Ay canım benim çok mutlu ettin beni Kaptanım ya inş okurum tabi bu canımın sıkkın olduğu günde bile beni mutlu ettiğin için Allah razı olsun senden
Bende başlamayı düşünüyorum epeydir ama işte çocuklardan hiçbir şeye fırsatım olmuyor ama bi şekilde bir yolunu bulmaya çalışcam inşallahKızlar benim platess topiğim , ölçü alanlar topiğe yazsın ve gün gün yazalım platesimizi.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...larimdan-kurtulucam-varmisiniz-kizlar.915650/
Ebru Şallı ile 21 günde yağlarımdan kurtulucam, varmısınız kızlar???
Canım biz dört elle sarıldık senin haberin yok.Günaydın çıtırlarr birkaç gündür diyetten çıkmış gibiyim iştahım açıldı yine bu aralaröyle görülüyor ki hepimiz salmışız ama acilen toparlanmalıyız zaten ben bütün ayı aç geçirsemde en fazla 3 kg verebiliyorum o yüzden kendime yılbaşına kadar 72 kg ı hedef koyuyorum, bence hepimiz yılbaşı hedeflerimizi belirleyip ulaşmaya çalışalım
Sen istersen o yolu bulursun. Bahane üretmeden kendine zaman ayır. Hem sen mutlu ol hem de ailenBende başlamayı düşünüyorum epeydir ama işte çocuklardan hiçbir şeye fırsatım olmuyor ama bi şekilde bir yolunu bulmaya çalışcam inşallah
MERHABA TAKIM ARKADAŞLARIM
2017 yılına fit bir başlangıç yapmak ister misiniz?
Bu nedenle 1 Ocak tarihinde sona erecek bir yarışma yapıyoruz.
**Tüm üyelerin katılımı zorunludur(zayıflayacaz başka yol yok )
**Herkes bu cuma gününkü kilosunu ve 1 Ocaktaki hedef kilosunu yazmalı.
**Hedefini tutturan +3, hedefinden daha fazla kilo veren +2, yüzde hesaplarında 1. Olan +2 puan sahibi olacak.Hedefini tutturamayan -2, hedefinin yarısından daha az kilo veren yine fazladan -2 puan sahibi olacak.
1.ye anlı şanlı bir kutlama sonuncuya da ceza var
Evet Herkes güncel ve hedef kilosunu yazsın kaydedicem. Hadi bakalım gösterelim kendimizi
Not: Birbirini sabote etmek serbest
Böyle böyle devam eder aylık yarışmalarla daha iyi motive oluruz diye düşündüm. Bekliyorum benden kurtuluş yok ona göre
Kızlar benim platess topiğim , ölçü alanlar topiğe yazsın ve gün gün yazalım platesimizi.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...larimdan-kurtulucam-varmisiniz-kizlar.915650/
Ebru Şallı ile 21 günde yağlarımdan kurtulucam, varmısınız kızlar???
canım evet ben de regl den dolayı bi gevşedim derhal toparlanmalıyız, haydi sen de daha çok gel yorumlarını bekliyorum fıstığımGünaydın çıtırlarr birkaç gündür diyetten çıkmış gibiyim iştahım açıldı yine bu aralaröyle görülüyor ki hepimiz salmışız ama acilen toparlanmalıyız zaten ben bütün ayı aç geçirsemde en fazla 3 kg verebiliyorum o yüzden kendime yılbaşına kadar 72 kg ı hedef koyuyorum, bence hepimiz yılbaşı hedeflerimizi belirleyip ulaşmaya çalışalım
canım benim harikasın ya ne güzel plan yapmışsın, ben inanıyorum hepimiz ulaşacağız hepimiz hedefimizeEvet yılbaşı hedefimi açıklıyorum
Şu an ki güncel kilom 104.2
Yılbaşına kadar 4 haftamız var
Her hafta 1,5 kilodan etti mi 6 kilo
Benim yılbaşı hedefim de o zaman 98
Bu kilo aynı zamanda benim için bir dönüm noktası olacakevet arkideşler eğer hedefime ulaşırsam Ne yapıyorum kendime çok güzel bir kıyafet alıyorum hem de 48 beden şu an 52 giyiyorum çünkü
Evet peki eylem planımda neler var
***Hergün 1buçuk saat pilates
***Diyete harfiyen uyulacak
***Kaçamak günde 1 kere ve 1 lokmadan fazla olmayacak
***yoğurt kürüne devam
***Hergün 3 bardak yeşilçay
***Hergün 2,5 lt su
***3 ana 2 ara öğün
***Akşam 6dan sonra yemek yemek yok
***Gece 12 de uyunacak
***Yeni bir kitaba başlama (ne alaka demeyin evdeysen canım birşey yemek istediğinde 1 bardak su eşliğinde kitap okuyacağım
***Bol bol duaBu yol kolaylaşsın diye
Yansın yağlar gitsin kilolar ben 100 kiloyken başaracağıma inanıyorum ya siz
Herkes yazsın bence eylem planlarını
ahaha çok mantıklıMERHABA TAKIM ARKADAŞLARIM
2017 yılına fit bir başlangıç yapmak ister misiniz?
