merhaba isveç diyetini çok duydum ama hiç denemedim tavsiye ediyor musunuz ?
teşekkür ederim canım elma diyeti deniyorum bu hafta onu da hep duyuyorum ama olmazsa bide onun tadına bakalım :)Meraba :) 1 hafta yapabildim isveco braktim zaten son gun hic gitmedi 1 haftada 3.5 kilo verdim devm etseydim daha guzel kilo verebilirdm istersen bi dene ben faydasini gordum :)
Ayrıldığın kiloda isen, tabiki canım..Slm arkadaslarrrr yeni gelen uyeler var ne gzell cogalmisizzz hepiniz hosgeldiniz okullar yari yil tatiline girerken bende kendime izin vermistim yani bu takimdaydim izne ayrildm nasip bu haftayaymis :)Ellssa kaptanim bu hafta takima girmek istyorum musade varmi :) 1haftadir isvec diyeti yapiorum bozmadan suanda ayrildigim kilodayim cumaya kadr insallah dahada az olucam
Hayırdır canım????günaydın kızlarr
hayırlı cumalar
-200 gr
malum dönem yoksafark dafa fazla olucaktı
kızlar benim canım çok sıtkındı ,zor bir süreçten geçiyorum ,geçicek ama az kaldı
beni idare edin toparlanıyorum ,pc bile açmıyorum öyle saçama sapan bir dönemdeyim ,hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Çok az protein alıyosun canm..merhaba kızlar
dünkü menüm
sabah
1 yumurta
3-4 dal maydonoz
1/3 dilim peynir
1 zeytin
sonrasında 3 adet elma yedim
akşam 1 bardak ayran içtim
2,5 lt su 1 fincan yeşilçay
kendimi çok halsiz hissetsem de yılmak yok inceldiğimi fark ediyorum :)
Hoşgeldin canım..Kızlar merhaba
Ben de buradayım artık
165 boy 88 kilo ile
Geçer inşallah arkadaşım Hayır olsun. Ben de böyleyim bu aralar bi depresiflik var reglden sanırım. Bugün oldum zaten sabah sabah zamaninda olduguma sevindim ama bebis yine yok. Hayırlısı kısmet ne diyelim.günaydın kızlarr
hayırlı cumalar
-200 gr
malum dönem yoksafark dafa fazla olucaktı
kızlar benim canım çok sıtkındı ,zor bir süreçten geçiyorum ,geçicek ama az kaldı
beni idare edin toparlanıyorum ,pc bile açmıyorum öyle saçama sapan bir dönemdeyim ,hakkımızda hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?