Ayy canım şaibeli bi durum, dikkat edin paranızı kaptirmayin sakin.yazmıştım ev arıyorum diye hafta sonu 2+1 de karar verdik alacaz
hafta içi emlakçı bize döndü ne kadar teklif ediyorsunuz dedi eşimde 200 bin dedi emlakçıda 205 bin olur mu demiş eşim siz ne alacaksınız demiş 2000 tlde biz alırız demiş eşimde tamam hafta sonu görüşürüz demiş
hafta sonu oldu evi tekrar gördük tamam dedik alalım
eşimle abisi emlakçının bürosuna gitti
demişlerki siz bizi yanlış anladınız orası 213 binden aşağı olmaz bizde 4000 isteriz
ev sahibini telefondan aramışlar (özgür) diye bir isim teleffuz etmişler
akşamda biz o sitenin önünden geçiyorduk eşime dedim ki güvenlikçiler bilir hangi ev boş hangisi satılık bir fikir al dedim
eşim konuşurken özgür beyin evi demiş öyle isimde birinin evi yok demiş
ya ev başkasına kayıtlı
ya da bu emlakçılar .......................
canım oruçla zayıflamayı düşünüyorsun gerçekten zayıflayabilirsin ama psikolojik olarak nasıl olur bilemiyorum ....katı bir diyet uygulamasan kaçamk da yapmasan gider bence kilolar ....diyet işi sabır işi .....bu arada kaç kilosun ve hedefin ne
Merhabalaf hepinize.krakker galiba cocugunuz sinava girecekti. Aklima takildi iyi geçti mi. Umarim istediği gibi gelismistir her sey
nasıl geçti kızının sınavı tatlım inş güzel geçmiştir
Bugün tartildim istemeyerek çünkü hafta sonu özellikle dün akşam fena cuvalladim ..
Kilometre 75,3 çıktı. Kaç kiloydum cuma? Hofff..
kaptanım 3,3 çok büyük fark ne yedin ki hamurişi mi***2. Takım 456. Etap ***
akrep33 ( 72,5 / 72 / 0,5 / 0,67%)
Melrin( 66,5 / 65.7 / 0.8 / 1.20%)
krakker ( 69,9 /69,5 / 0,4 /0,57%)
losefar ( 58,7 / 58,2 / 0,5 / 0,85%)
2. Takım ortalaması: 0,823%
Ufff 3,300 gr... Artilara gel.
Alarm veriliyor efem. Cuma' ya artı ile gelmek yok.
Cuma' ya kadar tartilmadan hedefine odaklanmaliyim.
Hadi kolay gelsin bana
Bebek olayına üzüldüm canım geçmiş olsun , su orucu nasıl bir şey ki ??? 87den 63e düşmüşsün süper tebriklerben 87 kiloydum su orucu denen bir yaşam tarzıyla 63 e kadar düşmüştüm daha sonra ara verdim birde üzerine hamilelik ve düşük yaşadım. 69 kiloyum şuan. Orucu sadece kilo vermek için değil aynı zamanda vücut ve organ temizliği ve sağlığıma kavuşmak için de yapıyorum.
ben sadece yürüyorum şu an rahatsız olduğum tek yer göbeğim 2 sezeryanım var tabiki sezeryanın arkasına sığınmak istemiyorum ama mekik gibi egzersizler yapamıyrum belimde bir sıkıntı var sebebini de bilmiyorum dra gitmem gerekiyorGünayydın kızlar bu arada :)
Dün yaptığım spordan dolayı heryerim et kesmiş durumda siz nasıl spor yapıyorsunuz? neler yapıyorsunuz yani?
sanırım ilk girişi sınava sizin adınıza üzüldüm hayırlısı olsunsağol canımm
kızım sözel ağırlıklı girdi ,dinden başlıyayım demiş din sorularıda acayip zormuş ,morali çok bozulmuş kendini toparlamasıda zaman almış ,soruları yetişriememiş ,ağlıyo dünden beri
sayısala hiç bakamamış ,felsefe ,din ve sosyal çok zormuş bu sene
barajı geçemeye razıyız artık
inşallah güzel bi sonuç alırız
okulada gitmedi bugün ,ders çalılşıyo
işim çok zor benim bu kızlaaa
dershanelerin kapanmasıda hiççç iyi olmadıı
yeni başladım. tek başına mucize besin yok. çörerk otu gibi omega 3 kaynağı yoğurt gibi kalsiyum kaynağı , protein içeriği iyi. magnezyum çinko içeriği de iyi ki kısıtlı diyetlerde genelde bunlar eksiliyor. bundan sonra kullanırım ben inşallah.Sen kullanıyomusun, nasıl oldu etkileri şekercik?
