canım menün genel olarak çok güzel ama dondurmanın kalorisi yürüyüşünde harcadığın kaloriye denk gelmiş....Bir de benim de buradaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla kornetlerin dış kısmı dondurma kısmından daha kaloriliymiş ben artık yerken dondurmasını yiyorumBugünkü menüm :
Kahvaltı saat 9 da 10 adet zeytin 1 parmak kadar peynir domates biber bir fincan süt.
Saat 1 de bir fincan yeşil çay. 1 cubuk kraker.
Saat 5.30 da akşam yemegimi yedim 4 -5 kaşık bamya yemegi, 2 küçük içli köfte, 1 kase yoğurt, 3 lokmacik ekmek.
Bugünkü kaçamağım ise bir dondurma şu kornet olanlardan; ) hava çok sıcakti. Yuruyusumu sporumu dışarıda yaptim 40 dk kadar tempolu yürüyüş ve koşu. 20 dk da egzersiz yaptım. Spor dönüşü canım çekti dondurma aldım marketten. Pişmanım ama birazcık 250 kaloricik kadar.
Bugün ki menüm;
Sabah : 1 dilim çavdar ekmeği, küçük parça peynir
Ara : sade Türk kahvesi
Öğle: 2 yemek kaşığı et sote, 2 yemek kaşığı zeytinyağı kabak, yarım kase yoğurt, yarım porsiyon yeşil salata
Ara : 1 fincan Yeşilçay
Akşam : 1 kepçe tarhana çorbası
Su : 3 litre oldu bile
Spor : 1 saat yürüyüş
Kitap : Alaçatılı
Aldığım kalori 580 kl , harcadığım kalori 160 kl :)
Kızım uyumuş şimdi kitap vakti, iyi akşamlar kızlar :*
kumrunun kalorisi oldukça yüksek ben de tuzağına düşmüştüm birkezmenüm,
sabah 1 yumurta peynir zeytin yarım dilim ekmek cay
Ogle kumru istedi oglum yarısını yedi kalanını yedim ayranla
ara bir iki diyet bisküvi, küçücük dondurma acıklardan aldım 50 kRS. luk koyduğum
aksam fena işte mantı yagsız ama cok actim(
bir dilim kek ve turk kahvesi(
hiç iyi olmadı bugün farkındayım yarın daha dikkat edicem
spor 2 saatten fazla yuruyus
kitap okuyamadım simdi bakım
su cok içerim ben zaten
bide naptım kızlar soyleyimde gülün vicks okudum karın yaglarını eritiyormus surdum karnıma ovdum biraz bir karın agrısı korkunc ishal tuvaletten cıkamadım hala Karnım agrıyor
Günaydın canım. Ay bugün pek uykuluyum ben ya iyi de uyudum ama nedense ağzım ayrilcak ders anlatırken.Günaydın yoldaşlar!
Nasılsınız bakalım bugün?
Doğru diyorsun losefar o kadar spor yap sonra 3 dakikalık dondurmaya kurban gitsin. Hep o Ablalar yüzünden spordan sonra karşımdan yalana yalana geliyorlardi yoksa hiç aklımda yoktucanım menün genel olarak çok güzel ama dondurmanın kalorisi yürüyüşünde harcadığın kaloriye denk gelmiş....Bir de benim de buradaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla kornetlerin dış kısmı dondurma kısmından daha kaloriliymiş ben artık yerken dondurmasını yiyorum
süper bir menü beğendim hem de çokkk
kumrunun kalorisi oldukça yüksek ben de tuzağına düşmüştüm birkez
kek olmamış canım.. geçmiş olsun bu arada viksin öyle bir etkisinin olduğunu bilmiyordum ...
Meyve delisiyimmmmmmm ama yasak
Aaaa meslektaşızzzGünaydın canım. Ay bugün pek uykuluyum ben ya iyi de uyudum ama nedense ağzım ayrilcak ders anlatırken.
Karpuzzz bayılırım ben de ve inanılmaz şeker yüklü bi meyve. H8c bir şey yemeyip sadece karpuz ve peynir yiyebilirim ama işte şeker ; (
Aaa ne guzelAaaa meslektaşızzzDün çok mu süt ürünleri tükettin acaba?
Geçmiş olsun canım benim dinlenmeye çalış..Aaa ne guzeldün de aksi gibi sadece azıcık yoğurt yedim normalde süt içerim akşam da sabah da sütlü kahve içerim. Ama yok çıktı ortaya migrenim tuttu bugün öğlen doğru başladı tutmaya şimdi kulagim ve gözüm zonkluyor. Son bir dersim kaldı Sabrediyorum. Senin branşın ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?