- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Güzel olmuş emziriyorsan yumurta iki tane yiyebilirsin sabahları ben emzirirken iki tane yiyordum diyetteyken hem deçok tok tutuyorSabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 kaşık menemen
Öğle
1 dlm fırın makarna
1 kase baharatli yoğurt
Akşam
1 dlm fırın makarna
Salata
Spor
30 + 30 dk yürüyüş
salça çok kalorili bence yeme, çikolatan bitter olsun, öğlen için tebrik ederim canım akşamın güzel olmuşsabah: 1 dilim ekmekten peynirli tost, yanında yarım dilim kadar ekmekle de az salça ve tahinpekmez çay
ara: 1 ısırık çikolata
öğlen: 1 çiğbörek, çay (1 porsiyonda 4 tane vardı kızlar düşünün sadece 1 tane yedim zayıflama aşkınaa)
ara: 1 mandalina
akşam: 1 adet enginar dolması (bulgur ağırlıklı iç) yanında yoğurt
ara: az şekerli kahvemi içtim, 1 mandalina
ara: yeşilçay ile kapatırım günü
bol su
KAFA dergisi okudum
saol kuzucuk da salça cidden kalorili mi yahu bu kadar? biz kendimiz yapıyoruz salçayı domatesin suyu sadece yani :)Güzel olmuş emziriyorsan yumurta iki tane yiyebilirsin sabahları ben emzirirken iki tane yiyordum diyetteyken hem deçok tok tutuyor
salça çok kalorili bence yeme, çikolatan bitter olsun, öğlen için tebrik ederim canım akşamın güzel olmuş
Kızlar bu spor listemiz eklenmek isteyenler var mı? Son çağrım bu
Kız salçanın hiç kalorisi Yok benim bildiğim domates suyu sonuçta ama bazı yörelerde yağ mı katıyorlar onu bilmiyorumsaol kuzucuk da salça cidden kalorili mi yahu bu kadar? biz kendimiz yapıyoruz salçayı domatesin suyu sadece yani :)
Bence de yok canım ya biz hiçbir şey katmadan yaparız zaten bildiğin domates yani :)Kız salçanın hiç kalorisi Yok benim bildiğim domates suyu sonuçta ama bazı yörelerde yağ mı katıyorlar onu bilmiyorum
Kahve şekersiz olsun canım.sabah: 1 dilim ekmekten peynirli tost, yanında yarım dilim kadar ekmekle de az salça ve tahinpekmez çay
ara: 1 ısırık çikolata
öğlen: 1 çiğbörek, çay (1 porsiyonda 4 tane vardı kızlar düşünün sadece 1 tane yedim zayıflama aşkınaa)
ara: 1 mandalina
akşam: 1 adet enginar dolması (bulgur ağırlıklı iç) yanında yoğurt
ara: az şekerli kahvemi içtim, 1 mandalina
ara: yeşilçay ile kapatırım günü
bol su
KAFA dergisi okudum
Kitap?Sabah
Bir avuç fıstık
Sütlü kahve
Kahvaltı
1 kk süzme peynir
10 zeytin
3 sivri biber
2 dilim kepek ekmeği
Ara
1 muz
1 ceviz
Akşamüstü
2 dilim kepek ekmeği
1 tk kaymak
3 sivri biber
Biberli yoğurt
Kitap?menüm:
sabaah: avuç içi kadr tost,az bal-ceviz,peynir,maydonoz,1dilim ekmek,omlet
ara:şekersiz sütlü kahve,1kurabiye
ara:2dilim ayva
akşam: bulgurlu kıymalı top köftelerden 1 kase kdr,ayran,salata.
ara:yrm bardak kadar pat.mısır,1dilim elma
Salça sürdüğün ekmeği abartırsan problem yoksa sade salçada problem yok canım.Bence de yok canım ya biz hiçbir şey katmadan yaparız zaten bildiğin domates yani :)
saol kuzucuk da salça cidden kalorili mi yahu bu kadar? biz kendimiz yapıyoruz salçayı domatesin suyu sadece yani :)
Kız salçanın hiç kalorisi Yok benim bildiğim domates suyu sonuçta ama bazı yörelerde yağ mı katıyorlar onu bilmiyorum
Canım sadece domatestense tabi ki kalorisi olmaz sizin oralarda farklı yapılıyordur belki ama biizm burda içine çok fazla tuz katılır e tuz da zaten uzak durmamız gereken beyazdırBence de yok canım ya biz hiçbir şey katmadan yaparız zaten bildiğin domates yani :)
Bu kural ne zamandan beri var ya da ne zaman bu kadar sıkı gündeme geldi kaptanım? (31 ekimden beri buradayım ve ilk defa duydum) Kesinlikle önemli spor ama bnce burada olan paylaşımlar ve motive edici yorumlar da bir o kadar önemli bence, onların ihmalinde de diskalifiyeye kadar giden yol var mı?Kahve şekersiz olsun canım.
