Bu takımda kimse yok heralde 3 kişi mi yarisacagiz ..
Ben yarın vereceğim menüyü zira yazsam bugünü roman olur
Bu takımda kimse yok heralde 3 kişi mi yarisacagiz ..
Nescafe hem ödem hem de selülit yapıyor canım, içme derim en güzeli.Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ç.ekmegi
5 zeytin
1.5kk peynir
Ara
Nescafe
Öğle
Çorba
Akşam
4 kaşık pilav
Semizotu yemeği
3 catal patates köfte
Salata
Benim menüKızlar sizler neler yaptiniz neler yediniz bugün
Evet azız canım, senle 4 kişi olucaz, bi arkadaş daha geliyor. Az ama güçlü, bol kilo veren bi takım olucaz inşallah.Bu takımda kimse yok heralde 3 kişi mi yarisacagiz ..
Nescafe hem ödem hem de selülit yapıyor canım, içme derim en güzeli.
Benim menü
Sabah
Yok
Öğle
1 tabak yüksük çorbası
Akşam
Taze fasulye, 1 kaşık pirinç pilavı, az pide, beyaz soğan, süs biberi, ayran
Ara
Mısır,Yeşil elma 1 tane
Bilmiyorumki canım yaa..Menü gayet guzel. 60lari gordun mu kaptancimm
Hu huuuu bi diyet buşdum bunu yapıcam kızlarMerhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmemBen sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz
Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su
Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran
Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız
Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu
Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.
Diyet gercekten agir ama bencede kesin verilir cünkü kabizlik sorunu tamamen ortadan kalkar ve kilolar gider.. ben uygulayamam uygulaybilenlere saygilar :))cb90 dedi: ↑
Merhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmemBen sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz
Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su
Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran
Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız
Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu
Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.
Evet canım sana göre değil tabii..Diyet gercekten agir ama bencede kesin verilir cünkü kabizlik sorunu tamamen ortadan kalkar ve kilolar gider.. ben uygulayamam uygulaybilenlere saygilar :))
Evet canım sana göre değil tabii..
Bi an önce kilo vermek isteyenler için ideal evet.. Bakalım yaa.. Bayrama hedefim 60 ı görmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?