Kahvaltı saati sabah için geç öğlen için erkendi o gün canım pek bişey istemediCanım öğle neden yok ???
En güzel kitabı okuyosun canım daha ne olsunKitap bildirimi yapamayacağım işim gereği sürekli kitaplarla beraberim evde tek okuduğum Kuran- ı Kerim
İzin almıştır dimi canım, ayrildigin kiloda isen tabiki listemize ekleyelim seni.merhaba kaptanım tekrar aranıza dönmek istiyorum izin var mı
Hoşgeldin inşallah hedefine ulaşırsın evet menü spor bildirimi yapılıyor minimum 5 msj olcakevvvettt arkadaşlar ben de aranıza katıldığım için çok mutluyum. en azından kontrol gibi olacak bu :) hamiş kalana kadar devam edeceğim :)
sabah tartılıp boyumu ve kilomu yazacağım sonrada sanırım hergün ne yediğimizi yazıyoruz. hadi bakalım hayırlı olsun :)
malesef kaptancım kilo aldım kış döneminde tekrar kilo verme serüvenim başladı yaz geliyor diyeİzin almıştır dimi canım, ayrildigin kiloda isen tabiki listemize ekleyelim seni.
hoş geldin canım özledik seni, kilo alarak dönmüşsün olsun veririz inş.beraber.... Şimdilik liste dışı olsan da listedeymiş gibi paylaşım yaparsan iyi olur adapte olursun cnm.merhaba kaptanım tekrar aranıza dönmek istiyorum izin var mı
ne güzel eksidesinBende eksideyim 65 i ucundan gördüm
hoş geldin canım kendini tanıtırmısın azcık....ben 38 yaşındayım 2 çocuğum var çalışıyorumevvvettt arkadaşlar ben de aranıza katıldığım için çok mutluyum. en azından kontrol gibi olacak bu :) hamiş kalana kadar devam edeceğim :)
sabah tartılıp boyumu ve kilomu yazacağım sonrada sanırım hergün ne yediğimizi yazıyoruz. hadi bakalım hayırlı olsun :)
geçmiş olsun canım ihmal etme dr işiniselam kızlar
Ellssa bir döndün pir döndün maşalah
ben pazartesi sabahına +700gr la başladım malesef
dünden beri aşırı bir karın ve bel ağrım var,malum dönem yeni bitmişti ama tekrar başladı ,doktora gitmeyede korkuyorum
kızımın haftasonu üniversitesınavı var izinli evde çalışıyo ,onunda canını sıkmak istemiyorum çok stresli bi dönemde zaten
kendini yemeğe vurdu kızzcağız
bugünde yaprak sarması yapmaya çalışıcam komşulardan yardım alırım artık ,ayakta durmakta zorlanıyorum
ben mümkün olduğu kadar uğramaya çalışırım
Hoşgeldin canım..evvvettt arkadaşlar ben de aranıza katıldığım için çok mutluyum. en azından kontrol gibi olacak bu :) hamiş kalana kadar devam edeceğim :)
O zaman ayrıldığın kiloya kadar bekliyoruz liste için ama buralardasın hergün menü bildirimini alırım şekerim..malesef kaptancım kilo aldım kış döneminde tekrar kilo verme serüvenim başladı yaz geliyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?