Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah
Haşlanmış yumurta
Yarım dilim ç.ekmegi
Domates salatalik biber

Ara
Tarçınlı süt

Öğle
1 küçük kase yoğurt

Ara
2 hurma

Akşam
Cacık
Karpuz

Spor
1 saat yürüyüş
Yarım saat kalça hareketi

Su
3 litre

Bi an bugünün pazartesi olduğunu sanan ben, korktum yahu bu kimsesizliği görünce

Günaydın Herkese
Haftasonum o kadar yorucu o kadar yorucu geçti kii..
Bi de cumartesi gününden beri cezalıydım

Nasılsınız kızlar?

Elif ecrin..seninkin

Elif ecrin..ecii diye seviyoruz nickim o yüzden ecii seninkinin ne canim..
Günaydın canım

Benim kızımın adı da Serra kızının adı çok güzelmiş, benim kızımın da göbek adı Elif, çok severim bu ismi
Adları gibi hayırlı, uzun ömürleri olsun inşaallah

Amin canim. Kizini Allah bagislasin. Hayirli evlatlar olurlar insallah..

Diyetin nnasıl gidiyor bu arada neler yapıyorsun

Serra nin anlami ne canim

Amin canim. Kizini Allah bagislasin. Hayirli evlatlar olurlar insallah..

Diyetin nnasıl gidiyor bu arada neler yapıyorsun
Amin, inşaallah..

Diyetim ilk zamanlar gibi çok başarili değil ama yine de gayet iyi gidiyor. Son zamanlarsa sosyal ve özel hayatimda yıpranmalar yaşadım o sebeple diyete dikkat edemedim..

Senin nasıl gidiyor? Emzirirken zorlanıyor musun?

İyi geceler Canlarım

İki gündür giremedim, dün hastanelik oldum. Mide ülseri ve safra reflüm ilerlemiş ,regl döneminde olduğum için salgılanan hormon epey tetikledi, serum yemek zorunda kaldım, 2 gündür raporluydum işe de gitmedim.

Yalnız herşeyi geçtim Anne olmanın bir fedakârlığını daha anladım, yatak döşek ağrı sızı içinde olsan da evladın için dimdik durup ilgileniyorsun..

Beslenme düzenimde daha da kısıtlanmalar geldi, zaten dikkat ediyordum şimdi biraz daha dikkat edeceğim. Sanırım bu vesileyle ip iğne kalırım

Serra nin anlami ne canim
Rahatlık, bereket, keyfiyet demek canım. Yani adının anlamını birebir taşıyor, zira doğmak istemedi bile zorla çıkardılar karnımdan o kadar keyifçi, rahatına düşkündür

Elifi biliyorum da, Ecrin ne demek peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…