- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Çok güzl özellikle akşamını hafif atlatman çok iyiSabah
1 muz
Öğle
2 dlm ekmek
2 dlm peynir
1 dlm kek
Ara
Kahve
elma
Aksam
Yeşil mercimekli salata
Yoğurt
canımmm sabahki tahin pekmezin miktarı ne bilemiyorum ama bir çay kaşığını geçirme ve de her gün yeme en azından haftada bir iki ye, baklava bir ısırık olabilir nefis sonuçta amaaa şu puffflardan abur cuburlardan kesinlikle uzak durmalısıngözlerime inanamıyorumbirileri uğramış buralara menüler falan var
bugünkü menüm
sabah: 2 dilim kızarmış ekmek, yanında salata, birkaç zeytin az peynir ve tahinpekmez, çay
ara: 1 mandalina ve yeşil çay
öğlen: 1 kase =haşlama kepek makarna+1kk peynir+salata ve 1 ısırık baklava
ara: 1 eti puf
akşam: 1 porsiyon fırında tavuk patates
ara: az şekerli türk kahvemi içiyorum
yatmadan yeşil çay ve yoğurt kürü
Ben iki bebeyle fırsat bulup uğruyorum ama bakıyorum kimsecikker yok yanii o zamn benimde giresim gelmiyoo tatlımm sen gir ben gelirim heppevet kuzum hep ıssızdı, birlikte aşalım daha çok sık uğramalıyız
Sabh yenen simitten zarar gelmez tatlım yakarız yok ederiz onugüzel menü bence ama sadece sabahki simidi fazla buldum cnm çok fazla kalorili
Güzel menüSabah (9:30)
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
Sekersiz cay
Öğle (14.30)
2 dilim ekmektrn tost
Ayran
Aksam
Balık ızgara
Salata
Tursu.
Suyu tuketmeye calistm kizlar ama ne kdr oldgunu bilmiyrm. Spor yok. Yogun tempoya henuz alisamadm :/ biraz dinleneyim uyumadan önce geçmişi okucam kızlar
Güzel hafif olmuşMenum sabah yumurta salatalik domat3s
Ogle 3 4 kasik firinda patatesli havuclu tavuk yogurt salata
Ara 10 cig badem
Aksam 2 dlm ekmekten tost sqlata yogurt
Yarim elma
Ben gece yenen birşeyin fayda vereceğine pek inanmıyorum aslında onu akşam yemeğin üstüne yesen en azından daha iyi olabilir tatlımyoğurt kürümü yiyorum kızlar umarım fayda verir
kestane olmamış çok kalorili en azından akşam yememelisin tatlımMenüm
Sabah omlet peynir zeytin bal ceviz iki dilm ekmek
Öğle ıspanak yoğurt iki dilim ekmek
Ara sütlü kahve şekesiz ,kuru dut
Akşam pırasa yoğurt salata bi parça ekmek
Ara bi avuç kestane
Canım ben WhatsApp grubuna dahil olmak istemiyorum, sizler orda devam edecekseniz ben müsaadenizle ayrılmak istiyorum takımdanKızlar merhaba_perina_ Myprincesses nidah
Kızlar isterseniz sizi de whatsapp grubuna ekleyelim bana numaralarınızı gönderin
zerenocuum iyi niyetin için teşekkür ederim canım ama ben watsapp yazışmasını cok sevmiyorum zaten buradan devam etmek istiyorum tabi sizin de burada daha çok olmanızı bekliyorumKızlar merhaba_perina_ Myprincesses nidah
Kızlar isterseniz sizi de whatsapp grubuna ekleyelim bana numaralarınızı gönderin
canım ben de seninle aynı görüşteyim yani buradan devam ediyorum kesinlikle ama böyle deme lütfen sen de olmasan ben napıcam buralar ıssız kalıncaCanım ben WhatsApp grubuna dahil olmak istemiyorum, sizler orda devam edecekseniz ben müsaadenizle ayrılmak istiyorum takımdan
canımcımm ya üşenmemiş tablo hazırlamış bizim için çok saol canım
canım gayet güzel menüSabah (9:30)
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
Sekersiz cay
Öğle (14.30)
2 dilim ekmektrn tost
Ayran
Aksam
Balık ızgara
Salata
Tursu.
