Canım 1 paket alır deneriz, sonuçta bakliyat yani.. Çeşit olur bize.
@Dilakzn yi izne ayırdım, bişi var onda bakalım, dönmesini bekleyelim.***2. Takım 478. Etap ***
akrep33 ( 71,8 / 70,3 / 1,5 / 2,09%)
Dilakzn ( 61,4 / / / % ) Bildirimde bulunmadı
ecii ( 70,7 / 71, 0 / -0, 3 / %-0, 42)
krakker ( 66 / 66,2 / -0,2 / -0,30%)
2. Takım ortalaması: % 0,342
@Dilakzn gelince değişiriz artık listeyi. Neden gelmediki endişelendim şimdi. Hiç aksatmazdı bildirimi
Canım takım kaptanı olarak ben iletirim ki ilettim zaten..Merhaba 2.takimdan ecii ben. Yarismaya baslama tarihim yanlis görünüyor. 473.etapta baslamistim ben
Güzel gidiyor canım.Kaptanim nasıl gidiyor rus diyeti
Dolmayı merak ettim, ne dolması?Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık Menemen
1 dilim ç.ekmeği
6 zeytin
Ara
Sütlü kahve
Öğle
Fırında mantar
Akşam
3 diyet dolma ( icine bi cok sebze ve cok az bulgur koydum )
Cacık
Canım takım kaptanı olarak ben iletirim ki ilettim zaten..
Senin yazmana gerek yoktuki!
Canım takım kaptanı olarak ben iletirim ki ilettim zaten..
Senin yazmana gerek yoktuki!
Dolmayı merak ettim, ne dolması?
Güzel gidiyor canım.
Bugün elma günüm..
Yarın da kefir
Merhaba Sevgili Takım Arkadaşlarım veEllssa kaptanım, 5 gün önce ufak bir mide kanaması geçirdim hastanedeydim, sonrasında köye geçtik dinlenmeye ihtiyacım olduğu için burada da internet yok malumunuz.. Bu sebeple hepinizden özür diliyorum mazeretsiz bildirimde bulunamadığım için. Bir süre daha köyde kalıp sonra ise taşınma işlemlerimiz olacak şehir değiştiriyoruz. Kaptanım beni izne ayırabilir misin?
Evet ama haşlanmış mısır da yedim kaçamak olarak. Bugün de kefir, bugünkü kaçamağımsa 1 yeşil elma ve 1 kase tarhana çorbası oldu.Aaa sabah da 1 çatal peynir, 1 zeytin ve domates soğan salatalık yedim azar azar..Tüm gün sadece elma mi yedinwalla helal olsun hayranim iradene
Canım yeşil çayı hamile ve emziren anneler içmiyor kesinlikle bilgin olsun.Iki gündür kendime ayri yemekler yapmaya basladim.. Akşam menümüzde patates kizartmali misket köfteler varken ben kendime bi küçük patates hasladim birazcik köfte ve naneli yoğurtla yemeyi düşünüyorum. . Ayrica kahvaltida kranfilli ve tarcinli yeşil cay icmeye başladım ama kızımın durumuna göre birakacam yada dewam edecem
. Sonucta bebişimin sagligi herseyden onemli
Gider canım gider merak etme.. Yeterki sağlıklı menülerle devam et.Henüz yarışmaya başlayalı cok olmadi ama her hafta az az da olsa gidiyordu kilocuklar taa ki son haftaya kadar. Sonhafta 300 gr aldımbunda gectigimiz haftanin ewlilik yil dönümümüz olmasi münasebetiyle yaptigim kacamaklarin etkisi oldu sanirim. Bi de diyetisyenin diyet yapma demesinden dolayi biraz gevsek davrandim
Ne olursa olsun az da olsa haftayi artiyla kapatmak canimi cok sıktı.. insallah bundan sonra tartida arti görmem.. az az gitsin ama hep gitsin. Zaten saglikli olani da bu
Hayır canım, emzirdiğin sürece böyle diyetler önermem, yazık bebeğe.Şu an tatil nedeniyle ewimde değilim ama ewime gecince uygulamak için diyet araştırdım dün gece ve bi tanesini beğendim. . Sizce nasıl canlarımm??? Bana ağır olur mu dersiniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/kalca-eriten-diyet-8035.html
Geçmiş olsun canım..Merhaba Sevgili Takım Arkadaşlarım veEllssa kaptanım, 5 gün önce ufak bir mide kanaması geçirdim hastanedeydim, sonrasında köye geçtik dinlenmeye ihtiyacım olduğu için burada da internet yok malumunuz.. Bu sebeple hepinizden özür diliyorum mazeretsiz bildirimde bulunamadığım için. Bir süre daha köyde kalıp sonra ise taşınma işlemlerimiz olacak şehir değiştiriyoruz. Kaptanım beni izne ayırabilir misin?
Oo süper olmuş, afiyet olsun, bol süt olsun inşallahKapya biberin zayiflattigini duymustum doktordan kapya doldurdum kaptanim. Icine de bol mantar sogan sarimsak domates ve cok az bulgur koydum. Tabii birazcik zeytinyagi salca ve baharat da vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?