Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Evde sorun yok dimi canım?

Canım sen yüzde hesaplamayı ne çabuk öğrenmişsin. Tebrikler bu arada güzel vermişsin kiloyu.

Kaptanim ben matematik ögretmeniyim
Tesekkur ediyorum ewet weriyorum ama baslangica göre az az gidiyor. Bende sizi tebrik ederim harika kilo verdiniz son iki haftada

***2. Takım 476. Etap ***
akrep33 ( 72,1 / 71,1 / 1 / 1,39% )
jenemy ( 63,3 / / / %)
Dilakzn ( 61,2 / 61 / 0,2 / %0,33 )
ecii ( 72,1 / 71, 5 / 0, 6 / %0, 83 )

2. Takım ortalaması: %

jenemy nerdesin? Hadi canım.

Kaptanim ben matematik ögretmeniyim
Tesekkur ediyorum ewet weriyorum ama baslangica göre az az gidiyor. Bende sizi tebrik ederim harika kilo verdiniz son iki haftada
Teşekkür ederim canım.
Aman verim kiloları da gitsinler üstümden. Hayırlısı ile 6 lı rakamlara da gelirsem. Bundan sonra yavaş gider ama, yeni alınan kilolar çabuk gidiyor. Ya daa bu çayla çabuk gider kimbilir

Aslinda fazla yememissin canim bu menuyle daha fazla vermeni beklerdim insallah verirsin de.. ben yesil cay icemiyorum emzirdigim icin bu da benim icin buyuk bi dezavantaj

Aslinda fazla yememissin canim bu menuyle daha fazla vermeni beklerdim insallah verirsin de.. ben yesil cay icemiyorum emzirdigim icin bu da benim icin buyuk bi dezavantaj
Aaa bak hep unutuyorum yeşil çay içmeyi.. Yeşil çaya da başlamak istiyorum.

Dünkü menüm

Sabah
Peynir,zeytin, ekmek, 1 hurma, Ev yoğurdu, az yumurta, çay, 1 kapsül balık yağı

Öğle
yok

İkindi
2 kaşık bamya, 1 kaşık bulgur pilavı, yarım simit, bol salata, süs biberi.

Spor:
Dün çok yürüdüm yaa. Rahat 3 saati bulmuştur

Kitap:
Ölüm Saatleri

Bahsettiginiz Ne cayi kaptanim

Evde sorun yok dimi canım?
Şimdilik yok canımcım, zaten evde benden başka da kimse yok
Eşim, kızım, kayınvalidem düğün dönüşü köye gittiler benim iznim olmadığı için ben döndüm.
Kızımı çooooook özledim, inşaallah yarın gelecekler

Balık yağı iştah açmıyor mu kaptanım ya? Ay bana annem bir zamanlar kilo alayım diye her gün içirirdi

Bu önümüzdeki hafta regl dönemim tatlım sanırım o yüzden şişkinliğim var

Ayy kocaman bi boşluk olur insanın içinde, döner inşallah da kavuşursunuz ana kız.

Balık yağı iştah açmıyor mu kaptanım ya? Ay bana annem bir zamanlar kilo alayım diye her gün içirirdi
Hayır canım aksine yağların parçalanıp vücuttan atılmasına yardımcı oluyor, beyni beslediği için enerjik ve musmutlu oluyosun.

***2. Takım 476. Etap ***

akrep33 ( 72,1 / 71,1 / 1 / 1,39% )
jenemy ( 63,3 / / / %) Bildirimde bulunmadı
Dilakzn ( 61,2 / 61 / 0,2 / %0,33 )
ecii ( 72,1 / 71, 5 / 0, 6 / %0, 83 )

2. Takım ortalaması: % 0,638

jenemy yi biraz daha bekleyelim, ya da paylaşıma götüreyim, jenemy gelirse 8 den önce ekleriz listeye.

Ben 7 ye kadar buralardayım eğer gelirse, listeyi güncellerim kaptanım

Ben 7 ye kadar buralardayım eğer gelirse, listeyi güncellerim kaptanım
Tamam canım, jenemy bu hafta hiç görünmedi.. İzne ayrılmak istemişmiydi acaba, yanlışmı hatırlıyorum acaba?
Olmadı onu izne ayıralım gelirse ve yanlış hatırlamışsam değiştiriririz.

Kaptanim bide yeni gelen üyemiz vardi bi tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…