M3num sabah 2 dlm ekmek yumurta salata Peynir
Ara 2 cEviz 1salatalik
Eve gelince 1 Muz
Aksam ıspanak kavurucam bide ayran
menüm
sabah: 2 dilim kızarmış tb, salata, lor peyniri, birkaç zeytin ve fındık ezmesi ve çaay
ara: yeşil çay
öğlen: 1 kase haşlanmış kepekli makarna +1 kk peynir v+ salata
ara: 1 mandalina
akşam: fırında 4 köfte yanında domates biber, biraz patates salatası
ara: birazdan yeşil çay
bol su
Sabah
1 miz
2 yumurta
2 dlm peynir
Öğle
1 kase baharatli yoğurt
Akşam
1 haşlanmış tavuk but
3 kaşık yoğurt
Ara
Ceviz
Hepinizin menüleri çok çok güzel maşallah kızlar ha gayret. Benimde bugün iştahım açık canım bişeyler istiyor ama tutuyorum yemiycem inş yarına geçmiş olur şu iştahım ve tekrar tok beynime dönerim :)Ben bugün dünü telafi ettim ama çook açımm
Sabah
1 kk süzme peynir
1 domates
1 yumurta
2 biber
2 dilim t.bug ekmeği
Ara
3 ceviz
Sütlü kahve
Akşamüstü
Patlıcan salata
Yoğurt
Umarım derhal hareketlenir burası canımKatılıyorum canım sana, burda üç dört kişi paylaşım yapıyoruz ben henüz çoğu kişiyi tanımıyorum takımdaki, WhatsApp grubu varsa burda olmamız anlamsız geliyor bana çünkü herkes orda
Aynen öyle biraz daha ilgi ve paylaşım lütfen!!selam kızlar
bende whatsappda bulunmuyorum. burası da baya sessizleşti. ya hepimiz oraya geçelim ya da buraya biraz daha iilgi lütfenn..
Bence meyveyi gece pek tercih etme ve pilav 2 kaşığı geçmesin canım benimmenümü de yazayım
sabah haş yumurta,tahin pekmez,3dilim ekmek,salatalık,fındık
öğle:biber dolması 3 tane,yoğurt
ara:leblebi kuru üzüm
akşam:çorba,köfte,salata,3kşk pilav da yerim.
ara:meyve
Güzel menüM3num sabah 2 dlm ekmek yumurta salata Peynir
Ara 2 cEviz 1salatalik
Eve gelince 1 Muz
Aksam ıspanak kavurucam bide ayran
Harika bi menü kaptan çok hafifSabah
1 miz
2 yumurta
2 dlm peynir
Öğle
1 kase baharatli yoğurt
Akşam
1 haşlanmış tavuk but
3 kaşık yoğurt
Ara
Ceviz
Bence de etmişsin canım tebriklerBen bugün dünü telafi ettim ama çook açımm
Sabah
1 kk süzme peynir
1 domates
1 yumurta
2 biber
2 dilim t.bug ekmeği
Ara
3 ceviz
Sütlü kahve
Akşamüstü
Patlıcan salata
Yoğurt
3 senedir fln aynı kilolarda olunca oturdu kilo galiba canım bakalım zaman lazım, zor da olsa biz de verme mevsimine gireceğiz inş canımAslında menülerin hafif ama sende benim gibi zor veriyorsun galiba
Balığını yemişsin canım afiyet olsun:) gğzel menü tebriklerKAHVALTI
1,5 dilim kepekli ekmek biber salçalı
1 kase yoğurt
1 haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
ÖĞLE
2 dilim baklava ( öğle yemeği yemedim sırf baklava için yinede çok ama
1 kase yoğurt
2 dilim kaşar
AKŞAM
3 küçük parça balık
Salata yağsız
ARA
1 kase yoğurt (biberli-limonlu)
2 bardak zayıflama çayı+Yeşilçay
ve su 2 lt
Umarım açlığın geçmiştir canım nasılsın bugün?Hepinizin menüleri çok çok güzel maşallah kızlar ha gayret. Benimde bugün iştahım açık canım bişeyler istiyor ama tutuyorum yemiycem inş yarına geçmiş olur şu iştahım ve tekrar tok beynime dönerim :)
Afiyet olsun canm güzel menü.. ama bence findik ezmesine dayanamiyosan bitince bi daha alma ewemenüm
sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz salata, lor peyniri, zeytin, fındık ezmesi ve çay
ara: tek şekerli neskafe
öğlen: 2 dilim tb arası peynir domates, çay
akşam: fırında 4 köfte domates biberli
ara: az şekerli türk kahvesi
ara: 1 trabzon hurması
ara: yeşil çay içeceğim
yatmadan yoğurt kürü ve bol su
saol canım, ya ben kahvaltıda illa az da olsa tatlı ararım, bu fındık ezmesi %70 fındık ve saat 6da yiyorum ya bir derece yakıyorumdur diye düşünüyorum, normalde de cok severim tatlıyı ama 31 ekimde buraya başladığımdan beri o kadar dikkat ediyorum ki birtek kahvaltıda o yediğim, okulda falan arkadaşlar çikolata kek vs ısmarlıyorlar bazen dolabımda bile tutmuyorum onları biryerlere yamıyorumAfiyet olsun canm güzel menü.. ama bence findik ezmesine dayanamiyosan bitince bi daha alma ewe
afiyet olsun sana da canım menün güzelSabah
2 yumurta Kaşarlı
2 mandalina
Öğle
Kuşbaşili pırasa
Ara
Süt
Yarım muz
Akşam
Pırasa
Salata
Birazdan süt meyve ve ceviz yerim zaten gec yatıyorum bide başım ağrıyor
Saol canım evet bugün kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür :)Umarım derhal hareketlenir burası canım
Aynen öyle biraz daha ilgi ve paylaşım lütfen!!
