Çok güldümannemin bana ara öğün die getirdiği
ve benim yediğim
Walla harikasın canım ya annene sakjn uyma sen yoksa işin kötüannemin bana ara öğün die getirdiği
ve benim yediğim
valla yaaa biraz öncede tahin pekmez getirdiWalla harikasın canım ya annene sakjn uyma sen yoksa işin kötü
Başarılar tatlımkızlar finallerim var h.sonu, derslere gömülüyorum her boşlukta.cuma kilomu yazıcam inş ama pzts.ye kadar idare edin beni katılım konusunda. görüşürüz
Tatlım benim çok mutlu oldum gün içinde ne kadar yorulursak yorulalım kendimize vakit ayırabilmeliyiz sende iyi ki varsın beni çok motive ediyorsun gerçekten Bak dünkü korkunda yersiz çıktı bu hafta çok güzel kilo verdin hep birlikte daha da güzel kilolar vericem inş sağlıkla mutluluklasporumu yaptım geldim
10 dk aerobik dans videosu buldum uzak doğulu kızlar yapıyordu, su ter içinde kaldım
150 mekik, 80er bacak hareketi, 60 bel, baya da kol çalıştım
kaptanımızEllssa ve Zereno ma çoook teşekkür ediyorum...siz olmasaydınız ben şuan hayatta bunları yapamazdım , okuldan yorgun geliyorum bu doğru, sonrasında hiçbir şey yapamam sanıyordum bayılıp kalıyordum, sizin zorlamanız ve azminizle yapabildiğimi gördüm, insan kendine yüklendikçe güçleniyormuş...
hepiniz iyi ki varsınız kızlar tek başına olmuyor bu işler hele de benim iradem çok zayıf, daha yolun çok başındayım, yarın da tartı günü, bu hafta elimden geleni yaptım içim rahat doğrusu ama haftalardır kıramadığım bir zincir varya, ne biliyim bi korkuyorum yine veremediysem falan diye, ama yarın vermesem bile devam edicem burda Allahın izniyle 2017 yılı bizim olsun hadi kızlar!
Vu huuu süper menü şekerimvalla yaaa biraz öncede tahin pekmez getirdiyemedim tabiki
sabah
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
kk beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
2 küçük dilim kepek ekmeği
1 çat bar az şekerli çay
ara
bir parça simit
2 şer dilim salatlık domates
öğlen
patlıcan salatası
2 yemek kaş. yoğurt
akşam
1 kase çorba
1 por. patates yemeği
2 yemek kaş yoğurt
sonra da mandalina ya da elma yiyeceğim
çok açım ama devam edeceğim nisana kadar sıkacağım dişimi
Çok güzel canım afiyet olsunsabah: 1 dilim kızarmış tb, az salça, peynir, çeyrek simit ve accık tahinpekmez ve çay
ara: 1 mandalina, neskafe
öğlen: 2 dilim tb arasında peynirli saandviç
ara: 1 mandalina
akşam: 2 parça fırında balık, biraz patates salatası
ara: sade soda
ara:birazdan yeşilçay
bol su
Canım yaa iyi ki hepimiz varız ... var cnm 15 dk tempolu yürüyüş ve biraz kol, boğazım arttı bugün fazla keyfim yokBaşarılar tatlım
Tatlım benim çok mutlu oldum gün içinde ne kadar yorulursak yorulalım kendimize vakit ayırabilmeliyiz sende iyi ki varsın beni çok motive ediyorsun gerçekten Bak dünkü korkunda yersiz çıktı bu hafta çok güzel kilo verdin hep birlikte daha da güzel kilolar vericem inş sağlıkla mutlulukla
Vu huuu süper menü şekerimaç geceler kilo vermemizin nişanesi sabır
Çok güzel canım afiyet olsunbugün spor var mı yok mu?
Geçmiş olsun canım.Canım yaa iyi ki hepimiz varız ... var cnm 15 dk tempolu yürüyüş ve biraz kol, boğazım arttı bugün fazla keyfim yok
Bak benim de sinirlerim bozuldu kendilerine neymiş senin kiloların ya sende iki laf çaksaydın laflara bak laflara bi kızı gelinken görecekmişsingünaydın kızlarrr
yaaa çok sinirim bozuk dün kv me gittik orda oturuyorduk benimde doğum yaptığım için sezeryanda olduğu için ve hayatımda hiç olmadığım bir kiloda olduğum içingöbeğim var ve oturunca daha da çıkıyor. görümcem olacak ordan " ayyy o göbek mi yoksa kazağın mı kıvrıldı " dedi sanki ilk defa görüyo gelip oramı buramı mıncıklayıp " ooo iyi kilo almışsın " diyen o değil sanki aylardır. bide yemek yemedğim tok olduğum zamanlarda " gel kız bundan kilo almazsın " diyodu bi arada. bak ne çk laf etmiş bana neyse bende göbek noldu dedim " ayyy inanmıyorum " diyo bana. kaynanamda çıkarken dediki " bi kızı kızken değl gelinken görecekmişsin o beşiğin dibine oturunca görckmişsin " dedi. yani ben kendimi saldım bakımsızlaştımya senin asıl halin bu diyo bana.. hayır oğlum bu kıza neler etti üstüne oğluma nurtopu gibi çocuk verdi ee birde haliyle çocuk doğurdu kilo alması normal diye demiyolarda çok sinirleeim bozuldu bi gittim bin türlü laf yedim. açlık diyetine başlıcam sinirden ya
çok saol canım hasta olunca bütüm düzeni aksıyor insanınGeçmiş olsun canım.
