Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydınnn güzel topiğimizin güzel insanları!
Kızım hastaydı 3 gündür aktif olamadım ama işte yine burdayım.
Bu hafta sıkı diyet ve spor ile iradeli olacağım inşaallah.
Sabah işe yürüyerek gelerek tam 45 dakike yürüyüş yapmış oldum çoook mutluyummmm
Kahvaltı yapacağım şimdi hiç canım istemiyor ama neyse...

günaydın kızlar..... Sona yaklaştığım için kilo vermem bayağı yavaşladı geçen hafta diyet modunda olmadım canımın istediğini yedim içtim benim için iyi oldu bugün diyete yeni başlıyormuşum gibi bir heyececan var içimde ...kayınvalidem 2 haftadır misafirimz evde misafir olunca çok disiplinli olunamıyor. sanırım önümüzdeki hafta gidecek ve ben düzenime döneceğim.... Bu hafta da sabah ve öğlenim zaten sabit akşamları da dikkat edersem olacak gibi....
Kaçamaksız bir haftaya merhaba......

hayırlı olsun canım , ben de ilk bebebğime hamile kaldığımda lahana diyeti yapmıştım farkında olmadan ....sağlıklı beslenmeye özen göster.....

günaydın tatlım geçmiş olsun kızınnın önemli bir şeyi yoktur umarım

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ,vatana millete hayırlı evlat olsun inşlallah

geçmiş olsun ufaklığa

Bu arada 29 Nisan hedef kilom 65

benimde 65 hedef kilom olsun
mart ayı 3 kiloydu hedefim 2.200 verebildim

bugün cuma ile aynı kilom 68.8

Hayırdır canım????
off hiç sorma ,ömür boyu çekeceğim bir derdim varr onunla yüzleştim son zamanlarda, sert bir yüzleşme oldu
dünde eşimle tartıştık ,konuşmuyoruz akşamdan beri

Geçer inşallah arkadaşım Hayır olsun. Ben de böyleyim bu aralar bi depresiflik var reglden sanırım. Bugün oldum zaten sabah sabah zamaninda olduguma sevindim ama bebis yine yok. Hayırlısı kısmet ne diyelim.

canım üzülme sakın ,vardır zamanı ,hayırlısını iste ALLAHTAN rahat ol biraz

bu günkü menüm

sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek
lor peyniri
5 yeşil zeytin

ara

türk kahvesi

öğle

yağsız ıspanak yemeğii
yoğurt

ara
türk kahvesi
3 kurutulmuş erik

akiam

ıspanak
yoğurt
su 3 litre
2 bardak yeşilçay

bu hafta evde küçük tadilatlar var ,işim çok uğramaya çalışırım

öpüyorumm siziii kendinize iyi davranın

jenemy tebrik ederim seni
listeye beni sollayıp girmişsin

Canım teşekkür ederim, çok şükür önemli birşeyi yok sadece soğuk algınlığı..

kızlar merhaba menüm:
sabah:1 yum, 7-8 zeytin az peynir, 2 etimek ve 3 lokma tahinli bal

ara:2 ceviz

öğlen: 1 kase müsli

ara:1 portakal yiyeceğim

akşam : fırında tavuk ( yiyeceğim)

su :2,25 lt( henüz)

1 kupa yeşilçay

Bugün ki menüm;

Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği
Öğle: iki adet hindi köfte
Akşam: ne yiyeceğimi bilmiyorum belki hiçbir şey yemem eve gidince duruma bakıp yarın sabah yazarım

Spor; sabah işe yürüyerek geldim 45 dakika, işten çıkınca da yürüyeceğim 1 saat :)
Kitap: Alaçatılı

Herkese merhaba kızlar dün o kadar yoğun bir gün geçirdim ki fırsat bulup yazamadım. Normalde mutlaka bi fırsat kollarım ama dün eşim rahatsizdi hem de bayagi ateşi bir türlü düşmek bilmedi bebek gibi sürekli onunla ilgilendim, daha önceden misafire haber vermiştim akşam yemeğine de onlar gelince bi de geç gelince. En son benim de pilim bitti gece 1.30 da. Neyse önce dünkü menümü yazayım sizlere:
Kahvaltı saat 11 de 1 haşlanmış yumurta , 5 adet zeytin, 4-5 dilim firinlanmis patates , 2 parmak kadar beyaz peynir, 2 lokma yumuşak peynir, domates salatalık çay, 3 dilim kızarmış ekmek.
Öğle yok, saat 2 gibi şekersiz Türk kahvesi, saat 4 te 1 adet açma ( sıcak sıcak zeytinyağlı yapıyorlardı bir de dayanamadim) .
Akşam yemeği ( misafir geç gelince geçe kaldı ama biraz tuttum kendimi fazla yemedim) Saat 8.30 da 4 kaşık yoğurt çorbası, 4 kaşık sulu bamya yemegi , 3 kaşık patlıcanlı tavuklu pirinç pilavi, 1 küçük içli köfte, 1 bardak ayran.
Iyi ki tutmusum tutmadan ne kadar yerim acaba??
Dün hic spor yapamadım kızlar. Kitap okarak Canan karatay yaşam boyu sağlık a başladım .

Bugünkü menüm ise sabah kahvaltı saat 9 da 2 dilim kızarmış ekmek biraz peynir 5 tane yeşil zeytin bir fincan çay biraz bal kaymak ( 2 lokma) domates salatalık.
Saat 1 de Türk kahvesi şekersiz.
Öğle yemegi saat 14.45 te 1 porsiyon pideli köfte. ( bilmeyenler için iskenderin küçük küçük 6 tane köfte ile yapılmış hali).
Akşam yemeği saat 7 de 1 kase yoğurt çorbası. Yemesem de olurdu ama anne zoruyla yedim ilave içicem diye; )
Bugün 3 litre su ictim daha da içerim gibi. Çünkü spor yaparken zaten susuyorum. Şimdi kalkıp sporumu yapıcam. 2 mile leslie +90 squat+ 15 dk bel bacak egzersiz.

Rahatlama çalışıyorum canım zor oluyor biraz ama hayırlısı diyorum hep.sana da çok geçmiş olsun derdim var falan deyince aklıma hastalık vs geldi ama inşallah başka bir şeydir. Allah sağlık versin gerisi nasıl olsa bi şekilde hallolur . Oluyor hayatta inisler çıkışlar.

Ben varımmm yaşasın 1 rakibem daha olduuuu. O zaman cuma günü yuzdelerle gramlarla hesaplasalim kızlar. Bakalım kim daha çok gram vermiş daha doğrusu kim kilosunun daha çok yüzdesini vermis haydi acikmadiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…