Günaydın canım Bende hem senin hem de takımımız daki tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım :)Günaydın kızlar
Öğretmen olan arkadaşların öğretmenler Gününü kutlarim
Tesekkürler zerrincimGünaydın canım Bende hem senin hem de takımımız daki tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım :)
23 yaşındayım canım, AÖF sosyoloji okuyorum son sınıfım bu zamana kadar çok yoğun bi maratonum vardı şu an daha çok evdeyim bu arada da diyet yapıyorum boşluktan istifadesen neler yapıyorsun kaç yaşındasın ? bizde de annem özel yemek yapmaz o yaparken benimkinşöyle olsun şu kadar yiycem diyorum en fazla baktım çok diyetime uygun değil o zaman kendim pratik bişeyler yaparım bide kahvaltı olayı bende hergün tost yumurta yiyoruz gına gelecek ses etmiyor ama anne yemekleri sağlıklı zaten porsiyon küçülttün mü tmmdır
/QUOTE]
ben ingilizce öğretmeni bir bağğyanım29 yaşıma girdim canım benim de yoğun bir tempom var okul, kurs vs, dediğin gibi porsiyonları küçültsem yetecek çok hareketli oluyorum çünkü, bu sene sırf 12lere giriyorum ve okulun en üst katındalar merdivenlerde kalacam bigün :) anne yemekleri sağlıklı ya evet şanslıyım aslında sadece biraz dikkat ve zaman
canım çok teşekkür ederim çok mutlu oldumGünaydın kızlar
Öğretmen olan arkadaşların öğretmenler Gününü kutlarim
canım benim çok teşekkür ediyorum çok mutlu olduum :)Günaydın canım Bende hem senin hem de takımımız daki tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım :)
böyle kaldıysa güzel menü canımKizlarrr sabah 2dlm ekmek yurta peynir birazcik bal
Ogle 1 dlm ekmek ispanak yogurt salata
Aksam salata yogurtla kapatmaya calisicam insallahhh
evett yarın tartı günü oww, menün harika canım aynı gayretle devam, güç veriyorsun bana daKAHVALTI
1 dilim pide
2 lokma bal
2 adet Tavada yumurta (1 çay kaşığı tereyağ koydum)
Şekersiz çay
ARA
1 fincan şekersiz kahve
3 kuru kayısı
AKŞAM
1 tabak tavuklu şehriye çorbası
Salata
3 bardak zayıflama çayı+yeşilçay
ve su 2 lt
Yemeğim 5 te bitti yarın tartı günü başka bişey yemiycem kendimi gayet tok hissediyorum umarım geçen perşembe günkü gibi açlık krizi çekmem
Bugün gece 9 dan sonra su içmeyelim
En az 3 bardak Yeşilçay içelim
En az 2 lt su olsun
Yarın tartı günü
Dünkü açlık krizinden sonra bugün biraz cıssli bi gün oldu ama reglden hepsi
Sabah
Tarhana çorbası
Ara
3 dlm bülbül yuvası (şerbeti azdı)
Öğle
Tarhana çorbası
Ara
Kahve bisküvi
Akşam
Tavuklu sebze çorbası
Ayyy inşallah kıızzzx23 yaşındayım canım, AÖF sosyoloji okuyorum son sınıfım bu zamana kadar çok yoğun bi maratonum vardı şu an daha çok evdeyim bu arada da diyet yapıyorum boşluktan istifadesen neler yapıyorsun kaç yaşındasın ? bizde de annem özel yemek yapmaz o yaparken benimkinşöyle olsun şu kadar yiycem diyorum en fazla baktım çok diyetime uygun değil o zaman kendim pratik bişeyler yaparım bide kahvaltı olayı bende hergün tost yumurta yiyoruz gına gelecek ses etmiyor ama anne yemekleri sağlıklı zaten porsiyon küçülttün mü tmmdır
