Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

***2.TAKIM 498.ETAP***

akrep33 ( 71,7 / 77,2 / 0,5 / 0,70%)
ecii ( 68,5 / / /% )
Zereno (100,6/ / /% )
ooomarlaaa ( 67,9 / / / % )
nidah ( 63,4 / / / %)
_perina_( 71 / 70,4/0,6 / 0,83%)
myprincesses ( 72,5/ / / %)

2.TAKIM ORTALAMASI :

***2.TAKIM 498.ETAP***

akrep33 ( 71,7 / 71,5 / 0,5 / 0,70%)
ecii ( 68,5 / 69,3 / -0,8 / -1,17% )
Zereno (100,6/99,9 /0,7 /%0,69 )
ooomarlaaa ( 67,9 / 67,5 / 0,4 / 0,59% )
nidah ( 63,4 / 62,4 / 1 / 1,58%)
myprincesses ( 72,5/ 72,5 / / %) Sabit

2.TAKIM ORTALAMASI : 0,460%

Son düzenleme:
***2.TAKIM 498.ETAP***

akrep33 ( 71,7 / 71,5 / 0,5 / 0,70%)
ecii ( 68,5 / 69,3 / -0,8 / -1,17% )
Zereno (100,6/99,9 /0,7 /%0,69 )
ooomarlaaa ( 67,9 / 67,5 / 0,4 / 0,59% )
nidah ( 63,4 / 62,4 / 1 / 1,58%)
myprincesses ( 72,5/ 72,5 / / %) Sabit

2.TAKIM ORTALAMASI : 0,460%

Walla harikasın canım ya annene sakjn uyma sen yoksa işin kötü
valla yaaa biraz öncede tahin pekmez getirdi yemedim tabiki

sabah
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
kk beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
2 küçük dilim kepek ekmeği
1 çat bar az şekerli çay

ara
bir parça simit
2 şer dilim salatlık domates

öğlen
patlıcan salatası
2 yemek kaş. yoğurt

akşam
1 kase çorba
1 por. patates yemeği
2 yemek kaş yoğurt

sonra da mandalina ya da elma yiyeceğim

çok açım ama devam edeceğim nisana kadar sıkacağım dişimi

sabah: 1 dilim kızarmış tb, az salça, peynir, çeyrek simit ve accık tahinpekmez ve çay
ara: 1 mandalina, neskafe
öğlen: 2 dilim tb arasında peynirli saandviç
ara: 1 mandalina
akşam: 2 parça fırında balık, biraz patates salatası
ara: sade soda
ara:birazdan yeşilçay

bol su

KAHVALTI
1 lahmacun
Yarım porsiyon tatlı

AKŞAM
1 küçük tabak yumurtalı köfte
1 küçük kase yoğurt çorbası
1 portakal
1 mandalina

ARA
Çayın yanında sadece 5 adet patlamış mısır yedim erken bi saatti

Kızlar anneannemde kalıyoruz bugün o yüzden spor yapamadım 2 bardak beyazçay içtim

kızlar finallerim var h.sonu, derslere gömülüyorum her boşlukta.cuma kilomu yazıcam inş ama pzts.ye kadar idare edin beni katılım konusunda. görüşürüz
Başarılar tatlım

Tatlım benim çok mutlu oldum gün içinde ne kadar yorulursak yorulalım kendimize vakit ayırabilmeliyiz sende iyi ki varsın beni çok motive ediyorsun gerçekten Bak dünkü korkunda yersiz çıktı bu hafta çok güzel kilo verdin hep birlikte daha da güzel kilolar vericem inş sağlıkla mutlulukla

Vu huuu süper menü şekerim aç geceler kilo vermemizin nişanesi sabır
Çok güzel canım afiyet olsun bugün spor var mı yok mu?

