Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Daha herkesi ve menusunu taniyamadim ama gayet guzel bir menu olmus.boyle yapabilsem hergun cok duzenli kilo verirdim heralde.
Gecen sene tatilde evde denemistim evet guzeldi hareketleri.
Ama ben ayni hareketlerden skliyorum uzun sure.hic istikrarli degilim galiba.

Mrb herkese.benimde bugun ki sacma menum;
08.00 iki isirik etimek iki catal peynir.
10.00 2 dilim normal ekmek baya peynir bikac zeytin iki uc catal recel...
14.00 biraz cubuk kraker
17.00 yarim kase didiklenmis tavuklu karabugday
19.30 baya bi findik

Gun icinde hic su icemedim harekette yoktu isyerinde.
Simdi bir soda icerim yapabilirsem yarim saat hareket yaparim.

Suaralar yarim saat kadar ust bedene yonelik bi kac hareket yapiyorum ama suan duzensiz bikac gune bende sistemli birseylere gecmeliyim.

Iyi geceler herkese.

Çiğ bulgur yani kısır canım ve yatana kadar saçma sapan şeyler işte ayy su an da zor tutuyorum kendimi.

krakker ygs tamamen motivasyon sinavi zaten. Pek cok arkadasim benden daha iyi olmasina ragmen gerek sure ayarlayamadigi icin gerekse endiswlendigi icin basarisiz oldu.dershanede sorulari nasil cozuyorsa aybi siralamayi takip etmesi en dogrusu olacakti Ben sorulara baktim sorularda bana en zor gelen bolum sosyal bolumu oldu sosyal bilimler lisesi mezunu oldugum halde. Neyse.. Artik olan oldu. Hicbir sekilde motivasyon bozmadan devam etmek en sagliklisi olacaktir. Benim arkadasimda hic matematik çözmemisti. Ama lysi cok fazla iyiydi. 4 bine cekti ve su an yedi tepe de burslu okuyor. Onemli olan istikrat kendine inanma. Ygs mantik ve strateji sinaviydi lys ise calisanin yapacağı bir sinav umarım. Her sey gonlunce olur. Rabbim en cokta ailelere yardim etsin bu donem cok zor. Kafasina takildigi bir sey olursa sinav hakkinda ben ozelden yazarim ona. Kendinize dikkat edin :) butun grup uyelerind sevgilerimle.

dün akşam lap topta çocuklar jillian ı bulmuş sıpanın biri getirdi önume anne hadi yap diye baktım 8. takikada pes etmişim zaten ilk 3 dk.dan sonra başlamışım, tahammül sınırım 5dk. o kardiyo kısımlarından nefret ediyorum çok uzun yaptırıyor yaaaa

kızlar dünkü menümü yazayım size

sabah: 1 çay bardağı süt ile 2-3 yemek kaşığı mısır gevreği/yarım omlet
ara:1 ceviz
Öğlen: roka+salatalık+1 yk çhia+1 haşlnamış yumurta +yarım dilim hellim/ 4 kaşık karnabaharlı kereviz/1 su bardağı %100 nar suyu

ara: 2 ceviz+5-6 kuru üzüm kayısı karışımı

akşam: 4-5 kaşık ıspanak az bulgurlu/80 g. ton balığı/3-4 kaşık makarna/1 bardak kefir/sirkeli kırmızı şalgam-kırmızı biber yeşil biber azar azar/ 1 etimek/1 minik kare bitter

20:00: 1 çay bardağı leblebi/1 minik muz/

21:001 su bardağı yarım yağlı süt

spor:5 dk jillian
.....................

bu sabah: yarım greyfurt/1,5 etimek/mantarlı omlet/1 dilim peynir/çörek otu

Son düzenleme:
bu su orucu Aidin Salihin diye bir kadının kitabında ayrıntılı olarak anlatılıyor. benim gözüm korktu açıkcası ama belki aşamalı olarak yapılabilir. ramazan orucundan sonra evet vücut biraz alışır da işte evde yata yata tutmak lazım o orucu çocuklarla olmaz

tamamen öyle oldu canım ,motivasyon bozulmuş,dershaneye gitmedi canım okul kursunada kalmak istemedi evde kendi kendine birşeyler yapmaya çalıştı
ilgin için çok teşekkür ederim canım kızım pek telefon ,net kullanmıyo dikkatini dağıtmamak için ,çok teşekkür ederim ihtiyacımız olursa aklımdasın güzelim

senin okul iyi gidiyodur eminim ,kilo durumun ne alemde

kızlar günaydın
Ellssa hiç sevinme buralardayım
eşim oğlumun öğretmeniyle görüşmüş dün tesadüf şu aşamadam pc yi tamamen kaldırmayın demiş ,mayısta bursluluk sınavı var onunda ,biraz azaltmaya çalışıcaz ,bir ara haftaiçi yasaklamıştık ne ara girmeye başladı hiç anlayamadık
bu gün artık okuldan gelmesine yakın bilgisayarın üstünü öertücem bakalım işe yarıycakmı çok göz önünde çocuğun aklı kayıyo tabii

bugünkü menüm arkadaşlar

sabah-öğle-akşam oruçtum
akşam yarım dilim ekşi mayalı ekmek yanında bir çatal peynir 10 zeytin.

bende dayanamazdım heralde ,tebrik ediyorum seni
sağlığınada faydası varsa kısabir süre için yapılabilir ,aç kalmak iyidir

evet canım çocuklarla hiç olmazz ,seninkiler küçük bide çok zor ,

maşallah kuzulara

selam canım kısaca tanıtayım kendimi 38 yaşındayım, 2 tane çocuğum var , çalışıyorum yaklaşık 1,5 senedir bu gruptayım ......menülerim sabah ve öğlen hep aynı sadece akşamları bakliyat , et, sebze, salata ve yoğrt gibi sağlıklı şeyler tüketiyorum hamurişini (örnk makarna ,mantı) çok canım çekiyorsa hafta sonu tüketiyrum düzenli kilo veriyorum ama bazı haftalar aynı şeyleri yaptığım halde veremiyorum işte o zman deliriyorum

canım menün çok güzel fındık da diyetlerde hep tavsşye ediliyor ama geç yemişsin....su çok önemli suyu tüketmeye çalış canım benim masamda 750 ml şişe duruyor içip duruyorum

benim ufaklık da habire trombolin çıkarttırıyor bana

benim de ilgimi çekti okudum bazı şeyler yapılabilir aslında neler yapmadık ki şimdiye dek

canım oğlun ilkokulua mı gidiyordu, benim bakıcının oğlu 4.sınıfta o da müptelası pcnin
L losefar nerdesin canım
benmi göremedim mesajını acaba ,sen hergün uğrardın
buradayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…