Durumuna bakıyorum canım, yüzde hesabımız da haftalık oluyor..Ellssa bu hafta ben de listede miyim kaptancim? Bir de şeyi soracaktım şimdi yeni bir hedef mi belirlicez kendimize nisanin son cumasi için? Son olarak bu yüzde hesabı nasıl yapılıyor. Geçen haftaki kilomun yüzde kaçını vermişim bunu mu hesaplamam gerekiyor yoksa aylık hesap mi?
Canım benim notlarıma göre geçen hafta 68,6 imişsin.. Yani 600 gr vermişsin bu hafta..Günaydın herkese. Bugünkü kilom 68Ellssa . Geçen haftaya göre -200 um. Aslında daha güzel olabilirdi ama hem hafta sonu ipin ucu kaçtı. Hem de regl donemindeyim ve vücudum ödem yapmış durumda sanırım. 1 nisan hedefime ulaşamadım sanırım 67.8 demiştim. Kısmet diğer haftaya inşallah.
Akrebim deneme sürem var mı bilmiyorum ama 98,6 ile başlamıştım bugün sabah itibariyle 96,1 güncel kilom :)***2. Takım 459. Etap ***
akrep33 ( 71,6 / 71,1 / 0,5 / 0,70%)
krakker ( 69 / 68,8 / 0,2 / 0,29%)
losefar ( 58,6 / / / %)
jenemy ( 68,6 / 68 / 0,6 / 0,87%) Yeni üye, başlangıç tarihi 15 Mart, başlangıç kilosu 69,5.
2. Takım ortalaması: %
Deneme süresi yapmayalım sana ya, sonuçta eski üyemizsin..Akrebim deneme sürem var mı bilmiyorum ama 98,6 ile başlamıştım bugün sabah itibariyle 96,1 güncel kilom :)
yanılıyor muyum dedim ama eski mesajımi buldumGünaydın bayanlar. Bugün çok daha iyiyim . Sadece biraz halsizligim devam ediyor bi de öksürük. O da geçecek inşallah. Hemen kilomu bildiriyorum.Ellssa 68.2 yim. 18 Mart ta 68.6 cikmistim. Yani -400 um. Aslında bütün hafta yedikleri gire daha çok kayıp bekliyordum ama hiç spor yapamadigim için ancak bu kadar oldu buna şükür ama dimi
Ben listeye dahil olmadım mı henüz? 2 hafta oldu ama***2. Takım 459. Etap ***
akrep33 ( 71,6 / 71,1 / 0,5 / 0,70%)
krakker ( 69 / 68,8 / 0,2 / 0,29%)
losefar ( 58,6 / / / %)
jenemy ( 68,6 / 68 / 0,6 / 0,87%) Yeni üye, başlangıç tarihi 15 Mart, başlangıç kilosu 69,5.
2. Takım ortalaması: %
buradayım kaptanım ben çok giremedim bu hafta kusura bakmayın bu hafta vücudumu şaşırtmak amaçlı yedim ama yürüyüşümü de ihmal etmedim kilom sabit....aslında gruptan bazen gruptan ayrılayım diyorum (artık kilo veremediğim için ) sonra da bu grup uzun zamandır mezun göremedi bir mezun görsün istiyorum
Ben 18 Martın kilosunu not almışım o zaman, tamam canım düzeltelim hemen..yanılıyor muyum dedim ama eski mesajımi buldumEllssa . 68.6 18 Mart, 68.2 25 Mart kilom. Yani geçen haftaya göre -200 um sekerim. Ama sen listeye yeni girdigim için iki hafta önceki kilomu yazıyorsan onu bilmiyorum. Söyleyeyim dedim
Kuzum seni not almamışımBen listeye dahil olmadım mı henüz? 2 hafta oldu ama
Buldum canım notlarımı ama bu hafta kilo ver öyle alalım seni listeye, hem yeni üyesin hem sabitsin olmazki şekerim..Merhaba kızlar, geçen hafta 69 kiloydum ve hu hafta da regl dönemi uzun olduğu için aşırı direnç kaybı yaşadım diyet yapamadim. Sabit kilomdayim 69 kilo ile devam ediyorum diyetime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?