Evde sorun yok dimi canım?Dün ki menüm;
Sabah 08.00 : 1 fincan yeşil çay
Kahvaltı 09.30 : 1 kase form müsli laktozsuz süt ile
Öğle 13.00 : 2 kaşık pilav, yarım porsiyon salata
Ara 17.00 : 1 fincan yeşil çay
Akşam 20.30 : 1 porsiyon fırında et sote, 2 kaşık tereyağlı pilav
Ara 22.00 : 1 avuç kabak çekirdeği
Su : 3-4 litre arası
Spor : Yaklaşık 1 saat yürüyüş
Kitap okuyamadım, dün arkadaşımda kaldım.
Aldığım kalori yaklaşık 1000 kcl, harcadığım kalori yaklaşık 200 kcl
Canım sen yüzde hesaplamayı ne çabuk öğrenmişsin. Tebrikler bu arada güzel vermişsin kiloyu.
Teşekkür ederim canım.Kaptanim ben matematik ögretmeniyim
Tesekkur ediyorum ewet weriyorum ama baslangica göre az az gidiyor. Bende sizi tebrik ederim harika kilo verdiniz son iki haftada
Dün ki menüm;
Sabah 08.00 : 1 fincan yeşil çay
Kahvaltı 09.30 : 1 kase form müsli laktozsuz süt ile
Öğle 13.00 : 2 kaşık pilav, yarım porsiyon salata
Ara 17.00 : 1 fincan yeşil çay
Akşam 20.30 : 1 porsiyon fırında et sote, 2 kaşık tereyağlı pilav
Ara 22.00 : 1 avuç kabak çekirdeği
Su : 3-4 litre arası
Spor : Yaklaşık 1 saat yürüyüş
Kitap okuyamadım, dün arkadaşımda kaldım.
Aldığım kalori yaklaşık 1000 kcl, harcadığım kalori yaklaşık 200 kcl
Aaa bak hep unutuyorum yeşil çay içmeyi.. Yeşil çaya da başlamak istiyorum.Aslinda fazla yememissin canim bu menuyle daha fazla vermeni beklerdim insallah verirsin de.. ben yesil cay icemiyorum emzirdigim icin bu da benim icin buyuk bi dezavantaj
Teşekkür ederim canım.
Aman verim kiloları da gitsinler üstümden. Hayırlısı ile 6 lı rakamlara da gelirsem. Bundan sonra yavaş gider ama, yeni alınan kilolar çabuk gidiyor. Ya daa bu çayla çabuk gider kimbilir
Bu hafta da devam edicem aynı etkiyi görürsem topik açıcam.. Tam emin olmam lazım öyle yazarım adını canım.Bahsettiginiz Ne cayi kaptanim
Bu hafta da devam edicem aynı etkiyi görürsem topik açıcam.. Tam emin olmam lazım öyle yazarım adını canım.
Şimdilik yok canımcım, zaten evde benden başka da kimse yokEvde sorun yok dimi canım?
Balık yağı iştah açmıyor mu kaptanım ya? Ay bana annem bir zamanlar kilo alayım diye her gün içirirdiDünkü menüm
Sabah
Peynir,zeytin, ekmek, 1 hurma, Ev yoğurdu, az yumurta, çay, 1 kapsül balık yağı
Öğle
yok
İkindi
2 kaşık bamya, 1 kaşık bulgur pilavı, yarım simit, bol salata, süs biberi.
Spor:
Dün çok yürüdüm yaa. Rahat 3 saati bulmuştur
Kitap:
Ölüm Saatleri
Bu önümüzdeki hafta regl dönemim tatlım sanırım o yüzden şişkinliğim varAslinda fazla yememissin canim bu menuyle daha fazla vermeni beklerdim insallah verirsin de.. ben yesil cay icemiyorum emzirdigim icin bu da benim icin buyuk bi dezavantaj
Ayy kocaman bi boşluk olur insanın içinde, döner inşallah da kavuşursunuz ana kız.Şimdilik yok canımcım, zaten evde benden başka da kimse yok
Eşim, kızım, kayınvalidem düğün dönüşü köye gittiler benim iznim olmadığı için ben döndüm.
Kızımı çooooook özledim, inşaallah yarın gelecekler
Hayır canım aksine yağların parçalanıp vücuttan atılmasına yardımcı oluyor, beyni beslediği için enerjik ve musmutlu oluyosun.Balık yağı iştah açmıyor mu kaptanım ya? Ay bana annem bir zamanlar kilo alayım diye her gün içirirdi
Ben 7 ye kadar buralardayım eğer gelirse, listeyi güncellerim kaptanım***2. Takım 476. Etap ***
akrep33 ( 72,1 / 71,1 / 1 / 1,39% )
jenemy ( 63,3 / / / %) Bildirimde bulunmadı
Dilakzn ( 61,2 / 61 / 0,2 / %0,33 )
ecii ( 72,1 / 71, 5 / 0, 6 / %0, 83 )
2. Takım ortalaması: % 0,638
jenemy yi biraz daha bekleyelim, ya da paylaşıma götüreyim, jenemy gelirse 8 den önce ekleriz listeye.
Tamam canım,Ben 7 ye kadar buralardayım eğer gelirse, listeyi güncellerim kaptanım
Tamam canım,jenemy bu hafta hiç görünmedi.. İzne ayrılmak istemişmiydi acaba, yanlışmı hatırlıyorum acaba?
Olmadı onu izne ayıralım gelirse ve yanlış hatırlamışsam değiştiriririz.
Yok kaptanım izin istememişti, inşaallah gelir yine buralarda takipte olurum bende..Tamam canım,jenemy bu hafta hiç görünmedi.. İzne ayrılmak istemişmiydi acaba, yanlışmı hatırlıyorum acaba?
Olmadı onu izne ayıralım gelirse ve yanlış hatırlamışsam değiştiriririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?