- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Evet tatlım bugün çok dikkat edcem inşallahAh canım yaa hadi yapmışsın bir hata, toparla bari cumaya kadar, hadi silkelen bugünden itibaren nooo diyoruz kaçamaklara
Katılıyorum canım sana, burda üç dört kişi paylaşım yapıyoruz ben henüz çoğu kişiyi tanımıyorum takımdaki, WhatsApp grubu varsa burda olmamız anlamsız geliyor bana çünkü herkes ordaGünaydın kızlar keyifli ve hafif bir gün olmasını diliyorum:) bu arada dün buralardaZereno mdan başka kimseler yoktu, sizden ricam watsap grubundan ziyade bizle daha çok paylaşım yapar mısınız?
Neden izinli üye oldugunu belirtmedin ki.. kacla izine ayrilmistnKızlar pembedüşler artık myprincesses
İzinli falan ayrılmadım takımdan ayrılmak istediğimi belirttim ayrıldım, devam edip etmeyeceğim belli değildi sonra devam etmedim, iki ay kadar sonra tekrar başlamayı düşündüm ve başladımNeden izinli üye oldugunu belirtmedin ki.. kacla izine ayrilmistn
Ama yeni üye gibi başladin.. nick degisikligi yaptigini hatta eski takimini belirtmen gerekirdiİzinli falan ayrılmadım takımdan ayrılmak istediğimi belirttim ayrıldım, devam edip etmeyeceğim belli değildi sonra devam etmedim, iki ay kadar sonra tekrar başlamayı düşündüm ve başladım
Ama başlarken belirttim daha önce burda kilo verdim şimdi devam etmek istiyorum dedim sende beni davet ettin bu takıma, izinlimiydin diye sormadın ben transfer falan gerekliliği olduğunu bilmiyordum ayrıca nickimide bikaç gün önce değiştirdim başladığımda değiştirmedimAma yeni üye gibi başladin.. nick degisikligi yaptigini hatta eski takimini belirtmen gerekirdi
Ayrilirken bu nickle ayrilip baska bi nickle devam etmenden bahsediyorum.. kaptanimiz gerekeni yapacaktir ben su an bilemiyorumAma başlarken belirttim daha önce burda kilo verdim şimdi devam etmek istiyorum dedim sende beni davet ettin bu takıma, izinlimiydin diye sormadın ben transfer falan gerekliliği olduğunu bilmiyordum ayrıca nickimide bikaç gün önce değiştirdim başladığımda değiştirmedim
Bende onu diyorum canım nick değiştirmemin takımla ilgisi yok bikaç gün önce herkese kullanıcı adı değişikliğyle ilgili msj geldi bende de ordan değiştirme fikri doğdu, ben 1 kasımda başadm aynı nick ileAyrilirken bu nickle ayrilip baska bi nickle devam etmenden bahsediyorum.. kaptanimiz gerekeni yapacaktir ben su an bilemiyorum
Peki canım nasıl kendini daha mutlu hissedeceksen öyle olsun. Saygısızlık filan olarak algılamadım ben sadece üzüldüm gerçektenböyle düşündüğün için çok sağol canım bende sizi sevdim ama böylesi daha iyi olacak benim için. Çünkü beni insanlar dış görünüşümle, karakterimle, kişiliğimle eleştirebilir buna sonuna kadar saygı duyarm ve olabildiğince yumusak karsılarım güler geçerim ama bu aksam olan durum çok daha farklıydı. sonucta hiç kimsenin benim neye ne kadar inandığımı sorgulayamaya üstelik bunu birçok kişinin oldugu bir yerde vaaz verir nitelikte yapmaya hakkı yok. her konuda taviz verebilirim ama bu konuda taviz veremem. çok fazla kırıldım ama kırmak istemediğim için gruptan da aniden çıkmak durumunda kaldm. kimse bunu bi saygısızlık olarak nitelendirmesn lütfen sizden tek isteğim bu. kk ya sırf bu takm için giriyordm artk girer miyim bilmiyorum ama numaranı silmedim arada alıcam senden de güzel haberlerini inşallah :) hadi dikkat edin kendinize. dereceleriniz bol olsun :)
Canım sana birşey diyemiyorum çünkü bende bugün iki dilim baklava yedim öğle yemeği yerine yedim çünkü kahvaltıyı erken yapmıştım öğle yemeği yemem lazımdı ama yine de fazla tabiYaa kızlar dün sabah eşimle çok güzel sıcak pidelerle kahvaltı yaptık akşama kadar bişey yemedim akşamda yemeyecektim ama baskı yaptı akşamda dışarda yedik kebaplar ciğerler galiba biraz fazla oldu
Evet canım haklısın bu sıralar whatsappta yoğun değil ama.Herkeste bir meşguliyet var sanırım ama takım olarak toparlanmaya çalışmalıyız yoksa motivasyonumuz düşmeye başlarGünaydın kızlar keyifli ve hafif bir gün olmasını diliyorum:) bu arada dün buralardaZereno mdan başka kimseler yoktu, sizden ricam watsap grubundan ziyade bizle daha çok paylaşım yapar mısınız?
Canım ya böyle düşünmeyin üzülürümKatılıyorum canım sana, burda üç dört kişi paylaşım yapıyoruz ben henüz çoğu kişiyi tanımıyorum takımdaki, WhatsApp grubu varsa burda olmamız anlamsız geliyor bana çünkü herkes orda
Akşama bayıldım öğleye de sabah da ekmek fazla gibi ama akşam yemeyip dengelemişsin çok güzel canım afiyet olsun :)menümü de yazayım
sabah haş yumurta,tahin pekmez,3dilim ekmek,salatalık,fındık
öğle:biber dolması 3 tane,yoğurt
ara:leblebi kuru üzüm
akşam:çorba,köfte,salata,3kşk pilav da yerim.
ara:meyve
Çok güzel menüM3num sabah 2 dlm ekmek yumurta salata Peynir
Ara 2 cEviz 1salatalik
Eve gelince 1 Muz
Aksam ıspanak kavurucam bide ayran
yine beğendim makarnanın sosu yok dimimenüm
sabah: 2 dilim kızarmış tb, salata, lor peyniri, birkaç zeytin ve fındık ezmesi ve çaay
ara: yeşil çay
öğlen: 1 kase haşlanmış kepekli makarna +1 kk peynir v+ salata
ara: 1 mandalina
akşam: fırında 4 köfte yanında domates biber, biraz patates salatası
ara: birazdan yeşil çay
bol su
saol canım benim, sos yok canım peynir ve kahvaltıda yediğim salatadan koyuyorumÇok güzel menü
yine beğendim makarnanın sosu yok dimi
Aslında menülerin hafif ama sende benim gibi zor veriyorsun galibasaol canım benim, sos yok canım peynir ve kahvaltıda yediğim salatadan koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?