Evet canım.hoşbuldum :) ama nasıl olucak şimdi burdan mı haberleşicez
selam ben de aranıza katılabilir miyim?
22 yasındayım boyum 167- 63 kiloyum ve 5 kilo vermek istiyorum. önceden 5 verdim şimdi 2-3 hafta icinde bi 5+ kilo daha vermek istiyorum umarım basarabilirimEvet canım.
Günlük menülerini ve zayıflama ile ilgili tüm düşüncelerimizi burdan paylaşıcaz. İlk sayfamızda kurallarımız var.
Kendini tanıtırmısın. Kaç kilosun, hedef kilon ne gibi.
hoşbuldumm :)Hosgeldin canimm aramiza :)
Olur tabi canım. Hem başlama hem de kitap işin tamam.Ben tatildeyim Çarşamba günü döneceğim ve tartılacağım,o Zaman başlayabilir miyim?Bir de çok ciddi bir sınava çalışıyorum.Günlük kitap okuna yakan oluyor.Günlük ders çalışma sayfamı falan yazsam
Herkese iyi akşamlar Gruba kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Öncelikle kendimi tanıtayım . 23 yaşında 163 boyunda ve 120 kiloyum.Yıllardır hep kilo vermek istedim. Bir türlü başarılı olamadım inş bu grupta yapacağımı düşünüyorum. İlk hedefim tabiki iki basamaklı sayılar ondan sonra inş 60 kilo çok uzak Bi hayal gibi ama inş olacak Allah'ın izniyle. Kilom 120-119 civarı geziyordu en son fakat bugun tartılmadım yarın sabah aç karnına inş bildiririm kilomu sizin bana söylemek istediğiniz kurallar tavsiyeler varsa bekliyorumMalum acemiyim
Hoşgeldin canım.Herkese iyi akşamlar Gruba kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Öncelikle kendimi tanıtayım . 23 yaşında 163 boyunda ve 120 kiloyum.Yıllardır hep kilo vermek istedim. Bir türlü başarılı olamadım inş bu grupta yapacağımı düşünüyorum. İlk hedefim tabiki iki basamaklı sayılar ondan sonra inş 60 kilo çok uzak Bi hayal gibi ama inş olacak Allah'ın izniyle. Kilom 120-119 civarı geziyordu en son fakat bugun tartılmadım yarın sabah aç karnına inş bildiririm kilomu sizin bana söylemek istediğiniz kurallar tavsiyeler varsa bekliyorumMalum acemiyim
İnşallah canım. Önemli olan öncelikle kendimize güvenip inanmamız. Biz bu zayıflama işini başarıcaz inşallah.Okudum kuralları inş elimden geldiğince en güzel şekilde diyet ve sporuma uyup güzel ve sağlıklı bir şekilde zayıflayacağıma inanıyorum. Çok teşekkür ederim. Hepimiz inş istediğimiz kilolara sağlıkla ulaşırız
Menü
Sabah
1 elma
250 ml kefir
Öğle
7 zeytin 1 incir
Sucuklu yumurta
Çok az pide
Çok az tereyağı
1 çay kaşığı bal
Domates salatalık beyaz soğan
Ara
Türk kahvesi
Kağıt helva
Çukulata
Akşam
1 haşlanmış mısır
Bi kaç tane tadımlık patates kızartma
1 dilim domates
2 büyük bardak ayran
Kitap
Takipçi
Su
2.5 litre
Spor
Her menü sonrası 100 fazlası yerinde zıplama
Öğle 100
Akşam 200
Toplam 300
Şu an şekersiz çay içiyorum
Teşekkürler canımAfiyet olsun kptancim
Kitap okumayı da alışkanlık yapsan süper olucak canım.İyi geceler kızlar :))
Yeni gelen arkadaşlar,hoşgeldiniz.umarım amacınıza ulaşırsınız.
Sabah
Patatesli yumurta,peynir,zeytin,şekersiz çay
1,5 dilim ekmek,biraz tereyağı ve bal.
Akşam
Bıçakarası,ayran,salata,2 çiğköfte.
Spor
1 saat yürüdüm.
Kitap okumadım maalesef.
Son iki yazdır yapamıyorum .tlf daha cok ilgimi çekiyor .Kitap okumayı da alışkanlık yapsan süper olucak canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?