Canım yaa iyi ki hepimiz varız ... var cnm 15 dk tempolu yürüyüş ve biraz kol, boğazım arttı bugün fazla keyfim yok

Menüm

Sabah
Süt

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Balık
Roka, maydanoz, soğan, nane, tere, limon
Pide

Akşam
1 porsiyon bisküvi
Çay

Kitap
Altın zambak

Spor
40 dk yürüyüş
30 dk tempolu dans

Yeşil çay karışımı
1 kupa kaynar

Perşembe menüm

Sabah
Türk kahvesi

Öğle
1 kase yoğurt
Az pide ile az deri peyniri
5 zeytin

Akşam
Yeşil mercimek ve eriştenin haşlanmış haline sarımsaklı naneli biberli yoğurt karıştırıp yedim

Spor
90 dk yürüyüş

Kitap
Altın zambak

Yeşil çay karışımı

günaydın kızlarrr
yaaa çok sinirim bozuk dün kv me gittik orda oturuyorduk benimde doğum yaptığım için sezeryanda olduğu için ve hayatımda hiç olmadığım bir kiloda olduğum için göbeğim var ve oturunca daha da çıkıyor. görümcem olacak ordan " ayyy o göbek mi yoksa kazağın mı kıvrıldı " dedi sanki ilk defa görüyo gelip oramı buramı mıncıklayıp " ooo iyi kilo almışsın " diyen o değil sanki aylardır. bide yemek yemedğim tok olduğum zamanlarda " gel kız bundan kilo almazsın " diyodu bi arada. bak ne çk laf etmiş bana neyse bende göbek noldu dedim " ayyy inanmıyorum " diyo bana. kaynanamda çıkarken dediki " bi kızı kızken değl gelinken görecekmişsin o beşiğin dibine oturunca görckmişsin " dedi. yani ben kendimi saldım bakımsızlaştımya senin asıl halin bu diyo bana.. hayır oğlum bu kıza neler etti üstüne oğluma nurtopu gibi çocuk verdi ee birde haliyle çocuk doğurdu kilo alması normal diye demiyolarda çok sinirleeim bozuldu bi gittim bin türlü laf yedim. açlık diyetine başlıcam sinirden ya

Bak benim de sinirlerim bozuldu kendilerine neymiş senin kiloların ya sende iki laf çaksaydın laflara bak laflara bi kızı gelinken görecekmişsin beni bu hale siz getirdiniz diyeydin keşkeyok bide halinde ne var canım 7 / 24 manken gibi mi gezmek zorundasın sanki kendileri öyle kalmış ben her halimden çok memnunum kafanıza takmanıza gerek yok deseydin keşke

ay bunları duyunca korkuyorum evlilikten valla, bu ne arkadaş ya normal değil mi doğum kilosu?? senin bu kv le görümce neyin kafasını yaşıyorlar Allah aşkına? takma kuzum ya zaten sen zamanla kalıcı olarak vereceksin burada bizimle, sinir olup da kendine aşırı yüklenme sakın

benim laf sokma özelliğim yok ben direk kavga ederim bidaha da yüzlerine bakmam o yüzden susuyorum genelde uzak duruyorum onlarda anlıyolar mesafe de o şekilde oluşuyo işte. görümcelerim dal gibi olduklarından kendilerinde bu lafı demeği gereğini duyuyo ben cevabımı kilo vererek vericem beni hep böyle kalcak sanıyolar. bide dediğin gibi kendileri bu hale getirdi zaten evlendiğimde hamileliğimde o kadar berbat şeyler yaşadım ki öpüpte başlarına koymaları gerekirden işte. klasik kaynana görümce yaaa amaaan iyi oldu biraz daha gaza geldim

uzak olursan korkulacak birşey yok
sonra dediler çocuk doğurdun o kadar olur diye. bide kaynanam diyoki 65 iyi vermede almada diyo bu seferde. te allahım ne dedikleri belli değil. yok canım benim ne yüklenmesi daha da gaza geldim

Sen de benim gibisin, kırıta kırıta laf sokmayı beceremeyenlerdenim geriliyorum direk ksvga moduna geçerim o yüzden genelde bnde tepkisiz kalmaya çalışırım.. ohh ne güzel bilmeden nasıl da motive etmişler seni canım

bende öyle işte evet iyi oldu birazda vaçgeçeceğim anda kendime hatırlatacağım birşey daha çıktı
bugün biraz daha hafiflediğimi hissediyorum kızlar olacak bu iş galiba başarıcam

bitane 26 beden beyaz pantolonum vardı ona girmeyi hedefledim bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…