- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Kızlaaaarrrrrr bakın hele ne yazmış banaaaaaa
Ben de merakla bekliyorumEe hakettin cancazım :):)
Benim cok sevgili rakibemecii nerelerde yahu. Bu hafta ben ondan cok tırsıyorum gecicek beni sanki
Kilo farkı çarpı 100Kızlar yüzde hesabını kısaca bi hatırlatabilir misiniz ya unuttum yine
Ay kaptanım sağolasın sabahtan beri hiç boşluğum olmadı hesaplamışsın şimdi farkettim :)Kilo farkı çarpı 100
çıkan sonuç bölü ilk kilo
Kızlar gecen hafta 71 bu hafta 70,6
400 gr kayıp şimdi ekliyorum listeye
haklısın kuzucuum valla spor olayını toparlamalıyım ama okuldan gelince o kadar yorgun oluyorum ki seriliyorum koltuğa walla ama boş günlerimde dikkat edicemHem menü güzel hem 11buçukta bitirmişsin hemde 80 dk yürüyüş ya bu nedir yaaamaşallah çok iyi gidiyorsun Kaptanım yarını çok merak ediyorum
Allah kabul etsin canım menüde çok iyi sporda yapmışsın eee daha Ne olsun :)
Canım yine süpersin maşallah menülerin hep iyi oluyor yine çok güzel
Ya hepinizinki mi mükemmel olmuş bu nedir ya afiyet olsun canım
Hemen eklerim Kaptanım :)
Pufff yine çok iyi yaaaKaptanım sen bu düzene çok güzel alıştın ya maşallah
Canım çok iyi senin menünde 15 dklık Leslie yi belki alışkanlık haline getirebilirsin o zaman tam süper olur
İnş cnm iyi düşünelim iyi olsun ben bu hafta çok kötü yaptım ama inş sizler vermişsinizdir :)
Zerenocum sabah güzel ama akşam keşke yarın porsiyon pilav yeseydin börek ve tatlı olmasaydı süper olurdu
Veee Zerrin deliriyordu
evet haklısın canım mekik ve özellikle kol calışmam lazımCanım mekik başlayabilirsin ya da sana uygun bi spor.
walla hiç tırstığın gibi olmamış kaptan ya maşallahın var :) harika gidiyorsunİnşallah canım yaa.
Çok merak ediyorum kendimi. Bu hafta pazartesi harici hiç tartılmadım. Çok da tırsıyorumm
hiç fena değil tatlım çok iyi benceGünaydın kızlar 600grcık vermişim
ah canım benim ya bak azcık kendimizi salalım hemen + olarak dönüyor, durumlar fena bu hafta sıkı tutalımKızlar +400 çok kötü oldu gerçekten ama yapacak bir şey Yok bu hafta çok fazla tatlı yedim sonuç da bu
korkuuu
evet tatlım tebrikler valla sen de geçtin beni, zaten ben bu hızla halım nice olacak
Tebrikler canmmm ama geçtim sanki
Tşk ederim canım benim aynen katılıyorum en azından sabit kaldım ama bu durumda hedefime ulaşmam çok zorlaştı hatta imkansız artık biliyorum kendimi ama işte haftasonu yaptığım kaçamaklardan oldu hep, 4 gün yedim 3 gün dikkat ettimMyprincesses canım senide tebrik ederim sabit kalmak bile iyi ben daha tartılmadım çok tırsıyorum bu hafta hiç güzel yapamadım çünkü
Olsun canım 400 gr çok iyi ayda 1600 gr yapar en az ihtimalleKızlar gecen hafta 71 bu hafta 70,6
400 gr kayıp şimdi ekliyorum listeye
Tebrik ederim kaptan bak ben aylardır 3 te bırakıyorum ama bu ladar veremiyorum bi de 3 e ladar yedikkerimde senin yediklerin gibi abartılı da değil yani, metabolizma işte, bence sen hedef kilonu da geçersin kısa sürede maşallah :)Bu hafta hedef kilom 1.4 tü.
Hedefimi 200 gr geçtim
Şimdiiii
Yılbaşı hedefim 68
Şu an güncel kilom 71,9
Hedefime ulaşmak için
71,9-68= 3,9 kilo vermem lazım
Yılbaşına 3 hafta kaldı..
Kalan kiloyu 3 e bölersek
3,9/3=1,3 her haftaya düşen kilo
Yani bu hafta hedefim
71,9-1,3=70,6
Hadi bakalım 70,6 olabilmek için çalışmalar başlasın
ha gayret canım bu hafta olacak inşallahSabah
2 kuru kayısı
(Normalde sütte içmem lazım ama tartılıcam diye içmedim)
KAHVALTI(10.00)
2 dilim kepekli ekmek 2 ince dilim kaşar ve biraz sucuktan tost
Şekersiz çay
ARA(12.00)
Çok minik bir dilim fıstıklı tahin helvası
AKŞAM
1 küçük kutu ton balığı
1 tane küçük susamlı çubuk
2 lt su
2 bardak yeşilçay
Sabah = Leslie 3 mil+50 mekik (yaptım)
Akşam= Leslie 2 mil + 50 mekik (yapıcam inş)
Çok güzelSabah
Yarım dlm trileçe
Öğle
Ispanaklı yumurta
Peyni zeytin
1 dlm ekmek
Ara
Kahve
Akşam
Balık
Ve salata
Spor
30 + 30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?