İyi geceler Canlarım
İki gündür giremedim, dün hastanelik oldum. Mide ülseri ve safra reflüm ilerlemiş ,regl döneminde olduğum için salgılanan hormon epey tetikledi, serum yemek zorunda kaldım, 2 gündür raporluydum işe de gitmedim.
Yalnız herşeyi geçtim Anne olmanın bir fedakârlığını daha anladım, yatak döşek ağrı sızı içinde olsan da evladın için dimdik durup ilgileniyorsun..
Beslenme düzenimde daha da kısıtlanmalar geldi, zaten dikkat ediyordum şimdi biraz daha dikkat edeceğim. Sanırım bu vesileyle ip iğne kalırım
Rahatlık, bereket, keyfiyet demek canım. Yani adının anlamını birebir taşıyor, zira doğmak istemedi bile zorla çıkardılar karnımdan o kadar keyifçi, rahatına düşkündür
Elifi biliyorum da, Ecrin ne demek peki?
Kaptanım, yarışmaya katılmak isteyenler konusunu takip ediyorum ama yeni katılmak isteyenlere ben yetişemeden rakip takımlarımız kapmış oluyor@jenemy hala yok, sanırım 3 kişi kaldık kızlar.
Bence yapma, sırf karbonhidrat, emzirdiğin için bebeğine besin eksikliği olabilir.Kizlarr lütfen yardimmmm !!!!
Bu sabah başladım pirinç lapasina ama devam etmeli miyim. Emzirdigim için endişeliyim
Bence yapma,karbonhidrat, emzirdiğin için bebeğine besin eksikliği olabilir.
Bir de nasıl yapacaksın bunu? içine baharatta atacak mısın?
Tam da şuan bu diyeti araştırıyordum senin için; yoğurtla yapılmasının dışında süt ve et ürünleri tüketmeyin yazıyor amaCanim tarifine baktim netten pirinci haslayip baharat katip yogurt da ekleyip yiyormusuz. Sabah yedim ogle ve aksam da yicem.. aralarda meyve de yeniyormus zaten. Bende acaba meyvelerin yanina süt de mi eklesem diye düşünüyordum şu an
Tam da şuan bu diyeti araştırıyordum senin için; yoğurtla yapılmasının dışında süt ve et ürünleri tüketmeyin yazıyor ama
merhaba herkese. aranıza yeni katıldım.
davetiniz için teşekkür ederim. dilakzn
Hoşgeldin canım, bize kendinden biraz bahsedebilir misin?
Oyyy Allah bağışlasın ikizlerinitabi ki. 36 yaşındayım evliyim. iki çocuğum var. ikizler. 93 kiloyum. 160 boyum.
hayatımın büyük bir bölümünü fazla kilolu geçirdim. ama şimdi bildiğiniz şişmanım.
yeni yıla yeni bir bedenle girmek istiyorum. :)
Oyyy Allah bağışlasın ikizleriniBende de bir yavrucak var
Hepimizin burada fazla kiloları var, hep birlikte göndericez o misafirleri
KaptanımızEllssa birazdan gelir
Eminim fazlalıklarını hemencecik, sağlıkla vereceksindir.
Hedef kilon nedir?
Peki nasıl bir diyet uyguluyorsun? yada uygulama planındasın?sizin yavrunuzu da allah bağışlasın.
inşallah vereceğim kiloları. hedef kilo olarak 65 belirledim kendime.
merhaba herkese. aranıza yeni katıldım.
E hazır moda girmişken katıl tabi aramıza canım.akrepcim merhaba canım nasılsın bi zayıflama moduna girdim tekrar dönmek istiyorum kabul eder misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?