Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ilk menü benden gelsin

sabah: 2 dilim ekmek, yanında salata, lor peyniri, az zeytin ve biraz çokokrem ve çay
öğlen: 1 kase makarna salatası
ara: 1 porsiyon meyve
akşam: fırında 2 köfte, yanında biraz makarna salatası
ara: 1 sade soda
ara: muhtemelen bir kahve içerim ardından yeşil çay

bol su ve yatmadan yoğurt kürü

Selam kızlar
Buralar Sakin diye bende boşladım ya birde buraya yazmayınca daha çok yiyorum sanki menüler sapıttı

Toparlıcam inş..
Kaptan hoşgeldin bu arada

Canım gayet iyi olmuş bence makarna afiyet olsun

KAHVALTI
2 dilim kepekli ekmek biber salçalı
1 kase yoğurt
1 adet Tavada yağsız yumurta
Şekersiz çay

ARA
1 fincan şekersiz kahve
Hurmalı fit tatlı (bir Fındıktan biraz büyükçe)

AKŞAM
Tavuklu salata
Tadımlık pizza (minnacık)

ARA
1 mandalina

Gece
Yoğurt kürü( unutmuşum yoğurt bitmişti

3 bardak zayıflama çayı
ve su 2 lt

Canım gayet iyi olmuş bence makarna afiyet olsun
Saol canım benim zararlı bişiler yemiyim diye mücadele veriyorum
Tavuklu salataya bayıldım bidahakine ondan yapayım bari salata repartuvarımı geliştirmem lazım

Saol canım benim zararlı bişiler yemiyim diye mücadele veriyorum

Tavuklu salataya bayıldım bidahakine ondan yapayım bari salata repartuvarımı geliştirmem lazım
Tut kendini sakın ha yoğurdunu da yiyorsun oh mis gibi bu arada tavuklu salatam hakikaten güzel oldu tavuğu salçalı suda haşladım granit tavada az salça karabiber tuz ve isot yağsız bir şekilde soteledim tavuğa 3 kaşık da tavuğun haşlndığı suyu eklemiştim o şekilde iyice sotelendiler çok lezzetli oldu :)

Eminim harika olmuştur canım, hatun marifetli belli :) aynen devam canım yolumuza Allahın izniyle bu çıkıntılar gidecek !!!

Eminim harika olmuştur canım, hatun marifetli belli :) aynen devam canım yolumuza Allahın izniyle bu çıkıntılar gidecek !!!
Est yok canım pek yemek yaptıgım yoktur aslında anneme emanet o konular inş canım yaa bu hafta dikkat ettim ama veremedim sanki bana mı öyle geliyor bilmiyorum inş cuma bol eksili olur

Est yok canım pek yemek yaptıgım yoktur aslında anneme emanet o konular inş canım yaa bu hafta dikkat ettim ama veremedim sanki bana mı öyle geliyor bilmiyorum inş cuma bol eksili olur
İnş boll eksi görürüz canım yaa, kız bn seni hiç bilmiyorum hee sen de bekarsın o zaman kaç yaşındasın ne iş yapıyosun vs ay bizde de annem yapıyor ve annemin kuralı kimseye özel yemek yapmaz herkes her şeyden yiyecek.. aslında bu tavuk salatası süper bişi bnce ben de yapmak istiyorum kendi evin olsa istediğim gbi yaparım aileyle olunca kafana göre yapamıyorsun

hoşgeldin kaptanım ve sevgili rakibem, seni burada görmek güzel, sık yönetim çok mantıklı hadi bakalım tekrardan en kısa sürede kurtul o son zamanda aldığın kilolardan, benim de hedefim 60ları görmek
Hoşbuldum canım. Seni neden hatırlamadım, isimmi değişti resimmi?

Haftaya kim kimi zorlicak görcez canımmm

Evet @ooomarlaaa bekleniyosun şekerimm

Hoşgeldin kaptan valla sıkılmaya başlamıştım çok sakin bi takım kasımın başında başladım geldiğimden beri iki üç kişiyi görüyorum aktif olan
Olurmu tatlım sayfaları oku oku bitiremediğim günleri biliyorum kasım başında

Sabah
1 kase mantar

Öğle
Zeytinyağlı taze fasulye

Akşam
Ispanaklı mantar

Canım yumurtayı neden yağsız yapıyosun? Yumurtanın içerisindeki calcium ve A vitamini yağda erir vücuda öyle faydası olur.
Haşlanmış yumurtanın. Da üzerine zeytinyağı damlatıp yenmeli mesela
Tavada yaptığın yumurtaya da tereyağı koy. Hem faydalı yağlar kasları da besler.

Hee kendi evin olsa sanki koca yok çocuklar yok. Kız baba evinde daha kolay diyet.

Sabah
1 haşlanmış yumurta

Öğle
Tereyağlı yumurta
Zeytin
Ekmek
Çay
Soğan

Ara
3 dilim baklava
Maraş dondurma

Akşam
Çılbır
Ekmek

Ara
Ay çekirdeği
Muz
Ayran(diriliş seyrederken)

23 yaşındayım canım, AÖF sosyoloji okuyorum son sınıfım bu zamana kadar çok yoğun bi maratonum vardı şu an daha çok evdeyim bu arada da diyet yapıyorum boşluktan istifade sen neler yapıyorsun kaç yaşındasın ? bizde de annem özel yemek yapmaz o yaparken benimkinşöyle olsun şu kadar yiycem diyorum en fazla baktım çok diyetime uygun değil o zaman kendim pratik bişeyler yaparım bide kahvaltı olayı bende hergün tost yumurta yiyoruz gına gelecek ses etmiyor ama anne yemekleri sağlıklı zaten porsiyon küçülttün mü tmmdır

Ya Ne biliyim diyetisyen yağsız ye dedi o yüzden hususi tava bile aldım sanki diyetisyene de çok uyuyorum ya öyle yiyeyim dedim belki bi çay kaşığı koyarım bundan sonra bu arada benim içimde yeterince yağ var Kaptanım vitaminler kendiliğinden erir heralde

Sabah
1 haşlanmış yumurta

Öğle
Tereyağlı yumurta
Zeytin
Ekmek
Çay
Soğan

Ara
3 dilim baklava
Maraş dondurma

Akşam
Çılbır
Ekmek

Ara
Ay çekirdeği
Muz
Ayran(diriliş seyrederken)
Kaptanım 3 dilim baklava + dondurma mı , çekirdek ve muz mu anladım sen beni birinci yapmaya çalışıyorsun di mi Bugün kendine yumurta günü yaptın galiba afiyet olsun amma velakin kalorili olmuş sanki inş yarın daha güzel bi menü olur :) güveniyorum sana yılbaşında 68 olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…