani oyizden hayal kirikligina ugramiyorum eskisi gibi ole iste

Bgunku menum
Kahvalti 2 haslanmis yumurta peynir

Ara su bitki cayim

Ogle yulaf kepekli bir kase yogurt

Ara su bitki cayi

Aksam 3 firinlanmis baget yogurt

Ara su bitki cayi

Yatarken 1 bardaj yarimyagli sut

Menümü anlatayım
Sabah (07:20)
7-8 goji berry, omlet (2 yumurta 2 yemek kaşığı yulaf kepeği), domates biber, kibrit kutusu kadar peynir, iki ısırıklık ballı ekmek, yeşil çay
Ara( 10:15)
2 çatal ucuyla pasta
Öğle (12:15)
Fırında tavuk( 1 but,1 elma dilim patates vardı), 3-4 yemek kaşığı yoğurt, ekmeksiz
Ara(15:45)
1 su bardağı süt, 1 kurabiye
Akşam (18:15)
Fırında tavuğun sadece tavuğu olacak(2 baget), yoğurt
Ara( saatini bilmiyorum)
Türk kahvesi, avuçiçi fındık

hoşgeldin
ben de 69ları görmüştüm ama bu sabah 66,1 yani galiba ayrıldığım kilodayım
hala tamam artık sistemim oturdu bundan sonra böyle kilo veririm diyemiyorum o yüzden takım adönmek için hedefim 62yi görmek. hadi 62,9 olsun
spor yapamıyorum, öğle arasında bile alışveriş gibi ıvır zıvır işlerle uğraşıyorum, işyerinde tek kaldım artık odam ve bilgisayarım var hergün de internete girecek zamanım yok

öyle işte özledim sizi...

ay mesajın başını okudum ne çoooook fikir değiştiriyorsun benim gibi

günaydın kızlar ..herkes iyi mi ?? dün giremedim bakıcı hastalandı ben de çocuklara bakmak için izin aldım , çocuklardan fırsat bulamadım kısaca....

hoşbulduk canım evet kış döneminde bol giysilerin verdiği rahatlıkla bol bol yedim.neyseki çok almadım diyorum adet dönemi öncesindeyim şuan adetim geçsin ne kadar kilo aldığım belli olacak
ben 64 lerdeydim galiba
tekrar dukana başlamışsın bu sefer başarırsınız inş

hoşbulduk canım bende tam hırslı değilim şuan ama kendimi de çok rahat bırakmak istemiyorum.yavaş yavaş diyete adepte olmak az yemek istiyorum.

günaydın kızlar ..herkes iyi mi ?? dün giremedim bakıcı hastalandı ben de çocuklara bakmak için izin aldım , çocuklardan fırsat bulamadım kısaca....
günaydın canım ben iyiyim ama kafam bi milyon
ev arıyorum harıl harıl çok kararsızım sizede fikrinizi sormak isterim
1. seçenek = 2+1 130mt2 bürüt (küçük değil biz eşyalarımızla sığabiliriz)8 dönümlük bir alana kurulmuş sosyal alanı çok fazla güvenlikli evin içi kaliteli döşenmiş(dezavantajı ilerde 2. çocuk olursa bu ev bize küçük gelir) fiyatı 200000
2. seçenek:3+1 175 mt2 bürüt ev büyük çift banyo sosyal alanı yok 2 bloklu bir apartman şuan bizim için büyük ama ilerisi için olabilir 220000 (1 seçenek kadar özel işçiliği yok evin içinde) +10000 masraf ister
ikiside sıfır kullanılmamış ne yapayım sizce

tatlım 1 seçenek daha mantıklı gibi onun borcunu falan bitirince ileri de 3+1 de alabilirsin ....benim yatılı misafirim çok olduğundan 2+1 hiç düşünmedim mesela bu da önemli bir konu yatılı misafirin yoksa 2+1 mantklı.

Gunaydinnn kizlarrr nasilainizzz
tatlım yeni mi girmiştin gruba, ben hatırlaymadım da

Gruba yeni girmesim vok istikrarsiz bir uyyeyim gruba girdim veremeyince ciktim simdi bi daha geldim yarin tarti gunu kilomu soyleywrek bismillah deyip tekrar basliycamm insallahh ayrilis kilom 69 du o kiloya gelene kadar kisteye girwmiycem tabiu

benim bütün ailem adanada canım 5 yıllık evliyim bi kız kardeşim kaldı doğumumda kimse kalmaz.
bende 2+1 e sıcak bakmaya başladım çok büyük evi temizlemiyorum zor şimdiki evimde 3+1 büyük işi çok
herşey ( ev çocuk iş yemek) bana baktığı için küçük ev daha mantıklı gelmeye başladı bakalım hayırlı
allahım hayırlısını nasip etsin

2.SEÇENEK KESİNLİKLE BEN BÜYÜK EV SEVİYORUM. BURADA SOSYAL ALANI OLAN EV ÇOK VAR, DAHA PAHALI LÜKS, BİZİMKİSİ 6 KATLI MİNİ SİTE, masa TENİSi ODASI VAR, BAHÇESİ VAR TABİ KİRADAYIZ. o büyük apartmanlara bakıyorum içim daralıyor. yani bir sitede 200-300 aileyle yaşamak sıkıcı geliyor bana. orta büyüklükteki apartmanlar en iyisi gibi. neymiş efendim havuzu varmış, 200 kişi nereye sığacaz?
komşuluk ve muhite de bak derim. kardeşimin alt katındaki kadın sürekli şikayete geliyor , ben alt kattayım ve sabah-gece koşu bandı açıyorum, çocuklarım evde koşturuyor. bahçesi var diye burayı tuttuk ama bahçeye çıkartmaya bile pek vaktimiz yok. evindeki huzur ve komşuluk önemli. Komşunu da öyle kolay kolay tanıyamıyorsun, eğer sevdiğin bir arkadaşın oralardan ev sahibiyse bunu + olarak düşün. Alt katında çocuksuz aile, yaşlı kişi varsa - puan ver
sosyal alanlar aklını çelmesin bence.

Son düzenleme:

süper ezgi. Hz. Vahşi nin müslüman olduktan sonra peygamber efendimizden aldığı ihtarla Onun gözüne gözükmeme emriyle ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…