Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Wuhuuuuuuuuuu kızlar hedefleriniz 65 bayıldım. Ben cesaret edemedim 66.5 olarak belirledim. Ama sizi görünce ozenmedim değil. Lakin çok yavaş gidiyor benden ve bu ayki hedefime ulaşamadım 67.8 di. Ulasamayinca demotive oldum o yüzden küçük tutayim dedim. Ayy 70 in altına düşmek bile benim için hayalken şimdi 68 i beğenmiyorum hahahay
krakker Irmakzn geçmiş olsun ufaklık için buarada

Günaydınnn,
15 mart'ta 70.800 ile başladım, şuan 69 kiloyum.
İnşaallah bu hafta katılırım dimi admincim?
İyide canım bu bugünmü söylenir?

Cama sabah 10 dan önce kilo bildirimleri tamam olması lazım..

Geçmiş olsun canım..

Bayaa merak yaptım şimdi

Geçmiş olsun canım

Kendimi tanıtmam gerek sanırım ilk önce 36 yasında yım 2 oglan annesiyim bursalıyım aslında tüm gün boyunca kosturuyorum ama 94 kg olmusum

Kimse kalmadı galiba iyigeceler herkese
bugün ki menüm dikkat etmiş halimle

sabah 9 da Nescafe 3 ü birarada
10 da bir yumurta beyaz peynir yarım dilim tam bugday ekmegi cay
13 azıcık tost oglumdan kalan
15 2bardak ayran bikupa Nescafe
17 bikaç tane diyet bisküvi
19 turk kahvesi arkadaş geldi kahve içmeye
19:30 az kabak yemegi Yogurt biraz tavuklu pilav
20 küçük parca cikolata
23 esimle Türk Kahvesi ictin

bana az gibi gelmişti böyle yazınca cok oldu (

Kendimi tanıtmam gerek sanırım ilk önce 36 yasında yım 2 oglan annesiyim bursalıyım aslında tüm gün boyunca kosturuyorum ama 94 kg olmusum
Hep birlikte vericez inşallah kilocukları canım yeterki istikrarlı olalım, iradeli olalım..

Az da değil çok da değil merak etme canım.
Menüye ek olarak kitap ve spor da istiyorum senden, anlaştıkmı

Pazartesi menüm

Sabah
2 yumurta, maydanoz nane yeşil soğan

Akşam
1 kupa tarçınlı süt

Bir de yaptığım yemeğin tadına baktım, birer kaşık kuru fasulye pirinç pilavı diyelim

Akşam otururken çok kazındı midem, 2 havuç yedim..

Şu an çok açımmm..

Kitap
Asla Zayıflamam Diyordum/Davut Can

Spor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...armisiniz-kizlar.915650/page-12#post-45917280

Ve 80 dk yürüyüş ve her menü sonrası 100 kez zıplama toplam 300 oldu..

İyide canım bu bugünmü söylenir?

Cama sabah 10 dan önce kilo bildirimleri tamam olması lazım..
Günaydınnn, ama canım sen dedin ya geçen haftadan sabit kalmışsın o yüzden listeye almayalım diye. Bi de notlarını sonradan bulmuştun ya, o yüzden beni 1 nisan yarışmasına almadın

Ben varımmm yaşasın 1 rakibem daha olduuuu. O zaman cuma günü yuzdelerle gramlarla hesaplasalim kızlar. Bakalım kim daha çok gram vermiş daha doğrusu kim kilosunun daha çok yüzdesini vermis haydi acikmadiniz mi

Huhuuuu cuma günü inşaallah yüzdelerimiz yüksek yüksek olurrr
Ben bu sabah bir kaç gran gittiğini gördüm ama söylemem

Verirsin verirsin tatlımmm hedef yüksek olunca azimde yüksek oluyor diye yüksek tutuyorum ulaşamasam da çabalarken yaklaşıyoruz en azından :)

Günaydın Kızlarrrrr

Dün sabah ve öğle menümü yazmıştım ama yine özet geçeyim;

Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği
Ara : 1 fincan yeşil çay
Öğle : 2 adet hindi köfte
Ara : 1 fincan yeşil çay, 4 adet iç fındık, 2 adet iç ceviz
Akşam : 1 kase tavuklu şehriye çorbası ve yarım kase yoğurt
Ara : 1 dilim kek (kaçamak)
Kalori hesabı yaparak diyet yapıyorum ve dün aldığım toplam kalori : 943 kl

Spor; sabah işe yürüyerek geldim ve akşam yürüyerek gittim toplamda yürüdüğüm yol 1,5 saat, toplam yaktığım kalori : 300 kl
Kitap: Alaçatılı sadece 30 dakika okuyabildim..

hoş geldin canım takım içinde olup da kilo vermememen imkansız , cumaları heyecanla bekliyoruz pis yağlarımızdan kaç gr gitti diye.....
boyunu merak ettim , bir de çocukların kaç yaşında

yediklerin çok değil de kahvelerin bayağı çok olmuş ben de kahveyi çok severim ama fazlası zarar diye de korktuğumdan max 2 fincan içmeye çalışıyorum

kaptanım hiçbirşey yememişsin neredeyse

Huhuuuu cuma günü inşaallah yüzdelerimiz yüksek yüksek olurrr
Ben bu sabah bir kaç gran gittiğini gördüm ama söylemem
söyleme söyleme sürpriz olsun

Kekin dışında harika bir menü olmuş, yürüyüşüne de bayıldım . ev-iş arasının yürüme mesafesi çok güzelmiş ....benim ki maalesef uzak arabayla 30 dk sürüyor

Kekin dışında harika bir menü olmuş, yürüyüşüne de bayıldım . ev-iş arasının yürüme mesafesi çok güzelmiş ....benim ki maalesef uzak arabayla 30 dk sürüyor
Benim işyeri uzak değil yürüyerek 45-50 dakika ama işte sabah kızıma yakalanınca erken çıkamıyorum her zaman yürüyemiyorum. Yürüsem var yaaa uff hedef kiloma 1 ay da ulaşırım

Ya kek ödül olsun istedim epeydir kaçamak yapmıyordum ama incecik bir dilimdi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…