Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın kızlar :) hedefimize 1 koca adım daha yaklaştığımız bir gün olur inşallah
Ağzından bal damlıyor tatlım inş
İnş canım :)

Tebrik ediyorum Canım liste çok iyi oldu böylelikle sporu iyice hayat rutinimiz haline getiricez inş başarıcaz bu sefer :)evet 1 gün izin var spora

Zereno cnm ben şimdilik listeyi uzaktan izliyim :) spor yapıyorum ama ancak yürüyüş 15 dk fln.. bu ara yoğun geçiyor.
Tatlım sporun süresi önemli değil zaten sen bilirsin tatlım inş Şubat listesinde olursun o zamana kadar yoğunluğunda azalır inş :)

Ne haber kızlar, günlerdir benim diyet yalan oldu ben ve çocuklar hep birden hasta olduk ben fena üşüttüm çocuklarda aksilik sabaha kadar uyumuyorlar biri sürekli ayağımda sallanarak uyuyor bu gece sadece yarım saat uyudum, günlerdir uykusuzum gözlerim şişti, şu an artıda olduğumu hissediyorum tartıya çıkamıyorum iyileşene kadar böyleyim beni idare edin,, bu yıla güzel bir giriş yapamadım ay sonuna kadar artı olmam inşallah

Canım bende merak etmiştim seni çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin toparlanmaya bak canım bol bol Yeşilçay iç hem bağışıklık sistemin kuvvetlenir hemde ödem olmaz

KAHVALTI(12.15)
1 yumurtalı menemen
Yarım kase peynir helvası(annem dün yapmıştı ben gece diye yemedim hakkımı sabah yedim )

AKŞAM
Haşlanmış lolaz(börülce)yeşillik ve soğanla
Çok az taze fasulye yemeği
Yarım lavaş

20 dk spor (helva için 100 kere zıpladım)
Kitap Bülbülün Kırk Şarkısı
1 beyazçay 1 yeşilçay
1,5 litre su

sabah: 2 dilim kızarmış tb, az salça, peynir, tahinpekmez ve çay
ara: 1 mandalina, 1 yeşilçay
öğlen: 2 dilim tb dan peynirli sandviç
ara: türk kahvesi
ara: 1 avuç biskolata mood
akşam: 1 kase yeşil mercimek, 1 kase bulgur pilavı
ara: türk kahvesi

bol su
bugün spor için izin günüm, salıları yapamıyorum ölümcül salı öğğğ

Son düzenleme:
tatlım ben de bu kız nerelerde diyordum...çok geçmiş olsun kuzum hepinize, inş toparlanıp dön aramıza biran önce
afiyet olsun canım helvayı yemişsin ama 2 öğün yapmışsın, sporun da var güzel

Sabah : peynırlı omlet 3 yeşil zeytin ıhlamur 1 tatlı kaşığı bal 1 ince dilim ekmek
Ara öğün: mandalina 1 adet 1 ceviz
Öğlen : yoğurt çorbası
Ara öğün: küçük muzun yarısı 1 cay bardağı süt
Akşam: 2 dilim palamut ızgara 1 dilim ince tam buğday ekmeği
Spor yapamadım belim tutuk bugün ama 3 litre suyumu içtim kızımı emzirdim bol bol

Hosgeldin tatlim bende su an 68lerdeyim ve kizim 10gün sonra 9 aylik olacak benimde..hedefimde 55 olmak. Insallah basaracaz

selam kızlaar bende aranıza geldim 66 kg yim 50 olmak istiyorum 16 kg vereceğim inşallah çok mu ya ayyyy neyse işte canım çok sıkkın çok mutsuzum kilomdan aynaya bakmak istemiyorum kendimle ilgilenmek istemiyorum kıyafet almak istemiyorum insanların yanında kendimi kocaman hissediyorum 1 sene önce 53 kg çıtı pıtı bişeydim oysaki.. kocamda rahatsız kilomdan zaten demese bile belli inşalah verebilirim

Sanirim dogumdan sonra hepimiz benzer seyler yasamisiz ama sunu unutma tatlim sen dunyanin en guzel seyini yaptin ve bu donem gecici..bak ben bugun ilk kez girebildim hamilelik oncesi giydigim kiyafetlere..bu bir surec ve geciyo canini sikma lutfen. Benim bebegim 8bucuk aylik henuz. Zaten ideal olanda 2yil icinde eski hale donmek

hamilelik öncesi kıyafetlere girebilmek ah ahh bol gelen pantolonum dizimden yukarı çıkmadı geçenlerde
neler yapıyosunuz burda bende ona göre davranayım
benimde sütüm önce çok güzel geldi sonra azaldı mamayada başlayınca iyice gitti sadece geceleri emzirebiliyorum süt olsun diye denemediğim bişey kalmadı hep yedim içtim yine aynı.. en sona sütümü sağmak kaldı bide onu deniycem

Geçmiş olsun canım

Hoşgeldin canım

Hoşgeldin canım
hoşbulduk

bende ne yediğimi yazayım mı

dün başladım rejime dün akşam ve gece kaçamaklarım oldu makarna ve çiğköfte yemek gibi
o yüzden bugün bir öğün yemedim iki öğün yedim.

öğlen

bir haşlanmış yumurta (tuzladım)
yarım domates (tuzladım)
bir adet közlenmiş biber(tuzladım)
dört adet minnak haşlanmış patates (tuz + baharat)
iki normal dilim ekmek
bir çay bar. açık az şekerli çay

arada üç tane hurma

akşam
bi tabak pırasa yemeği
bir dilim ekmek

sonra 4 5 dilim portakal

az öncede 3 tane hurma yedim.

tuzsuz bişey yiyemiyorum ben nasıl bırakıcam
suyuda çok içemiyorum bu ara

Menü
Sabah
1 haşlanmış yumurta

Ara
Türk kahvesi

Akşam
2 tandır
Tavuk kıyma
Sumaklı soğan
Domatesle yapılmış ev tantunisi
Süsbiberi turşusu

Ara
Türk kahvesi

3 kupa Yeşilçay karışımı

Spor
120 dk yürüyüş
100+100. 200 yerinde zıplama

Kitap
Safahat

Az tuzla tatlandırabilirsin tabi ama akşam sonrası ara yapmayı önermiyorum.

ilk sayfayı yeni okuyorum bu arada yaş 22 boy 163 kilom 66 idi açken geçenlerde daha fazlada olabilirim cuma günü paylaşırım artık kaç olmuşum.
spor şu an yapamıycam ben kansızlığım olabilir doktora gideceğim tekrardan. diyet artı sporla fenalaşabilirim. hamile kalmadan önce diyet ve spor yaparken hastanelik olmuştum bikaç kez. kansızlıktan oluyormuş. 3 ay önce doğum yaptığım için kan ilaçlarımıda düzgün kullanmadığım için güvenemiyorum kendime şuan. o yüzden daha sonra yapıcam sıkılaşmak için. birde çocuk bakmak onla evde dolaşmak gazıyla alt değiştirmesiydi falan spor sayılmaz mı
kitaba da yeni başlamıştım önceleri çok kitap okurdum bu alışkanlığımı yeniden kazanmalıyım ömür boyu aşk kitabını okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…