Evet ekmek olmus baya bende abur cuburu kesemiyorum tam.Selam kizlar.bu gunku menum
Sabah:1kase yogurt.zeytin ,peynir az ekmek
Oglen:kurubiber kavurmasi,ekmekle yedim,yogurt.elma
Aksam:kahvalti yaptik.kasarli yum,sucuk,zeytin,peynir,tahinli bal ve maalesef ekmek.
Bugun ekmrk fszla kacti.
Canım az kişi kaldık evet...
Zamanla oturtursun düzenini canım.Bugun;
11.00 2 yumurta az peynir domates 2 etimek form
12.30 sade soda
Turk kahvesi biraz minik lokumlardan
14.00 sut ve petibor biskuvi
15.00 yogurtlu tavuklu kereviz salatasi yarim kase
17.30 karabugday ustune didiklenmis tavuk (az)
Gunduz ev isi yaptim.bi ara 30 dakika hareketli dans
Aksam 20 dk hizli yurudum geldigim gbi 15 dakika hareket yaptim..
Tam oturtamadim henuz dahada sistemlesmeliyim.
Ben biraz minigimEvet ekmek olmus baya bende abur cuburu kesemiyorum tam.
Senin boyun kilon kac buarada.
Ooo guzel vermissin.ben 28 yasindayim..162 kilom suan 68.Ben biraz minigim
Boyum 1.55 kilom 58..hedefim once 55i gormek.sonra duruma gore bakacagim.bu arada 76dan indim bu kiloya .senin boyun kilon ve hedefin kac .
2 ayda verilebilir aslinda .sanirim haftada 1 kg hedefledin ama bazen duraklayabiliyor kilo verme dahs once diyet deneyimin oldu mu pekiOoo guzel vermissin.ben 28 yasindayim..162 kilom suan 68.
Iki ayda 60 i gormek istiyorum oncelikli hedefim bu.
Gecmis olsun bebek icin.umarim sagligina ve istedigine kavus hayirli zamanda.Merhaba arkadaşlar.. bu sabah itibariyle sırf pazartesi başlamamak adına kilo verme maceram başlıyor.. benim diyetim biraz enteresans olacak ama sizinle deneyimlerimi paylaşmak istedim. amacım sadece kilo vermek değil sağlıklı olmak.
sabah
aç karnıma greyfurtlu zencefilli bir bardak karışımım var onu içtim
2 saat sonra
bazlamaya sebzeli tost
2 saat sonra
küçük bardak muhallebisi ev yapımı
spor
cardio yapıyordum önceleri tekrar başladım ancak vücudum 11 dk ya dayandı. bebek düşürdüm biraz fiziki olarak zayıfladım sanırım
kitap
'pi' yi okuyorum bu sıralar
yok bu diyet değil diyet şeklinde olmayacak benimki oruç ile zayıflayacağım bu sadece günlük az beslendiğim zamanlarda yediğim şeyler ama her sabah mutlaka greyfurt/limon + zencefil suyu taze sıkılmış zencefil + çörekotu yağı + bal/pekmez karışımı yapıp içiyorum aç karnıma.Gecmis olsun bebek icin.umarim sagligina ve istedigine kavus hayirli zamanda.
Ben pek diyet cesitleri bilmem.bu yontem bi diyetemi ait.sadece bugun sen boylemi beslendin
nasıl geçti kızının sınavı tatlım inş güzel geçmiştirherkeze günaydın hayırlı cumalar
şu pazar gününü bir atlatalım ,buralardayım
kızlar benim kızım için ,sınava giren tüm öğrenciler için dua edin ne olurr
emeklerinin karşılığını alsınllar
hoşgeldin
canım oruçla zayıflamayı düşünüyorsun gerçekten zayıflayabilirsin ama psikolojik olarak nasıl olur bilemiyorum ....katı bir diyet uygulamasan kaçamk da yapmasan gider bence kilolar ....diyet işi sabır işi .....bu arada kaç kilosun ve hedefin neyok bu diyet değil diyet şeklinde olmayacak benimki oruç ile zayıflayacağım bu sadece günlük az beslendiğim zamanlarda yediğim şeyler ama her sabah mutlaka greyfurt/limon + zencefil suyu taze sıkılmış zencefil + çörekotu yağı + bal/pekmez karışımı yapıp içiyorum aç karnıma.
hımmmmm tehlikeli bir durummuş, hayırlısı ne ise o olsun ...yazmıştım ev arıyorum diye hafta sonu 2+1 de karar verdik alacaz
hafta içi emlakçı bize döndü ne kadar teklif ediyorsunuz dedi eşimde 200 bin dedi emlakçıda 205 bin olur mu demiş eşim siz ne alacaksınız demiş 2000 tlde biz alırız demiş eşimde tamam hafta sonu görüşürüz demiş
hafta sonu oldu evi tekrar gördük tamam dedik alalım
eşimle abisi emlakçının bürosuna gitti
demişlerki siz bizi yanlış anladınız orası 213 binden aşağı olmaz bizde 4000 isteriz
ev sahibini telefondan aramışlar (özgür) diye bir isim teleffuz etmişler
akşamda biz o sitenin önünden geçiyorduk eşime dedim ki güvenlikçiler bilir hangi ev boş hangisi satılık bir fikir al dedim
eşim konuşurken özgür beyin evi demiş öyle isimde birinin evi yok demiş
ya ev başkasına kayıtlı
ya da bu emlakçılar .......................
Daha önce hangi takimdaydin canım ve oradan ayrılma durumuna ne yazıldı?2.3 ay once baska gruptaydim.cok heyecanli basladim.1 ayda 5 kilo verdim.ama sinra hem duzenim bozuldu hem yemek degil hep gecistirmelik yemek zorunda kaldim falan oyuzden biraktim.ama baktim kontrol edemiyorum almaya basladim.simdi yine basladim.
Aksam buraya menu yazacagim dusuncesiyle dizginliyordum o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?