Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugün akşam anne ziyareti ve anne yemeklerinin lezzetleri güne son noktayı koydu

Bugünkü menüm

Sabah
Ev yoğurdu, 2 yeşil zeytin, pide

Ara
1 kupa çay, peynirli poğaça

Öğle
1 porsiyon sarma dolma,1 kase yoğurt,pide

Akşam
Etli bezelye, 2 kaşık pirinç pilavı, 1 kase cacık, turşu

Ara
3 dilim nefis elmalı cevizli kek, çay

Spor
1,5 saat yürüyüş ve plates yapıcam az sonra, yaklaşık 1,5 saat

Ayy ben bugun iyice olcuyu kacirdim resmen dünyaları yedim
Sabah kahvaltı saat 11 gibi 1 kare dilim ıspanaklı börek , 2 dilim yumurtalı ekmek , 2 parmak kadar peynir, 8-9 tane zeytin , 2 lokma ekmeğin üzerine tereyağı ve Turunç reçeli, 1 fincan çay .
Öğle tabii ki yok. Saat 1 gibi Türk kahvesi içtim .
Akşam yemeği saat 5 gibi dışarda yedim 1 porsiyon Edirne yaprak cigeri , bir küçük kase kadar nohutlu pirinç pilavı ayran domates turşu.
Kacamaklarim: saat 18.30 gibi 1 kare baklava. Saat 8 gibi yarım çikolatalı Gofret. Az önce de 7-8 tane çiğ badem ve fındık. Gerçi bu kaçamak sayılmaz asıl yediğim o pilav kaçamak sayılır. Uzun zamandır o kadar fazla pilav yemiyordum hep 1 ya da en fazla 2 kaşık alıp bırakıyordum bu da dopdolu bir tabak değildi ama yedim işte. Hele o Gofrete ne demeli. Off off ben yaptım ama pişmanım. O yüzden şimdi hemen kalkıp 3 mile leslie yapıyorum. Üstüne de 20 dakika egzersiz . Ahh şu haftasonları

düşük sonrası ilk reglimi oldum ve çok ağrım var 2 gündür. yapamıyorum bi kaç gündür diyet de yarın niyetlenmeden su orucuna başlayacağım yine..

bu arada herkese selam :)
havalardan mı bilmiyorum sanki eski enerji yok gibi? yoksa sadece ben mi öyleyim..

bu arada herkese selam :)
havalardan mı bilmiyorum sanki eski enerji yok gibi? yoksa sadece ben mi öyleyim..
Yok ya havalardan mi neden ama etrafimda da aynı. Bende de bi enerji düşüklüğü var. Geçmiş olsun ayrıca canım hayırlısıyla sağlıklı bir bebek versin Allah isteyen herkese.

Yok ya havalardan mi neden ama etrafimda da aynı. Bende de bi enerji düşüklüğü var. Geçmiş olsun ayrıca canım hayırlısıyla sağlıklı bir bebek versin Allah isteyen herkese.
amin teşekkür ederim.. evet hiçbişiy yapmama isteği, boşvermişlik.. kendimize gelmemiz lazım

Merhaba kizlar sonunda net paketim yenilendi
Menum sqbah sut
Ara biraz leblebi kuru uzum kahve
Ogle patates yemegi 2 dlm ekmek yogurt
Ara 1 elma
Aksam 1 dlm ekmek haslanmis karnibahar
Spor kireclemeden dolayi sadece 15 dk egzersiz yaptim o kadar

Bugünkü menüm :
Kahvaltı saat 11 de 1 simit, biraz patates kızartması, biraz tulum peyniri, 2 dilim salatalık 1 fincan çay.
Öğlen yok ama saat 3.30 gibi 1 lahmacun 1 ayran.
Akşam yemeği biraz gec oldu ama fazla yemedim saat 20.30 gibi bir tabak kısır yedim ama bol yeşillikli az Bulgurlu, cok az tursu ve 1 bardak ayran .
Şimdi de yeşil çay içiyorum yanında da yarım tane pudingli santili sultan sarması mi saray lokumu mu ne diyorlar ondan yuvarladim. Bu hafta sonu biraz kaçamaklı gecti bakalim.

Egzersiz olarak ise sadece 1 mile leslie yaptım çok usengecim. Bugün rahatsizligim tekrar nuksetti halsizlik ve boğaz ağrım var.

Merhaba kizlar sonunda net paketim yenilendi
Menum sqbah sut
Ara biraz leblebi kuru uzum kahve
Ogle patates yemegi 2 dlm ekmek yogurt
Ara 1 elma
Aksam 1 dlm ekmek haslanmis karnibahar
Spor kireclemeden dolayi sadece 15 dk egzersiz yaptim o kadar
Hoşgeldin tekrardan canım.

Haftada sadece 1 gün izin ver kendine, sadece o gün yap kaçamağını

Bugünkü menüm

Bugün sabahla öğle birleşti hatta epey geç saat 14:00 gibi yedim, o yüzden tek menü bugün

Peynir, yeşil zeytin, az yumurta,pide, çay, 1 patlican dolması..

Akşam yok...

3 kupa da bitki çayı içtim bugün..

Bugün yürüyüş yok amaaa 1,5 saat plates yaptım..

Su: 2,5 litre

Kitap aynı..

akrebim aynı sistem ile ilerliyoruz değil mi? günlük menü spor cumaları tartı

madem artık cezam kalktı herkese merhaba kızlar. ben esra 27 yaşındayım 1,68 boy ve 98 kgyum. daha önceden bu takımdaydım ve çok güzel kilolar vermiştik şimdi sizlerin de desteği ile yine yapabileceğimi düşünüyorum :))

merhaba kızlar
menüm:
sabah1 yum, 4-5 zeytin, peynir, domates, 2 lokma bal, 1 ceviz, az ekmek

ara:5 badem

öğlen:1 küçük süt , 10 badem

akşam : etli sebzeli yemek( bu yöredeki ismi fırınağzı)

su:2,25 lt

spor:30 k yürüyüş, 15 dk bisiklet
k,tap:yeni başlangıçlar mevsimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…