Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ayy canım şaibeli bi durum, dikkat edin paranızı kaptirmayin sakin.

Bugün tartildim istemeyerek çünkü hafta sonu özellikle dün akşam fena cuvalladim ..
Kilometre 75,3 çıktı. Kaç kiloydum cuma? Hofff..

***2. Takım 456. Etap ***

akrep33 ( 72,5 / 72 / 0,5 / 0,67%)
Melrin( 66,5 / 65.7 / 0.8 / 1.20%)
krakker ( 69,9 /69,5 / 0,4 /0,57%)
losefar ( 58,7 / 58,2 / 0,5 / 0,85%)

2. Takım ortalaması: 0,823%

Ufff 3,300 gr... Artilara gel.

Alarm veriliyor efem. Cuma' ya artı ile gelmek yok.

Cuma' ya kadar tartilmadan hedefine odaklanmaliyim.
Hadi kolay gelsin bana

ben 87 kiloydum su orucu denen bir yaşam tarzıyla 63 e kadar düşmüştüm daha sonra ara verdim birde üzerine hamilelik ve düşük yaşadım. 69 kiloyum şuan. Orucu sadece kilo vermek için değil aynı zamanda vücut ve organ temizliği ve sağlığıma kavuşmak için de yapıyorum.

Günayydın kızlar bu arada :)
Dün yaptığım spordan dolayı heryerim et kesmiş durumda siz nasıl spor yapıyorsunuz? neler yapıyorsunuz yani?

Merhabalaf hepinize. krakker galiba cocugunuz sinava girecekti. Aklima takildi iyi geçti mi. Umarim istediği gibi gelismistir her sey

sağol canımm
kızım sözel ağırlıklı girdi ,dinden başlıyayım demiş din sorularıda acayip zormuş ,morali çok bozulmuş kendini toparlamasıda zaman almış ,soruları yetişriememiş ,ağlıyo dünden beri
sayısala hiç bakamamış ,felsefe ,din ve sosyal çok zormuş bu sene
barajı geçemeye razıyız artık

nasıl geçti kızının sınavı tatlım inş güzel geçmiştir

inşallah güzel bi sonuç alırız

okulada gitmedi bugün ,ders çalılşıyo
işim çok zor benim bu kızlaaa
dershanelerin kapanmasıda hiççç iyi olmadıı

Ellssa
ben bu hafta giremezsem izinli yaz beni canım
akşama vukuat var evde
oğlanı bir türlü pc oyunlarından uzaklaştıramadık ,bu gece büyük bir ihtimal pc kaldırılıcak
eşim inşallah camdan aşağıya atmaz pc yinet bağlantısı kalıcak ama telefonum akıllı değill,tablettende yazamıyorum

Bugün tartildim istemeyerek çünkü hafta sonu özellikle dün akşam fena cuvalladim ..

maşallahh
ben bu sabah tartılamadım
200-300 gr almışımdır
dün sınav çıkışı yemeğe verdik kendimizi

kaptanım 3,3 çok büyük fark ne yedin ki hamurişi mi

Bebek olayına üzüldüm canım geçmiş olsun , su orucu nasıl bir şey ki ??? 87den 63e düşmüşsün süper tebrikler

Günayydın kızlar bu arada :)
Dün yaptığım spordan dolayı heryerim et kesmiş durumda siz nasıl spor yapıyorsunuz? neler yapıyorsunuz yani?
ben sadece yürüyorum şu an rahatsız olduğum tek yer göbeğim 2 sezeryanım var tabiki sezeryanın arkasına sığınmak istemiyorum ama mekik gibi egzersizler yapamıyrum belimde bir sıkıntı var sebebini de bilmiyorum dra gitmem gerekiyor

sanırım ilk girişi sınava sizin adınıza üzüldüm hayırlısı olsun

bugünkü menüm
sabah: 1 omlet , zeytin, yarım simit, 2 ceviz

ara:2 ceviz

öğlen :müsli

akşam :1kase mercimek çrb, yoğutlu semizotu ( yiyeceğim)

