Tartılmadım henüz canım.Kaptanim güncel kilon kac bu arada.. kac daha gitti
Merhaba Sevgili Takım Arkadaşlarım veEllssa kaptanım, 5 gün önce ufak bir mide kanaması geçirdim hastanedeydim, sonrasında köye geçtik dinlenmeye ihtiyacım olduğu için burada da internet yok malumunuz.. Bu sebeple hepinizden özür diliyorum mazeretsiz bildirimde bulunamadığım için. Bir süre daha köyde kalıp sonra ise taşınma işlemlerimiz olacak şehir değiştiriyoruz. Kaptanım beni izne ayırabilir misin?
Yarın son günüm ve süt günü..
1 litre süt
Kuzu napıyosun, fabrikaya bağlamışsın iyiceselam kızlar
nasılsınız
ben çok yoğunuuummm,yetişemiyorum hiç bir işime
çocuklar kursa başladı ,pazar hariç hergün çocukları kursa bırakıp alıyorum 4-5 saatimi öyle gidiyo
akşamüzeri bahçeye gidiyorum gece 21-22 gibi eve geliyorum
konserve yapmaktan fenalık geldi içime
akşam bahçeden gelince topladıklarımı görünce ağlayacaktım neredeyse ,maşllah diyeyim ama yetişemiyoruumm
reçel -marmelat yapamadım salça ,konserve yapmaktan
bebeğini kaybeden komşumada yardıma gidiyoruz onunda bahçesi var,sebzelerini değerlendiriyoruz ,konserve yapıyoruz ,difrize atıyoruz
evin işini yapamıorum ,mutfağım battı ,dün gece migrenim tuttu ,mutfağı bırakıp yattım artık
şimdide yeni aldığım kavanozları kaynatıyorum gece 2 ye 3 e kadar işim ancak biter her gece böyleyiiimmmm
uğrayamazsam anlayışla karşılayın ne oluuurrr
Başetme canım, ye gitsinahh ben ne yaptımmm ,keşke yazmayaydımm
ben utanarak yazıyorum ama
gündüz çok iyi ,dikkat ediyorum yediklerime
bahçeden gelince kurt gibi acıkmış oluyorum ,gece azda olsa yiyorum nasıl başedicem ben ya gece yemeleriyle
Ramazan ayı bitmiş yeni oructan cikmişsin gibi hissediyo musunBugün diyet bitti bende ama başladığımdan bu yana kabızlığım var kendimi fena şiş hissediyorum sanırım bu yüzden..
Yarın itibari ile spora başlamak istiyorum.
ADINIZ:kiskiskis
YAŞINIZ:23
BOYUNUZ: 164 cm
KİLONUZ: 67 kg
HEDEF KİLONUZ:
58
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
Oburluk aç gözlülük
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Eşimin beni begenmesi
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
Doyma duygumu kaybetmis gibii yiyorum çok şükür daha fazla kilodada olabilirdim iyiyim ama çok fazla yiyorum. Genelde hızlı kilo veriririm çünkü normalde 2 3 kişilik yemek yerim inşallah burda beraber verecegiz 6 aylık oğlum var emzuriyorum. Artık istediğim kiloya ulaşıp beğenilmek istiyorum giydigimi yakistirmak yağsız bir hayat istiyorum boyum bile kısa duruyor kiloyla. Hepinize güzel kilolar..
Hosbulduk canım maşallah barekallah allah nazardan bladan korusun .Aramiza hosgeldim tatlim benim de 4 aylik bi kizim var bende emziren bi anneyim :)
Ben 74 ile basladim henüz 5 hafta oldu su an 71 kiloyum ve hedefim 55 olmak.. insallah burda hep birlikte guzel guzel veririz kilolari.. dikkat ediyorum ama emzirdigim icin siki diyette yapamiyotum acikcasipost: 47684876 .!.:Sen kaç kilosun boyun kaç kac kilo olmak istiyorsun
Aynen öyle hissediyorum canım. Bugün arkadaşa da öyle dedim. Ne ikram edilse geri çeviriyorum, acaip hallerdeyimRamazan ayı bitmiş yeni oructan cikmişsin gibi hissediyo musun
Hoş geldin canımADINIZ:kiskiskis
YAŞINIZ:23
BOYUNUZ: 164 cm
KİLONUZ: 67 kg
HEDEF KİLONUZ:
58
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
Oburluk aç gözlülük
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Eşimin beni begenmesi
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
Doyma duygumu kaybetmis gibii yiyorum çok şükür daha fazla kilodada olabilirdim iyiyim ama çok fazla yiyorum. Genelde hızlı kilo veriririm çünkü normalde 2 3 kişilik yemek yerim inşallah burda beraber verecegiz 6 aylık oğlum var emzuriyorum. Artık istediğim kiloya ulaşıp beğenilmek istiyorum giydigimi yakistirmak yağsız bir hayat istiyorum boyum bile kısa duruyor kiloyla. Hepinize güzel kilolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?