haklısın akşam kendimi yenmeye çalışıcam ilk günlerim olduğu için zorlanıyorum o yüzden rejimi sallamak yerine bu şekilde geçiştirdim işte. bikaç güne alışırım inşallah. yapmadığım birşey değil rejim ama en fazla iki hafta yaptım. önceleri sadece bir iki kilo fazlam olurdu aadce çünküAz tuzla tatlandırabilirsin tabi ama akşam sonrası ara yapmayı önermiyorum.
Suyu fazla tüketiyorum bide yulaf yedim düzenli ama artık beynimde azaldı günde 6 kere emıyor kahvaltı öğlen yemeği ve güç muhallebısı var gerısını emıyor sende Nasıl durumlarerik3588 tatlim bende emziriyorum ama sütüm az oluyo. Süt icin yaptığın özel bisey war mi
Şekerim şu paketli gıdaları tam bıraksan mı sanki bu ay mümkün mertebe uzak duralım listemiz içinsabah: 2 dilim kızarmış tb, az salça, peynir, tahinpekmez ve çay
ara: 1 mandalina, 1 yeşilçay
öğlen: 2 dilim tb dan peynirli sandviç
ara: türk kahvesi
ara: 1 avuç biskolata mood
akşam: 1 kase yeşil mercimek, 1 kase bulgur pilavı
ara: türk kahvesi
bol su
bugün spor için izin günüm, salıları yapamıyorum ölümcül salı öğğğ
Tatlım dün annem yaptı bende gece yemediğim için hakkımı sabaha sakladım ekmek yemeyerek dengelemeye çalıştım bide zıpladım offf aslında hiç yemesek daha iyi ama işte olmuyo en azından sabahtan yiyelim akşama kadar eritmiş oluruz :)tatlım ben de bu kız nerelerde diyordum...çok geçmiş olsun kuzum hepinize, inş toparlanıp dön aramıza biran önce
afiyet olsun canım helvayı yemişsin ama 2 öğün yapmışsın, sporun da var güzel
Vay canına Ne kadan da sağlıklı bir menü tebrikler tatlım :)Sabah : peynırlı omlet 3 yeşil zeytin ıhlamur 1 tatlı kaşığı bal 1 ince dilim ekmek
Ara öğün: mandalina 1 adet 1 ceviz
Öğlen : yoğurt çorbası
Ara öğün: küçük muzun yarısı 1 cay bardağı süt
Akşam: 2 dilim palamut ızgara 1 dilim ince tam buğday ekmeği
Spor yapamadım belim tutuk bugün ama 3 litre suyumu içtim kızımı emzirdim bol bol
Hoşgeldin canım 16 kilo nedir ki çabucak verirsin inş burada vermek tek başına vermekten çok daha kolay zaten :)selam kızlaarbende aranıza geldim 66 kg yim 50 olmak istiyorum 16 kg vereceğim inşallah çok mu ya ayyyy neyse işte canım çok sıkkın çok mutsuzum kilomdan aynaya bakmak istemiyorum kendimle ilgilenmek istemiyorum kıyafet almak istemiyorum insanların yanında kendimi kocaman hissediyorum 1 sene önce 53 kg çıtı pıtı bişeydim oysaki.. kocamda rahatsız kilomdan zaten demese bile belli inşalah verebilirim
Tatlım bende tuz kullanıyorum malesef ne yapalım bu şekilde idare ediyoruz ama Kaptanımın dediğim gibi akşam yemeğimden sonra ara yapma çok acıkırsan süt iç sadece acayip farkettiriyorhoşbulduk
bende ne yediğimi yazayım mı
dün başladım rejime dün akşam ve gece kaçamaklarım oldu makarna ve çiğköfte yemek gibi
o yüzden bugün bir öğün yemedim iki öğün yedim.
