hoşbuldum canım teşekkür ederimhoş geldin cnm
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım..
Hoşgeldin canım
Evet canım aynı sistem..akrebim aynı sistem ile ilerliyoruz değil mi? günlük menü spor cumaları tartı
Evet canım ceza kalktı ve yeni üye kuralı ile alıcam seni takıma..madem artık cezam kalktı herkese merhaba kızlar. ben esra 27 yaşındayım 1,68 boy ve 98 kgyum. daha önceden bu takımdaydım ve çok güzel kilolar vermiştik şimdi sizlerin de desteği ile yine yapabileceğimi düşünüyorum :))
Doğru yapmışsın canım, bu dönemde dinlenmen en güzeli..Kızlar merhaba bugünkü menüm sadece
akşam fırında karnıbahar yumurta peynir karışımı
Regl olduğum için açlık yapamayacağım sanırım.
Kitap gerçek tıp
Yarım saat yürüyüş yaptım
yeni üye olarak menümü paylaşıyorumHoşgeldin canım
Evet canım aynı sistem..
Evet canım ceza kalktı ve yeni üye kuralı ile alıcam seni takıma..
Hayırdır canım ne için karadut özünü kullanıyorsun?Rapor bitti ise başlamak zor geldi ama çalışmak hayatımı düzene sokuyor özellikle öğünlerimi. Hastalığı tam atlatamadim ama ilaç yerine artık Karadut özü içiyorum sabahları aç karna 1 çay kaşığı. Umarım faydası olur. En azından direnç sağlıyor diyorlar bakalım.
Halsizlige bahar yorgunluğuna iyi geliyormuş ondan kullanıyorum azıcık azıcık canım. Bakalım .Hayırdır canım ne için karadut özünü kullanıyorsun?
Al benden de o kadar bu aralar bi tukenmislik var üstümde ve ne bulsam yemek istiyorum. Doyamiyorum sanki.Kizlar menum sabah yulaf kepeginden krep peynir zeytin
Ogle kisir yogurt
Ara leblebi kuru uzum
Aksam balik salata
Kizlar benim istahim cok acik hersey yoyesim geliyo diyetteyim deyip 2sini yemesem 1ini mutlak yiyorumm
merhaba isveç diyetini çok duydum ama hiç denemedim tavsiye ediyor musunuz ?Slm arkadaslarrrr yeni gelen uyeler var ne gzell cogalmisizzz hepiniz hosgeldiniz okullar yari yil tatiline girerken bende kendime izin vermistim yani bu takimdaydim izne ayrildm nasip bu haftayaymis :)Ellssa kaptanim bu hafta takima girmek istyorum musade varmi :) 1haftadir isvec diyeti yapiorum bozmadan suanda ayrildigim kilodayim cumaya kadr insallah dahada az olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?