İyi geceler arkadaşlar.gruba katılım kurallarınız 1.sayfadakiler mi hala?
Harika!!Hoşbulduk.Çok ağır kuralları uygulamakta sıkıntı yaşıyorum yoğun iş hayatından dolayı.Bazen çok giremiyorum siteye.yani 5 msj çekiyorum ama gruba bağlayıcı olmuyor.yani arkadaşlarla yeterli iletisim kuramıyorum.böylelikle bağlanamıyorum.beni tesvik eden ,gaz veren arkadaşlarım olmayınca bırakıyorum.Ewet tatlim hosgeldin
Hariksenlikbulduk.Çok ağır kuralları uygulamakta sıkıntı yaşıyorum yoğun iş hayatından dolayı.Bazen çok giremiyorum siteye.yani 5 msj çekiyorum ama gruba bağlayıcı olmuyor.yani arkadaşlarla yeterli iletisim kuramıyorum.böylelikle bağlanamıyorum.beni tesvik eden ,gaz veren arkadaşlarım olmayınca bırakıyorum.(
Valla yalan olmasın hatırlamıyorum.geçen sene idi sanırım.sorun olmaz de mi?Daha once hangi takimdaydin canim. O zaman bu takim tam senlik :)
_nst: 47790456 .!.:Valla yalan olmasın hatırlamıyorum.geçen sene idi sanırım.sorun olmaz de mi?
Benim yoğun bir şekilde arkadaslığa,desteğe ihtiyacım var.umarım burda bulabilirim.:))ne zaman baslayacak maraton?
Teşekkür ederim canım.Insallah beklentilerini karsilar tatlim bu takim. Maraton basladi bile:) boyun kilon hedefin ne
Mune iyi geceler.yukaridaki mesajlarımdan birinde farklı bir adım olusmuş.nurbanu yazmiyor yani.nasıl oldu anlamadım.ilgilenir misiniz?
Günaydın arkadaşlar
Senden mi kaynaklaniyooorO sıkınti benim msjlari bilgisayar degil de tlf dan yazmamdan kaynaklaniyo maalesef canim ya
Merhaba canım.ismim Banu değil.Ozel bir şirkette yoneticiyim.Bir oglum var 7 yaşında.Canim ismin banu mu.. ne is yapiyorsun.. ben ogretmenim ve su sira dunya sevimlisi kizinla ugrasmakla mesgulum... ilk bebesim ve henuz 4 aylik Ustelik de emziriyorum o yuzden sıkı diyette degilim... veee tabiki bende dogum kilolarindan kurtulmaya calisiyorum 74 ile baslamistim bi bucuk ay once sukur su an 69 lari gordum darisi 50lere..haledefim 55 :)
Hmm anladım nikin başına @ getirince kişiye özel oluyor ama arada boşluk olmicak.Yaa hani direkt kisiye soru soracakken falan @ akrep33 falan yaziyo bazi msjlarda onu kastediyorum
Evet canımİyi geceler arkadaşlar.gruba katılım kurallarınız 1.sayfadakiler mi hala?
Hoşgeldin canım. Takım arıyosun sanırım.Harika!!Hoşbulduk.Çok ağır kuralları uygulamakta sıkıntı yaşıyorum yoğun iş hayatından dolayı.Bazen çok giremiyorum siteye.yani 5 msj çekiyorum ama gruba bağlayıcı olmuyor.yani arkadaşlarla yeterli iletisim kuramıyorum.böylelikle bağlanamıyorum.beni tesvik eden ,gaz veren arkadaşlarım olmayınca bırakıyorum.(
Canım daha önce hangi takımdaydın ve ayrılma sebebin ne oldu?Merhaba canım.ismim Banu değil.Ozel bir şirkette yoneticiyim.Bir oglum var 7 yaşında.
Ne ogretmenisin canım?minik kuzunu koklaya koklaya öperiimm
Ben son 3-4 yıldir kiloluyum.eşim de rahatsız değil.seviyor böyle beni.dolayısıyla zayiflarsam kendim icin olacak.bende de ne heves ne hırs olduğu için sürünüp duruyorum.bir de dahil oldugum gruba da kendimi ait hissetmeyince biraktım.ama bu sıralar bir şeyler yapma istegi uyandı.güc,enerji geldi.inşallah bıkmam,bırakmam.
Hosbulduk canım,teşekkürler.takım aramiyordum aslinda.cünkü sartları ağir gelmisti bana.hele de isteksiz olunca uygulamakta sıkıntı yaşayınca mahcubiyet yaşadım,çiktım.tesadüfen sizin takımı gordum.1.sayfayı okudum.dunya kadar kural,yasak yoktu.sanirım 4 veya 5 kuralınız var ve yapılabilir şeyler bunlar.biraz da istek baslayınca bende sordum ,ecii cevap verdi.dahil olmus oldum.Hoşgeldin canım. Takım arıyosun sanırım.
Takımımı hatırlamıyorum.çünkü baya oldu çıkalı.sebebim ise; öncelikle benim diyet yapmaktaki isteksizliğim, sonra da grup sohbetlerine(iş hayatınin da etkisiyle)tutunamamam.dolayısıyla beni surükleyecek bir arkadasim olmadı.olmayınca da çıkmam farz oldu.umarım buraya tutunabilirim.Canım daha önce hangi takımdaydın ve ayrılma sebebin ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?