öğlen
bir haşlanmış yumurta (tuzladım)
yarım domates (tuzladım)
bir adet közlenmiş biber(tuzladım)
dört adet minnak haşlanmış patates (tuz + baharat)
iki normal dilim ekmek
bir çay bar. açık az şekerli çay
arada üç tane hurma
akşam
bi tabak pırasa yemeği
bir dilim ekmek
sonra 4 5 dilim portakal
az öncede 3 tane hurma yedim.
tuzsuz bişey yiyemiyorum ben nasıl bırakıcam
suyuda çok içemiyorum bu ara
hoşbuldum canımŞekerim şu paketli gıdaları tam bıraksan mı sanki bu ay mümkün mertebe uzak duralım listemiz içinçünkü kaçamak kontrolü yapıyoruz gündüz yediğin için yarın sporun dışında 100kere zıplamayı unutma
Tatlım dün annem yaptı bende gece yemediğim için hakkımı sabaha sakladım ekmek yemeyerek dengelemeye çalıştım bide zıpladım offf aslında hiç yemesek daha iyi ama işte olmuyo en azından sabahtan yiyelim akşama kadar eritmiş oluruz :)
Vay canına Ne kadan da sağlıklı bir menü tebrikler tatlım :)
Hoşgeldin canım 16 kilo nedir ki çabucak verirsin inş burada vermek tek başına vermekten çok daha kolay zaten :)
Tatlım bende tuz kullanıyorum malesef ne yapalım bu şekilde idare ediyoruz ama Kaptanımın dediğim gibi akşam yemeğimden sonra ara yapma çok acıkırsan süt iç sadece acayip farkettiriyor
Canim ben arada mama veriyorum ek gida konusinda iyiydik ama bu sira dis donemine girdik o yuzden pek istemiyo. Muhallebiyi nasil yapiyosunSuyu fazla tüketiyorum bide yulaf yedim düzenli ama artık beynimde azaldı günde 6 kere emıyor kahvaltı öğlen yemeği ve güç muhallebısı var gerısını emıyor sende Nasıl durumlar
Her gece aç yatıyoruz yahoşbuldum canım
inşallah verebilirim bende yalnı olmamak için geldim zAten mesela şuanda gerçekten çok açım
hmm süt evet tavsiyen için teşekkürler sanırım 100 küsürlerdesin hedefin nedir
Ah canım ya inan ağzıma sürmüyordum onlardan hiç, hatta okulda arkadaşlar alıyordu bazen onları bile öğrencilerime yediriyordumŞekerim şu paketli gıdaları tam bıraksan mı sanki bu ay mümkün mertebe uzak duralım listemiz içinçünkü kaçamak kontrolü yapıyoruz gündüz yediğin için yarın sporun dışında 100kere zıplamayı unutma
Tatlım dün annem yaptı bende gece yemediğim için hakkımı sabaha sakladım ekmek yemeyerek dengelemeye çalıştım bide zıpladım offf aslında hiç yemesek daha iyi ama işte olmuyo en azından sabahtan yiyelim akşama kadar eritmiş oluruz :)
Vay canına Ne kadan da sağlıklı bir menü tebrikler tatlım :)
Hoşgeldin canım 16 kilo nedir ki çabucak verirsin inş burada vermek tek başına vermekten çok daha kolay zaten :)
Tatlım bende tuz kullanıyorum malesef ne yapalım bu şekilde idare ediyoruz ama Kaptanımın dediğim gibi akşam yemeğimden sonra ara yapma çok acıkırsan süt iç sadece acayip farkettiriyor
Canım harikasın ya işte bu, sen zaten başarılı olduğun bi yoldasın ve devamı da gelecek eminim Allahın izniyle....gece aç yatman anahtar kelime bence :)Her gece aç yatıyoruz yacanım ben buraya 4 ay önce 120,7kiloyla başladım bu Cuma 100,6 kiloydum ilk hedefim 99 olmak çok az kaldı ideal kilom ise 59 tabi yolum çok uzun ama yinede ideal kilomu görene dek yılmadan devam edicem inş :)
canım menün çok iyi benceSabah : peynırlı omlet 3 yeşil zeytin ıhlamur 1 tatlı kaşığı bal 1 ince dilim ekmek
Ara öğün: mandalina 1 adet 1 ceviz
Öğlen : yoğurt çorbası
Ara öğün: küçük muzun yarısı 1 cay bardağı süt
Akşam: 2 dilim palamut ızgara 1 dilim ince tam buğday ekmeği
Spor yapamadım belim tutuk bugün ama 3 litre suyumu içtim kızımı emzirdim bol bol
Canım aramıza hoşgeldin :) verirsin bence canım, niye olumsuz düşüncelere kapılıyorsun ki? bak düşün ben şuan 71 kiloyum üstelik de bekarım yani doğum falan da yapmadımselam kızlaarbende aranıza geldim 66 kg yim 50 olmak istiyorum 16 kg vereceğim inşallah çok mu ya ayyyy neyse işte canım çok sıkkın çok mutsuzum kilomdan aynaya bakmak istemiyorum kendimle ilgilenmek istemiyorum kıyafet almak istemiyorum insanların yanında kendimi kocaman hissediyorum 1 sene önce 53 kg çıtı pıtı bişeydim oysaki.. kocamda rahatsız kilomdan zaten demese bile belli inşalah verebilirim
suyu ihmal etme canım, menün de en hoşuma giden ne oldu biliyor musun, dengelemeyi biliyorsun önceki gün kaçamak yaptın diye 2 öğüne indirmişsin bu harikahoşbulduk
bende ne yediğimi yazayım mı
dün başladım rejime dün akşam ve gece kaçamaklarım oldu makarna ve çiğköfte yemek gibi
o yüzden bugün bir öğün yemedim iki öğün yedim.
