Ağzından bal damlıyor tatlım inşGünaydın kızlar :) hedefimize 1 koca adım daha yaklaştığımız bir gün olur inşallah
İnş canım :)Günaydın arkadaşlar sabah tartıldım aç karnına 65.5 çıktım cuma günü yeniden paylaşacak sizlerle hadi bakalım Boğaz'ımı tutup bol su cay içelim hareketten kaçmak yok kadınız güçlüyüz
Tebrik ediyorum Canım liste çok iyi oldu böylelikle sporu iyice hayat rutinimiz haline getiricez inş başarıcaz bu sefer :)evet 1 gün izin var sporaEvet canım uyucaz inşallah ben kararlıyım, artık bir fark görmek istiyorum..dün onca yorgunluğuma rağmen uykudan kesip sporumu yaptım...haftada 1 gün iznimiz vardı değil mi? Güzel yorumların için de saol kuzum
Tatlım sporun süresi önemli değil zaten sen bilirsin tatlım inş Şubat listesinde olursun o zamana kadar yoğunluğunda azalır inş :)Zereno cnm ben şimdilik listeyi uzaktan izliyim :) spor yapıyorum ama ancak yürüyüş 15 dk fln.. bu ara yoğun geçiyor.
Kesinlikle katılıyorum canım ye ye nereye kadar, istediklerimizi giyemedikten sonra...bnde 29a girdim canımMemnun oldum perına:) inanırsak yaparız yedıklerımıze sayalım artık dur dıyelım nefsimize yaş kaç ben 28
Canım bende merak etmiştim seni çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin toparlanmaya bak canım bol bol Yeşilçay iç hem bağışıklık sistemin kuvvetlenir hemde ödem olmazNe haber kızlar, günlerdir benim diyet yalan oldu ben ve çocuklar hep birden hasta olduk ben fena üşüttüm çocuklarda aksilik sabaha kadar uyumuyorlar biri sürekli ayağımda sallanarak uyuyor bu gece sadece yarım saat uyudum, günlerdir uykusuzum gözlerim şişti, şu an artıda olduğumu hissediyorum tartıya çıkamıyorum iyileşene kadar böyleyim beni idare edin,, bu yıla güzel bir giriş yapamadım ay sonuna kadar artı olmam inşallah
tatlım ben de bu kız nerelerde diyordum...çok geçmiş olsun kuzum hepinize, inş toparlanıp dön aramıza biran önceNe haber kızlar, günlerdir benim diyet yalan oldu ben ve çocuklar hep birden hasta olduk ben fena üşüttüm çocuklarda aksilik sabaha kadar uyumuyorlar biri sürekli ayağımda sallanarak uyuyor bu gece sadece yarım saat uyudum, günlerdir uykusuzum gözlerim şişti, şu an artıda olduğumu hissediyorum tartıya çıkamıyorum iyileşene kadar böyleyim beni idare edin,, bu yıla güzel bir giriş yapamadım ay sonuna kadar artı olmam inşallah
afiyet olsun canım helvayı yemişsin ama 2 öğün yapmışsın, sporun da var güzelKAHVALTI(12.15)
1 yumurtalı menemen
Yarım kase peynir helvası(annem dün yapmıştı ben gece diye yemedim hakkımı sabah yedim)
AKŞAM
Haşlanmış lolaz(börülce)yeşillik ve soğanla
Çok az taze fasulye yemeği
Yarım lavaş
20 dk spor (helva için 100 kere zıpladım)
Kitap Bülbülün Kırk Şarkısı
1 beyazçay 1 yeşilçay
1,5 litre su
Hosgeldin tatlim bende su an 68lerdeyim ve kizim 10gün sonra 9 aylik olacak benimde..hedefimde 55 olmak. Insallah basaracazSabah : peynırlı omlet 3 yeşil zeytin ıhlamur 1 tatlı kaşığı bal 1 ince dilim ekmek
Ara öğün: mandalina 1 adet 1 ceviz
Öğlen : yoğurt çorbası
Ara öğün: küçük muzun yarısı 1 cay bardağı süt
Akşam: 2 dilim palamut ızgara 1 dilim ince tam buğday ekmeği
Spor yapamadım belim tutuk bugün ama 3 litre suyumu içtim kızımı emzirdim bol bol
selam kızlaarbende aranıza geldim 66 kg yim 50 olmak istiyorum 16 kg vereceğim inşallah çok mu ya ayyyy neyse işte canım çok sıkkın çok mutsuzum kilomdan aynaya bakmak istemiyorum kendimle ilgilenmek istemiyorum kıyafet almak istemiyorum insanların yanında kendimi kocaman hissediyorum 1 sene önce 53 kg çıtı pıtı bişeydim oysaki.. kocamda rahatsız kilomdan zaten demese bile belli inşalah verebilirim
hamilelik öncesi kıyafetlere girebilmek ah ahhSanirim dogumdan sonra hepimiz benzer seyler yasamisiz ama sunu unutma tatlim sen dunyanin en guzel seyini yaptin ve bu donem gecici..bak ben bugun ilk kez girebildim hamilelik oncesi giydigim kiyafetlere..bu bir surec ve geciyo canini sikma lutfen. Benim bebegim 8bucuk aylik henuz. Zaten ideal olanda 2yil icinde eski hale donmek
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım kilom 66 hedefim 58 ay sonunda odun iznim bitiyor ve işe baslıycam bana faydanız olacağını hissediyorum
Geçmiş olsun canımNe haber kızlar, günlerdir benim diyet yalan oldu ben ve çocuklar hep birden hasta olduk ben fena üşüttüm çocuklarda aksilik sabaha kadar uyumuyorlar biri sürekli ayağımda sallanarak uyuyor bu gece sadece yarım saat uyudum, günlerdir uykusuzum gözlerim şişti, şu an artıda olduğumu hissediyorum tartıya çıkamıyorum iyileşene kadar böyleyim beni idare edin,, bu yıla güzel bir giriş yapamadım ay sonuna kadar artı olmam inşallah
Hoşgeldin canımselam kızlaarbende aranıza geldim 66 kg yim 50 olmak istiyorum 16 kg vereceğim inşallah çok mu ya ayyyy neyse işte canım çok sıkkın çok mutsuzum kilomdan aynaya bakmak istemiyorum kendimle ilgilenmek istemiyorum kıyafet almak istemiyorum insanların yanında kendimi kocaman hissediyorum 1 sene önce 53 kg çıtı pıtı bişeydim oysaki.. kocamda rahatsız kilomdan zaten demese bile belli inşalah verebilirim
hoşbuldukHoşgeldin canım
Az tuzla tatlandırabilirsin tabi ama akşam sonrası ara yapmayı önermiyorum.hoşbulduk
bende ne yediğimi yazayım mı
dün başladım rejime dün akşam ve gece kaçamaklarım oldu makarna ve çiğköfte yemek gibi
o yüzden bugün bir öğün yemedim iki öğün yedim.
öğlen
bir haşlanmış yumurta (tuzladım)
yarım domates (tuzladım)
bir adet közlenmiş biber(tuzladım)
dört adet minnak haşlanmış patates (tuz + baharat)
iki normal dilim ekmek
bir çay bar. açık az şekerli çay
arada üç tane hurma
akşam
bi tabak pırasa yemeği
bir dilim ekmek
sonra 4 5 dilim portakal
az öncede 3 tane hurma yedim.
tuzsuz bişey yiyemiyorum ben nasıl bırakıcam
suyuda çok içemiyorum bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?