Spor yapma kuralımız da var sonu diskalifiye olmaya kadar giden, ihmal etme canım..
Kitap?
Spor?
Sadece domates ama tuz da katılıyor tabi ki cnm ne bilim kalorili değildir bnce sonuc olarak tuz var tamam da yaniCanım sadece domatestense tabi ki kalorisi olmaz sizin oralarda farklı yapılıyordur belki ama biizm burda içine çok fazla tuz katılır e tuz da zaten uzak durmamız gereken beyazdır
Mümkün değil canım şu tlf bile elime aldırmıyorlar ki kitap okuyayım spor yapayım, yemek yapacak vaktim bile yok, hiç durmuyorlar akşama kadar, bide emeklemeye başlıyorlar iki dakka sabit durduramıyorum maşallah biri zaten aşırı hiperaktif akşam 8 bucukta çocuklar uyuyor onlar uyuyor yemek yapıyorum eşime sonra çamaşır topla katla yerleştir ütüle sonra evi sil süpür sonra bulaşık diz yerleştir sonra saat 11 oluyor tekrar çocuklar uyanıyor tekrar mama yap salla uyut derken ben onları sallarken uykuya dalıyorum yani anlayacağın spora zsten hiiç gerek kalmıyor zira tek oturduğum zaman şu mesajı yazdığım zamanlar o da bi taraftan çocuk sallayarak yazıyorum ha buraya girmezsem belki buraya ayırdığım vakitte kitap okuyabilirim bak, ha tv izlemek falan yalan oldu zaten bi tane dizi izlemiyorumKitap?
Spor?
Afiyet olsun tatlımSadece domates ama tuz da katılıyor tabi ki cnm ne bilim kalorili değildir bnce sonuc olarak tuz var tamam da yani
Canım neden hemen karşı atağa geçiyosun suçlanmışsın gibi savunmaya geçiyosunki.Bu kural ne zamandan beri var ya da ne zaman bu kadar sıkı gündeme geldi kaptanım? (31 ekimden beri buradayım ve ilk defa duydum) Kesinlikle önemli spor ama bnce burada olan paylaşımlar ve motive edici yorumlar da bir o kadar önemli bence, onların ihmalinde de diskalifiyeye kadar giden yol var mı?
Allah kolaylık versin İnşallah canım.Mümkün değil canım şu tlf bile elime aldırmıyorlar ki kitap okuyayım spor yapayım, yemek yapacak vaktim bile yok, hiç durmuyorlar akşama kadar, bide emeklemeye başlıyorlar iki dakka sabit durduramıyorum maşallah biri zaten aşırı hiperaktif akşam 8 bucukta çocuklar uyuyor onlar uyuyor yemek yapıyorum eşime sonra çamaşır topla katla yerleştir ütüle sonra evi sil süpür sonra bulaşık diz yerleştir sonra saat 11 oluyor tekrar çocuklar uyanıyor tekrar mama yap salla uyut derken ben onları sallarken uykuya dalıyorum yani anlayacağın spora zsten hiiç gerek kalmıyor zira tek oturduğum zaman şu mesajı yazdığım zamanlar o da bi taraftan çocuk sallayarak yazıyorum ha buraya girmezsem belki buraya ayırdığım vakitte kitap okuyabilirim bak, ha tv izlemek falan yalan oldu zaten bi tane dizi izlemiyorum
Çarşamba menüm
Sabah
2 mandalina
Kahvaltı 7:30
1 poğaça(bitti şükür)
1 dilim kek
1 omega3
Ara mı yazayım öğle mi anlamadım saat 11:30
1-2 çatal tereyağında yumurta
Ekmek
Tereyağı+çilek reçeli (3 çay kaşığı)
1 siyah zeytin
Süzme peynir
Açlık otu ve kayısılı form çayı karışık
Domates
Salatalık
Turp
Soğan
(Bu saatten sonra bişi yemedim. Sık aralıkta olunca, Cuma ya artı yansımasından korktum.)
Ara
Çay
Akşam(diriliş ertuğrul seyrederken)
1 demlik limonlu çay
Kitap: Hileci (çok az kaldı)
Spor
30+50 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?