Canım burası sakin diye niye boşluyorsun ki ben sürekli geliyorum sen de gel destek ol paylaşım artsınSelam kızlar
Buralar Sakin diye bende boşladım ya birde buraya yazmayınca daha çok yiyorum sanki menüler sapıttı
Toparlıcam inş..
Kaptan hoşgeldin bu arada
Canım gayet iyi olmuş bence makarnailk menü benden gelsin
sabah: 2 dilim ekmek, yanında salata, lor peyniri, az zeytin ve biraz çokokrem ve çay
öğlen: 1 kase makarna salatası
ara: 1 porsiyon meyve
akşam: fırında 2 köfte, yanında biraz makarna salatası
ara: 1 sade soda
ara: muhtemelen bir kahve içerim ardından yeşil çay
bol su ve yatmadan yoğurt kürü
Saol canım benim zararlı bişiler yemiyim diye mücadele veriyorumCanım gayet iyi olmuş bence makarnaafiyet olsun
Tavuklu salataya bayıldım bidahakine ondan yapayım bariKAHVALTI
2 dilim kepekli ekmek biber salçalı
1 kase yoğurt
1 adet Tavada yağsız yumurta
Şekersiz çay
ARA
1 fincan şekersiz kahve
Hurmalı fit tatlı (bir Fındıktan biraz büyükçe)
AKŞAM
Tavuklu salata
Tadımlık pizza (minnacık)
ARA
1 mandalina
Gece
Yoğurt kürü( unutmuşum yoğurt bitmişti
3 bardak zayıflama çayı
ve su 2 lt
Tut kendini sakın ha yoğurdunu da yiyorsun oh mis gibiSaol canım benim zararlı bişiler yemiyim diye mücadele veriyorum
Tavuklu salataya bayıldım bidahakine ondan yapayım barisalata repartuvarımı geliştirmem lazım
Eminim harika olmuştur canım, hatun marifetli belli :) aynen devam canım yolumuza Allahın izniyle bu çıkıntılar gidecek !!!Tut kendini sakın ha yoğurdunu da yiyorsun oh mis gibibu arada tavuklu salatam hakikaten güzel oldu tavuğu salçalı suda haşladım granit tavada az salça karabiber tuz ve isot yağsız bir şekilde soteledim tavuğa 3 kaşık da tavuğun haşlndığı suyu eklemiştim o şekilde iyice sotelendiler çok lezzetli oldu :)
Est yok canım pek yemek yaptıgım yoktur aslında anneme emanet o konularEminim harika olmuştur canım, hatun marifetli belli :) aynen devam canım yolumuza Allahın izniyle bu çıkıntılar gidecek !!!
İnş boll eksi görürüz canım yaa, kız bn seni hiç bilmiyorum hee sen de bekarsın o zaman kaç yaşındasın ne iş yapıyosun vsEst yok canım pek yemek yaptıgım yoktur aslında anneme emanet o konularinş canım yaa bu hafta dikkat ettim ama veremedim sanki bana mı öyle geliyor bilmiyorum inş cuma bol eksili olur
Hoşbuldum canım. Seni neden hatırlamadım, isimmi değişti resimmi?hoşgeldin kaptanım ve sevgili rakibem, seni burada görmek güzel, sık yönetim çok mantıklı hadi bakalım tekrardan en kısa sürede kurtul o son zamanda aldığın kilolardan, benim de hedefim 60ları görmek
Haftaya kim kimi zorlicak görcez canımmmİşte bu yaaa çok şükürevet hemen başlıyoruz Kaptanım ben güya 2,5 kilo hedefledim ne akla hizmetse fakat bu hafta bi aşağı bi yukarı kilom aynı seyrediyor bu yüzden ben 1 kilo diyeyim yani 103,8 olsun bu haftalık hedefim ama gelecek hafta bomba gibi bir yarış bizi bekliyor seni çok zorliycam hemen hazırlık yapmalıyım çok hırslı geliyorsun
Ay yerim seni Kaptanımo Ne güzel bi reddediş evet canım @ooomarlaaa bekliyoruz bir an önce
Olurmu tatlım sayfaları oku oku bitiremediğim günleri biliyorum kasım başındaHoşgeldin kaptan valla sıkılmaya başlamıştım çok sakin bi takım kasımın başında başladım geldiğimden beri iki üç kişiyi görüyorum aktif olan
Canım yumurtayı neden yağsız yapıyosun? Yumurtanın içerisindeki calcium ve A vitamini yağda erir vücuda öyle faydası olur.KAHVALTI
2 dilim kepekli ekmek biber salçalı
1 kase yoğurt
1 adet Tavada yağsız yumurta
Şekersiz çay
ARA
1 fincan şekersiz kahve
Hurmalı fit tatlı (bir Fındıktan biraz büyükçe)
AKŞAM
Tavuklu salata
Tadımlık pizza (minnacık)
ARA
1 mandalina
Gece
Yoğurt kürü( unutmuşum yoğurt bitmişti
3 bardak zayıflama çayı
ve su 2 lt
Hee kendi evin olsa sanki koca yok çocuklar yok. Kız baba evinde daha kolay diyet.İnş boll eksi görürüz canım yaa, kız bn seni hiç bilmiyorum hee sen de bekarsın o zaman kaç yaşındasın ne iş yapıyosun vsay bizde de annem yapıyor ve annemin kuralı kimseye özel yemek yapmaz herkes her şeyden yiyecek.. aslında bu tavuk salatası süper bişi bnce ben de yapmak istiyorum kendi evin olsa istediğim gbi yaparım aileyle olunca kafana göre yapamıyorsun
23 yaşındayım canım, AÖF sosyoloji okuyorum son sınıfım bu zamana kadar çok yoğun bi maratonum vardı şu an daha çok evdeyim bu arada da diyet yapıyorum boşluktan istifadeİnş boll eksi görürüz canım yaa, kız bn seni hiç bilmiyorum hee sen de bekarsın o zaman kaç yaşındasın ne iş yapıyosun vsay bizde de annem yapıyor ve annemin kuralı kimseye özel yemek yapmaz herkes her şeyden yiyecek.. aslında bu tavuk salatası süper bişi bnce ben de yapmak istiyorum kendi evin olsa istediğim gbi yaparım aileyle olunca kafana göre yapamıyorsun
Ya Ne biliyim diyetisyen yağsız ye dedi o yüzden hususi tava bile aldım sanki diyetisyene de çok uyuyorum yaCanım yumurtayı neden yağsız yapıyosun? Yumurtanın içerisindeki calcium ve A vitamini yağda erir vücuda öyle faydası olur.
Haşlanmış yumurtanın. Da üzerine zeytinyağı damlatıp yenmeli mesela
Tavada yaptığın yumurtaya da tereyağı koy. Hem faydalı yağlar kasları da besler.
Kaptanım 3 dilim baklava + dondurma mı , çekirdek ve muz muSabah
1 haşlanmış yumurta
Öğle
Tereyağlı yumurta
Zeytin
Ekmek
Çay
Soğan
Ara
3 dilim baklava
Maraş dondurma
Akşam
Çılbır
Ekmek
Ara
Ay çekirdeği
Muz
Ayran(diriliş seyrederken)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?