Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın kızlarrrr, bugün bomba gibi başlıyorum inşallahhh,, bir hafta kayıbım oldu ama bugün daha iddialıyımm, hepimiz için yeni hafta bol eksili,kaçamaksız olsun hadi bismillah

amiiiin

Cuma 99,9
Pazartesi 99,7
-200 çok şükür

tebrik ederimm canımm
bende size sadc cumalarımı tartılıyorsunuz yoksa dayanamayıp başka günlerde tartılıyomusunuz diye soracaktım

sağol canım ya haklısın neyse bi kere bozdum diye vazgeçecek değilimya yine aynı şekil devam bugün hiç ekmek yemicem ceza olsun bana

bomba gibi bir günaydın da benden gelsin kızlar hadi bakalım cumaya kadar anlamadan geçecek yine günler, ama güzel geçsin hedefimize yaklaşalım inşallah, seviliyorsunuz

günaydınlar canıım , eveeeet geçecek yine eksileri göreceğiz inşallah sende seviliyorsun

bu arada ben hafta da 2 kg hedeflesem diyorum kızlar spor ekleyerek olur mu ? çok fazlamı olur ?

Kızlaaaar leslie 1 yaptımda geldim çokbasit ve eğlenceliymiş zayıflatacağınıda düşünüyorum çok iyi hissediyorum şuan ve bacaklarıda inceltir gibi ne diyorsunuz bilginiz varmı bu konuda ??

birde ben hergün 2tatlı kaşığı keçiboynuzuözü pekmezi içeceğim kızlar kansızlığım için. birde doktorumun doğumdan sonra verdiği kan ilacını bitirmemiştim onu içiyorum birkaç gündür. yarında kan değerlerime baktırmaya gideceğim bugün vaktim olmadı. bunların kiloma etkisi olur mu?

Cuma 99,9
Pazartesi 99,7
-200 çok şükür
Canm tebrikler nihayet ikili hanelere kavuştun bak çok sevindim aynen devam

bomba gibi bir günaydın da benden gelsin kızlar hadi bakalım cumaya kadar anlamadan geçecek yine günler, ama güzel geçsin hedefimize yaklaşalım inşallah, seviliyorsunuz
İnşallah tatlımmmm

kan ilacını kullanman yeterli bence pekmezle extra kilo alma

Evettt gelsin bakalım bu haftaki ilk menü
Sabah
Yeşilçay
Bir avuç fındık

Kahvaltım
Küçük bi kase Çeçil peynir ( başka bişey yemeye gerek duymadım)

Ara
1 muz
Küçük bi kase fındık,badem,Antep fıstığı karışık

3 te
1 tabak yoğurtlu ıspanak

Ve tekrar bir kupa yeşilçayımı içip günü bitirdim

ben de yazayım bugünkü sporumu, kahvaltıdan sonra 11:43te başladım, 1 saat sürdü...
27 dk aerobik dans yaptım, arkasından 150 mekik, 20 suat, bilimum bacak hareketleri, bel ve kol çalıştım

canım ben leslie nin çok faydasını gördüm, biraz alıştıktan sonra, 1 mil express i öneririm tabi milleri artırmanı ama yavaş yavaş
harika bir başlangıç :)

ben de yazayım bugünkü sporumu, kahvaltıdan sonra 11:43te başladım, 1 saat sürdü...
27 dk aerobik dans yaptım, arkasından 150 mekik, 20 suat, bilimum bacak hareketleri, bel ve kol çalıştım
Tebrikler canım spora hızlı bir giriş yapmışsın, brn bu hafta spora başlayacak kadar iyi değilim ama haftaya ona da güzrl bir başlangıç yapmayı düşünüyorum

