Canım bi nevi akşam orucuNerdeyse oruç tutmuşsun ben gibiçok az yiyosun
Çok haklısın yeter ki isteyelim ama aslında fırsat bulsam kpss için ders çalışcam oturup çalışacak vaktim yok ama azıcık fırsat bulsam ya da uykumdan 1 saat fedakarlık yapsam ders videoları izliyorum sanırım o da kitap okumak yerine geçiyordur ama spor konusunda bende çok eksiklik hissediyorum çünkü normal şartlarda sürekli yürüyüş koşu yapan bisiklet süren bi insanım ama 5 dk da olsa zaman ayırmaya çalışcamAllah kolaylık versin İnşallah canım.
Spor derken zaten olimpiyatlara hazırlanmıyoruz, günlük 10 mekiği çocuklar oynarken çekebilirsin. 5 dk da olsa ip atlayabilirsin.
Kitabı da dediğin gibi çocuğu sallarken okuyabilirsin. Her sallayışında buraya girme bi seferi de kitaba ayır olur biter. Yatmadan önce oku ama illaki oku. Günde 1 sayfa da olsa yeter.
Sen istersen/istersek yaparsın/yaparız.
Uyulması gereken Takım kuralları canım.
Süper menü canim harikaaBugünkü menüm
Sabh
Sütlü kahve
10 çiğ badem
Kahvaltı
2 yumurta 1 çk yağda
2 dilim kepek ekmeği
3 sivri biber
5 zeytin
1 tk kaymak
Ara
1 muz
Akşamüstü
1 ceviz
Biberli yoğurt
Final
Sütlü kahve
Spor 5 dk fitness
İşte bu canım. Kitabı da 1 sayfa da olsa ekle hayatına. İllaki okursun, okuyacak fırsat bulursun.Çok haklısın yeter ki isteyelim ama aslında fırsat bulsam kpss için ders çalışcam oturup çalışacak vaktim yok ama azıcık fırsat bulsam ya da uykumdan 1 saat fedakarlık yapsam ders videoları izliyorum sanırım o da kitap okumak yerine geçiyordur ama spor konusunda bende çok eksiklik hissediyorum çünkü normal şartlarda sürekli yürüyüş koşu yapan bisiklet süren bi insanım ama 5 dk da olsa zaman ayırmaya çalışcam
Bugünkü menüm
Sabh
Sütlü kahve
10 çiğ badem
Kahvaltı
2 yumurta 1 çk yağda
2 dilim kepek ekmeği
3 sivri biber
5 zeytin
1 tk kaymak
Ara
1 muz
Akşamüstü
1 ceviz
Biberli yoğurt
Final
Sütlü kahve
Spor 5 dk fitness
canım karşı atağa geçmiyorum sadece sorguluyorum, benim spor yaptığım günler belli çarşamba ve hafta sonu, evet hafta sonu biraz ihmal ettim doğru ama zaten hareketli bir yaşamım var, spor salonuna yazılmayı düşündüm vakit bulamadığım için vazgeçtim evde kendim bişiler yapmaya çalışıyorum kopmuş değilim ve gectiğimiz günlerde yaptığım sporları da hep paylaşmıştım...sporun öneminin farkındayım ve haftasonu toparlayacağım inşallah, yani tabi ki saygı duyuyorum sana yıllardır buradasın ama uyarın biraz sert geldi, çünkü spordan kopmuş değilim dediğim gibi ve burada hepimiz için elimden geleni yapmaya çalışırken diskalifiyeden bahsetmen biraz düşündürdü beni açıkçasıCanım neden hemen karşı atağa geçiyosun suçlanmışsın gibi savunmaya geçiyosunki.
Bu kural hep vardı zaten. Ben de uyarımı yaptım gayet doğal olarak. Seni suçlamadım hatırlatma yaptım ve bunu hep yaparım bi kaptan olarak.
Kurallarımız ilk sayfamızda mevcut zaten.
Paylaşıma gelince, herkes menüsünü yorumunu paylaşıyor zaten.
Akşama kadar burda hayat hikayemizi paylaşamayız ya. Ki alakasız olur burası diyet takımı.
Hem menü güzel hem 11buçukta bitirmişsin hemde 80 dk yürüyüş ya bu nedir yaaaÇarşamba menüm
Sabah
2 mandalina
Kahvaltı 7:30
1 poğaça(bitti şükür)
1 dilim kek
1 omega3
Ara mı yazayım öğle mi anlamadım saat 11:30
1-2 çatal tereyağında yumurta
Ekmek
Tereyağı+çilek reçeli (3 çay kaşığı)
1 siyah zeytin
Süzme peynir
Açlık otu ve kayısılı form çayı karışık
Domates
Salatalık
Turp
Soğan
(Bu saatten sonra bişi yemedim. Sık aralıkta olunca, Cuma ya artı yansımasından korktum.)
