Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

@Dilakzn yi izne ayırdım, bişi var onda bakalım, dönmesini bekleyelim.

12 Ağustos / 478. Etap / 2. Takım
19 Ağustos / 479. Etap / 3. Takım
26 Ağustos / 480. Etap / 4. Takım
2 Eylül / 481. Etap / 5. Takım

Kızlar bu hafta liste sırası bizde.
Aksilik olmaz ise gece 12:00 gibi hallederim listeleri.

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık Menemen
1 dilim ç.ekmeği
6 zeytin

Ara
Sütlü kahve

Öğle
Fırında mantar

Akşam
3 diyet dolma ( icine bi cok sebze ve cok az bulgur koydum )
Cacık

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık Menemen
1 dilim ç.ekmeği
6 zeytin

Ara
Sütlü kahve

Öğle
Fırında mantar

Akşam
3 diyet dolma ( icine bi cok sebze ve cok az bulgur koydum )
Cacık
Dolmayı merak ettim, ne dolması?

Dolmayı merak ettim, ne dolması?

Kapya biberin zayiflattigini duymustum doktordan kapya doldurdum kaptanim. Icine de bol mantar sogan sarimsak domates ve cok az bulgur koydum. Tabii birazcik zeytinyagi salca ve baharat da vardi

Iki gündür kendime ayri yemekler yapmaya basladim.. Akşam menümüzde patates kizartmali misket köfteler varken ben kendime bi küçük patates hasladim birazcik köfte ve naneli yoğurtla yemeyi düşünüyorum. . Ayrica kahvaltida kranfilli ve tarcinli yeşil cay icmeye başladım ama kızımın durumuna göre birakacam yada dewam edecem
. Sonucta bebişimin sagligi herseyden onemli

Henüz yarışmaya başlayalı cok olmadi ama her hafta az az da olsa gidiyordu kilocuklar taa ki son haftaya kadar. Sonhafta 300 gr aldım bunda gectigimiz haftanin ewlilik yil dönümümüz olmasi münasebetiyle yaptigim kacamaklarin etkisi oldu sanirim. Bi de diyetisyenin diyet yapma demesinden dolayi biraz gevsek davrandim
Ne olursa olsun az da olsa haftayi artiyla kapatmak canimi cok sıktı.. insallah bundan sonra tartida arti görmem.. az az gitsin ama hep gitsin. Zaten saglikli olani da bu

Merhaba Sevgili Takım Arkadaşlarım ve Ellssa kaptanım, 5 gün önce ufak bir mide kanaması geçirdim hastanedeydim, sonrasında köye geçtik dinlenmeye ihtiyacım olduğu için burada da internet yok malumunuz.. Bu sebeple hepinizden özür diliyorum mazeretsiz bildirimde bulunamadığım için. Bir süre daha köyde kalıp sonra ise taşınma işlemlerimiz olacak şehir değiştiriyoruz. Kaptanım beni izne ayırabilir misin?

Canimmm cok coook gecmis olsun cok üzüldüm

Tüm gün sadece elma mi yedin walla helal olsun hayranim iradene
Evet ama haşlanmış mısır da yedim kaçamak olarak. Bugün de kefir, bugünkü kaçamağımsa 1 yeşil elma ve 1 kase tarhana çorbası oldu.Aaa sabah da 1 çatal peynir, 1 zeytin ve domates soğan salatalık yedim azar azar..
Bol kaçamak gibi oldu ama oldu işte
Canım yeşil çayı hamile ve emziren anneler içmiyor kesinlikle bilgin olsun.

Gider canım gider merak etme.. Yeterki sağlıklı menülerle devam et.
Hayır canım, emzirdiğin sürece böyle diyetler önermem, yazık bebeğe.
Geçmiş olsun canım..
Cuma izne ayırdım seni merak etme
Kapya biberin zayiflattigini duymustum doktordan kapya doldurdum kaptanim. Icine de bol mantar sogan sarimsak domates ve cok az bulgur koydum. Tabii birazcik zeytinyagi salca ve baharat da vardi
Oo süper olmuş, afiyet olsun, bol süt olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…