öğlen
bir haşlanmış yumurta (tuzladım)
yarım domates (tuzladım)
bir adet közlenmiş biber(tuzladım)
dört adet minnak haşlanmış patates (tuz + baharat)
iki normal dilim ekmek
bir çay bar. açık az şekerli çay
arada üç tane hurma
akşam
bi tabak pırasa yemeği
bir dilim ekmek
sonra 4 5 dilim portakal
az öncede 3 tane hurma yedim.
tuzsuz bişey yiyemiyorum ben nasıl bırakıcam
suyuda çok içemiyorum bu ara
kaçamakların bedelleri ödenmiş kaptanMenü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Ara
Türk kahvesi
Akşam
2 tandır
Tavuk kıyma
Sumaklı soğan
Domatesle yapılmış ev tantunisi
Süsbiberi turşusu
Ara
Türk kahvesi
3 kupa Yeşilçay karışımı
Spor
120 dk yürüyüş
100+100. 200 yerinde zıplama
Kitap
Safahat
afiyet olsun canım keki öğün yerine tutman harika olmuşSabah
1 yumurtadan peynirli omlet
Ara
1 dlm kek
Akşam
Fırında patates havuç
1 kase çorba
Anladım canikom işte etrafımızdaki insanlar öyle bir diyetimizi bozmaya çalışıyor kiAh canım ya inan ağzıma sürmüyordum onlardan hiç, hatta okulda arkadaşlar alıyordu bazen onları bile öğrencilerime yediriyordumdün dönüş yolunda arkadaşımın öğrencisi tutuşturdu paketi elimize bnde o anda açç yorgunn birazcık yedim malesef....kesinlikle haklısın canım, tamam 100 kere zıplıcam ve birdaha noo yani kaçamaklara !
İnş canım benim çok saol destekleriniz benim için çok önemliCanım harikasın ya işte bu, sen zaten başarılı olduğun bi yoldasın ve devamı da gelecek eminim Allahın izniyle....gece aç yatman anahtar kelime bence :)
Her gece aç yatıyoruz yacanım ben buraya 4 ay önce 120,7kiloyla başladım bu Cuma 100,6 kiloydum ilk hedefim 99 olmak çok az kaldı ideal kilom ise 59 tabi yolum çok uzun ama yinede ideal kilomu görene dek yılmadan devam edicem inş :)
canım menün çok iyi bence
Canım aramıza hoşgeldin :) verirsin bence canım, niye olumsuz düşüncelere kapılıyorsun ki? bak düşün ben şuan 71 kiloyum üstelik de bekarım yani doğum falan da yapmadımberaber vericez canım sen de taş gibi bir ana olucaksın
suyu ihmal etme canım, menün de en hoşuma giden ne oldu biliyor musun, dengelemeyi biliyorsun önceki gün kaçamak yaptın diye 2 öğüne indirmişsin bu harika
kaçamakların bedelleri ödenmiş kaptanbugün benim de 100 adet zıplamam mevcut afiyet olsun
afiyet olsun canım keki öğün yerine tutman harika olmuş
Her gece aç yatıyoruz yacanım ben buraya 4 ay önce 120,7kiloyla başladım bu Cuma 100,6 kiloydum ilk hedefim 99 olmak çok az kaldı ideal kilom ise 59 tabi yolum çok uzun ama yinede ideal kilomu görene dek yılmadan devam edicem inş :)
