Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızartma akşam olmamışşş

İyi akşamlar kızlar 2 gündür sınavlarım var diye çok aktif olamadım kusura bakmayın o yüzden menülerinizi yorumlayamadım tabi kendi menülerimde çok iyi olmadı burda aktif olmayınca yarından itibaren bomba gibi dönüyorum inş.Eylem planımı harekete geçiyorum yılbaşına kadar hedefime ulaşmam lazım sizden de hem destek hem de atak bekliyorum :)

Günaydın kızlarr dünü çok iyi atlattım kendimce,aslında aç kaldım biraz ama olsun diğer günleri telafi oldu, dün Sabh kahvaltımı güzel yaptım sonra eşimle çocuklara hava aldıralım dedik çıktık epey dolaştık o arada dışarda kahvemi içtim sadece sonra akşam üzeri oldu eşim acıktım kebap yiyelim dedi ben yemicem dedim o tek başına yedi ben geçen haftada kebap yediğim için bu hafta yemedim, akşam eve geldik çocuklar uyumamakta direndi saat 9 A kadar uyutmak için uğraştık onlar uyudu bende o saate kadar fırsat bulup ağzıma tek lokma alamadığım için o saatten sonra da yemedim ve erken uyudum dünü böyle hafif bir şekilde atlatmış oldum ve tartıda da farkı gördüm 200 gr gitmiş inşallah cumaya kadar küsüratlar gider yılbaşı hedefime de ulaşırım

Cumartesi doğum günü vardı. Bol pastalı ve koşturmalı gündü. Menü paylaşamıyorum zira unuttum

Pazar menüm

Sabah
1 portakal ve mandalina ve muz

Kahvaltı
Pizza
Kaymak
Pide
Çay
Peynir

Ara
Türk kahvesi

Akşam
Patlican kebabı
Pirinç pilavı
Mantı
Lavaş

Dün de eşimin doğum günüydü.

3 profiterol
1 dilim yaşpasta
Çay

Spor
Haftasonu spor olmadı maalesef.

Dün akşam yeni bi yöntem yapmaya karar verdim. Dr arkadaşımla sohbet sonrası hak verdim arkadaşa. Beynimi doğru yönlendirme ve vitamin mineral destekli devam edicem kilo verme yoluma.

Ewet kaptan bayağı fazla Olmuş, daha çok diyet değil de kilo alma programındaymışsın gibi olmuş

Bugünkü menüm
Sabah
Sütlü kahve
Kahvaltım
1 simit
1 kk süzme peynir
2 biber
Ara
Bir avuç fıstık
Öğle
Bi kase etli bulgur pilavı
Biber
Akşam
Biberli yoğurt
Daha bişey yiyip içmem

gözlerime inanamıyorum birileri uğramış buralara menüler falan var

bugünkü menüm

sabah: 2 dilim kızarmış ekmek, yanında salata, birkaç zeytin az peynir ve tahinpekmez, çay
ara: 1 mandalina ve yeşil çay
öğlen: 1 kase =haşlama kepek makarna+1kk peynir+salata ve 1 ısırık baklava
ara: 1 eti puf
akşam: 1 porsiyon fırında tavuk patates
ara: az şekerli türk kahvemi içiyorum

yatmadan yeşil çay ve yoğurt kürü

süpersin ben de istiyorum bi toparlasam kendimi göbek sorunum var
canım benim ben de uzuuun bir aradan sonra yapabildim dün neyse ki, hep birlikte toparlanalım, regl de beni mahvetti sürekli kaçamak yapasım var çok dengem bozuldu, sen de kır zincirlerini gel spora hadi come onn
kızartma akşam olmamışşş
haklısın canım zaten hiç sevmem onun kızartmasını ama annem yapmış başka çarem yoktu yedim
kuzucuum umarım sınavların iyi geçmiştir, evet eksikliğini çok hissettim tatlım hadi hemen dön, bomba gibi devam edelim yolumuza, ben de toparlamaya calışıyorum motivasyona çok ihtiyacım var, bazen umutsuzluğa düşüyor insan bir anda kurtulmak istiyorsun kilolardan ama bir anda olmuyor ki işte zaman ve sabır lazım !!
harikasın tatlım işte bu ya kebaba hayır demişsin e daha nolsun kuzum tebrikler valla
kaptan bu neyyyy!!!! derhal silkelen kendine gel diyorum yani
Yine ıssız kalmış buralar ben menümü paylaşayım en iyisi
evet kuzum hep ıssızdı, birlikte aşalım daha çok sık uğramalıyız
Bugünkü menüm
Sabah
Sütlü kahve
Kahvaltım
1 simit
1 kk süzme peynir
2 biber
Ara
Bir avuç fıstık
Öğle
Biber
Akşam
Biberli yoğurt
Daha bişey yiyip içmem
güzel menü bence ama sadece sabahki simidi fazla buldum cnm çok fazla kalorili
Sabah
1 muz

Öğle
2 dlm ekmek
2 dlm peynir
1 dlm kek

Ara
Kahve
elma

Aksam
Yeşil mercimekli salata
Yoğurt

kek haricinde çok iyi menü canım

Baklava ve etipuf dışında iyi canm
Bugünkü menüm
Sabah
Sütlü kahve
Kahvaltım
1 simit
1 kk süzme peynir
2 biber
Ara
Bir avuç fıstık
Öğle
Biber
Akşam
Biberli yoğurt
Daha bişey yiyip içmem
Afiyet olsun güzel olmuş

Sabah (9:30)
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
Sekersiz cay

Öğle (14.30)
2 dilim ekmektrn tost
Ayran

Aksam
Balık ızgara
Salata
Tursu.

Suyu tuketmeye calistm kizlar ama ne kdr oldgunu bilmiyrm. Spor yok. Yogun tempoya henuz alisamadm :/ biraz dinleneyim uyumadan önce geçmişi okucam kızlar

Bu menuyle 100 gram verdiysennnn ben seni alkisliyorummmmm

Menüm
Sabah omlet peynir zeytin bal ceviz iki dilm ekmek

Öğle ıspanak yoğurt iki dilim ekmek

Ara sütlü kahve şekesiz ,kuru dut

Akşam pırasa yoğurt salata bi parça ekmek

Ara bi avuç kestane

Ay saol canım benim bende çok özledim sınavlarda eh işte ay benim de motivasyonum çok düştü 3 aydın yemediğim kadar çok yedim bugün Benide motive edin

bugun ust katimdaki bor3k getirdiii cok canim cektiii buzluga 1 tane ayirdimm koydumm evde kaymakli lokum vardiii esim yedii icim gitti 2 tanede ondan koydum buzluga 1 ocakta yiycemmm insallah
Ay süper fikir bunu deniycem yaa böylelikle canımın çektiği şeylerde sonra yiycem diye kandırırım kendimi bayıldım buna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…