Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 kaşık menemen

Öğle
1 dlm fırın makarna
1 kase baharatli yoğurt

Akşam
1 dlm fırın makarna
Salata

Spor
30 + 30 dk yürüyüş
Güzel olmuş emziriyorsan yumurta iki tane yiyebilirsin sabahları ben emzirirken iki tane yiyordum diyetteyken hem deçok tok tutuyor

salça çok kalorili bence yeme, çikolatan bitter olsun, öğlen için tebrik ederim canım akşamın güzel olmuş

saol kuzucuk da salça cidden kalorili mi yahu bu kadar? biz kendimiz yapıyoruz salçayı domatesin suyu sadece yani :)

menüm:
sabaah: avuç içi kadr tost,az bal-ceviz,peynir,maydonoz,1dilim ekmek,omlet

ara:şekersiz sütlü kahve,1kurabiye

ara:2dilim ayva

akşam: bulgurlu kıymalı top köftelerden 1 kase kdr,ayran,salata.

ara:yrm bardak kadar pat.mısır,1dilim elma

Kahve şekersiz olsun canım.
Spor yapma kuralımız da var sonu diskalifiye olmaya kadar giden, ihmal etme canım..
Sabah
Bir avuç fıstık
Sütlü kahve

Kahvaltı
1 kk süzme peynir
10 zeytin
3 sivri biber
2 dilim kepek ekmeği

Ara
1 muz
1 ceviz

Akşamüstü
2 dilim kepek ekmeği
1 tk kaymak
3 sivri biber
Biberli yoğurt
Kitap?
Spor?

Kitap?
Spor?

Bence de yok canım ya biz hiçbir şey katmadan yaparız zaten bildiğin domates yani :)
Salça sürdüğün ekmeği abartırsan problem yoksa sade salçada problem yok canım.

Çarşamba menüm

Sabah
2 mandalina

Kahvaltı 7:30
1 poğaça(bitti şükür)
1 dilim kek
1 omega3

Ara mı yazayım öğle mi anlamadım saat 11:30
1-2 çatal tereyağında yumurta
Ekmek
Tereyağı+çilek reçeli (3 çay kaşığı)
1 siyah zeytin
Süzme peynir
Açlık otu ve kayısılı form çayı karışık
Domates
Salatalık
Turp
Soğan
(Bu saatten sonra bişi yemedim. Sık aralıkta olunca, Cuma ya artı yansımasından korktum.)

Ara
Çay

Akşam(diriliş ertuğrul seyrederken)
1 demlik limonlu çay

Kitap: Hileci (çok az kaldı)

Spor
30+50 dk yürüyüş

saol kuzucuk da salça cidden kalorili mi yahu bu kadar? biz kendimiz yapıyoruz salçayı domatesin suyu sadece yani :)

Kız salçanın hiç kalorisi Yok benim bildiğim domates suyu sonuçta ama bazı yörelerde yağ mı katıyorlar onu bilmiyorum

Bence de yok canım ya biz hiçbir şey katmadan yaparız zaten bildiğin domates yani :)
Canım sadece domatestense tabi ki kalorisi olmaz sizin oralarda farklı yapılıyordur belki ama biizm burda içine çok fazla tuz katılır e tuz da zaten uzak durmamız gereken beyazdır

Kahve şekersiz olsun canım.
Spor yapma kuralımız da var sonu diskalifiye olmaya kadar giden, ihmal etme canım..

Kitap?
Spor?
Bu kural ne zamandan beri var ya da ne zaman bu kadar sıkı gündeme geldi kaptanım? (31 ekimden beri buradayım ve ilk defa duydum) Kesinlikle önemli spor ama bnce burada olan paylaşımlar ve motive edici yorumlar da bir o kadar önemli bence, onların ihmalinde de diskalifiyeye kadar giden yol var mı?

Canım sadece domatestense tabi ki kalorisi olmaz sizin oralarda farklı yapılıyordur belki ama biizm burda içine çok fazla tuz katılır e tuz da zaten uzak durmamız gereken beyazdır
Sadece domates ama tuz da katılıyor tabi ki cnm ne bilim kalorili değildir bnce sonuc olarak tuz var tamam da yani

Mümkün değil canım şu tlf bile elime aldırmıyorlar ki kitap okuyayım spor yapayım, yemek yapacak vaktim bile yok, hiç durmuyorlar akşama kadar, bide emeklemeye başlıyorlar iki dakka sabit durduramıyorum maşallah biri zaten aşırı hiperaktif akşam 8 bucukta çocuklar uyuyor onlar uyuyor yemek yapıyorum eşime sonra çamaşır topla katla yerleştir ütüle sonra evi sil süpür sonra bulaşık diz yerleştir sonra saat 11 oluyor tekrar çocuklar uyanıyor tekrar mama yap salla uyut derken ben onları sallarken uykuya dalıyorum yani anlayacağın spora zsten hiiç gerek kalmıyor zira tek oturduğum zaman şu mesajı yazdığım zamanlar o da bi taraftan çocuk sallayarak yazıyorum ha buraya girmezsem belki buraya ayırdığım vakitte kitap okuyabilirim bak, ha tv izlemek falan yalan oldu zaten bi tane dizi izlemiyorum

Canım neden hemen karşı atağa geçiyosun suçlanmışsın gibi savunmaya geçiyosunki.
Bu kural hep vardı zaten. Ben de uyarımı yaptım gayet doğal olarak. Seni suçlamadım hatırlatma yaptım ve bunu hep yaparım bi kaptan olarak.
Kurallarımız ilk sayfamızda mevcut zaten.
Paylaşıma gelince, herkes menüsünü yorumunu paylaşıyor zaten.
Akşama kadar burda hayat hikayemizi paylaşamayız ya. Ki alakasız olur burası diyet takımı.

Allah kolaylık versin İnşallah canım.
Spor derken zaten olimpiyatlara hazırlanmıyoruz, günlük 10 mekiği çocuklar oynarken çekebilirsin. 5 dk da olsa ip atlayabilirsin.
Kitabı da dediğin gibi çocuğu sallarken okuyabilirsin. Her sallayışında buraya girme bi seferi de kitaba ayır olur biter. Yatmadan önce oku ama illaki oku. Günde 1 sayfa da olsa yeter.
Sen istersen/istersek yaparsın/yaparız.
Uyulması gereken Takım kuralları canım.

merhaba kızlr bugunkü menü

sahur: beyaz peynirli tost,zeytin ceviz ,yarım muz

İftar bezelyeli köfte,az pilav ayran salata.

Ara nar

15dk yürüyüş
Kitap yazmıyorum ama hergün Kuran okurum ya meal yada Arapçasını.

Nerdeyse oruç tutmuşsun ben gibi çok az yiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…