Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın kızlar keyifli ve hafif bir gün olmasını diliyorum:) bu arada dün buralarda Zereno mdan başka kimseler yoktu, sizden ricam watsap grubundan ziyade bizle daha çok paylaşım yapar mısınız?
Katılıyorum canım sana, burda üç dört kişi paylaşım yapıyoruz ben henüz çoğu kişiyi tanımıyorum takımdaki, WhatsApp grubu varsa burda olmamız anlamsız geliyor bana çünkü herkes orda

selam kızlar
bende whatsappda bulunmuyorum. burası da baya sessizleşti. ya hepimiz oraya geçelim ya da buraya biraz daha iilgi lütfenn..

menümü de yazayım
sabah haş yumurta,tahin pekmez,3dilim ekmek,salatalık,fındık

öğle:biber dolması 3 tane,yoğurt

ara:leblebi kuru üzüm

akşam:çorba,köfte,salata,3kşk pilav da yerim.

ara:meyve

Neden izinli üye oldugunu belirtmedin ki.. kacla izine ayrilmistn
İzinli falan ayrılmadım takımdan ayrılmak istediğimi belirttim ayrıldım, devam edip etmeyeceğim belli değildi sonra devam etmedim, iki ay kadar sonra tekrar başlamayı düşündüm ve başladım

İzinli falan ayrılmadım takımdan ayrılmak istediğimi belirttim ayrıldım, devam edip etmeyeceğim belli değildi sonra devam etmedim, iki ay kadar sonra tekrar başlamayı düşündüm ve başladım
Ama yeni üye gibi başladin.. nick degisikligi yaptigini hatta eski takimini belirtmen gerekirdi

Ama yeni üye gibi başladin.. nick degisikligi yaptigini hatta eski takimini belirtmen gerekirdi
Ama başlarken belirttim daha önce burda kilo verdim şimdi devam etmek istiyorum dedim sende beni davet ettin bu takıma, izinlimiydin diye sormadın ben transfer falan gerekliliği olduğunu bilmiyordum ayrıca nickimide bikaç gün önce değiştirdim başladığımda değiştirmedim

Ayrilirken bu nickle ayrilip baska bi nickle devam etmenden bahsediyorum.. kaptanimiz gerekeni yapacaktir ben su an bilemiyorum

Ayrilirken bu nickle ayrilip baska bi nickle devam etmenden bahsediyorum.. kaptanimiz gerekeni yapacaktir ben su an bilemiyorum
Bende onu diyorum canım nick değiştirmemin takımla ilgisi yok bikaç gün önce herkese kullanıcı adı değişikliğyle ilgili msj geldi bende de ordan değiştirme fikri doğdu, ben 1 kasımda başadm aynı nick ile

Peki canım nasıl kendini daha mutlu hissedeceksen öyle olsun. Saygısızlık filan olarak algılamadım ben sadece üzüldüm gerçekten Hakkında herşeyin hayırlısı olsun Canım sende diyeti bırakma ve yoluna devam et bende senden haberleri alırım :)

Canım sana birşey diyemiyorum çünkü bende bugün iki dilim baklava yedim öğle yemeği yerine yedim çünkü kahvaltıyı erken yapmıştım öğle yemeği yemem lazımdı ama yine de fazla tabi akşamı hafif geçirip kurtarmaya çalışıcam inş sende bugünü güzel geçir canım :)

Günaydın kızlar keyifli ve hafif bir gün olmasını diliyorum:) bu arada dün buralarda Zereno mdan başka kimseler yoktu, sizden ricam watsap grubundan ziyade bizle daha çok paylaşım yapar mısınız?
Evet canım haklısın bu sıralar whatsappta yoğun değil ama.Herkeste bir meşguliyet var sanırım ama takım olarak toparlanmaya çalışmalıyız yoksa motivasyonumuz düşmeye başlar
Katılıyorum canım sana, burda üç dört kişi paylaşım yapıyoruz ben henüz çoğu kişiyi tanımıyorum takımdaki, WhatsApp grubu varsa burda olmamız anlamsız geliyor bana çünkü herkes orda
Canım ya böyle düşünmeyin üzülürüm inş daha çok aktif olacak burası kaptanımız şehir dışındaydı o yüzden de biraz dağıldık sanki neyseki artık döndü silkelenip kendimize gelmenin tam sırası

menümü de yazayım
sabah haş yumurta,tahin pekmez,3dilim ekmek,salatalık,fındık

öğle:biber dolması 3 tane,yoğurt

ara:leblebi kuru üzüm

akşam:çorba,köfte,salata,3kşk pilav da yerim.

ara:meyve
Akşama bayıldım öğleye de sabah da ekmek fazla gibi ama akşam yemeyip dengelemişsin çok güzel canım afiyet olsun :)

Kizlar art niyetli birsey yaptigimi asla dusunmuyorum arkadas fazla hassasiyet gostermis diyecek bise yok hayirlisi olsunnnn

menüm

sabah: 2 dilim kızarmış tb, salata, lor peyniri, birkaç zeytin ve fındık ezmesi ve çaay
ara: yeşil çay
öğlen: 1 kase haşlanmış kepekli makarna +1 kk peynir v+ salata
ara: 1 mandalina
akşam: fırında 4 köfte yanında domates biber, biraz patates salatası
ara: birazdan yeşil çay

bol su

Sabah
1 miz
2 yumurta
2 dlm peynir

Öğle
1 kase baharatli yoğurt

Akşam
1 haşlanmış tavuk but
3 kaşık yoğurt

Ara
Ceviz

M3num sabah 2 dlm ekmek yumurta salata Peynir
Ara 2 cEviz 1salatalik
Eve gelince 1 Muz
Aksam ıspanak kavurucam bide ayran
Çok güzel menü

yine beğendim makarnanın sosu yok dimi

Ben bugün dünü telafi ettim ama çook açımm
Sabah
1 kk süzme peynir
1 domates
1 yumurta
2 biber
2 dilim t.bug ekmeği
Ara
3 ceviz
Sütlü kahve
Akşamüstü
Patlıcan salata
Yoğurt

KAHVALTI
1,5 dilim kepekli ekmek biber salçalı
1 kase yoğurt
1 haşlanmış yumurta
Şekersiz çay

ÖĞLE
2 dilim baklava ( öğle yemeği yemedim sırf baklava için yinede çok ama
1 kase yoğurt
2 dilim kaşar

AKŞAM
3 küçük parça balık
Salata yağsız

ARA
1 kase yoğurt (biberli-limonlu)

2 bardak zayıflama çayı+Yeşilçay
ve su 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…