Ara
Çay
Akşam(diriliş ertuğrul seyrederken)
1 demlik limonlu çay
Kitap: Hileci (çok az kaldı)
Spor
30+50 dk yürüyüş
Allah kabul etsin canım menüde çok iyi sporda yapmışsın eee daha Ne olsun :)merhaba kızlr bugunkü menü
sahur: beyaz peynirli tost,zeytin ceviz ,yarım muz
İftar bezelyeli köfte,az pilav ayran salata.
Ara nar
15dk yürüyüş
Kitap yazmıyorum ama hergün Kuran okurum ya meal yada Arapçasını.
Canım yine süpersin maşallah menülerin hep iyi oluyor yine çok güzelSabah
1 dlm tb ekmek
Az tahin pekmez
Ara
1 portakal
Öğle
1 tbk Kısır
Spor
30 + 30 dk yürüyüş
Ya hepinizinki mi mükemmel olmuş bu nedir ya afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabh
Sütlü kahve
10 çiğ badem
Kahvaltı
2 yumurta 1 çk yağda
2 dilim kepek ekmeği
3 sivri biber
5 zeytin
1 tk kaymak
Ara
1 muz
Akşamüstü
1 ceviz
Biberli yoğurt
Final
Sütlü kahve
Spor 5 dk fitness
Hemen eklerim Kaptanım :)İşte bu canım. Kitabı da 1 sayfa da olsa ekle hayatına. İllaki okursun, okuyacak fırsat bulursun.
Harikasın canım.
Bu sporu hem sabah hem akşam yap eklesin seni de zerrin listeye.
Hatta al ölçülerini de. İnceldikçe keyiflenirsin. Kitap da ekledinmi süperr. Kendin için bişiler yapmanın mutluluğu paha biçilemez
Pufff yine çok iyi yaaaBugünkü menümm
Sabah 7.30
1 mandalina
Kahvaltı 7.45
1 küçük kase yüksük çorbası(dün yapmıştım çok canım çektiği halde yemedim)
1 dilim kek (bu da bitti şükür)
1 kapsül Zinco-C
Ara 10.30
Tereyağında kavrulmuş incir reçeli
Ekmek
1 zeytin
Süzme peynir
Domates
Turp
Soğan
Açlık otu eklenmiş çay
Öğle 13.30
1 çay bardağı çiğ fıstık
1 çay bardağı kuru üzüm
1 çay bardağı soslu fıstık
Şekersiz 3 bardak çay
Yeme işlemi bitti.
Kitap
Hileci (biter bugün inşallah )
Spor
30 + 105 dk yürüyüş
Canım çok iyi senin menünde 15 dklık Leslie yi belki alışkanlık haline getirebilirsin o zaman tam süper olurselam beybiler çoook yorucu bir gündü....menümü yazıp geçmişe doğru
sabah: 2 dilim kızarmış ekmek, 1 kase salata az peynir, birkaç zeytin, çok az tahinpekmez ve çay
ara: neskafe, 1 mandalina
öğlen: 1 kaseden az bulgur pilav karışık dünkü dolma içinden, yanında yoğurt
ara: 1 mandalina, 1 ısırık çikolata
akşam: 1 kase tavuksuyu çorbası, 1 dilim ek, yarım enginar dolması ve 1 kaşık yoğurt
ara: birazdan yeşil çay, belki bir az şekerli türk kahvesi
kitap: 1 kedi 1 adam 1 ölüm
spor olarak, dersim hep en üst katta oluyor bu yıl günde en az 9-10 defa inip çıkıyorum 5. kata
İnş cnm iyi düşünelim iyi olsun ben bu hafta çok kötü yaptım ama inş sizler vermişsinizdir :)yarın için çok heyecanlıyım kızlar, çok korkuyorum yine hayal kırıklığına uğramaktan, inşallah yüzümüz güler ve devamı için motive oluruz
KAHVALTI
1 portakal
1 armut
ARA
Sütlü kahve
Minnak bi lokum
AKŞAM
1 porsiyon boranı yemeği
1 porsiyon küçük tavuklu pilav
1 küçük dilim börek
Az salata
1 dilim irmikli tatlı (sütlü olanından)
2 lt su
2 bardak yeşilçay- 1 bardak zayıflama çayı
Spor 47+33 dk Leslie
Kitap: Bülbülün kırk şarkısı/İskender Pala
Canım mekik başlayabilirsin ya da sana uygun bi spor.selam beybiler çoook yorucu bir gündü....menümü yazıp geçmişe doğru
sabah: 2 dilim kızarmış ekmek, 1 kase salata az peynir, birkaç zeytin, çok az tahinpekmez ve çay
ara: neskafe, 1 mandalina
öğlen: 1 kaseden az bulgur pilav karışık dünkü dolma içinden, yanında yoğurt
ara: 1 mandalina, 1 ısırık çikolata
akşam: 1 kase tavuksuyu çorbası, 1 dilim ek, yarım enginar dolması ve 1 kaşık yoğurt
ara: birazdan yeşil çay, belki bir az şekerli türk kahvesi