kahvaltın biraz geç kalıyor , saat 10a kadar bitirsen %40 metabolizma hızlı çalışıyormuşBugun;
11.00 2 yumurta az peynir domates 2 etimek form
12.30 sade soda
Turk kahvesi biraz minik lokumlardan
14.00 sut ve petibor biskuvi
15.00 yogurtlu tavuklu kereviz salatasi yarim kase
17.30 karabugday ustune didiklenmis tavuk (az)
Gunduz ev isi yaptim.bi ara 30 dakika hareketli dans
Aksam 20 dk hizli yurudum geldigim gbi 15 dakika hareket yaptim..
Tam oturtamadim henuz dahada sistemlesmeliyim.
hayırlısı olsun.yazmıştım ev arıyorum diye hafta sonu 2+1 de karar verdik alacaz
hafta içi emlakçı bize döndü ne kadar teklif ediyorsunuz dedi eşimde 200 bin dedi emlakçıda 205 bin olur mu demiş eşim siz ne alacaksınız demiş 2000 tlde biz alırız demiş eşimde tamam hafta sonu görüşürüz demiş
hafta sonu oldu evi tekrar gördük tamam dedik alalım
eşimle abisi emlakçının bürosuna gitti
demişlerki siz bizi yanlış anladınız orası 213 binden aşağı olmaz bizde 4000 isteriz
ev sahibini telefondan aramışlar (özgür) diye bir isim teleffuz etmişler
akşamda biz o sitenin önünden geçiyorduk eşime dedim ki güvenlikçiler bilir hangi ev boş hangisi satılık bir fikir al dedim
eşim konuşurken özgür beyin evi demiş öyle isimde birinin evi yok demiş
ya ev başkasına kayıtlı
ya da bu emlakçılar .......................
Bugün tartildim istemeyerek çünkü hafta sonu özellikle dün akşam fena cuvalladim ..
istikrara ihtiyacın var ...Bugün tartildim istemeyerek çünkü hafta sonu özellikle dün akşam fena cuvalladim ..
Bu dediğin su orucuna, yahudi orucu da deniliyor, aynı şeymi acaba?ben 87 kiloydum su orucu denen bir yaşam tarzıyla 63 e kadar düşmüştüm daha sonra ara verdim birde üzerine hamilelik ve düşük yaşadım. 69 kiloyum şuan. Orucu sadece kilo vermek için değil aynı zamanda vücut ve organ temizliği ve sağlığıma kavuşmak için de yapıyorum.
Ben yürüyorum, plates ve ip atlamaya başlicam inşallah, ara ara da bisiklet sürüyorum..Günayydın kızlar bu arada :)
Dün yaptığım spordan dolayı heryerim et kesmiş durumda siz nasıl spor yapıyorsunuz? neler yapıyorsunuz yani?
hangi dine mensup bir oruç bilmiyorum :) ama su orucu sadece kilo vermek için yapılan bir oruç değil. bende şeker, b12 eksikliği, kalp sıkışması vardı, yaşım 28di geçen sene başlamıştım 1-2 ayda bu tarz rahatsızlıklarım hiiiç kalmadı çok şükür. evde kimyasal deterjan herşeyi bıraktım. sağlıklı beslenme ve ara ara oruç şeklinde organ temizlikleri yaptım. 5-6 ay bıraktım orucu sadece 5 kilo aldım. kontrolsüz yapmamak gerekiyor zaten. burdan da tavsiye etmem bu şekilde hemen oruca başlayın demeyi.Bu dediğin su orucuna, yahudi orucu da deniliyor, aynı şeymi acaba?
Bana biraz yıpratıcı gelmişti..
ben de jillian michaels in 30 günlük programına başladım ancak çok hantallaşmış vücudum 10. dk da pert oldum. önceden sonuna kadar gidiyordum bakalım 1-2 güne başlar alışmaya tekrar. onunla güzel sıkılaşıyor vücudun.Ben yürüyorum, plates ve ip atlamaya başlicam inşallah, ara ara da bisiklet sürüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?