Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın çıtırlarr birkaç gündür diyetten çıkmış gibiyim iştahım açıldı yine bu aralar öyle görülüyor ki hepimiz salmışız ama acilen toparlanmalıyız zaten ben bütün ayı aç geçirsemde en fazla 3 kg verebiliyorum o yüzden kendime yılbaşına kadar 72 kg ı hedef koyuyorum, bence hepimiz yılbaşı hedeflerimizi belirleyip ulaşmaya çalışalım

Canım biz dört elle sarıldık senin haberin yok.
Mesele aç kalmak değil zaten. Aç kalan vücut kilo vermiyor, verse de hoopp hemen geri alıyor.
Sağlıklı menüler ve sporla veriyoruz canım.

Bende başlamayı düşünüyorum epeydir ama işte çocuklardan hiçbir şeye fırsatım olmuyor ama bi şekilde bir yolunu bulmaya çalışcam inşallah
Sen istersen o yolu bulursun. Bahane üretmeden kendine zaman ayır. Hem sen mutlu ol hem de ailen

Evet yılbaşı hedefimi açıklıyorum
Şu an ki güncel kilom 104.2
Yılbaşına kadar 4 haftamız var
Her hafta 1,5 kilodan etti mi 6 kilo
Benim yılbaşı hedefim de o zaman 98
Bu kilo aynı zamanda benim için bir dönüm noktası olacak evet arkideşler eğer hedefime ulaşırsam Ne yapıyorum kendime çok güzel bir kıyafet alıyorum hem de 48 beden şu an 52 giyiyorum çünkü
Evet peki eylem planımda neler var
***Hergün 1buçuk saat pilates
***Diyete harfiyen uyulacak
***Kaçamak günde 1 kere ve 1 lokmadan fazla olmayacak
***yoğurt kürüne devam
***Hergün 3 bardak yeşilçay
***Hergün 2,5 lt su
***3 ana 2 ara öğün
***Akşam 6dan sonra yemek yemek yok
***Gece 12 de uyunacak
***Yeni bir kitaba başlama (ne alaka demeyin evdeysen canım birşey yemek istediğinde 1 bardak su eşliğinde kitap okuyacağım
***Bol bol dua Bu yol kolaylaşsın diye
Yansın yağlar gitsin kilolar ben 100 kiloyken başaracağıma inanıyorum ya siz
Herkes yazsın bence eylem planlarını

MERHABA TAKIM ARKADAŞLARIM
2017 yılına fit bir başlangıç yapmak ister misiniz?

Bu nedenle 1 Ocak tarihinde sona erecek bir yarışma yapıyoruz.
**Tüm üyelerin katılımı zorunludur(zayıflayacaz başka yol yok)
**Herkes bu cuma gününkü kilosunu ve 1 Ocaktaki hedef kilosunu yazmalı.
**Hedefini tutturan +3, hedefinden daha fazla kilo veren +2, yüzde hesaplarında 1. Olan +2 puan sahibi olacak.Hedefini tutturamayan -2, hedefinin yarısından daha az kilo veren yine fazladan -2 puan sahibi olacak.
1.ye anlı şanlı bir kutlama sonuncuya da ceza var

Evet Herkes güncel ve hedef kilosunu yazsın kaydedicem. Hadi bakalım gösterelim kendimizi

Not: Birbirini sabote etmek serbest
Böyle böyle devam eder aylık yarışmalarla daha iyi motive oluruz diye düşündüm. Bekliyorum benden kurtuluş yok ona göre

selam kızlar

bugünkü menüm

sabah

2 yumurta
1 ince dilim ekemek
16 tane bol zeytinyağı zeytin
az şekerli kabak tatlısı

ara
2 mandalina

ara

şekersiz kahve

saat 3 gibi
1 dilim pizza
2 bardak ayran ve kapanışş

2.5 litre su
20 dakika plates

bu hafta düzenli menü paylaşımıyla buradayım inşallah

hadi bakalımm

benim cuma kilom 65

yeniyıl başlangıç hedefim 63

2 kilo az gibi duruyo ama benim için çok önemli
benim hedefim hep 65 ti ve hayaldi o zamanlar (1 sene önce)
ve 65 ulaştım ve bütün motıvem gitti benim. sanki hiç 65 in altına inemiycekmişim gibi geliyo aylardır 65 --66 kilom gelip gidiyo

o kadar çok istiyorum ki 65 in altına inmek ama içimden bir seste engel oluyo sanki bana

