İyi yapmışsın canım. Tekrar hoşgeldin.Hosbulduk canım,teşekkürler.takım aramiyordum aslinda.cünkü sartları ağir gelmisti bana.hele de isteksiz olunca uygulamakta sıkıntı yaşayınca mahcubiyet yaşadım,çiktım.tesadüfen sizin takımı gordum.1.sayfayı okudum.dunya kadar kural,yasak yoktu.sanirım 4 veya 5 kuralınız var ve yapılabilir şeyler bunlar.biraz da istek baslayınca bende sordum ,ecii cevap verdi.dahil olmus oldum.
Demekki burda tutunacaksın. Yollar seni buraya getirdiği ne göreTakımımı hatırlamıyorum.çünkü baya oldu çıkalı.sebebim ise; öncelikle benim diyet yapmaktaki isteksizliğim, sonra da grup sohbetlerine(iş hayatınin da etkisiyle)tutunamamam.dolayısıyla beni surükleyecek bir arkadasim olmadı.olmayınca da çıkmam farz oldu.umarım buraya tutunabilirim.
Evet haklısın.insan boğuluyor.zaten ev ,is hayatı yogun ve bunalticı bir de burdaki yasaklar ,kurallar insani itiyor.bu etkenler beni uzaklaştırıyor.ama bu takımda böyle seyler yok.yok sevindimİyi yapmışsın canım. Tekrar hoşgeldin.
Ben çok fazla ağır kurallara karşıyım. Bş yerden sonra sıkar. Beynimiz haxırsa iş bitmiştir zaten, takım sadece destekleyici etken olur.
Ay inşallahDemekki burda tutunacaksın. Yollar seni buraya getirdiği ne göre
Burcun ne canım, başakmı
Merhaba canım.ismim Banu değil.Ozel bir şirkette yoneticiyim.Bir oglum var 7 yaşında.
Ne ogretmenisin canım?minik kuzunu koklaya koklaya öperiimm
Ben son 3-4 yıldir kiloluyum.eşim de rahatsız değil.seviyor böyle beni.dolayısıyla zayiflarsam kendim icin olacak.bende de ne heves ne hırs olduğu için sürünüp duruyorum.bir de dahil oldugum gruba da kendimi ait hissetmeyince biraktım.ama bu sıralar bir şeyler yapma istegi uyandı.güc,enerji geldi.inşallah bıkmam,bırakmam.
Kaç gündür giremedimBugün de elma diyetine başladım .
Sıvı diyetini bıraktın galibaKaç gündür giremedimBugün de elma diyetine başladım .
teşekkürlerHadi bakalim kolay gelsin :)
Bana biraz ağır geldi. Tabi bu aralar çok dışarıya çıkmak zorunda kaldığım için olabilir. Şimdilik bıraktım ama uygun bir zamanda tekrar uygulayacağım.Sıvı diyetini bıraktın galiba
AamiiiinBranşim matematik canim. Insallah bol eksili günler geciririz hep birlikte :)
Canım, kısmen de olsa devam ediyorum.Bana biraz ağır geldi. Tabi bu aralar çok dışarıya çıkmak zorunda kaldığım için olabilir. Şimdilik bıraktım ama uygun bir zamanda tekrar uygulayacağım.
Siz sıvı diyetine devam ediyor musunuz? Eksileri gördünüz mü bu diyeti yapınca
Evde bişiler yapabilirsin yürüyemiyosan canım. Önemli olan istikrar..Menumü paylasmak istiyorum:
Sabah:2 yumurtalı ,tereyağda yumurta
9 siyah zeytin,ćokça kaşar peyniri
Yeşil çay
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates,3 tane kıl biber.
Öğlen:Küçük bir kurabiye,4 yemek kaşığı kadar nutella(adetimin en yoğun günü)
Çay,adaçayı,su.
Akşam:Zeytinyağlı kabak ve yoğurt yemeyi planlıyorum,ekmeksiz.
Spor:Yoğun günümde olduğum için yapmadım.
Kızlar acaba hava biraz daha serinleyince mi yürüsek.Bu havada ćok eziyet oluyor :/
Kitap okumadım valla.her gün okudugumuz kitaptan bir seyler aktariyorduk de mi?Evde bişiler yapabilirsin yürüyemiyosan canım. Önemli olan istikrar..
Menü güzel.
Kitap?
İstersek aktarıyoruz ama illaki okuyoruz ve kitap ismi yazıyoruz canımKitap okumadım valla.her gün okudugumuz kitaptan bir seyler aktariyorduk de mi?
Hemmen yazıyorum o zamaanİstersek aktarıyoruz ama illaki okuyoruz ve kitap ismi yazıyoruz canım
Afiyet olsun tatlimMenumü paylasmak istiyorum:
Sabah:2 yumurtalı ,tereyağda yumurta
9 siyah zeytin,ćokça kaşar peyniri
Yeşil çay
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates,3 tane kıl biber.
Öğlen:Küçük bir kurabiye,4 yemek kaşığı kadar nutella(adetimin en yoğun günü)
Çay,adaçayı,su.
Akşam:Zeytinyağlı kabak ve yoğurt yemeyi planlıyorum,ekmeksiz.
Spor:Yoğun günümde olduğum için yapmadım.
Kızlar acaba hava biraz daha serinleyince mi yürüsek.Bu havada ćok eziyet oluyor :/
Ben de menümü paylaşayım hemen
Sabah öğle bi arada
1 minik ev poğaçası, 1 çatal yumurta, şekersiz çay
ara
1kupa bitki çayı
türk kahvesi şekersiz, 1 çukulata
Akşam
1 porsiyon domatesli bulgur pilavı, 2 kase cacık, süs biberi, kuru soğan
Bol bol limonlu suyumu içmeye devammm
Spor
Her menü sonrası 100 kez yerinde zıplamaca
Kitap
Altın pusula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?