benimki çok istiyo aslında zayıflamamı çünkü geçen alışverişe cıkmıştık ve manzara felaketti, ama akşam yemeğini vs yemicem deyince bi kıyamıyor sanki anne ya, işte şimdi ye böyle hata yapıyorsun vs, aldırma sen kendi annene de ben inanıyorum sen taş gbi bir anne olucaksınanneler rejim bozdurmak için kıyasıya yarışıyolar sanırımbenim annemde benim kilo vermeme gıcık oluyor illa tombiş olucam anne olmuşumda artık böyle olacakmışımda o ne biçim bi algı ya gayette çıtı pıtı görünebilirim yani zaten küçük duruyorum hamileyken hep hamile olduğuma şok olurlardı sen kaç yaşındasınki daha falan derlerdi. çokta kilo almamıştım son ayımda almıştım birde doğumdan snraa tabii.. neyse işte zayıf anne olucam ben işte kızımada güzel görüncem hep , büyüyünce fotoğraflarımıza bakarken vooov anne taş gibiymişsin hala da aynısın demesini istiyoruuuum 4 ay var nisanda 50 kg olucam nokta ELLİİİİ
gayet iyi canımKAHVALTI
10-12 zeytin
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Biraz reçel
Şekersiz çay
2 dilim kepekli ekmek
ARA
1 kare bitter
AKŞAM
Yarım lavaş
Fırında et patates
2 bardak ayran
ARA
1 ceviz
20 dk spor
Kitap Bülbülün Kırk Şarkısı
1 beyazçay 1 yeşilçay
1,5 litre su
Can'ım yulaf unu yada tam buğday unu 1 tatlı kaşığı 1 cay bardağı su elma yada armut bir badem rendesi bunları pişiril 3 ölçek devam sütü eklıyorum bazen pekmez irmik koyuyorumCanim ben arada mama veriyorum ek gida konusinda iyiydik ama bu sira dis donemine girdik o yuzden pek istemiyo. Muhallebiyi nasil yapiyosun
Başarılar kuzucum Allah yardımcın olsun :)kızlar finallerim var h.sonu, derslere gömülüyorum her boşlukta.cuma kilomu yazıcam inş ama pzts.ye kadar idare edin beni katılım konusunda. görüşürüz
haklısın kıyamıyolar ama kendi mutluluğumuz için yapmak zorundayızbenimki çok istiyo aslında zayıflamamı çünkü geçen alışverişe cıkmıştık ve manzara felaketti, ama akşam yemeğini vs yemicem deyince bi kıyamıyor sanki anne ya, işte şimdi ye böyle hata yapıyorsun vs, aldırma sen kendi annene de ben inanıyorum sen taş gbi bir anne olucaksın
Tatlım patates ve pilav yediğinde ekmek yeme onlarda ekmek grubundan sayılıyor o yüzden çok tok hissediyor olabilirsinsabah
kavrulmuş patates
4 zeytin
kk beyaz peynir
yarım domates
açık az şekerli çay
2 normal dilim ekmek
ara
3 adet kuru kayısı
öğlen
kavrulmuş patates
ara
3 adet hurma
akşam
2 yemek kaş. pilav
3 yemek kaş. patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
2 küçük dilim kepekli ekmek
kızlar ben her yediğimde doyuyorum göbeğimde inmemiş gibi geliyor çok nadiren aç hissediyorum akşamları aç hissediyorum genelde ama doymamam gerekmiyor mu ben çok mu yiyorum ya birşey deyin
canım sabahki patates ve ekmek, akşamki ekmek ve pilav cıss birazcık, bir arada yememeye dikkat et kuzumsabah
kavrulmuş patates
4 zeytin
kk beyaz peynir
yarım domates
açık az şekerli çay
2 normal dilim ekmek
ara
3 adet kuru kayısı
öğlen
kavrulmuş patates
ara
3 adet hurma
akşam
2 yemek kaş. pilav
3 yemek kaş. patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
2 küçük dilim kepekli ekmek
kızlar ben her yediğimde doyuyorum göbeğimde inmemiş gibi geliyor çok nadiren aç hissediyorum akşamları aç hissediyorum genelde ama doymamam gerekmiyor mu ben çok mu yiyorum ya birşey deyin
Tamam canım. Sınavlarında başarılar.kızlar finallerim var h.sonu, derslere gömülüyorum her boşlukta.cuma kilomu yazıcam inş ama pzts.ye kadar idare edin beni katılım konusunda. görüşürüz
sabahki helva biraz gözüme battı sanki ama yakmışsındır umarım canım, geçmiş olsun dikkat et kendine benim de boğazlar berbat...KAHVALTI
2 dilim peynir
1 yumurta
3-4 dilim helva
Şekersiz çay
2 dilim kepekli ekmek
ARA
1 porsiyonun 4 te 1i kadar tatlı(azdı tadımlık gibi
AKŞAM
1 lahmacun
1 bardak ayran
Çok küçük bi kase mercimek çorbası
1,5 lt su
1 bardak beyazçay
Sporda bugün izin günüm misafir vardı çok yoruldum
Dün de yapamadım hazırlıklardan dolayı dün eksi oldu yani bugünde hasta gibiyim burnum akıyo vs inş artmaz
Tatlım patates ve pilav yediğinde ekmek yeme onlarda ekmek grubundan sayılıyor o yüzden çok tok hissediyor olabilirsin
canım sabahki patates ve ekmek, akşamki ekmek ve pilav cıss birazcık, bir arada yememeye dikkat et kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?