Yok ya havalardan mi neden ama etrafimda da aynı. Bende de bi enerji düşüklüğü var. Geçmiş olsun ayrıca canım hayırlısıyla sağlıklı bir bebek versin Allah isteyen herkese.bu arada herkese selam :)
havalardan mı bilmiyorum sanki eski enerji yok gibi? yoksa sadece ben mi öyleyim..
amin teşekkür ederim.. evet hiçbişiy yapmama isteği, boşvermişlik.. kendimize gelmemiz lazımYok ya havalardan mi neden ama etrafimda da aynı. Bende de bi enerji düşüklüğü var. Geçmiş olsun ayrıca canım hayırlısıyla sağlıklı bir bebek versin Allah isteyen herkese.
Geçmiş olsun canım..düşük sonrası ilk reglimi oldum ve çok ağrım var 2 gündür. yapamıyorum bi kaç gündür diyet deyarın niyetlenmeden su orucuna başlayacağım yine..
Haftasonu sessizliğibu arada herkese selam :)
havalardan mı bilmiyorum sanki eski enerji yok gibi? yoksa sadece ben mi öyleyim..
Hoşgeldin tekrardan canım.Merhaba kizlar sonunda net paketim yenilendi
Menum sqbah sut
Ara biraz leblebi kuru uzum kahve
Ogle patates yemegi 2 dlm ekmek yogurt
Ara 1 elma
Aksam 1 dlm ekmek haslanmis karnibahar
Spor kireclemeden dolayi sadece 15 dk egzersiz yaptim o kadar
Haftada sadece 1 gün izin ver kendine, sadece o gün yap kaçamağınıBugünkü menüm :
Kahvaltı saat 11 de 1 simit, biraz patates kızartması, biraz tulum peyniri, 2 dilim salatalık 1 fincan çay.
Öğlen yok ama saat 3.30 gibi 1 lahmacun 1 ayran.
Akşam yemeği biraz gec oldu ama fazla yemedim saat 20.30 gibi bir tabak kısır yedim ama bol yeşillikli az Bulgurlu, cok az tursu ve 1 bardak ayran .
Şimdi de yeşil çay içiyorum yanında da yarım tane pudingli santili sultan sarması mi saray lokumu mu ne diyorlar ondan yuvarladim. Bu hafta sonu biraz kaçamaklı gecti bakalim.
hoş geldin cnmmadem artık cezam kalktı herkese merhaba kızlar. ben esra 27 yaşındayım 1,68 boy ve 98 kgyum. daha önceden bu takımdaydım ve çok güzel kilolar vermiştik şimdi sizlerin de desteği ile yine yapabileceğimi düşünüyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?