Tebrikler canım spora hızlı bir giriş yapmışsın, brn bu hafta spora başlayacak kadar iyi değilim ama haftaya ona da güzrl bir başlangıç yapmayı düşünüyorum
saol canım benim, ama şu bi gerçek ki ne kadar yorgun olsak da iyi hissetmesek de spor yapabilirsin, ben de yapamayacağımı sanıyordum kaptan ve zereno sayesinde yapabildiğimi gördüm, vücut yüklendikçe gelişiyor

Canm tebrikler nihayet ikili hanelere kavuştun bak çok sevindim aynen devam

İnşallah tatlımmmm

kan ilacını kullanman yeterli bence pekmezle extra kilo alma
haklısın teşekkür ederim cevabın için..

vayyy gerçekten çok iyi seni görünce kendim çok yiyormuş gibi hissettim :)

mükemmelsin yaaa

canım ben leslie nin çok faydasını gördüm, biraz alıştıktan sonra, 1 mil express i öneririm tabi milleri artırmanı ama yavaş yavaş

harika bir başlangıç :)

tamam canım iyice alıştıktan sonra tekrar sorarım ne yapmam gerektiğini sana o zaman

sabah: 2 ince dilim kızarmış tb, salça, peynir, tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 kase çorba, 1 kase haşlanmış makarna, acı biber
ara: türk kahvesi, 1 kivi, 1 mandalina, 1 dilim ayva
akşam: 1 kase patatesli et yahnisi (sırf kara et yedim, yağ zaten yiyemem), 1 dilim tb, acı biber
ara: sade soda
ara: birazdan yeşilçay içicem belki sade neskafe de içerim

bol su

Son düzenleme:
saol canım benim valla gayret etmeyince hiçbir şey olmuyor, inşallah kilolar oynasın yerinden...tamam cnmcm

sabah

2 yumurta ile yapılmış omlet
5 zeytin
kk beyaz peynir
az domates
açık az şekerli çay
2 tatlı kaşığı pekmez

öğlen

1 kase çorba
patlıcan salatası

akşam

1 kase çorba
4 köfte
yarım kase yoğurt

Sabah
2 dillim ekmek
Bal
1 dilim peynir
1 yumurta

Aksam
Corba
3 yemek kasigi patates yemegi
1 dilim ekmek

Simdi yesilcayimi iciyorm. Bitincede lesliemi yapicam

biri 49 kilo iken
biride geçen hafta 66 kilo iken
ahhh ahhh o çıtır hallerime geri dönücem işte o kadar

Ben öyle düşünmüyorum canım sağlığın yerinde değilse yapamazsın kendine eziyet edersin sadece, sporun en büyük engeli sağlık problemleridir, onun dışında zaman ayıramamak bahane olabilir

salçayı bırakamam diyosun

4 köfte akşam için fazla olmuş bir tane yeterli yanında çorba ve yoğurt da var çünkü

Sabah
2 dillim ekmek
Bal
1 dilim peynir
1 yumurta

Aksam
Corba
3 yemek kasigi patates yemegi
1 dilim ekmek

Simdi yesilcayimi iciyorm. Bitincede lesliemi yapicam
Çok güzel

biri 49 kilo iken
biride geçen hafta 66 kilo iken
ahhh ahhh o çıtır hallerime geri dönücem işte o kadar
Kilo insanı böyle biçimsizleştiriyor işte

Ben öyle düşünmüyorum canım sağlığın yerinde değilse yapamazsın kendine eziyet edersin sadece, sporun en büyük engeli sağlık problemleridir, onun dışında zaman ayıramamak bahane olabilir
Yok tatlım ben sağlık problemlerini kastetmemiştim zaten, hastaysan o başka..

4 köfte akşam için fazla olmuş bir tane yeterli yanında çorba ve yoğurt da var çünkü

Çok güzel

Aynen öyle canım, acıkcası onu pek zararlı da görmüyorum :) domates suyu

Çok güzel

minnacık minnacıktı köftelerim ama
eveeeeet yaaaa eski fotoğraflarıma bakıyordumda iyice gaza geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…