İyide canım bu bugünmü söylenir?Günaydınnn,
15 mart'ta 70.800 ile başladım, şuan 69 kiloyum.
İnşaallah bu hafta katılırım dimi admincim?
Geçmiş olsun canım..Günaydınnn güzel topiğimizin güzel insanları!
Kızım hastaydı 3 gündür aktif olamadım ama işte yine burdayım.
Bu hafta sıkı diyet ve spor ile iradeli olacağım inşaallah.
Sabah işe yürüyerek gelerek tam 45 dakike yürüyüş yapmış oldumçoook mutluyummmm
Kahvaltı yapacağım şimdi hiç canım istemiyor ama neyse...
Bayaa merak yaptım şimdioff hiç sorma ,ömür boyu çekeceğim bir derdim varr onunla yüzleştim son zamanlarda, sert bir yüzleşme oldu
dünde eşimle tartıştık ,konuşmuyoruz akşamdan beri
canım üzülme sakın ,vardır zamanı ,hayırlısını iste ALLAHTAN rahat ol biraz
Geçmiş olsun canımHerkese merhaba kızlar dün o kadar yoğun bir gün geçirdim ki fırsat bulup yazamadım. Normalde mutlaka bi fırsat kollarım ama dün eşim rahatsizdi hem de bayagi ateşi bir türlü düşmek bilmedi bebek gibi sürekli onunla ilgilendim, daha önceden misafire haber vermiştim akşam yemeğine de onlar gelince bi de geç gelince. En son benim de pilim bitti gece 1.30 da. Neyse önce dünkü menümü yazayım sizlere:
Kahvaltı saat 11 de 1 haşlanmış yumurta , 5 adet zeytin, 4-5 dilim firinlanmis patates , 2 parmak kadar beyaz peynir, 2 lokma yumuşak peynir, domates salatalık çay, 3 dilim kızarmış ekmek.
Öğle yok, saat 2 gibi şekersiz Türk kahvesi, saat 4 te 1 adet açma ( sıcak sıcak zeytinyağlı yapıyorlardı bir de dayanamadim) .
Akşam yemeği ( misafir geç gelince geçe kaldı ama biraz tuttum kendimi fazla yemedim) Saat 8.30 da 4 kaşık yoğurt çorbası, 4 kaşık sulu bamya yemegi , 3 kaşık patlıcanlı tavuklu pirinç pilavi, 1 küçük içli köfte, 1 bardak ayran.
Iyi ki tutmusum tutmadan ne kadar yerim acaba??
Dün hic spor yapamadım kızlar. Kitap okarak Canan karatay yaşam boyu sağlık a başladım .
Hoşgeldin canım..Merhabalar, tesekkurler aranıza kabul ettiğiniz için
hoşbuldum :) hemen okuyayım, biraz bahsettim kendimden baska bilmek istediğiniz birseyler varsa anlatırımHoşgeldin canım..
Kendini tanıtırmısın bize..
Kurallarımız ilk sayfamızda..
Hep birlikte vericez inşallah kilocukları canım yeterki istikrarlı olalım, iradeli olalım..Kendimi tanıtmam gerek sanırım ilk önce 36 yasında yım 2 oglan annesiyim bursalıyım aslında tüm gün boyunca kosturuyorum ama 94 kg olmusum
Az da değil çok da değil merak etme canım.Kimse kalmadı galiba iyigeceler herkese
bugün ki menüm dikkat etmiş halimle
sabah 9 da Nescafe 3 ü birarada
10 da bir yumurta beyaz peynir yarım dilim tam bugday ekmegi cay
13 azıcık tost oglumdan kalan
15 2bardak ayran bikupa Nescafe
17 bikaç tane diyet bisküvi
19 turk kahvesi arkadaş geldi kahve içmeye
19:30 az kabak yemegi Yogurt biraz tavuklu pilav
20 küçük parca cikolata
23 esimle Türk Kahvesi ictin
bana az gibi gelmişti böyle yazınca cok oldu(
Günaydınnn, ama canım sen dedin ya geçen haftadan sabit kalmışsın o yüzden listeye almayalım diye. Bi de notlarını sonradan bulmuştun ya, o yüzden beni 1 nisan yarışmasına almadınİyide canım bu bugünmü söylenir?
Cama sabah 10 dan önce kilo bildirimleri tamam olması lazım..