etfaftan herkez yeter başka verme diyo
eşimde verebildiğin kadar ver diyoo

bu hafta çok karalıyım
bu gün pizza yaparken elim degmişken kendime chia lı çavdar ekmeği yaptım
sabahları 1 dilim yemek için
karatayımsı bir şeyler yapıcam
ekmekten vazgeçemiyorum sabhları kendi yaptıgım ekmekten 1 dilim yiycem gerisi nasıl denk gelirse artık

selam kızlar menüm

sabah: 2,5 dilim kızarmış ekmek, biraz salata, lor peyniri, zeytin, ekmeğin yarım dilimiyle fındık ezmesi yedim yanında çay
ara: yeşilçay
öğlen: 1 dilim ekmekten peynirli tost, 1 domates, 1 dilim ekmekle de çokokrem yedim
ara: orta türk kahve
akşam: 1 kase sebzeli piliç yemeği
ara: az şekerli türk kahve

Sabah
Çeşit çok fazla ama hepsinden cok cok az yedim tadimlik sayilir yani.. sucuklu yumurta tahin pekmez tereyağı bal zeytin patates kizartmasi 2 dlm ekmek şekersiz Çay

Ara
3 kuru pasta

Akşam
Balık salata

günaydın kızlar keyifli pazarlar diliyorum ve elbette kaçamaksız !! regl ile birlikte 2 gündür bi dağıttım malesef, ama çok şükür bugün kaldığım yerden devam Allahın izniyle...birazdan yorumlar gelecek, bugün ders hazırlama günüm ve hiiç canım istemiyor ilham bekliyorum

Kizlarrrrr gunaydinnnnn yilbasi hrdefleri belirlenmiss benimde hedefim 72.5 olsun insallahhh 3 kilo verebilirim dun menumu gitemedim
Sabah 1 dlm ekmek yumurta birazcik bal
Ara 1 trabzon hurmasi
Ogle bol yesillikle yaptigim kisir bulguru azdi yagida oyle
Ara 1 elma
Aksam yarim dlm borek 2 kasik irmik helvasi 4 mercimek koftesi
Yaniiii kendimee bendeee cusss dedimmmm yazarkennnnnn

benim cuma günkü kilom 70 ve yılbaşı hedefim 65 kesinlikle Allahım olsun inşallah çok istiyorum

Son düzenleme:
canım evet ben de regl den dolayı bi gevşedim derhal toparlanmalıyız, haydi sen de daha çok gel yorumlarını bekliyorum fıstığım
canım benim harikasın ya ne güzel plan yapmışsın, ben inanıyorum hepimiz ulaşacağız hepimiz hedefimize
ahaha çok mantıklı
inaşşah kuzum bekliyoruz men ve yorumlarını hade bakalım :)
Sabah
Çeşit çok fazla ama hepsinden cok cok az yedim tadimlik sayilir yani.. sucuklu yumurta tahin pekmez tereyağı bal zeytin patates kizartmasi 2 dlm ekmek şekersiz Çay

Ara
3 kuru pasta

Akşam
Balık salata
kuru pasta tehlikeli ama neyseki öğün yerine tutmuşsun canım bu iyi
Yılbaşı hedefim 65 benim
aaa yılbaşı hedeflerimiz aynı hadi inşallah
of of kuzum biraz fazla bunlar ama toparlamalısın bugün

haydi kızlar pazar menüleri gelsin ve beğeniden fazlasını yapalım lütfen birlik zamanıı !!

sabah: 2 dilim kızarmış ekmek, salata, zeytin, az peynir ve az tahinpekmez (zaten pekmez ağırlıklıydı) çay
ara: az şekerli türk kahvesi
ara: 1 küçük trabzon hurması
öğlen: 2 dilim ekmekten peynirli tost yanında domates
ara: 1 mandalina
akşam: 1 kase karnabahar kızartması, 4 çiğköfte
ara: yeşilçay
ara: sade sütlü kahve içmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
uzun bir aradan sonra bugün sporumu yaptım çok mutluyum, ama buraya paylaşım için geldiğimde kimselerin olmadığını görmek de beni mutsuz ediyor
15 dk kardiyo, arkasından, karın bel kol bacak Allah ne verdiyse çalıştım

selam kızlar
küçük oğlum hala hasta, ateş bitti öksürük iştahsızlık huysuzluk derken bitkin düştük anne oğul baya.

çok katılamadım ama toparlansın biraz daha çok gelcem inş.

yılbaşı hedefim 62. inş başarırım.

bugn menüm:

sabah tam donanımlı bi kahvaltı)

öğle: çorba 2dil ekmek

ara:sütlü şekersiz kahve,çeyrek simit

akşam: yoğurt,1dilim ekmek,salata

ara:3-4 kaşık puding

süpersin ben de istiyorum bi toparlasam kendimi göbek sorunum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…