canım menün çok iyi bence
Canım aramıza hoşgeldin :) verirsin bence canım, niye olumsuz düşüncelere kapılıyorsun ki? bak düşün ben şuan 71 kiloyum üstelik de bekarım yani doğum falan da yapmadımberaber vericez canım sen de taş gibi bir ana olucaksın
suyu ihmal etme canım, menün de en hoşuma giden ne oldu biliyor musun, dengelemeyi biliyorsun önceki gün kaçamak yaptın diye 2 öğüne indirmişsin bu harika
kaçamakların bedelleri ödenmiş kaptanbugün benim de 100 adet zıplamam mevcut afiyet olsun
afiyet olsun canım keki öğün yerine tutman harika olmuş
aynen canım ya sürekli bir ye, böyle olmaz karışmaları bir de onlara karşı mücadele veriyoruzAnladım canikom işte etrafımızdaki insanlar öyle bir diyetimizi bozmaya çalışıyor kisürekli aburcurlar filan karnımızın en aç ve kafamızın en yorgun olduğu anlarda uzatıveriyorlar tam imtihan yani annemlere diyorum zaten zor tutuyorum kendimi zorlamayın beni bide sizle uğraşmıyim
İnş canım benim çok saol destekleriniz benim için çok önemli
Hepimiz ideal kilolarımıza ulaşırız inş :)
harika canım ne güzel hemen uygulamaya başlamışsın taktiklerivaaaaooovmaşallah inanamıyorum ya sen süpersin gerçekten herkese örneksin taktik ver hemen mükemmel olcaksın inanıyorum yaaaa düşünsene o kiloda olduğunu insanların sana bakışını falan..
hoşbulduuumkorkuyorum napıyım böyle kalmaktan
inşallah yaaaaa inşallah
burada bir zayıflama hikayesinde görmüştüm o taktiği günlerdir buraları okuyorumda
Teşekkür ederim İnş canım hayali bile heyecanlandırıyor zaten :)Taktik işine gelirsem de diyetten önce çok kötü bir beslenme tarzım vardı hazır gıdalar, gece 11-12 de yemeler , hergün tatlılar vs onları değiştirmemle zaten her şey düzene girdi çok şükür artık akşam yemeğimi genelde 5 civarı yiyorum ondan sonra meyve dahi yemiyorum ekmeği çok azalttım tatlılar tadımlık oldu hazır gıdalar aburcubur yemiyorum onun yerine kuru kayısı kuru üzüme vs alıştım Yeşilçay her gün mutlaka 2-3 bardak içiyorum bide ilk ay spor salonuna gidiyodum sporunda çok etkisi oldu sonra bi dönem sporu bıraktım gibi bişey şimdi tekrar başladım ama evde yapıyorum artık bu şekilde tatlım bide kilo fazla olunca daha çabuk gidiyor tabivaaaaooovmaşallah inanamıyorum ya sen süpersin gerçekten herkese örneksin taktik ver hemen mükemmel olcaksın inanıyorum yaaaa düşünsene o kiloda olduğunu insanların sana bakışını falan..