Ben varımmmyaşasın 1 rakibem daha olduuuu. O zaman cuma günü yuzdelerle gramlarla hesaplasalim kızlar. Bakalım kim daha çok gram vermiş daha doğrusu kim kilosunun daha çok yüzdesini vermis haydi acikmadiniz mi
Verirsin verirsin tatlımmm hedef yüksek olunca azimde yüksek oluyor diye yüksek tutuyorum ulaşamasam da çabalarken yaklaşıyoruz en azından :)Wuhuuuuuuuuuu kızlar hedefleriniz 65 bayıldım. Ben cesaret edemedim 66.5 olarak belirledim. Ama sizi görünce ozenmedim değil. Lakin çok yavaş gidiyor benden ve bu ayki hedefime ulaşamadım 67.8 di. Ulasamayinca demotive oldum o yüzden küçük tutayim dedim. Ayy 70 in altına düşmek bile benim için hayalken şimdi 68 i beğenmiyorum hahahay
krakker Irmakzn geçmiş olsun ufaklık için buarada
Merhabaaaa, aramıza hoşgeldinMerhabalar, tesekkurler aranıza kabul ettiğiniz için
hoş geldin canım takım içinde olup da kilo vermememen imkansız , cumaları heyecanla bekliyoruz pis yağlarımızdan kaç gr gitti diye.....Kendimi tanıtmam gerek sanırım ilk önce 36 yasında yım 2 oglan annesiyim bursalıyım aslında tüm gün boyunca kosturuyorum ama 94 kg olmusum
yediklerin çok değil de kahvelerin bayağı çok olmuş ben de kahveyi çok severim ama fazlası zarar diye de korktuğumdan max 2 fincan içmeye çalışıyorumKimse kalmadı galiba iyigeceler herkese
bugün ki menüm dikkat etmiş halimle
sabah 9 da Nescafe 3 ü birarada
10 da bir yumurta beyaz peynir yarım dilim tam bugday ekmegi cay
13 azıcık tost oglumdan kalan
15 2bardak ayran bikupa Nescafe
17 bikaç tane diyet bisküvi
19 turk kahvesi arkadaş geldi kahve içmeye
19:30 az kabak yemegi Yogurt biraz tavuklu pilav
20 küçük parca cikolata
23 esimle Türk Kahvesi ictin
bana az gibi gelmişti böyle yazınca cok oldu(
kaptanım hiçbirşey yememişsin neredeysePazartesi menüm
Sabah
2 yumurta, maydanoz nane yeşil soğan
Akşam
1 kupa tarçınlı süt
Bir de yaptığım yemeğin tadına baktım, birer kaşık kuru fasulye pirinç pilavı diyelim
Akşam otururken çok kazındı midem, 2 havuç yedim..
Şu an çok açımmm..
Kitap
Asla Zayıflamam Diyordum/Davut Can
Spor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...armisiniz-kizlar.915650/page-12#post-45917280
Ve 80 dk yürüyüş ve her menü sonrası 100 kez zıplama toplam 300 oldu..
söyleme söyleme sürpriz olsunHuhuuuucuma günü inşaallah yüzdelerimiz yüksek yüksek olurrr
Ben bu sabah bir kaç gran gittiğini gördüm ama söylemem
Kekin dışında harika bir menü olmuş, yürüyüşüne de bayıldımGünaydın Kızlarrrrr
Dün sabah ve öğle menümü yazmıştım ama yine özet geçeyim;
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği
Ara : 1 fincan yeşil çay
Öğle : 2 adet hindi köfte
Ara : 1 fincan yeşil çay, 4 adet iç fındık, 2 adet iç ceviz
Akşam : 1 kase tavuklu şehriye çorbası ve yarım kase yoğurt
Ara : 1 dilim kek (kaçamak)
Kalori hesabı yaparak diyet yapıyorum ve dün aldığım toplam kalori : 943 kl
Spor; sabah işe yürüyerek geldim ve akşam yürüyerek gittim toplamda yürüdüğüm yol 1,5 saat, toplam yaktığım kalori : 300 kl
Kitap: Alaçatılı sadece 30 dakika okuyabildim..
Benim işyeri uzak değil yürüyerek 45-50 dakika ama işte sabah kızıma yakalanınca erken çıkamıyorum her zaman yürüyemiyorum. Yürüsem var yaaa uff hedef kiloma 1 ay da ulaşırımKekin dışında harika bir menü olmuş, yürüyüşüne de bayıldım. ev-iş arasının yürüme mesafesi çok güzelmiş ....benim ki maalesef uzak arabayla 30 dk sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?