Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugünkü menüm :
Kahvaltı saat 9 da 10 adet zeytin 1 parmak kadar peynir domates biber bir fincan süt.
Saat 1 de bir fincan yeşil çay. 1 cubuk kraker.
Saat 5.30 da akşam yemegimi yedim 4 -5 kaşık bamya yemegi, 2 küçük içli köfte, 1 kase yoğurt, 3 lokmacik ekmek.
Bugünkü kaçamağım ise bir dondurma şu kornet olanlardan; ) hava çok sıcakti. Yuruyusumu sporumu dışarıda yaptim 40 dk kadar tempolu yürüyüş ve koşu. 20 dk da egzersiz yaptım. Spor dönüşü canım çekti dondurma aldım marketten. Pişmanım ama birazcık 250 kaloricik kadar.

Bugün ki menüm;

Sabah : 1 dilim çavdar ekmeği, küçük parça peynir
Ara : sade Türk kahvesi
Öğle: 2 yemek kaşığı et sote, 2 yemek kaşığı zeytinyağı kabak, yarım kase yoğurt, yarım porsiyon yeşil salata
Ara : 1 fincan Yeşilçay
Akşam : 1 kepçe tarhana çorbası
Su : 3 litre oldu bile
Spor : 1 saat yürüyüş
Kitap : Alaçatılı
Aldığım kalori 580 kl , harcadığım kalori 160 kl :)
Kızım uyumuş şimdi kitap vakti, iyi akşamlar kızlar :*

menüm,
sabah 1 yumurta peynir zeytin yarım dilim ekmek cay
Ogle kumru istedi oglum yarısını yedi kalanını yedim ayranla
ara bir iki diyet bisküvi, küçücük dondurma acıklardan aldım 50 kRS. luk koyduğum
aksam fena işte mantı yagsız ama cok actim (
bir dilim kek ve turk kahvesi (

hiç iyi olmadı bugün farkındayım yarın daha dikkat edicem
spor 2 saatten fazla yuruyus
kitap okuyamadım simdi bakım
su cok içerim ben zaten

bide naptım kızlar soyleyimde gülün vicks okudum karın yaglarını eritiyormus surdum karnıma ovdum biraz bir karın agrısı korkunc ishal tuvaletten cıkamadım hala Karnım agrıyor

günaydın kızlar dün menüm
sabah:1 yum, 7-8zeytin , peynir, 2 lokma ballı tahin ,2 dilim etimek

öğlen:kuzu şiş, yarım lahmacun, ayran ve bol salata

akşam : Kayınvalidemin yaptığı bulgurlu-tavuklu çorba ve yöresel bir yemek öfeleme(tavuklu ekmekli)

su:3 lt, kitap pembe ve Yusuf
yürüyüş 30 dk öğlen 30 dk akşam

canım menün genel olarak çok güzel ama dondurmanın kalorisi yürüyüşünde harcadığın kaloriye denk gelmiş....Bir de benim de buradaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla kornetlerin dış kısmı dondurma kısmından daha kaloriliymiş ben artık yerken dondurmasını yiyorum

süper bir menü beğendim hem de çokkk

kumrunun kalorisi oldukça yüksek ben de tuzağına düşmüştüm birkez
kek olmamış canım.. geçmiş olsun bu arada viksin öyle bir etkisinin olduğunu bilmiyordum ...

Günaydın yoldaşlar!
Nasılsınız bakalım bugün?

Doğru diyorsun losefar o kadar spor yap sonra 3 dakikalık dondurmaya kurban gitsin. Hep o Ablalar yüzünden spordan sonra karşımdan yalana yalana geliyorlardi yoksa hiç aklımda yoktu

Meyve delisiyimmmmmmm ama yasak şu dönem aslında diyet için ideal gibi geliyor bana, kışın spor yapamıyorum terleyip üşütme riski olduğu için..

Karpuzzz bayılırım ben de ve inanılmaz şeker yüklü bi meyve. H8c bir şey yemeyip sadece karpuz ve peynir yiyebilirim ama işte şeker ; (

Aaaa meslektaşızzz Dün çok mu süt ürünleri tükettin acaba?
Aaa ne guzel dün de aksi gibi sadece azıcık yoğurt yedim normalde süt içerim akşam da sabah da sütlü kahve içerim. Ama yok çıktı ortaya migrenim tuttu bugün öğlen doğru başladı tutmaya şimdi kulagim ve gözüm zonkluyor. Son bir dersim kaldı Sabrediyorum. Senin branşın ne?

Geçmiş olsun canım benim dinlenmeye çalış..
Ben aslında mali müşavirim bir şirkette çalışıyorum ve ek olarak ismekte muhasebe ve dış ticaret öğretmenliği yapıyorum :)

Bugünkü menüm : Kahvaltı saat 8.30 da 2 tane küçük ıspanaklı gül böreği, 4 adet zeytin, 1 kupa şekersiz çay.
Saat 11 de 1 fincan yeşil çay.
Saat 1 de öğle yemeği 5 kaşık kabak yemegi biraz yoğurt.
Saat 3 te kremasız şekersiz nescafe.
Saat 6 da akşam yemeği 1 büyük kase pirinçli nohutlu yoğurt çorbası, 1 tane içli köfte küçük boy. ( annecim sagolsun
Bugünkü kacamagim 1 adet çikolatalı gofret:/
Cok su icemedim bugün 2 litre ancak oldu.
Spor da yok migrenim tuttu yazmıştım zaten adım attikca başım zonkluyor.
Kitap karatay a devam. Bugunluk böyle . Ne güzel enerjiktim dün ama bugün bütün enerjim gitti:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…