Suyu tuketmeye calistm kizlar ama ne kdr oldgunu bilmiyrm. Spor yok. Yogun tempoya henuz alisamadm :/ biraz dinleneyim uyumadan önce geçmişi okucam kızlar
ben yiyorum canım ya ama inş fayda gösterir bakalımBen yiyemedim onu ya çok kötü tadı
bence toplam ekmek biraz fazla sanki, hele o kestane 2 tanesi 1 dilim ekmek zaten uzak dur ondan canımMenüm
Sabah omlet peynir zeytin bal ceviz iki dilm ekmek
Öğle ıspanak yoğurt iki dilim ekmek
Ara sütlü kahve şekesiz ,kuru dut
Akşam pırasa yoğurt salata bi parça ekmek
Ara bi avuç kestane
oo menü cok iyi üstelik spor da var harikasın canım :)KAHVALTI
2 yumurtalı bol yeşillikli salata
1 lokma ekmekle bal
ARA
Yarım elma
10 badem
AKŞAM
5 kaşık salçalı makarna
1 kase yoğurt
1 kase çorba
1 kase salata
1 biber turşusu
Yemek 5 te bitti 1 buçuk saat pilates 15 dk kardiyo yapıcam inş 3 bardak Yeşilçay ve 2 lt su
gayet güzel tatlımSabah
1 dlm ekmek
1 kaşık tahin pekmez
Ara
1 muz
Öğle
Fırında Kıymalı patates
Ara
Kahve
Akşam
1 minik patates
Tarhana çorbası
akşam onlarla doydun mu sen ya çok iyi ben hayatta dayanamamMenum sabah 2 dlm ekmek peynir salata
Ogle ton baligi marul salatasi
Aksam 1 trabzon hirmasi azcik fistik
kuzucuum sabah 6 da kahvaltı ediyorum ben ve tatlı yemek çook istiyorum o saatte zaten zor kahvaltı ediyorum :) yani yakıyorum diye düşünüyorum fıstık ama gün içinde ve akşam uzak duruyorum...o puflar vs abur cuburlar konusunda çok haklısın aksi de herkes bu ara çiko puf vs alıp duruyor hepsi dolabımda duruyor elimi sürmüyorum ve ilk fırsatta başkalarına yedirmeye çalışıyorumÇok güzl özellikle akşamını hafif atlatman çok iyi
canımmm sabahki tahin pekmezin miktarı ne bilemiyorum ama bir çay kaşığını geçirme ve de her gün yeme en azından haftada bir iki ye, baklava bir ısırık olabilir nefis sonuçta amaaa şu puffflardan abur cuburlardan kesinlikle uzak durmalısın
Ben iki bebeyle fırsat bulup uğruyorum ama bakıyorum kimsecikker yok yanii o zamn benimde giresim gelmiyoo tatlımm sen gir ben gelirim hepp
Sabh yenen simitten zarar gelmez tatlım yakarız yok ederiz onu
Güzel menü
Güzel hafif olmuş
Ben gece yenen birşeyin fayda vereceğine pek inanmıyorum aslında onu akşam yemeğin üstüne yesen en azından daha iyi olabilir tatlım
kestane olmamış çok kalorili en azından akşam yememelisin tatlım
Canım ben devam etmek istiyorum ama baştan beri bu takımdan bişey anlamadım bi görünüp bi kayboluyor herkes, bir seni birde zerenoyu görüyorum en çok, yani bu WhatsApp olayı bana mantıksız geliyor ama saygı duyuyorum tabi belki orda olanlara öyle daha kolay geliyordur ama ben burda kalmak istiyorum tabi daha aktif bi takımla devam etmek istiyorumcanım ben de seninle aynı görüşteyim yani buradan devam ediyorum kesinlikle ama böyle deme lütfen sen de olmasan ben napıcam buralar ıssız kalıncabence takım kurallarının yeniden gözden geçirilmesi gerekiyor, günlük menü paylaşımı, mesaj sayısı vs @akrep33 ecii çünkü biz burada sizlerle motive olup cidden en kısa sürede şu kilolardan kurtulmak istiyoruz
Canım yanlış anladın galiba biz burdan da ordan da devam etmeye çalışıyoruz gün içinde siteye girmek zor oluyor whatsapptan yazışarak daha çok dikkat ediyoruz ben ayrılık olmasın diye söyledim sadece whatsapptan devam etme gibi bir durumumuz olamaz canım burda başladık ve burdan devam ediyoruz :)Canım ben WhatsApp grubuna dahil olmak istemiyorum, sizler orda devam edecekseniz ben müsaadenizle ayrılmak istiyorum takımdan
Rica ederim Canım ben elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum bazen aksıyabiliyor ama bi not düşeyim whatsapp grubundan önce de bizim grup çok aktif değildi. Umarım daha aktif oluruz burada :)zerenocuum iyi niyetin için teşekkür ederim canım ama ben watsapp yazışmasını cok sevmiyorum zaten buradan devam etmek istiyorum tabi sizin de burada daha çok olmanızı bekliyorum
Sende saol bitanem :)canımcımm ya üşenmemiş tablo hazırlamış bizim için çok saol canım
Saol canım :)canım gayet güzel menü
ben yiyorum canım ya ama inş fayda gösterir bakalım
bence toplam ekmek biraz fazla sanki, hele o kestane 2 tanesi 1 dilim ekmek zaten uzak dur ondan canım
oo menü cok iyi üstelik spor da var harikasın canım :)
gayet güzel tatlım
akşam onlarla doydun mu sen ya çok iyi ben hayatta dayanamam
Ama iki taraflı paylaşım zor olur tatlım benim, bence hazır hayali ve hedefi bir olan azimli kişiler olarak biraraya gelmişsek bir yerde toplanalım ve hep birlikte yolumuza devam edelim, @akrep33 sevgili kaptanımız sen aktif olmazsan bu takım aktif olmaz, bence sende artık aramıza katıl hepimizden aktif bir şekilde ve motive olalım, gerçekten tüm takımlar içinde en pasif takımız ve bunu değiştirelim lütfennnnCanım yanlış anladın galiba biz burdan da ordan da devam etmeye çalışıyoruz gün içinde siteye girmek zor oluyor whatsapptan yazışarak daha çok dikkat ediyoruz ben ayrılık olmasın diye söyledim sadece whatsapptan devam etme gibi bir durumumuz olamaz canım burda başladık ve burdan devam ediyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?