kitap: 1 kedi 1 adam 1 ölüm
spor olarak, dersim hep en üst katta oluyor bu yıl günde en az 9-10 defa inip çıkıyorum 5. kata
Düşünmene gerek yok canım sana özel değil genel bi kuraldan bahsettim.canım karşı atağa geçmiyorum sadece sorguluyorum, benim spor yaptığım günler belli çarşamba ve hafta sonu, evet hafta sonu biraz ihmal ettim doğru ama zaten hareketli bir yaşamım var, spor salonuna yazılmayı düşündüm vakit bulamadığım için vazgeçtim evde kendim bişiler yapmaya çalışıyorum kopmuş değilim ve gectiğimiz günlerde yaptığım sporları da hep paylaşmıştım...sporun öneminin farkındayım ve haftasonu toparlayacağım inşallah, yani tabi ki saygı duyuyorum sana yıllardır buradasın ama uyarın biraz sert geldi, çünkü spordan kopmuş değilim dediğim gibi ve burada hepimiz için elimden geleni yapmaya çalışırken diskalifiyeden bahsetmen biraz düşündürdü beni açıkçası
İnşallah canım yaa.yarın için çok heyecanlıyım kızlar, çok korkuyorum yine hayal kırıklığına uğramaktan, inşallah yüzümüz güler ve devamı için motive oluruz
Sabah fakir akşam krallar gibi olmuş. Kilo vermek için tam tersi olması getekir şekerlik. Akşamı kaçda yedin ?KAHVALTI
1 portakal
1 armut
ARA
Sütlü kahve
Minnak bi lokum
AKŞAM
1 porsiyon boranı yemeği
1 porsiyon küçük tavuklu pilav
1 küçük dilim börek
Az salata
1 dilim irmikli tatlı (sütlü olanından)
2 lt su
2 bardak yeşilçay- 1 bardak zayıflama çayı
Spor 47+33 dk Leslie
Kitap: Bülbülün kırk şarkısı/İskender Pala
Son cümleler kopardı beniHem menü güzel hem 11buçukta bitirmişsin hemde 80 dk yürüyüş ya bu nedir yaaamaşallah çok iyi gidiyorsun Kaptanım yarını çok merak ediyorum
Allah kabul etsin canım menüde çok iyi sporda yapmışsın eee daha Ne olsun :)
Canım yine süpersin maşallah menülerin hep iyi oluyor yine çok güzel
Ya hepinizinki mi mükemmel olmuş bu nedir ya afiyet olsun canım
Hemen eklerim Kaptanım :)
Pufff yine çok iyi yaaaKaptanım sen bu düzene çok güzel alıştın ya maşallah
Canım çok iyi senin menünde 15 dklık Leslie yi belki alışkanlık haline getirebilirsin o zaman tam süper olur
İnş cnm iyi düşünelim iyi olsun ben bu hafta çok kötü yaptım ama inş sizler vermişsinizdir :)
Zerenocum sabah güzel ama akşam keşke yarın porsiyon pilav yeseydin börek ve tatlı olmasaydı süper olurdu
Veee Zerrin deliriyordu
Aynen öyle oldu ama 4 buçukta yedim akşamı :)Sabah fakir akşam krallar gibi olmuş. Kilo vermek için tam tersi olması getekir şekerlik. Akşamı kaçda yedin ?
Son cümleler kopardı beni
Ay canım iyice havaya soktun beni.. Kilo vermişmiyim acaba derken ben. Ayy sabah nasıl olcak acaba yaa
Hem menü güzel hem 11buçukta bitirmişsin hemde 80 dk yürüyüş ya bu nedir yaaamaşallah çok iyi gidiyorsun Kaptanım yarını çok merak ediyorum
Allah kabul etsin canım menüde çok iyi sporda yapmışsın eee daha Ne olsun :)
Canım yine süpersin maşallah menülerin hep iyi oluyor yine çok güzel
Ya hepinizinki mi mükemmel olmuş bu nedir ya afiyet olsun canım
Hemen eklerim Kaptanım :)
Pufff yine çok iyi yaaaKaptanım sen bu düzene çok güzel alıştın ya maşallah
Canım çok iyi senin menünde 15 dklık Leslie yi belki alışkanlık haline getirebilirsin o zaman tam süper olur
İnş cnm iyi düşünelim iyi olsun ben bu hafta çok kötü yaptım ama inş sizler vermişsinizdir :)
Zerenocum sabah güzel ama akşam keşke yarın porsiyon pilav yeseydin börek ve tatlı olmasaydı süper olurdu
Veee Zerrin deliriyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?