14.takimdaydim.kendi istegiyle ayrildi yazdi.niye ki ?Daha önce hangi takimdaydin canım ve oradan ayrılma durumuna ne yazıldı?
Daha herkesi ve menusunu taniyamadim ama gayet guzel bir menu olmus.boyle yapabilsem hergun cok duzenli kilo verirdim heralde.bugünkü menüm
sabah: 1 omlet , zeytin, yarım simit, 2 ceviz
ara:2 ceviz
öğlen :müsli
akşam :1kase mercimek çrb, yoğutlu semizotu ( yiyeceğim)
40 dk koşu bandı,
2,25 lt su
2 kupa yeşilçay +sade türk kahvesi
Gecen sene tatilde evde denemistim evet guzeldi hareketleri.ben de jillian michaels in 30 günlük programına başladım ancak çok hantallaşmış vücudum 10. dk da pert oldum. önceden sonuna kadar gidiyordum bakalım 1-2 güne başlar alışmaya tekrar. onunla güzel sıkılaşıyor vücudun.
Çiğ bulgur yani kısır canım ve yatana kadar saçma sapan şeyler işte ayy su an da zor tutuyorum kendimi.kaptanım 3,3 çok büyük fark ne yedin ki hamurişi mi
Bebek olayına üzüldüm canım geçmiş olsun , su orucu nasıl bir şey ki ??? 87den 63e düşmüşsün süper tebrikler
ben sadece yürüyorum şu an rahatsız olduğum tek yer göbeğim 2 sezeryanım var tabiki sezeryanın arkasına sığınmak istemiyorum ama mekik gibi egzersizler yapamıyrum belimde bir sıkıntı var sebebini de bilmiyorum dra gitmem gerekiyor
sanırım ilk girişi sınava sizin adınıza üzüldüm hayırlısı olsun
Ayrildigin kilo ile su anki kilon tutuyomu peki?14.takimdaydim.kendi istegiyle ayrildi yazdi.niye ki ?
Oyle bir sartmi var.65.5 tum ozaman simdi 68 im.Ayrildigin kilo ile su anki kilon tutuyomu peki?
dün akşam lap topta çocuklar jillian ı bulmuş sıpanın biri getirdi önume anne hadi yap diyeben de jillian michaels in 30 günlük programına başladım ancak çok hantallaşmış vücudum 10. dk da pert oldum. önceden sonuna kadar gidiyordum bakalım 1-2 güne başlar alışmaya tekrar. onunla güzel sıkılaşıyor vücudun.
izine ayrılan üyeyi eski kilosuna döndürtüp listeye alıyoruzOyle bir sartmi var.65.5 tum ozaman simdi 68 im.
krakker ygs tamamen motivasyon sinavi zaten. Pek cok arkadasim benden daha iyi olmasina ragmen gerek sure ayarlayamadigi icin gerekse endiswlendigi icin basarisiz oldu.dershanede sorulari nasil cozuyorsa aybi siralamayi takip etmesi en dogrusu olacakti Ben sorulara baktim sorularda bana en zor gelen bolum sosyal bolumu oldu sosyal bilimler lisesi mezunu oldugum halde. Neyse.. Artik olan oldu. Hicbir sekilde motivasyon bozmadan devam etmek en sagliklisi olacaktir. Benim arkadasimda hic matematik çözmemisti. Ama lysi cok fazla iyiydi. 4 bine cekti ve su an yedi tepe de burslu okuyor. Onemli olan istikrat kendine inanma. Ygs mantik ve strateji sinaviydi lys ise calisanin yapacağı bir sinav umarım. Her sey gonlunce olur. Rabbim en cokta ailelere yardim etsin bu donem cok zor. Kafasina takildigi bir sey olursa sinav hakkinda ben ozelden yazarim ona. Kendinize dikkat edin :) butun grup uyelerind sevgilerimle.
bugünkü menüm arkadaşlar
sabah-öğle-akşam oruçtum
akşam yarım dilim ekşi mayalı ekmek yanında bir çatal peynir 10 zeytin.
