Anladım kuzucum şimdi sen öyle deyince bnde bi şüphe ettim birazdan ölçeyim yine ama tekrar söylüyorum basenden en kalın yerden ölçüyorum, gittiğim spor salonunda hocam alıyordu ölçü onun gbi ölçtümKüçük geldi birazdün bi arkadaş daha yanlış ölçmüş dedim acaba sende mi yanlış ölçtün diye?Ya da normal ölçüdür de bizimkiler fazla büyük diye öyle gelmiş olabilir
Yok canım doğrudur o zaman yine de bi kontrol et sen heralde direkt göbüşten alıyorsun sana en iyi mekik gelir o zaman alt karın hareketleri filanAnladım kuzucum şimdi sen öyle deyince bnde bi şüphe ettim birazdan ölçeyim yine ama tekrar söylüyorum basenden en kalın yerden ölçüyorum, gittiğim spor salonunda hocam alıyordu ölçü onun gbi ölçtüm
canım yine ölçtüm şimdi, 67 cm yani doğru ölçmüşüm, evet doğru tespit, can simitlerim süper tabi göbekle beraber ama bacaklar da kalın benim ya özellikle üst bacak altlar daha ince öyle olunca pantolonlar da sıkıntı oluyor yaniYok canım doğrudur o zaman yine de bi kontrol et sen heralde direkt göbüşten alıyorsun sana en iyi mekik gelir o zaman alt karın hareketleri filan
Hoşgeldin canım burada ideal kilona ulaşırsın inş :)Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım kilom 66 hedefim 58 ay sonunda odun iznim bitiyor ve işe baslıycam bana faydanız olacağını hissediyorum
Tatlım gayet iyi yalnız nescafe şekersizdir inşsabah: 2 ince dilim kızarmış tb, salça, peynir, az tahinpekmez ve çay
ara: 1 mandalina
öğlen: 2 dilim tb arasında peynirli sandviç
ara: neskafe
ara: 1 küçük muz
akşam: dünkü pizzadan yine büyükçe bir dilim 1 br ayran
ara: türk kahvem
ara: tarçınlı yeşil çayımı içicem
şimdi biraz ders hazırlamam lazım, arkasından sporumu yapıcam dünEllssa kaptanıma söz verdiğim gibi..
bol su
Canım sen kol ölçülerinide al ay sonunda kontrol eder bizimlede paylaşırsın liste çok uzun olmasınbişi dicemZereno m o listede kol da olsa ya mesela benim kollar çok tombik inceldiğini görürsem cok mutlu olucam
Güzel menü canım afiyet olsun :)kakaolu bisküvi olmasa daha iyiydi amageçmişe bakıcam önce menü:
sahur: muz, peynir,zeytin,yarım simit,ceviz
iftar:karnıbahar yemeği,yoğurt,1dil ekmek
ara:yeşşil çay,3 kakaolu bisk.,az meyve
Canım 1 aylık liste yaptık hergün hem diyeti hemde sporu kontrol ediyoruz başlangıç ölçülerini alıyoruz geçen cuma kilonu ve 1 şubat hedefini de alıyoruz haftada 6 gün spor yapmak şart gün içinde kaçamak yapmak yasak bayağı sıkı bir program yanikızlar ölçümü veriız liste mi var baktım hızlıca çözemedim mevzuyu özet geçsenize:)
Kaptanım sabahtan çok aç bırakmışsın kendiniMenü
Sabah
1 minik kare süzme peynir
Ara
Türk kahvesi
Bisküvi arası lokum
Öğle yok
Akşam
1 haşlanmış yumurta
Yarım porsiyon kuru fasulye
3 kaşık pirinç pilavı
Kuru soğan
2 dilim ekmek
4 kupa yeşil çay karışımı
2 litre su
Kitap
Kuran(fetih suresi)
Spor
50 dk yürüyüş
10 mekik
Harikasın canım işte bu azda olsa devamlı sporSporum Toplamda:
70 mekik
150 kol
50 bel
100 bacak
Evet canım uyucaz inşallah ben kararlıyım, artık bir fark görmek istiyorum..dün onca yorgunluğuma rağmen uykudan kesip sporumu yaptım...haftada 1 gün iznimiz vardı değil mi? Güzel yorumların için de saol kuzumTatlım gayet iyi yalnız nescafe şekersizdir inş
Canım sen kol ölçülerinide al ay sonunda kontrol eder bizimlede paylaşırsın liste çok uzun olmasınbende öyle yapıcam
Güzel menü canım afiyet olsun :)kakaolu bisküvi olmasa daha iyiydi ama
Canım 1 aylık liste yaptık hergün hem diyeti hemde sporu kontrol ediyoruz başlangıç ölçülerini alıyoruz geçen cuma kilonu ve 1 şubat hedefini de alıyoruz haftada 6 gün spor yapmak şart gün içinde kaçamak yapmak yasak bayağı sıkı bir program yaniayda 4 günden fazla listeye uymayan bir daha ki listede olamıyor bu bizi çok iyi disipline eder diye düşünüyorum canım sende istersen hemen listeye ekleyeyim
Kaptanım sabahtan çok aç bırakmışsın kendiniafiyet olsun birazcık akşam fazla gibi ama dengelemişsin zaten
Harikasın canım işte bu azda olsa devamlı sporbu arada canım listenin bir kuralı da ayda toplam 4 gün (4 spor-4 diyet)programa uyulmazsa şubat listesine giremiyoruz bu şekilde %100 programa uyarız inş sıkı bir programdayız
Aramıza hoşgeldin canım bn perina...umarım istediğin kiloya tez zamanda ulaşırsın, bnm de hayalim o kilo :) ne güzel yazmışsın güçlüyüz başarıcazGünaydın arkadaşlar sabah tartıldım aç karnına 65.5 çıktım cuma günü yeniden paylaşacak sizlerle hadi bakalım Boğaz'ımı tutup bol su cay içelim hareketten kaçmak yok kadınız güçlüyüz
hoşgeldin ben de 58 olmk istiyorum inş. oluruz boy kaç?Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım kilom 66 hedefim 58 ay sonunda odun iznim bitiyor ve işe baslıycam bana faydanız olacağını hissediyorum
1.72 boyum hayatımda 57 üstümü hiç görmemiştim doğumdan sonra kaldı kılolar inşallah basarcaz ne Zaman başladın diyetehoşgeldin ben de 58 olmk istiyorum inş. oluruz boy kaç?
Memnun oldum perına:) inanırsak yaparız yedıklerımıze sayalım artık dur dıyelım nefsimize yaş kaç ben 28Aramıza hoşgeldin canım bn perina...umarım istediğin kiloya tez zamanda ulaşırsın, bnm de hayalim o kilo :) ne güzel yazmışsın güçlüyüz başarıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?