Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Az tuzla tatlandırabilirsin tabi ama akşam sonrası ara yapmayı önermiyorum.
haklısın akşam kendimi yenmeye çalışıcam ilk günlerim olduğu için zorlanıyorum o yüzden rejimi sallamak yerine bu şekilde geçiştirdim işte. bikaç güne alışırım inşallah. yapmadığım birşey değil rejim ama en fazla iki hafta yaptım. önceleri sadece bir iki kilo fazlam olurdu aadce çünkü

erik3588 tatlim bende emziriyorum ama sütüm az oluyo. Süt icin yaptığın özel bisey war mi
Suyu fazla tüketiyorum bide yulaf yedim düzenli ama artık beynimde azaldı günde 6 kere emıyor kahvaltı öğlen yemeği ve güç muhallebısı var gerısını emıyor sende Nasıl durumlar

Şekerim şu paketli gıdaları tam bıraksan mı sanki bu ay mümkün mertebe uzak duralım listemiz için çünkü kaçamak kontrolü yapıyoruz gündüz yediğin için yarın sporun dışında 100kere zıplamayı unutma
Tatlım dün annem yaptı bende gece yemediğim için hakkımı sabaha sakladım ekmek yemeyerek dengelemeye çalıştım bide zıpladım offf aslında hiç yemesek daha iyi ama işte olmuyo en azından sabahtan yiyelim akşama kadar eritmiş oluruz :)

Vay canına Ne kadan da sağlıklı bir menü tebrikler tatlım :)

Hoşgeldin canım 16 kilo nedir ki çabucak verirsin inş burada vermek tek başına vermekten çok daha kolay zaten :)

Tatlım bende tuz kullanıyorum malesef ne yapalım bu şekilde idare ediyoruz ama Kaptanımın dediğim gibi akşam yemeğimden sonra ara yapma çok acıkırsan süt iç sadece acayip farkettiriyor

hoşbuldum canım
inşallah verebilirim bende yalnı olmamak için geldim zAten mesela şuanda gerçekten çok açım
hmm süt evet tavsiyen için teşekkürler sanırım 100 küsürlerdesin hedefin nedir

Suyu fazla tüketiyorum bide yulaf yedim düzenli ama artık beynimde azaldı günde 6 kere emıyor kahvaltı öğlen yemeği ve güç muhallebısı var gerısını emıyor sende Nasıl durumlar
Canim ben arada mama veriyorum ek gida konusinda iyiydik ama bu sira dis donemine girdik o yuzden pek istemiyo. Muhallebiyi nasil yapiyosun

hoşbuldum canım
inşallah verebilirim bende yalnı olmamak için geldim zAten mesela şuanda gerçekten çok açım
hmm süt evet tavsiyen için teşekkürler sanırım 100 küsürlerdesin hedefin nedir
Her gece aç yatıyoruz ya canım ben buraya 4 ay önce 120,7kiloyla başladım bu Cuma 100,6 kiloydum ilk hedefim 99 olmak çok az kaldı ideal kilom ise 59 tabi yolum çok uzun ama yinede ideal kilomu görene dek yılmadan devam edicem inş :)

Ah canım ya inan ağzıma sürmüyordum onlardan hiç, hatta okulda arkadaşlar alıyordu bazen onları bile öğrencilerime yediriyordum dün dönüş yolunda arkadaşımın öğrencisi tutuşturdu paketi elimize bnde o anda açç yorgunn birazcık yedim malesef....kesinlikle haklısın canım, tamam 100 kere zıplıcam ve birdaha noo yani kaçamaklara !

Canım harikasın ya işte bu, sen zaten başarılı olduğun bi yoldasın ve devamı da gelecek eminim Allahın izniyle....gece aç yatman anahtar kelime bence :)

canım menün çok iyi bence
Canım aramıza hoşgeldin :) verirsin bence canım, niye olumsuz düşüncelere kapılıyorsun ki? bak düşün ben şuan 71 kiloyum üstelik de bekarım yani doğum falan da yapmadım beraber vericez canım sen de taş gibi bir ana olucaksın
suyu ihmal etme canım, menün de en hoşuma giden ne oldu biliyor musun, dengelemeyi biliyorsun önceki gün kaçamak yaptın diye 2 öğüne indirmişsin bu harika
kaçamakların bedelleri ödenmiş kaptan bugün benim de 100 adet zıplamam mevcut afiyet olsun

Sabah
1 yumurtadan peynirli omlet

Ara
1 dlm kek

Akşam
Fırında patates havuç
1 kase çorba
afiyet olsun canım keki öğün yerine tutman harika olmuş

Anladım canikom işte etrafımızdaki insanlar öyle bir diyetimizi bozmaya çalışıyor ki sürekli aburcurlar filan karnımızın en aç ve kafamızın en yorgun olduğu anlarda uzatıveriyorlar tam imtihan yani annemlere diyorum zaten zor tutuyorum kendimi zorlamayın beni bide sizle uğraşmıyim

