Günaydınnn, ama canım sen dedin ya geçen haftadan sabit kalmışsın o yüzden listeye almayalım diye. Bi de notlarını sonradan bulmuştun ya, o yüzden beni 1 nisan yarışmasına almadın
Estağfurullah admincim, bu hafta rüzgar gibi giricem listeye inşaallahayy haklisin evet, birden fazla üye çağırınca karıştı hatlar sanırım, kusura bakma canım
Ellerine sağlık..Merhaba 2. takımcım,
442-459 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-34#post-45921587
Ne yazık ki geçer not alamadınız. Bir sonraki analiz döneminde başarılar dilerim.
Supris olsun o zamanHuhuuuucuma günü inşaallah yüzdelerimiz yüksek yüksek olurrr
Ben bu sabah bir kaç gran gittiğini gördüm ama söylemem
Canım hafta sonu akşamları ipin ucunu kaçırınca öle oldu.hoş geldin canım takım içinde olup da kilo vermememen imkansız , cumaları heyecanla bekliyoruz pis yağlarımızdan kaç gr gitti diye.....
boyunu merak ettim , bir de çocukların kaç yaşında
yediklerin çok değil de kahvelerin bayağı çok olmuş ben de kahveyi çok severim ama fazlası zarar diye de korktuğumdan max 2 fincan içmeye çalışıyorum
kaptanım hiçbirşey yememişsin neredeyse
söyleme söyleme sürpriz olsun
Kekin dışında harika bir menü olmuş, yürüyüşüne de bayıldım. ev-iş arasının yürüme mesafesi çok güzelmiş ....benim ki maalesef uzak arabayla 30 dk sürüyor
Akşam sonrası aralara dikkat et canım,mümkünse olmasınGünaydın Kızlarrrrr
Dün sabah ve öğle menümü yazmıştım ama yine özet geçeyim;
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği
Ara : 1 fincan yeşil çay
Öğle : 2 adet hindi köfte
Ara : 1 fincan yeşil çay, 4 adet iç fındık, 2 adet iç ceviz
Akşam : 1 kase tavuklu şehriye çorbası ve yarım kase yoğurt
Ara : 1 dilim kek (kaçamak)
Kalori hesabı yaparak diyet yapıyorum ve dün aldığım toplam kalori : 943 kl
Spor; sabah işe yürüyerek geldim ve akşam yürüyerek gittim toplamda yürüdüğüm yol 1,5 saat, toplam yaktığım kalori : 300 kl
Kitap: Alaçatılı sadece 30 dakika okuyabildim..
Hadi bakalım inşallah canımEstağfurullah admincim, bu hafta rüzgar gibi giricem listeye inşaallah
Aramıza hoşgeldin arkadaşım. Ben de bursa da yaşıyorum. Umarım kisa sürede kalıcı olarak gider kilolarKendimi tanıtmam gerek sanırım ilk önce 36 yasında yım 2 oglan annesiyim bursalıyım aslında tüm gün boyunca kosturuyorum ama 94 kg olmusum
bende de bu sabah Bi kaç yüz gram artma var ama ben de soylememHuhuuuucuma günü inşaallah yüzdelerimiz yüksek yüksek olurrr
Ben bu sabah bir kaç gran gittiğini gördüm ama söylemem
Kahvenin her turlusunun delisi olarak söylüyorum canım 3 u 1 aradadan uzak dur. Eğer ki şekersiz ve kremasız icemem diyorsan şekeri yavaş yavaş azalt, süt tozu yerine de evdeysen 1 kaç damla süt kullan. Dışardaysan da çok az ekle süt tozunu. O şey başlı başına yağ. Kafein tuketimin de biraz fazla gibi onu dengeleyebilirsen süper olur fazlası da yağ ve selülit çünkü özellikle nescafe nin. Insan alışıyo her şeyin tadına. 3 in 1 e şeker atan insandim ben şimdi elimden geldinigince sütlü ya da sade nescafe ve Türk kahvesi içiyorum şekersiz tabiiKimse kalmadı galiba iyigeceler herkese
bugün ki menüm dikkat etmiş halimle
sabah 9 da Nescafe 3 ü birarada
10 da bir yumurta beyaz peynir yarım dilim tam bugday ekmegi cay
13 azıcık tost oglumdan kalan
15 2bardak ayran bikupa Nescafe
17 bikaç tane diyet bisküvi
19 turk kahvesi arkadaş geldi kahve içmeye
19:30 az kabak yemegi Yogurt biraz tavuklu pilav
20 küçük parca cikolata
23 esimle Türk Kahvesi ictin
bana az gibi gelmişti böyle yazınca cok oldu(
Kıyamam sana afiyet olsun yağ olmasın et olsun o kek. Arada oluyor hatta bazen sık aralıklarla da oluyor böyle şeyler. Ben şükür ki regl doneminden çıktım kapandı iştahım. Hastalığı da atlattim sayılır. Bu hafta bomba gibiyim hava da güzel umarım böyle devam ederBenim işyeri uzak değil yürüyerek 45-50 dakika ama işte sabah kızıma yakalanınca erken çıkamıyorum her zaman yürüyemiyorum. Yürüsem var yaaa uff hedef kiloma 1 ay da ulaşırım
Ya kek ödül olsun istedim epeydir kaçamak yapmıyordum ama incecik bir dilimdi valla
kek afiyet olsun canımBenim işyeri uzak değil yürüyerek 45-50 dakika ama işte sabah kızıma yakalanınca erken çıkamıyorum her zaman yürüyemiyorum. Yürüsem var yaaa uff hedef kiloma 1 ay da ulaşırım
Ya kek ödül olsun istedim epeydir kaçamak yapmıyordum ama incecik bir dilimdi valla
offf ki ne offfffff ben de hafta sonu kaçamağı yapmasaydım çoktan ulaşmıştım hedefime ama bazen de eğer hafta sonu kaçamakları olmasaydı diyet macerasından çok sıkılıp hemen bırakırdım diye düşünüyorum.... dile kolay 17 ayCanım hafta sonu akşamları ipin ucunu kaçırınca öle oldu.
