Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Küçük geldi biraz dün bi arkadaş daha yanlış ölçmüş dedim acaba sende mi yanlış ölçtün diye?Ya da normal ölçüdür de bizimkiler fazla büyük diye öyle gelmiş olabilir
Anladım kuzucum şimdi sen öyle deyince bnde bi şüphe ettim birazdan ölçeyim yine ama tekrar söylüyorum basenden en kalın yerden ölçüyorum, gittiğim spor salonunda hocam alıyordu ölçü onun gbi ölçtüm

Yok canım doğrudur o zaman yine de bi kontrol et sen heralde direkt göbüşten alıyorsun sana en iyi mekik gelir o zaman alt karın hareketleri filan

Yok canım doğrudur o zaman yine de bi kontrol et sen heralde direkt göbüşten alıyorsun sana en iyi mekik gelir o zaman alt karın hareketleri filan
canım yine ölçtüm şimdi, 67 cm yani doğru ölçmüşüm, evet doğru tespit, can simitlerim süper tabi göbekle beraber ama bacaklar da kalın benim ya özellikle üst bacak altlar daha ince öyle olunca pantolonlar da sıkıntı oluyor yani

sabah: 2 ince dilim kızarmış tb, salça, peynir, az tahinpekmez ve çay
ara: 1 mandalina
öğlen: 2 dilim tb arasında peynirli sandviç
ara: neskafe
ara: 1 küçük muz
akşam: dünkü pizzadan yine büyükçe bir dilim 1 br ayran
ara: türk kahvem
ara: tarçınlı yeşil çayımı içicem

şimdi biraz ders hazırlamam lazım, arkasından sporumu yapıcam dün Ellssa kaptanıma söz verdiğim gibi..
bol su

geçmişe bakıcam önce menü:

sahur: muz, peynir,zeytin,yarım simit,ceviz

iftar:karnıbahar yemeği,yoğurt,1dil ekmek

ara:yeşşil çay,3 kakaolu bisk.,az meyve

kızlar ölçümü veriız liste mi var baktım hızlıca çözemedim mevzuyu özet geçsenize:)

Menü
Sabah
1 minik kare süzme peynir

Ara
Türk kahvesi
Bisküvi arası lokum

Öğle yok

Akşam
1 haşlanmış yumurta
Yarım porsiyon kuru fasulye
3 kaşık pirinç pilavı
Kuru soğan
2 dilim ekmek

4 kupa yeşil çay karışımı

2 litre su

Kitap
Kuran(fetih suresi)

Spor
50 dk yürüyüş
10 mekik

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım kilom 66 hedefim 58 ay sonunda odun iznim bitiyor ve işe baslıycam bana faydanız olacağını hissediyorum

Tatlım gayet iyi yalnız nescafe şekersizdir inş
bişi dicem Zereno m o listede kol da olsa ya mesela benim kollar çok tombik inceldiğini görürsem cok mutlu olucam
Canım sen kol ölçülerinide al ay sonunda kontrol eder bizimlede paylaşırsın liste çok uzun olmasın bende öyle yapıcam

geçmişe bakıcam önce menü:

sahur: muz, peynir,zeytin,yarım simit,ceviz

iftar:karnıbahar yemeği,yoğurt,1dil ekmek

ara:yeşşil çay,3 kakaolu bisk.,az meyve
Güzel menü canım afiyet olsun :)kakaolu bisküvi olmasa daha iyiydi ama

kızlar ölçümü veriız liste mi var baktım hızlıca çözemedim mevzuyu özet geçsenize:)
Canım 1 aylık liste yaptık hergün hem diyeti hemde sporu kontrol ediyoruz başlangıç ölçülerini alıyoruz geçen cuma kilonu ve 1 şubat hedefini de alıyoruz haftada 6 gün spor yapmak şart gün içinde kaçamak yapmak yasak bayağı sıkı bir program yani ayda 4 günden fazla listeye uymayan bir daha ki listede olamıyor bu bizi çok iyi disipline eder diye düşünüyorum canım sende istersen hemen listeye ekleyeyim

Kaptanım sabahtan çok aç bırakmışsın kendini afiyet olsun birazcık akşam fazla gibi ama dengelemişsin zaten

Sporum Toplamda:

70 mekik
150 kol
50 bel
100 bacak
Harikasın canım işte bu azda olsa devamlı spor bu arada canım listenin bir kuralı da ayda toplam 4 gün (4 spor-4 diyet)programa uyulmazsa şubat listesine giremiyoruz bu şekilde %100 programa uyarız inş sıkı bir programdayız

Günaydın kızlar :) hedefimize 1 koca adım daha yaklaştığımız bir gün olur inşallah

Günaydın arkadaşlar sabah tartıldım aç karnına 65.5 çıktım cuma günü yeniden paylaşacak sizlerle hadi bakalım Boğaz'ımı tutup bol su cay içelim hareketten kaçmak yok kadınız güçlüyüz

Evet canım uyucaz inşallah ben kararlıyım, artık bir fark görmek istiyorum..dün onca yorgunluğuma rağmen uykudan kesip sporumu yaptım...haftada 1 gün iznimiz vardı değil mi? Güzel yorumların için de saol kuzum

Aramıza hoşgeldin canım bn perina...umarım istediğin kiloya tez zamanda ulaşırsın, bnm de hayalim o kilo :) ne güzel yazmışsın güçlüyüz başarıcaz

Aramıza hoşgeldin canım bn perina...umarım istediğin kiloya tez zamanda ulaşırsın, bnm de hayalim o kilo :) ne güzel yazmışsın güçlüyüz başarıcaz
Memnun oldum perına:) inanırsak yaparız yedıklerımıze sayalım artık dur dıyelım nefsimize yaş kaç ben 28

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…