40 dk koşu bandı,
2,25 lt su
2 kupa yeşilçay +sade türk kahvesi

Sen kullanıyomusun, nasıl oldu etkileri şekercik?
yeni başladım. tek başına mucize besin yok. çörerk otu gibi omega 3 kaynağı yoğurt gibi kalsiyum kaynağı , protein içeriği iyi. magnezyum çinko içeriği de iyi ki kısıtlı diyetlerde genelde bunlar eksiliyor. bundan sonra kullanırım ben inşallah.
tadı da haşhaş gibi

kahvaltın biraz geç kalıyor , saat 10a kadar bitirsen %40 metabolizma hızlı çalışıyormuş

hayırlısı olsun.
başkasının adına olabilir. biz evi emlakçıdan sattık. hakikaten bizim emlakçı fiyatı kırdırdı 2 defa kırdırdı. ilkinde alacak kişinin şu kadar parası var diye pazarlık etti kabul etmedim dil döktü müşteriyi kaçırmayın 3-e 5e bakmayın diye. sonra o kişi almadı evi ama bana düşürttüğü fiyattan başka 3-4 müşteri daha buldu. son gün vergi dairesinde gene müsteri adına vergide pazarlık ettiler. gene biz ev satılsın diye fiyat kırdık. ama o düşülen paranın emlakçıya değil de müşteriye kaldığından eminim.
ve emlakçı satıcı olan bana bu kadfar fiyat kırdırınca bundan sonra ev alırsak emlakçıdan almaya karar verdik. tabi düzgün helal süt emmiş birini bulmak lazım. o emlakçıya da danıştım ne tavsiye edersiniz diye.
dedi ki %1 alıcıdan +%1 satıcıdan komisyon istiyoruz ama genelde satıcılar komisyon vermiyor %2 dersek alıcı veya kiracı kaçıyor. siz emlakçıyla pazarlık edin dedi. öyle işte. pazarlık oluyormuş. hangi ev fiyat kırdı emlakçılar iyi biliyor. tabi aradaki farkı cebe atmazlarsa.

Ayyy tablet yapmış yine yapıcaanı, kilom yazıcam, kilometreye çevirmiş

istikrara ihtiyacın var ...
ben tutturayım sana da nasıl olacağını söylicem ama ömür boyu yapamayacağım bir şeyi bir dönem de olsa yapmak istemiyorum istesem de olmuyor.

Bu dediğin su orucuna, yahudi orucu da deniliyor, aynı şeymi acaba?
Bana biraz yıpratıcı gelmişti..

Bu dediğin su orucuna, yahudi orucu da deniliyor, aynı şeymi acaba?
Bana biraz yıpratıcı gelmişti..
hangi dine mensup bir oruç bilmiyorum :) ama su orucu sadece kilo vermek için yapılan bir oruç değil. bende şeker, b12 eksikliği, kalp sıkışması vardı, yaşım 28di geçen sene başlamıştım 1-2 ayda bu tarz rahatsızlıklarım hiiiç kalmadı çok şükür. evde kimyasal deterjan herşeyi bıraktım. sağlıklı beslenme ve ara ara oruç şeklinde organ temizlikleri yaptım. 5-6 ay bıraktım orucu sadece 5 kilo aldım. kontrolsüz yapmamak gerekiyor zaten. burdan da tavsiye etmem bu şekilde hemen oruca başlayın demeyi.
benim başlama şeklim öce haftada 2 gün ramazan orucu şeklindeyd,. sonra 36 saatlik oruçlar tuttum ki bunda bile 5 kilo verdim 1 ayda. sonra 2 günlük açlıklar yaptım. dün itibariyle de 3 günlük açlıklara başladım

bu arada açlık yapmadığım günlerde ki listemi atacağım sizlere. Mide zaten küçülüyor ama doyana kadar yiyebiliyorsun. Doktor kontrolünde yaptığım bir tedaviydi ama artık öğrendim.
Tüm gün sadece 1 çeşit pişmiş yemek yiyorsun o da akşamları oluyor genellikle. Öğlen sadece salata var yada yoğurt yada çiğ sebze...

Ben yürüyorum, plates ve ip atlamaya başlicam inşallah, ara ara da bisiklet sürüyorum..
ben de jillian michaels in 30 günlük programına başladım ancak çok hantallaşmış vücudum 10. dk da pert oldum. önceden sonuna kadar gidiyordum bakalım 1-2 güne başlar alışmaya tekrar. onunla güzel sıkılaşıyor vücudun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…