Dün kilom 73,1 cikti dusun yani cuma 71,1 di..
Şimdi ben bu fazlalığı verip ustune de kilo verme cabasindayim. Hafta sonu dikkatli olsaydım daha düzenli ve daha çok vericektim ama artık son yaa, bundan sonra hafta sonları tuzağına dusmicem zira yaz geliyor ve fazlaliklarimizi saklayamayiz montlarla ceketlerle..
Bugün kilon 72,4
Hofff
Bakalım bugün ne kadar gidecek.
ben de bu hafta bomba gibiyim ama haftaya daha da bomba olacağım misafir mevzusundan dolayıKıyamam sana afiyet olsun yağ olmasın et olsun o kek. Arada oluyor hatta bazen sık aralıklarla da oluyor böyle şeyler. Ben şükür ki regl doneminden çıktım kapandı iştahım. Hastalığı da atlattim sayılır. Bu hafta bomba gibiyim hava da güzel umarım böyle devam eder
hosbuldum, insallah gider kilolar, bursada nerdesin? ben Merinos parkının altında oturuyorumAramıza hoşgeldin arkadaşım. Ben de bursa da yaşıyorum. Umarım kisa sürede kalıcı olarak gider kilolar
hosbuldum tesekkürler boyum 1.73 cocuklar biri 6 diğeri 2 küçükler daha teyzeleri :)hoş geldin canım takım içinde olup da kilo vermememen imkansız , cumaları heyecanla bekliyoruz pis yağlarımızdan kaç gr gitti diye.....
boyunu merak ettim , bir de çocukların kaç yaşında
yediklerin çok değil de kahvelerin bayağı çok olmuş ben de kahveyi çok severim ama fazlası zarar diye de korktuğumdan max 2 fincan içmeye çalışıyorum
kaptanım hiçbirşey yememişsin neredeyse
söyleme söyleme sürpriz olsun
Kekin dışında harika bir menü olmuş, yürüyüşüne de bayıldım. ev-iş arasının yürüme mesafesi çok güzelmiş ....benim ki maalesef uzak arabayla 30 dk sürüyor
aslında bukadar içmiyorum da dün oyle oldu 3 ü bir aradalarım bitti sukur bu sabah sonuncusu içtim kavanoz alırım sekersiz içerim bundan sonra sagolun kızlar ya iyiki katılmısımKahvenin her turlusunun delisi olarak söylüyorum canım 3 u 1 aradadan uzak dur. Eğer ki şekersiz ve kremasız icemem diyorsan şekeri yavaş yavaş azalt, süt tozu yerine de evdeysen 1 kaç damla süt kullan. Dışardaysan da çok az ekle süt tozunu. O şey başlı başına yağ. Kafein tuketimin de biraz fazla gibi onu dengeleyebilirsen süper olur fazlası da yağ ve selülit çünkü özellikle nescafe nin. Insan alışıyo her şeyin tadına. 3 in 1 e şeker atan insandim ben şimdi elimden geldinigince sütlü ya da sade nescafe ve Türk kahvesi içiyorum şekersiz tabii
süper masallah, kitap zayıflamaya ilgili olucak dimi?Pazartesi menüm
Sabah
2 yumurta, maydanoz nane yeşil soğan
Akşam
1 kupa tarçınlı süt
Bir de yaptığım yemeğin tadına baktım, birer kaşık kuru fasulye pirinç pilavı diyelim
Akşam otururken çok kazındı midem, 2 havuç yedim..
Şu an çok açımmm..
Kitap
Asla Zayıflamam Diyordum/Davut Can
Spor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...armisiniz-kizlar.915650/page-12#post-45917280
Ve 80 dk yürüyüş ve her menü sonrası 100 kez zıplama toplam 300 oldu..
benim de 6 ve 2 yasinda iki oglum varhosbuldum tesekkürler boyum 1.73 cocuklar biri 6 diğeri 2 küçükler daha teyzeleri :)
istedigin kitabi okuyabilirsin canim.zayiflamayla ilgili olmasi sart degilsüper masallah, kitap zayıflamaya ilgili olucak dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?