Bence meyveyi gece pek tercih etme ve pilav 2 kaşığı geçmesin canım benim
Güzel menü
Harika bi menü kaptan çok hafif
Bence de etmişsin canım tebrikler
3 senedir fln aynı kilolarda olunca oturdu kilo galiba canım bakalım zaman lazım, zor da olsa biz de verme mevsimine gireceğiz inş canım
Balığını yemişsin canım afiyet olsun:) gğzel menü tebrikler
Umarım açlığın geçmiştir canım nasılsın bugün?
Gayet güzel canım afiyet olsunSabah
2 yumurta Kaşarlı
2 mandalina
Öğle
Kuşbaşili pırasa
Ara
Süt
Yarım muz
Akşam
Pırasa
Salata
Birazdan süt meyve ve ceviz yerim zaten gec yatıyorum bide başım ağrıyor
Güzel olmuş canım şu kahveleri keşke şekersiz içebilsen tam süper olurmenüm
sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz salata, lor peyniri, zeytin, fındık ezmesi ve çay
ara: tek şekerli neskafe
öğlen: 2 dilim tb arası peynir domates, çay
akşam: fırında 4 köfte domates biberli
ara: az şekerli türk kahvesi
ara: 1 trabzon hurması
ara: yeşil çay içeceğim
yatmadan yoğurt kürü ve bol su
Ah kuzucuum işte bi onu yapamıyorum malesef ama tek şeker kullanıyorumSaol canım evet bugün kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür :)
Gayet güzel canım afiyet olsun
Güzel olmuş canım şu kahveleri keşke şekersiz içebilsen tam süper olur
İsteğin reddedilmiştir canım, menülerini ve paylaşımını bekliyorum.Kızlar bugün itibariyle takımdan ayrılmak istiyorum. Bu aslında benim isteyerek verdigim bir karar değil çünkü 2 yıl boyunca 72leri yeri geldi 75leri gördüm. 60lı rakamlara inebilmek ne kadar istesemde tek basıma basarabildgim birsey değildi. O yüzden öncelikle bu konuda bana yardımları dokunan başta kaptanımaEllssa , ecii ye, Zereno ya, 88prenses22 ye ve ismini hatrlayamadığım diğer arkadaşlarıma teşekkur ederim. 3.5 aydır bu takımdaym ve kimseyi kırdığımı düşünmüyorum. Ama bilmeyerek birinizi üzdüysem onun da özrünü burdan dilemek istiyorum.bu aksam beni gerçekten kıran bir durumla karsılaştığım icin bu kararı aldım. Konunun detayına inmek istemiyorum zaten bilen arkadaşlar biliyor o yüzden tatsızlık olmadan gitmek istiyorum. Sadece beni kıran detay olduğu için söylemek istedgim şudur ki 25 yıldır ailemden her konuda çok güzel bir terbiye aldığıma eminim. Ailem bana "güzel" konuşmayı öğrettigi gbi baskalarının yanında verilen öğütün öğüt değil hakaret oldugunu da öğretti. Keske bazı arkadaşlarımızda bunu uygulayabilselerdi, çünkü bu da "dinimizin" bi emri. ecii canm senide yarı yolda bıraktığım için özür dilerim. umarım yeni rakibenle çok daha güzel kilolar verirsin :) Tekrar üzerimde destekleriyle, kilo verme konusunda ki tecrübeleriyle manevi anlamda yanımda olan arkadaşlara teşekkur ediyorm. Umarim hepiniz arzu ettginiz kilolara en kısa zamanda ulasırsınız. Hoşçakalın
hoşgeldin kaptanım ve sevgili rakibem, seni burada görmek güzel, sık yönetim çok mantıklı hadi bakalım tekrardan en kısa sürede kurtul o son zamanda aldığın kilolardan, benim de hedefim 60ları görmekMerhaba kızlar.
Bugün itibari ile başlıyorum kilo vermek için çalışmalara ve dikkat etmeye.
Sabah kilom 74.7 idi.
Cumaya kadar sıkıyönetim ilan ediyorum kendime.
Hedefim 74 yani sabit olmak.
Zereno tatlım senin hedef ne?
Başlıyoruz yarışa dimi?
İşte bu yaaa çok şükürMerhaba kızlar.
Sabah kilom 74.7 idi.
Başlıyoruz yarışa dimi?
Ay yerim seni Kaptanımİsteğin reddedilmiştir canım, menülerini ve paylaşımını bekliyorum.
Aaaa zorla dayak attırıcanız bana
Biz burda aileyiz. Hangimiz bacısı kardeşi ile kavga etmedi yanlış anlamadı/anlaşılmadı.
Eminim sen de özledin bizleri, burayı.
Ben hepinizi çok özledim, heyecanla geldim.
Hadi hazırlan gel hemen bekliyoruz seni şekerlik
Hoşgeldin kaptan valla sıkılmaya başlamıştım çok sakin bi takım kasımın başında başladım geldiğimden beri iki üç kişiyi görüyorum aktif olanMerhaba kızlar.
Sabah kilom 74.7 idi.
Başlıyoruz yarışa dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?