Canım harikasın ya işte bu, sen zaten başarılı olduğun bi yoldasın ve devamı da gelecek eminim Allahın izniyle....gece aç yatman anahtar kelime bence :)
İnş canım benim çok saol destekleriniz benim için çok önemli
Hepimiz ideal kilolarımıza ulaşırız inş :)

vaaaaooov maşallah inanamıyorum ya sen süpersin gerçekten herkese örneksin taktik ver hemen mükemmel olcaksın inanıyorum yaaaa düşünsene o kiloda olduğunu insanların sana bakışını falan..

hoşbulduuum korkuyorum napıyım böyle kalmaktan
inşallah yaaaaa inşallah
burada bir zayıflama hikayesinde görmüştüm o taktiği günlerdir buraları okuyorumda

vaaaaooov maşallah inanamıyorum ya sen süpersin gerçekten herkese örneksin taktik ver hemen mükemmel olcaksın inanıyorum yaaaa düşünsene o kiloda olduğunu insanların sana bakışını falan..

hoşbulduuum korkuyorum napıyım böyle kalmaktan
inşallah yaaaaa inşallah
burada bir zayıflama hikayesinde görmüştüm o taktiği günlerdir buraları okuyorumda

selam kızlar an itibariyle günü tamamlamış sayılırım bu yüzden menümü paylaşıyorum

sabah: 2 dilim kızarmış tb, salça, peynir, az tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 kase yeşil mercimek, 1 servis kaşığı bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt, 1 tane de pişi (annem acımasızca pişirip tüm evi kokuttu, normalde onlarla sadece pişi yememi bekliyordu ama 1 tanecik nefsimi körlemek için yedim)

günü bu şekilde kapatıyorum, neyse ki akşam sınav görevim var evde olup akşam yemeği seremonisine tanık olamayacağım
bundan sonra, sadece meyve yiyip, türk kahvesi ya da sütlü kahve içerim
KAFA okucam vaktim olursa
sporuma gelince; leslie ile 1 mil express yaptım, ardından yoğun mekik, bel, bacak hareketleri ve kol hareketleri yaptım ve 100 kere zıpladım çok eğlenceliydi

aynen canım ya sürekli bir ye, böyle olmaz karışmaları bir de onlara karşı mücadele veriyoruz
harika canım ne güzel hemen uygulamaya başlamışsın taktikleri

anneler rejim bozdurmak için kıyasıya yarışıyolar sanırım benim annemde benim kilo vermeme gıcık oluyor illa tombiş olucam anne olmuşumda artık böyle olacakmışımda o ne biçim bi algı ya gayette çıtı pıtı görünebilirim yani zaten küçük duruyorum hamileyken hep hamile olduğuma şok olurlardı sen kaç yaşındasınki daha falan derlerdi. çokta kilo almamıştım son ayımda almıştım birde doğumdan snraa tabii.. neyse işte zayıf anne olucam ben işte kızımada güzel görüncem hep , büyüyünce fotoğraflarımıza bakarken vooov anne taş gibiymişsin hala da aynısın demesini istiyoruuuum 4 ay var nisanda 50 kg olucam nokta ELLİİİİ

Teşekkür ederim İnş canım hayali bile heyecanlandırıyor zaten :)Taktik işine gelirsem de diyetten önce çok kötü bir beslenme tarzım vardı hazır gıdalar, gece 11-12 de yemeler , hergün tatlılar vs onları değiştirmemle zaten her şey düzene girdi çok şükür artık akşam yemeğimi genelde 5 civarı yiyorum ondan sonra meyve dahi yemiyorum ekmeği çok azalttım tatlılar tadımlık oldu hazır gıdalar aburcubur yemiyorum onun yerine kuru kayısı kuru üzüme vs alıştım Yeşilçay her gün mutlaka 2-3 bardak içiyorum bide ilk ay spor salonuna gidiyodum sporunda çok etkisi oldu sonra bi dönem sporu bıraktım gibi bişey şimdi tekrar başladım ama evde yapıyorum artık bu şekilde tatlım bide kilo fazla olunca daha çabuk gidiyor tabi ha arada fena cozutuyorum bi bakıyorum 1 kilo almışım ertesi gün resmen aç kalıyorum sadece protein filan yiyorum o şekilde dengelemiş oluyorum
Tatlım menün güzel yani pişi olmasa daha iyi ama erken kapatmışsın günü akşam 5 ten sonra meyve yeme ama süt kahve filan içersin sporun da süper :)

Evet tatlım fit bir anne olacaksın inş boşver annenin sözlerini o yorulma istiyor ama kilonun sonu yok artıkça artıyor

aynen canım sadece yeşil çay, sütlü kahve filan, meyve de mandalina yerim 1-2 tane o da erken saatte..

anladım hep belirgin şeyler aslında birde vazgeçmemek ve olduya bozduk ertesi gün dediğin gibi kendini daha kısıtlamak da etkili olabilir.
aynen öyle hem sen bu gidişle yetmiş kilo olursun diyo çok kilo aldın diyo göbeğine bak diyo patır kütür yürüyon diyo göbeğin benimkine yaklaşmış diyo rejime başlayınca da bozduracak yer arıyo hey allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…