Yeni gelen üye devam etmediki canım.. Kimsecikler yoktu bu hafta bizden başka.Kaptanim bide yeni gelen üyemiz vardi bi tane
Hala gelmemiş.Yok kaptanım izin istememişti, inşaallah gelir yine buralarda takipte olurum bende..
Gayet iyiyiz tatlim biz. Kavuştun mu kizinaGünaydın Herkese
Haftasonum o kadar yorucu o kadar yorucu geçti kii..
Bi de cumartesi gününden beri cezalıydım
Nasılsınız kızlar?
Evet çok şükür kavuştumGayet iyiyiz tatlim biz. Kavuştun mu kizina
O da iyi masallah bazen gozüm degecek diye korkuyorum bize gülmeye basladi artik kuzumEvet çok şükür kavuştum
Beni gördüğünde ki sevinci asla unutmıycam
Senin bebiş nasıl?
Oyyyy maşaallah maşaallahO da iyi masallah bazen gozüm degecek diye korkuyorum bize gülmeye basladi artik kuzum
Elif ecrin..ecii diye seviyoruz nickim o yüzden eciiOyyyy maşaallah maşaallahDarısı anne-baba demesine inşaallah
Adı ne bebişin?
Günaydın canımElif ecrin..seninkin
Elif ecrin..ecii diye seviyoruz nickim o yüzden eciiseninkinin ne canim..
Günaydın canım
Benim kızımın adı da Serrakızının adı çok güzelmiş, benim kızımın da göbek adı Elif, çok severim bu ismi
Adları gibi hayırlı, uzun ömürleri olsun inşaallah
Gelir belki kaptanım, biraz sıkıntılı donemlerdeydi..jenemy hala yok, sanırım 3 kişi kaldık kızlar.
Amin, inşaallah..Amin canim. Kizini Allah bagislasin. Hayirli evlatlar olurlar insallah..
Diyetin nnasıl gidiyor bu arada neler yapıyorsun
Rahatlık, bereket, keyfiyet demek canım. Yani adının anlamını birebir taşıyor, zira doğmak istemedi bile zorla çıkardılar karnımdan o kadar keyifçi, rahatına düşkündürSerra nin anlami ne canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?