Ya Ne biliyim diyetisyen yağsız ye dedi o yüzden hususi tava bile aldım sanki diyetisyene de çok uyuyorum yaöyle yiyeyim dedim belki bi çay kaşığı koyarım bundan sonra bu arada benim içimde yeterince yağ var Kaptanım vitaminler kendiliğinden erir heralde
Kaptanım 3 dilim baklava + dondurma mı , çekirdek ve muz muanladım sen beni birinci yapmaya çalışıyorsun di mi Bugün kendine yumurta günü yaptın galiba afiyet olsun amma velakin kalorili olmuş sanki inş yarın daha güzel bi menü olur :) güveniyorum sana yılbaşında 68 olacaksın
Gayet güzel canım diyetisyen menüne mi uyuyorsun?Kizlarrr sabah 2dlm ekmek yurta peynir birazcik bal
Ogle 1 dlm ekmek ispanak yogurt salata
Aksam salata yogurtla kapatmaya calisicam insallahhh
Diğer öğünlerin hafif tatlıyı görmezden geliyorumDünkü açlık krizinden sonra bugün biraz cıssli bi gün oldu ama reglden hepsi
Sabah
Tarhana çorbası
Ara
3 dlm bülbül yuvası (şerbeti azdı)
Öğle
Tarhana çorbası
Ara
Kahve bisküvi
Akşam
Tavuklu sebze çorbası
Yaşasın öğün olarak yenen tatlı ve gelmesin bi daha yemeğin üstüne yenen tatlımenümü yazıp geçmişe gideceğim
sabah: 2 dilim kızarmış ekmek, biraz salça, 1 kk peynir, birkaç zeytin, finduk ve çay
öğlen: 1 dilim çikolatalı pasta
ara: yeşilçay
akşam: 1 kase taze fasülye ve 3 kaşık makarna salatası
ara: az şekerli türk kahve
ara: 1 mandalina
regl olmak üzereyim ve fena halde kaçamak yapasım var hayırlısıyla atlatsam şu geceyi
açıklamamı yapayım hemen kızlar bugün malum öğretmenler günüydü öğrencilerimiz bize sürpriz hazırlamışlar ve pasta yaptırmışlar öyle olunca 1 dilim pastayı öğle yemeği niyetine yedim, ama arkasından başka bir şey yemedim, zaten bence tatlı öğün yerine tutulmalı ve son derste açlıktan midem kıyılıyordu yaktım yani
Saol canım bana sizde bana güç veriyorsunuzcanım benim çok teşekkür ediyorum çok mutlu olduum :)
böyle kaldıysa güzel menü canım
evett yarın tartı günü oww, menün harika canım aynı gayretle devam, güç veriyorsun bana da
regl malum canım şuan ben de aynıyım, akşamı hafif geçirmişsin en azından
saol hayatım :))Gayet güzel canım diyetisyen menüne mi uyuyorsun?
Diğer öğünlerin hafif tatlıyı görmezden geliyorumbi daha olmazsa daha iyi olur tabi
Yaşasın öğün olarak yenen tatlı ve gelmesin bi daha yemeğin üstüne yenen tatlıgüzel olmuş canım tekrar öğretmenler gününü kutlarım canım :)
Saol canım bana sizde bana güç veriyorsunuz
Kaptanım miktarda iyiyse gayet güzelMenüm
Sabah
Yayla kahvaltısı (çok güzeldi)
Ara
Kahve
Dağ ortamında bol bol gezdik yürüdük
Öğle
Yüksük çorbası
Dövme pilavı
Ara
Çay
Akşam
1 bardak süt ve meyve düşünüyorum
gayet güzel bence canımMenüm
Sabah
Yayla kahvaltısı (çok güzeldi)
Ara
Kahve
Dağ ortamında bol bol gezdik yürüdük
Öğle
Yüksük çorbası
Dövme pilavı
Ara
Çay
Akşam
1 bardak süt ve meyve düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?