Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menü

Sabah
Türk kahvesi

Öğle
2 kase kara çorba

Akşam
1 kase ev yoğurdu
9 zeytin
Çay

3 kupa yeşil çay karışımı

1 saat yürüyüş

Kitap
Altın zambak

KAHVALTI
10-12 zeytin
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Biraz reçel
Şekersiz çay
2 dilim kepekli ekmek

ARA
1 kare bitter

AKŞAM
Yarım lavaş
Fırında et patates
2 bardak ayran

ARA
1 ceviz

20 dk spor
Kitap Bülbülün Kırk Şarkısı
1 beyazçay 1 yeşilçay
1,5 litre su

benimki çok istiyo aslında zayıflamamı çünkü geçen alışverişe cıkmıştık ve manzara felaketti, ama akşam yemeğini vs yemicem deyince bi kıyamıyor sanki anne ya, işte şimdi ye böyle hata yapıyorsun vs, aldırma sen kendi annene de ben inanıyorum sen taş gbi bir anne olucaksın

gayet iyi canım

kızlar finallerim var h.sonu, derslere gömülüyorum her boşlukta.cuma kilomu yazıcam inş ama pzts.ye kadar idare edin beni katılım konusunda. görüşürüz

Canim ben arada mama veriyorum ek gida konusinda iyiydik ama bu sira dis donemine girdik o yuzden pek istemiyo. Muhallebiyi nasil yapiyosun
Can'ım yulaf unu yada tam buğday unu 1 tatlı kaşığı 1 cay bardağı su elma yada armut bir badem rendesi bunları pişiril 3 ölçek devam sütü eklıyorum bazen pekmez irmik koyuyorum

haklısın kıyamıyolar ama kendi mutluluğumuz için yapmak zorundayız inşallahhh

dün akşam giremedim o yüzden dün yediklerimi şimdi yazıyorum

sabah
2 orta boy haşlanmış patates
1 közlenmiş biber
2 dilim domates
2 nrmal dilim ekmek
4 küçük dilim kaşar
1 çay var. az şekerli çay

ara
2 adet incir

öğlen
tavuk döner ( kaç gr bilmiyorum ama azdı bir kase kadar)
ayran

ara
3 adet hurma

akşam
çorba
balık
roka

çokmu yemişim

sabah

kavrulmuş patates
4 zeytin
kk beyaz peynir
yarım domates
açık az şekerli çay
2 normal dilim ekmek

ara
3 adet kuru kayısı

öğlen

kavrulmuş patates

ara
3 adet hurma

akşam

2 yemek kaş. pilav
3 yemek kaş. patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
2 küçük dilim kepekli ekmek

kızlar ben her yediğimde doyuyorum göbeğimde inmemiş gibi geliyor çok nadiren aç hissediyorum akşamları aç hissediyorum genelde ama doymamam gerekmiyor mu ben çok mu yiyorum ya birşey deyin

Tatlım patates ve pilav yediğinde ekmek yeme onlarda ekmek grubundan sayılıyor o yüzden çok tok hissediyor olabilirsin

sabah: 1 dilim kızarmış tb, az salça, peynir, tahinpekmez ve çay
ara: 1 mandalina
öğlen: 2 küçük tb arasına peynirli sandviç
ara: 1 mandalina, 1 muz
akşam: 2 parça fırında balık, 3 çatal kazandibi
ara: türk kahvesi
ara: birazdan yeşilçay

bol su, sporumu birazdan yapınca yazıcam

canım sabahki patates ve ekmek, akşamki ekmek ve pilav cıss birazcık, bir arada yememeye dikkat et kuzum

kızlar finallerim var h.sonu, derslere gömülüyorum her boşlukta.cuma kilomu yazıcam inş ama pzts.ye kadar idare edin beni katılım konusunda. görüşürüz
Tamam canım. Sınavlarında başarılar.

KAHVALTI
2 dilim peynir
1 yumurta
3-4 dilim helva
Şekersiz çay
2 dilim kepekli ekmek

ARA
1 porsiyonun 4 te 1i kadar tatlı(azdı tadımlık gibi

AKŞAM
1 lahmacun
1 bardak ayran
Çok küçük bi kase mercimek çorbası

1,5 lt su
1 bardak beyazçay
Sporda bugün izin günüm misafir vardı çok yoruldum
Dün de yapamadım hazırlıklardan dolayı dün eksi oldu yani bugünde hasta gibiyim burnum akıyo vs inş artmaz

sporumu yaptım geldim
10 dk aerobik dans videosu buldum uzak doğulu kızlar yapıyordu, su ter içinde kaldım
150 mekik, 80er bacak hareketi, 60 bel, baya da kol çalıştım

kaptanımız Ellssa ve Zereno ma çoook teşekkür ediyorum...siz olmasaydınız ben şuan hayatta bunları yapamazdım, okuldan yorgun geliyorum bu doğru, sonrasında hiçbir şey yapamam sanıyordum bayılıp kalıyordum, sizin zorlamanız ve azminizle yapabildiğimi gördüm, insan kendine yüklendikçe güçleniyormuş...

hepiniz iyi ki varsınız kızlar tek başına olmuyor bu işler hele de benim iradem çok zayıf, daha yolun çok başındayım, yarın da tartı günü, bu hafta elimden geleni yaptım içim rahat doğrusu ama haftalardır kıramadığım bir zincir varya, ne biliyim bi korkuyorum yine veremediysem falan diye, ama yarın vermesem bile devam edicem burda Allahın izniyle 2017 yılı bizim olsun hadi kızlar!

sabahki helva biraz gözüme battı sanki ama yakmışsındır umarım canım, geçmiş olsun dikkat et kendine benim de boğazlar berbat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…