ay bunları duyunca korkuyorum evlilikten valla, bu ne arkadaş ya normal değil mi doğum kilosu?? senin bu kv le görümce neyin kafasını yaşıyorlar Allah aşkına? takma kuzum ya zaten sen zamanla kalıcı olarak vereceksin burada bizimle, sinir olup da kendine aşırı yüklenme sakıngünaydın kızlarrr
yaaa çok sinirim bozuk dün kv me gittik orda oturuyorduk benimde doğum yaptığım için sezeryanda olduğu için ve hayatımda hiç olmadığım bir kiloda olduğum içingöbeğim var ve oturunca daha da çıkıyor. görümcem olacak ordan " ayyy o göbek mi yoksa kazağın mı kıvrıldı " dedi sanki ilk defa görüyo gelip oramı buramı mıncıklayıp " ooo iyi kilo almışsın " diyen o değil sanki aylardır. bide yemek yemedğim tok olduğum zamanlarda " gel kız bundan kilo almazsın " diyodu bi arada. bak ne çk laf etmiş bana neyse bende göbek noldu dedim " ayyy inanmıyorum " diyo bana. kaynanamda çıkarken dediki " bi kızı kızken değl gelinken görecekmişsin o beşiğin dibine oturunca görckmişsin " dedi. yani ben kendimi saldım bakımsızlaştımya senin asıl halin bu diyo bana.. hayır oğlum bu kıza neler etti üstüne oğluma nurtopu gibi çocuk verdi ee birde haliyle çocuk doğurdu kilo alması normal diye demiyolarda çok sinirleeim bozuldu bi gittim bin türlü laf yedim. açlık diyetine başlıcam sinirden ya
benim laf sokma özelliğim yok ben direk kavga ederim bidaha da yüzlerine bakmam o yüzden susuyorum genelde uzak duruyorum onlarda anlıyolar mesafe de o şekilde oluşuyo işte. görümcelerim dal gibi olduklarından kendilerinde bu lafı demeği gereğini duyuyo ben cevabımı kilo vererek vericem beni hep böyle kalcak sanıyolar. bide dediğin gibi kendileri bu hale getirdi zaten evlendiğimde hamileliğimde o kadar berbat şeyler yaşadım ki öpüpte başlarına koymaları gerekirden işte. klasik kaynana görümce yaaa amaaan iyi oldu biraz daha gaza geldimBak benim de sinirlerim bozuldu kendilerine neymiş senin kiloların ya sende iki laf çaksaydın laflara bak laflara bi kızı gelinken görecekmişsinbeni bu hale siz getirdiniz diyeydin keşke yok bide halinde ne var canım 7 / 24 manken gibi mi gezmek zorundasın sanki kendileri öyle kalmış ben her halimden çok memnunum kafanıza takmanıza gerek yok deseydin keşke
ay bunları duyunca korkuyorum evlilikten valla, bu ne arkadaş ya normal değil mi doğum kilosu?? senin bu kv le görümce neyin kafasını yaşıyorlar Allah aşkına? takma kuzum ya zaten sen zamanla kalıcı olarak vereceksin burada bizimle, sinir olup da kendine aşırı yüklenme sakın
Sen de benim gibisin, kırıta kırıta laf sokmayı beceremeyenlerdenimbenim laf sokma özelliğim yok ben direk kavga ederim bidaha da yüzlerine bakmam o yüzden susuyorum genelde uzak duruyorum onlarda anlıyolar mesafe de o şekilde oluşuyo işte. görümcelerim dal gibi olduklarından kendilerinde bu lafı demeği gereğini duyuyo ben cevabımı kilo vererek vericem beni hep böyle kalcak sanıyolar. bide dediğin gibi kendileri bu hale getirdi zaten evlendiğimde hamileliğimde o kadar berbat şeyler yaşadım ki öpüpte başlarına koymaları gerekirden işte. klasik kaynana görümce yaaa amaaan iyi oldu biraz daha gaza geldim
uzak olursan korkulacak birşey yok
sonra dediler çocuk doğurdun o kadar olur diye. bide kaynanam diyoki 65 iyi vermede almada diyo bu seferde. te allahım ne dedikleri belli değil. yok canım benim ne yüklenmesi daha da gaza geldim
bende öyle işteSen de benim gibisin, kırıta kırıta laf sokmayı beceremeyenlerdenimgeriliyorum direk ksvga moduna geçerim o yüzden genelde bnde tepkisiz kalmaya çalışırım.. ohh ne güzel bilmeden nasıl da motive etmişler seni canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?