Tatlım menün güzel yani pişi olmasa daha iyi ama erken kapatmışsın günü akşam 5 ten sonra meyve yeme ama süt kahve filan içersinselam kızlar an itibariyle günü tamamlamış sayılırım bu yüzden menümü paylaşıyorum
sabah: 2 dilim kızarmış tb, salça, peynir, az tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 kase yeşil mercimek, 1 servis kaşığı bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt, 1 tane de pişi (annem acımasızca pişirip tüm evi kokuttu, normalde onlarla sadece pişi yememi bekliyordu ama 1 tanecik nefsimi körlemek için yedim)
günü bu şekilde kapatıyorum, neyse ki akşam sınav görevim var evde olup akşam yemeği seremonisine tanık olamayacağım
bundan sonra, sadece meyve yiyip, türk kahvesi ya da sütlü kahve içerim
KAFA okucam vaktim olursa
sporuma gelince; leslie ile 1 mil express yaptım, ardından yoğun mekik, bel, bacak hareketleri ve kol hareketleri yaptım ve 100 kere zıpladım çok eğlenceliydi
Evet tatlım fit bir anne olacaksın inşanneler rejim bozdurmak için kıyasıya yarışıyolar sanırımbenim annemde benim kilo vermeme gıcık oluyor illa tombiş olucam anne olmuşumda artık böyle olacakmışımda o ne biçim bi algı ya gayette çıtı pıtı görünebilirim yani zaten küçük duruyorum hamileyken hep hamile olduğuma şok olurlardı sen kaç yaşındasınki daha falan derlerdi. çokta kilo almamıştım son ayımda almıştım birde doğumdan snraa tabii.. neyse işte zayıf anne olucam ben işte kızımada güzel görüncem hep , büyüyünce fotoğraflarımıza bakarken vooov anne taş gibiymişsin hala da aynısın demesini istiyoruuuum 4 ay var nisanda 50 kg olucam nokta ELLİİİİ
aynen canım sadece yeşil çay, sütlü kahve filan, meyve de mandalina yerim 1-2 tane o da erken saatte..Teşekkür ederim İnş canım hayali bile heyecanlandırıyor zaten :)Taktik işine gelirsem de diyetten önce çok kötü bir beslenme tarzım vardı hazır gıdalar, gece 11-12 de yemeler , hergün tatlılar vs onları değiştirmemle zaten her şey düzene girdi çok şükür artık akşam yemeğimi genelde 5 civarı yiyorum ondan sonra meyve dahi yemiyorum ekmeği çok azalttım tatlılar tadımlık oldu hazır gıdalar aburcubur yemiyorum onun yerine kuru kayısı kuru üzüme vs alıştım Yeşilçay her gün mutlaka 2-3 bardak içiyorum bide ilk ay spor salonuna gidiyodum sporunda çok etkisi oldu sonra bi dönem sporu bıraktım gibi bişey şimdi tekrar başladım ama evde yapıyorum artık bu şekilde tatlım bide kilo fazla olunca daha çabuk gidiyor tabiha arada fena cozutuyorum bi bakıyorum 1 kilo almışım ertesi gün resmen aç kalıyorum sadece protein filan yiyorum o şekilde dengelemiş oluyorum
Tatlım menün güzel yani pişi olmasa daha iyi ama erken kapatmışsın günü akşam 5 ten sonra meyve yeme ama süt kahve filan içersinsporun da süper :)
Evet tatlım fit bir anne olacaksın inşboşver annenin sözlerini o yorulma istiyor ama kilonun sonu yok artıkça artıyor
anladım hep belirgin şeyler aslında birde vazgeçmemek ve olduya bozduk ertesi gün dediğin gibi kendini daha kısıtlamak da etkili olabilir.Teşekkür ederim İnş canım hayali bile heyecanlandırıyor zaten :)Taktik işine gelirsem de diyetten önce çok kötü bir beslenme tarzım vardı hazır gıdalar, gece 11-12 de yemeler , hergün tatlılar vs onları değiştirmemle zaten her şey düzene girdi çok şükür artık akşam yemeğimi genelde 5 civarı yiyorum ondan sonra meyve dahi yemiyorum ekmeği çok azalttım tatlılar tadımlık oldu hazır gıdalar aburcubur yemiyorum onun yerine kuru kayısı kuru üzüme vs alıştım Yeşilçay her gün mutlaka 2-3 bardak içiyorum bide ilk ay spor salonuna gidiyodum sporunda çok etkisi oldu sonra bi dönem sporu bıraktım gibi bişey şimdi tekrar başladım ama evde yapıyorum artık bu şekilde tatlım bide kilo fazla olunca daha çabuk gidiyor tabiha arada fena cozutuyorum bi bakıyorum 1 kilo almışım ertesi gün resmen aç kalıyorum sadece protein filan yiyorum o şekilde dengelemiş oluyorum
Tatlım menün güzel yani pişi olmasa daha iyi ama erken kapatmışsın günü akşam 5 ten sonra meyve yeme ama süt kahve filan içersinsporun da süper :)
Evet tatlım fit bir anne olacaksın inşboşver annenin sözlerini o yorulma istiyor ama kilonun sonu yok artıkça artıyor
ben de 1 sene oluyor bi başlıom bi bırakıyorum 73tü başladığımda doğumdn sonra şimdi 631.72 boyum hayatımda 57 üstümü hiç görmemiştim doğumdan sonra kaldı kılolar inşallah basarcaz ne Zaman başladın diyete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?