Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugünkü menüm
Sabah kahvaltı saat 08.30 da 1 porsiyon kol böreği Kıymalı peynirli bir bardak çay.
Öğle yemegi yok. Saat 2 gibi sütsüz nescafe. Akşam yemeği saat 18.30 gibi 1 dolu dolu kase Terbiyeli yoğurt çorbası. Bugün başka da bişey yemem. Su bugün daha 1.5 litre oldu. Daha da içerim biraz.

Dün spor olarak 2 mile leslie ile 50 squat yaptım. Bugün de aynisin a niyetliyim bakalim

merhaba kızlar
dünkü menüm
sabah
1 yumurta
3-4 dal maydonoz
1/3 dilim peynir
1 zeytin

sonrasında 3 adet elma yedim
akşam 1 bardak ayran içtim
2,5 lt su 1 fincan yeşilçay
kendimi çok halsiz hissetsem de yılmak yok inceldiğimi fark ediyorum :)

Selam kızlar bu aralar pek aktif olamıyorum geçen hafta raporlu olduğum ve 2 hafta sonra sınav haftamiz olduğu için konularimi yetiştirmeye çalışıyorum. Küçük notlar dokümanlar hazırlıyorum evde de sınava yönelik çocuklara. Pek yogunum anlayacağınız. Ama evde çalışmak yediriyor ya sürekli ağzım oynasın istiyorum bu ara.

merhaba isveç diyetini çok duydum ama hiç denemedim tavsiye ediyor musunuz ?

Meraba :) 1 hafta yapabildim isveco braktim zaten son gun hic gitmedi 1 haftada 3.5 kilo verdim devm etseydim daha guzel kilo verebilirdm istersen bi dene ben faydasini gordum :)

Meraba :) 1 hafta yapabildim isveco braktim zaten son gun hic gitmedi 1 haftada 3.5 kilo verdim devm etseydim daha guzel kilo verebilirdm istersen bi dene ben faydasini gordum :)
teşekkür ederim canım elma diyeti deniyorum bu hafta onu da hep duyuyorum ama olmazsa bide onun tadına bakalım :)

Geç kaldım ama ancak fırsat buldum desem yeridir. Bugünkü menüm sabah 11 gibi sağlam bi kahvaltı yaptım. Omlet, biraz fırında patates, peynir zeytin domates tereyağı reçel bunları 2 dilim ekmek ile yedim. 1 fincan da çay içtim.
Öğle yemegi yok. Saat 1 de kahve içtim kremasız şekersiz. Saat 5 gibi 1 küçük muz yedim.
Akşam yemeği saat 7 de 1 kase yayla çorbası, elim büyüklüğünde ızgara tavuk, yarım dilim ekmek dere otu biraz da yeşil soğan. Bunlar dışında bişey yemedim bol su ictim bugün 3. 5 litre oldu. Spor yapmadım ama bugünkü kacamagim bu. Vakit bulamadım akşam onu yapacak.yarina telafi ederim inşallah. Şimdilik bu kadar şimdi biraz kitap okuyup uykuya dalacagim. Hepimize iyi uykulaaaarrr.

günaydın kızlarr

hayırlı cumalar

-200 gr
malum dönem yoksafark dafa fazla olucaktı
kızlar benim canım çok sıtkındı ,zor bir süreçten geçiyorum ,geçicek ama az kaldı
beni idare edin toparlanıyorum ,pc bile açmıyorum öyle saçama sapan bir dönemdeyim ,hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Ayrıldığın kiloda isen, tabiki canım..

Hayırdır canım????

Çok az protein alıyosun canm..
Sabah yumurtayı 3 e çıkar..
Öğlenine yoğurt ekle..

Süt yoğurt ve yumurta vazgeçilmezin olsun, yumurtanın yanında bolll yeşillik de olsun...

***2. Takım 458. Etap ***ONBİRİNCİ

akrep33 ( 71,9 / 71,6 / 0,3 / 0,42%)
krakker ( 68,5 / 69 / -0,5 / -0,73%)
losefar ( 58,2 / 58,6/-0,4 / -0,69%)

2. Takım ortalaması: -0,333%

***2. Takım 459. Etap ***

akrep33 ( 71,6 / 71,1 / 0,5 / 0,70%)
krakker ( 69 / 68,8 / 0,2 / 0,29%)
losefar ( 58,6 / / / %)

2. Takım ortalaması: %

Geçer inşallah arkadaşım Hayır olsun. Ben de böyleyim bu aralar bi depresiflik var reglden sanırım. Bugün oldum zaten sabah sabah zamaninda olduguma sevindim ama bebis yine yok. Hayırlısı kısmet ne diyelim.

Günaydın herkese. Bugünkü kilom 68 Ellssa . Geçen haftaya göre -200 um. Aslında daha güzel olabilirdi ama hem hafta sonu ipin ucu kaçtı. Hem de regl donemindeyim ve vücudum ödem yapmış durumda sanırım. 1 nisan hedefime ulaşamadım sanırım 67.8 demiştim. Kısmet diğer haftaya inşallah.

Ellssa bu hafta ben de listede miyim kaptancim? Bir de şeyi soracaktım şimdi yeni bir hedef mi belirlicez kendimize nisanin son cumasi için? Son olarak bu yüzde hesabı nasıl yapılıyor. Geçen haftaki kilomun yüzde kaçını vermişim bunu mu hesaplamam gerekiyor yoksa aylık hesap mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…