hayırlı olsun canım , ben de ilk bebebğime hamile kaldığımda lahana diyeti yapmıştım farkında olmadanKaptanim aslinda bu msji yazarken ayni kilodaydim hatta yazdgim gbi isvec dyeti yapiodum cumaya kadr devm etseydim dahada vermis olurdm ama hamile oldgumu ogrendimuzunca bi sure diyet yapamicam ama ilk hamileligimde ve sonrasinda yaptigim hatalari bidaha yapmicam insallahhh sag saglim bu donemi atlattiktan ve toparlandiktan sonra insallah takima giricem simdilik allaha emanet olun
günaydın tatlım geçmiş olsun kızınnın önemli bir şeyi yoktur umarımGünaydınnn güzel topiğimizin güzel insanları!
Kızım hastaydı 3 gündür aktif olamadım ama işte yine burdayım.
Bu hafta sıkı diyet ve spor ile iradeli olacağım inşaallah.
Sabah işe yürüyerek gelerek tam 45 dakike yürüyüş yapmış oldumçoook mutluyummmm
Kahvaltı yapacağım şimdi hiç canım istemiyor ama neyse...
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ,vatana millete hayırlı evlat olsun inşlallahKaptanim aslinda bu msji yazarken ayni kilodaydim hatta yazdgim gbi isvec dyeti yapiodum cumaya kadr devm etseydim dahada vermis olurdm ama hamile oldgumu ogrendimuzunca bi sure diyet yapamicam ama ilk hamileligimde ve sonrasinda yaptigim hatalari bidaha yapmicam insallahhh sag saglim bu donemi atlattiktan ve toparlandiktan sonra insallah takima giricem simdilik allaha emanet olun
Günaydınnn güzel topiğimizin güzel insanları!
Kızım hastaydı 3 gündür aktif olamadım ama işte yine burdayım.
Bu hafta sıkı diyet ve spor ile iradeli olacağım inşaallah.
Sabah işe yürüyerek gelerek tam 45 dakike yürüyüş yapmış oldumçoook mutluyummmm
Kahvaltı yapacağım şimdi hiç canım istemiyor ama neyse...
Bu arada 29 Nisan hedef kilom 65
sağol canımmselam kızlar benim kilom da 65,0 ara ara girip kilomu yazayım bari.
krakker 60lı kilolardasın tebrik ederim
off hiç sorma ,ömür boyu çekeceğim bir derdim varr onunla yüzleştim son zamanlarda, sert bir yüzleşme olduHayırdır canım????
Geçer inşallah arkadaşım Hayır olsun. Ben de böyleyim bu aralar bi depresiflik var reglden sanırım. Bugün oldum zaten sabah sabah zamaninda olduguma sevindim ama bebis yine yok. Hayırlısı kısmet ne diyelim.
geçemedi canımkrakker kıznın sınav sonucu nasıldı canım, göremedim seni geçen hafta
***2. Takım 459. Etap ***
akrep33 ( 71,6 / 71,1 / 0,5 / 0,70%)
krakker ( 69 / 68,8 / 0,2 / 0,29%)
losefar ( 58,6 / / / %) Sabit
rukgus ( 98,6 / 96,1 / 2,5 / 2,54% ) Eski üye.Diskalifiyesi iptal edildi
jenemy ( 68,2 / 68 / 0,2 / 0,29%) Yeni üye, başlangıç tarihi 15 Mart, başlangıç kilosu 69,5.Hedef kilosu 60
2. Takım ortalaması: 0,764%
@rukgus canım hedef kilon kaç?
Canım teşekkür ederim, çok şükür önemli birşeyi yok sadece soğuk algınlığı..hayırlı olsun canım , ben de ilk bebebğime hamile kaldığımda lahana diyeti yapmıştım farkında olmadan....sağlıklı beslenmeye özen göster.....
günaydın tatlım geçmiş olsun kızınnın önemli bir şeyi yoktur umarım
Rahatlama çalışıyorum canım zor oluyor biraz ama hayırlısı diyorum hep.sana da çok geçmiş olsun derdim var falan deyince aklıma hastalık vs geldi ama inşallah başka bir şeydir. Allah sağlık versin gerisi nasıl olsa bi şekilde hallolur . Oluyor hayatta inisler çıkışlar.off hiç sorma ,ömür boyu çekeceğim bir derdim varr onunla yüzleştim son zamanlarda, sert bir yüzleşme oldu
dünde eşimle tartıştık ,konuşmuyoruz akşamdan beri
canım üzülme sakın ,vardır zamanı ,hayırlısını iste ALLAHTAN rahat ol biraz
Seni de bekliyorum sekerim en kisa zamanda darısı başına. Sen de beni geç ki ben de seni geçeyim sonradan gitsin kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?