Bu nedenle 1 Ocak tarihinde sona erecek bir yarışma yapıyoruz.
**Tüm üyelerin katılımı zorunludur(zayıflayacaz başka yol yok )
**Herkes bu cuma gününkü kilosunu ve 1 Ocaktaki hedef kilosunu yazmalı.
**Hedefini tutturan +3, hedefinden daha fazla kilo veren +2, yüzde hesaplarında 1. Olan +2 puan sahibi olacak.Hedefini tutturamayan -2, hedefinin yarısından daha az kilo veren yine fazladan -2 puan sahibi olacak.
1.ye anlı şanlı bir kutlama sonuncuya da ceza var
Evet Herkes güncel ve hedef kilosunu yazsın kaydedicem. Hadi bakalım gösterelim kendimizi
Not: Birbirini sabote etmek serbest
Böyle böyle devam eder aylık yarışmalarla daha iyi motive oluruz diye düşündüm. Bekliyorum benden kurtuluş yok ona göre
inaşşah kuzum bekliyoruz men ve yorumlarını hade bakalım :)selam kızlar
bugünkü menüm
sabah
2 yumurta
1 ince dilim ekemek
16 tane bol zeytinyağı zeytin
az şekerli kabak tatlısı
ara
2 mandalina
ara
şekersiz kahve
saat 3 gibi
1 dilim pizza
2 bardak ayran ve kapanışş
2.5 litre su
20 dakika plates
bu hafta düzenli menü paylaşımıyla buradayım inşallah
kuru pasta tehlikeli ama neyseki öğün yerine tutmuşsun canım bu iyiSabah
Çeşit çok fazla ama hepsinden cok cok az yedim tadimlik sayilir yani.. sucuklu yumurta tahin pekmez tereyağı bal zeytin patates kizartmasi 2 dlm ekmek şekersiz Çay
Ara
3 kuru pasta
Akşam
Balık salata
aaa yılbaşı hedeflerimiz aynı hadi inşallahYılbaşı hedefim 65 benim
of of kuzum biraz fazla bunlar ama toparlamalısın bugünKizlarrrrr gunaydinnnnn yilbasi hrdefleri belirlenmiss benimde hedefim 72.5 olsun insallahhh 3 kilo verebilirim dun menumu gitemedim
Sabah 1 dlm ekmek yumurta birazcik bal
Ara 1 trabzon hurmasi
Ogle bol yesillikle yaptigim kisir bulguru azdi yagida oyle
Ara 1 elma
Aksam yarim dlm borek 2 kasik irmik helvasi 4 mercimek koftesi
Yaniiii kendimee bendeee cusss dedimmmm yazarkennnnnn
uzun bir aradan sonra bugün sporumu yaptım çok mutluyum, ama buraya paylaşım için geldiğimde kimselerin olmadığını görmek de beni mutsuz ediyor
15 dk kardiyo, arkasından, karın bel kol bacak Allah ne verdiyse çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?