Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydınnn, ama canım sen dedin ya geçen haftadan sabit kalmışsın o yüzden listeye almayalım diye. Bi de notlarını sonradan bulmuştun ya, o yüzden beni 1 nisan yarışmasına almadın
ayy haklisin evet, birden fazla üye çağırınca karıştı hatlar sanırım, kusura bakma canım

Ellerine sağlık..
Bu sefer de olmadı demek...
Duydunuz kızlar, takımımızın notunu yükseltmek bizim vereceğimiz kilolara bağlı ..

Bu hafta ilk sıralara yerleştirelim takimimizi

Canım hafta sonu akşamları ipin ucunu kaçırınca öle oldu.
Dün kilom 73,1 cikti dusun yani cuma 71,1 di..

Şimdi ben bu fazlalığı verip ustune de kilo verme cabasindayim. Hafta sonu dikkatli olsaydım daha düzenli ve daha çok vericektim ama artık son yaa, bundan sonra hafta sonları tuzağına dusmicem zira yaz geliyor ve fazlaliklarimizi saklayamayiz montlarla ceketlerle..
Bugün kilon 72,4
Hofff
Bakalım bugün ne kadar gidecek.

Son düzenleme:
Akşam sonrası aralara dikkat et canım,mümkünse olmasın

KARNE NOTU

Açıklama:
  • Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
  • DÖNEM BAŞI sütunu; 442.etap bitiş kilosudur.
  • DÖNEM SONU sütunu; 459. etap bitiş kilosudur.
  • Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
  • İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
  • İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.
  • Etap notu ve karne notu 100 üzerinden hesaplanmıştır.
Notlar:
  • krakker: 442. etap izinden dönüş ve 459. etap bitiş kilosu alındı.
  • Burçak41: 451. etap yarışma kayıt ve 455. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
  • rukgus: 459. etap yarışma kayıt (diskalifiye sonrası dönüş) ve 459. etap bitiş kilosu alındı.
  • jenemy: 459. etap yarışma kayıt ve 459. etap bitiş kilosu alındı.
  • zuhal32: 442. etap bitiş ve 449. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
  • ambitious_girl: 442. etap bitiş ve 446. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
  • bur50: 449. etap izinden dönüş ve 455. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
  • losefar: 442. etap bitiş ve 459. etap bitiş kilosu alındı.
  • akrep33: 442. etap başlangıç ve 459. etap bitiş kilosu alındı.
  • hedef52: 442. etap bitiş ve 449. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
  • Melrin: 442. etap bitiş ve 457. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
  • azaydidem: 442. etap yarışma kayıt ve 449. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
  • uhs: 442. etap bitiş ve 447. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.

Kahvenin her turlusunun delisi olarak söylüyorum canım 3 u 1 aradadan uzak dur. Eğer ki şekersiz ve kremasız icemem diyorsan şekeri yavaş yavaş azalt, süt tozu yerine de evdeysen 1 kaç damla süt kullan. Dışardaysan da çok az ekle süt tozunu. O şey başlı başına yağ. Kafein tuketimin de biraz fazla gibi onu dengeleyebilirsen süper olur fazlası da yağ ve selülit çünkü özellikle nescafe nin. Insan alışıyo her şeyin tadına. 3 in 1 e şeker atan insandim ben şimdi elimden geldinigince sütlü ya da sade nescafe ve Türk kahvesi içiyorum şekersiz tabii

Kıyamam sana afiyet olsun yağ olmasın et olsun o kek. Arada oluyor hatta bazen sık aralıklarla da oluyor böyle şeyler. Ben şükür ki regl doneminden çıktım kapandı iştahım. Hastalığı da atlattim sayılır. Bu hafta bomba gibiyim hava da güzel umarım böyle devam eder

kek afiyet olsun canım
gerçekten de sabah akşam 45 dk yürüse insan yağ falan kalmaz vücutta, ben anacak öğlen araları yürüyorum işyerinde yemek yemediğim için (şimdilik) yürümeye vaktim kalıyor ama böyle olunca da anti sosyal oluyorum arkadaşlarımla irtibatım kesiliyor

offf ki ne offfffff ben de hafta sonu kaçamağı yapmasaydım çoktan ulaşmıştım hedefime ama bazen de eğer hafta sonu kaçamakları olmasaydı diyet macerasından çok sıkılıp hemen bırakırdım diye düşünüyorum.... dile kolay 17 ay

ben de bu hafta bomba gibiyim ama haftaya daha da bomba olacağım misafir mevzusundan dolayı

hosbuldum tesekkürler boyum 1.73 cocuklar biri 6 diğeri 2 küçükler daha teyzeleri :)

aslında bukadar içmiyorum da dün oyle oldu 3 ü bir aradalarım bitti sukur bu sabah sonuncusu içtim kavanoz alırım sekersiz içerim bundan sonra sagolun kızlar ya iyiki katılmısım

süper masallah, kitap zayıflamaya ilgili olucak dimi?

masallah canım seninde ogluslara, bugün hep dısardaydım 2 saatten fazla yuruyusum var kitap okuyamadım gece insallah kuzular uyuyunca okurum menu mü yazıcam birazdan iyiaksamlar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…