bu su orucu Aidin Salihin diye bir kadının kitabında ayrıntılı olarak anlatılıyor. benim gözüm korktu açıkcası ama belki aşamalı olarak yapılabilir. ramazan orucundan sonra evet vücut biraz alışır da işte evde yata yata tutmak lazım o orucu çocuklarla olmaz
dün akşam lap topta çocuklar jillian ı bulmuş sıpanın biri getirdi önume anne hadi yap diyebaktım 8. takikada pes etmişim zaten ilk 3 dk.dan sonra başlamışım, tahammül sınırım 5dk. o kardiyo kısımlarından nefret ediyorum çok uzun yaptırıyor yaaaa
selam canım kısaca tanıtayım kendimi 38 yaşındayım, 2 tane çocuğum var , çalışıyorum yaklaşık 1,5 senedir bu gruptayım ......menülerim sabah ve öğlen hep aynı sadece akşamları bakliyat , et, sebze, salata ve yoğrt gibi sağlıklı şeyler tüketiyorum hamurişini (örnk makarna ,mantı) çok canım çekiyorsa hafta sonu tüketiyrum düzenli kilo veriyorum ama bazı haftalar aynı şeyleri yaptığım halde veremiyorum işte o zman deliriyorumDaha herkesi ve menusunu taniyamadim ama gayet guzel bir menu olmus.boyle yapabilsem hergun cok duzenli kilo verirdim heralde.
Gecen sene tatilde evde denemistim evet guzeldi hareketleri.
Ama ben ayni hareketlerden skliyorum uzun sure.hic istikrarli degilim galiba.
canım menün çok güzel fındık da diyetlerde hep tavsşye ediliyor ama geç yemişsin....su çok önemli suyu tüketmeye çalış canım benim masamda 750 ml şişe duruyor içip duruyorumMrb herkese.benimde bugun ki sacma menum;
08.00 iki isirik etimek iki catal peynir.
10.00 2 dilim normal ekmek baya peynir bikac zeytin iki uc catal recel...
14.00 biraz cubuk kraker
17.00 yarim kase didiklenmis tavuklu karabugday
19.30 baya bi findik
Gun icinde hic su icemedim harekette yoktu isyerinde.
Simdi bir soda icerim yapabilirsem yarim saat hareket yaparim.
Suaralar yarim saat kadar ust bedene yonelik bi kac hareket yapiyorum ama suan duzensiz bikac gune bende sistemli birseylere gecmeliyim.
Iyi geceler herkese.
benim ufaklık da habire trombolin çıkarttırıyor banadün akşam lap topta çocuklar jillian ı bulmuş sıpanın biri getirdi önume anne hadi yap diyebaktım 8. takikada pes etmişim zaten ilk 3 dk.dan sonra başlamışım, tahammül sınırım 5dk. o kardiyo kısımlarından nefret ediyorum çok uzun yaptırıyor yaaaa
benim de ilgimi çekti okudum bazı şeyler yapılabilir aslında neler yapmadık ki şimdiye dekbu su orucu Aidin Salihin diye bir kadının kitabında ayrıntılı olarak anlatılıyor. benim gözüm korktu açıkcası ama belki aşamalı olarak yapılabilir. ramazan orucundan sonra evet vücut biraz alışır da işte evde yata yata tutmak lazım o orucu çocuklarla olmaz
canım oğlun ilkokulua mı gidiyordu, benim bakıcının oğlu 4.sınıfta o da müptelası pcninkızlar günaydın
Ellssa hiç sevinme buralardayım
eşim oğlumun öğretmeniyle görüşmüş dün tesadüf şu aşamadam pc yi tamamen kaldırmayın demiş ,mayısta bursluluk sınavı var onunda ,biraz azaltmaya çalışıcaz ,bir ara haftaiçi yasaklamıştık ne ara girmeye başladı hiç anlayamadık
bu gün artık okuldan gelmesine yakın bilgisayarın üstünü öertücem bakalım işe yarıycakmıçok göz önünde çocuğun aklı kayıyo tabii
buradayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?