Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Cok cook gecmis olsun canik ya dikkat et kendine

Ecrin, birsey karsiliginda verilen mükafat ödül demek. Ameller karsiliginda Allah in hediyesi ''sevap'' anlamina geliyor canim

Arkadaşlar yarın pirinç lapasi uygulamayi düşünüyorum ama malumunuz emziriyorum acaba bi sakincasi olur mu bi bilginiz var mi bu konuda ?¿?

Kizlarr lütfen yardimmmm !!!!
Bu sabah başladım pirinç lapasina ama devam etmeli miyim. Emzirdigim için endişeliyim

Kizlarr lütfen yardimmmm !!!!
Bu sabah başladım pirinç lapasina ama devam etmeli miyim. Emzirdigim için endişeliyim
Bence yapma, sırf karbonhidrat, emzirdiğin için bebeğine besin eksikliği olabilir.
Bir de nasıl yapacaksın bunu? içine baharatta atacak mısın?

Bence yapma,karbonhidrat, emzirdiğin için bebeğine besin eksikliği olabilir.
Bir de nasıl yapacaksın bunu? içine baharatta atacak mısın?

Canim tarifine baktim netten pirinci haslayip baharat katip yogurt da ekleyip yiyormusuz. Sabah yedim ogle ve aksam da yicem.. aralarda meyve de yeniyormus zaten. Bende acaba meyvelerin yanina süt de mi eklesem diye düşünüyordum şu an

Tam da şuan bu diyeti araştırıyordum senin için; yoğurtla yapılmasının dışında süt ve et ürünleri tüketmeyin yazıyor ama

Tam da şuan bu diyeti araştırıyordum senin için; yoğurtla yapılmasının dışında süt ve et ürünleri tüketmeyin yazıyor ama

Bende baktim da biraz regl döneminde yapilinca daha etkili diyodu bugün de reglmin son günü o yüzden firsat bu firsat dedim..

Oyyy Allah bağışlasın ikizlerini Bende de bir yavrucak var

Hepimizin burada fazla kiloları var, hep birlikte göndericez o misafirleri

Kaptanımız Ellssa birazdan gelir

Eminim fazlalıklarını hemencecik, sağlıkla vereceksindir.
Hedef kilon nedir?

sizin yavrunuzu da allah bağışlasın.

inşallah vereceğim kiloları. hedef kilo olarak 65 belirledim kendime.

TE="zeynali, post: 47526597, member: 646343"]merhaba herkese. aranıza yeni katıldım.[/QUOTE]

Hoşgeldin ablacim aramiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…