başarıcaksın canım sen azimli bir kızsın :) ay ne güzel, benim hedefim de bir dolap kıyafete girmek o zamanbende öyle işteevet iyi oldu birazda vaçgeçeceğim anda kendime hatırlatacağım birşey daha çıktı
bugün biraz daha hafiflediğimi hissediyorum kızlar olacak bu iş galiba başarıcam
bitane 26 beden beyaz pantolonum vardı ona girmeyi hedefledim bide
cezanı da yapmışsın canım aman uzak duralım oyle tatlılardan düşman onlarKAHVALTI
Çeyrek pide
Az salata
1 haşlanmış yumurta
ARA
1 muz
AKŞAM
1 küçük tabak çiğ köfte
1 kase mercimek çorbası
Yarım dilim börek
1 bardak ayran
ARA
1 küçük kase muhallebi
1 beyazçay
1,5 litre su
Yaklaşık 20 dk yürüyüş
Muhallebi için 200 zıplama
en küçüğü hangisiyse onu hedefle sendebaşarıcaksın canım sen azimli bir kızsın :) ay ne güzel, benim hedefim de bir dolap kıyafete girmek o zamanbir aralar 2-3 yıl önce 55lerdeydim o kıyafetlerimin yanından bile geçemiyorum şuan ama inanıyorum ben de onlara giricem
Gayet güzel menü sende de tatlı var ama çok az sporunda varsabah: 2 dilim kızarmış tb, az salça, peynir,reçel, 1 haşlanmış yumurtanın sarısı ve çay
ara: 1 sade soda
öğlen: az haşlanmış makarna yanında yoğurt ve bol acı biber yedim (metabolizmamı ateşlesin :))
ara: türk kahvesi, 1 kivi
ara: 1 portakal 1 küçük muz
akşam: 1 kase tavuksuyu çorbası, 1 acı biber, 5-6 lahana sarması, 2 kaşık yoğurt
ara: türk kahvesi, 1 çorba kaşığı irmik helvası
ara: yeşilçay içerim
bol su, sporumu yapınca yazarım
Ay yedikten sonra da çok pişman oldum iş işten geçti ama ne yapalım artıkcezanı da yapmışsın canım aman uzak duralım oyle tatlılardan düşman onlar
Süpersin şekerim gittikçe daha da mükemmel oluyo sporunsporumu yaptım geldim, hohhh
1 mil express70 mekik, yoğun bir şekilde bacak, bel ve kol çalıştım
100 zıplama, 20 squat
Zereno
Tatlım menün misafirliğe kadar süper lahmacunda bi tane yiyebilirsin ama tatlı için sende benim gibi 200 kere zıplasan iyi olur inş bidaha yemek zorunda kalmayız bende çok pişmanım şu anen küçüğü hangisiyse onu hedefle sendebaşlamadan önce fotoğrafımı çektim bitirincede çekicem paylaşırım sizinle nisan ayında hepimiz başarıcaz
sabah
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
kk beyaz peynir
az domates
2 küçük dilim kepek ekmeği
1 çay bar. az şekerli çay
öğlen
1 lahmacun
1 ayran
ara
2 dilim mandalina
2 dilim portakal
akşam
yarım kase şehriye çorbası
1 por. taze fasulye
misafirliğe geldik bir ince dilim yaş pasta ile bir bardak çay içtim ya çok ısrar kdu ağzıma tıktılar bile diyebilirim
kaç ker zıplıcam ben şimdi
lahmacunun kalorisi az diye yedim onun içinde zıplamam gerekir mi
bugünü kendime hiç yakıştıramadım
evet tatlım hepimiz çok dikkatli olmalıyız, zaman anlamadan geçiyor bahar gelip havalar ısındığında göğsümüzü gere gere hırkaları montları üzerimizden attığımızı düşünsenize fazlalıklar baya gitmiş falan of super olurGayet güzel menü sende de tatlı var ama çok az sporunda var
Ay yedikten sonra da çok pişman oldum iş işten geçti ama ne yapalım artıkbi daha ki sefere daha dikkatli olucam inş
Süpersin şekerim gittikçe daha da mükemmel oluyo sporun
Tatlım menün misafirliğe kadar süper lahmacunda bi tane yiyebilirsin ama tatlı için sende benim gibi 200 kere zıplasan iyi olur inş bidaha yemek zorunda kalmayız bende çok pişmanım şu an
canım aslında menün gayet iyiymiş o misafirliğe kadar...o zorlama yok mu uyuz oluyorum ya bırak istemiyorsa yemesin insanı mutsuz ediyorlar resmenen küçüğü hangisiyse onu hedefle sendebaşlamadan önce fotoğrafımı çektim bitirincede çekicem paylaşırım sizinle nisan ayında hepimiz başarıcaz
sabah
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
kk beyaz peynir
az domates
2 küçük dilim kepek ekmeği
1 çay bar. az şekerli çay
öğlen
1 lahmacun
1 ayran
ara
2 dilim mandalina
2 dilim portakal
akşam
yarım kase şehriye çorbası
1 por. taze fasulye
misafirliğe geldik bir ince dilim yaş pasta ile bir bardak çay içtim ya çok ısrar kdu ağzıma tıktılar bile diyebilirim
kaç ker zıplıcam ben şimdi
lahmacunun kalorisi az diye yedim onun içinde zıplamam gerekir mi
bugünü kendime hiç yakıştıramadım
sporun var harika, ama bence pilav varken ekmek yemeDunku menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
Salca
1 yumurta
Ogle
3 yemek kasigi pirinc pilavi
Aksam
2 kucuk parca tavuk
2 yemek kasigi pilav
1 dilim ekmek
Ara
Yesilcay
2 mil leslie de yaptm
Gayet güzel menü sende de tatlı var ama çok az sporunda var
Ay yedikten sonra da çok pişman oldum iş işten geçti ama ne yapalım artıkbi daha ki sefere daha dikkatli olucam inş
Süpersin şekerim gittikçe daha da mükemmel oluyo sporun
Tatlım menün misafirliğe kadar süper lahmacunda bi tane yiyebilirsin ama tatlı için sende benim gibi 200 kere zıplasan iyi olur inş bidaha yemek zorunda kalmayız bende çok pişmanım şu an
canım aslında menün gayet iyiymiş o misafirliğe kadar...o zorlama yok mu uyuz oluyorum ya bırak istemiyorsa yemesin insanı mutsuz ediyorlar resmen
çok iyisin gerçekten..pazar menüsü
sabah: 2 dilim kızarmış tb, yanında biraz salça, peynir, reçel yedim ve çay
ara: mandalina
öğlen: ev yapımı bir lavaştan tavuk dürüm, 1 br ayran
ara: sade soda
ara: limonlu tarçınlı yeşil çay
akşam: 1 kase çorba, 1 kase lahana sarması, 4-5 tane zehir gibi biber
ara: sade soda
ara: türk kahvesi, 1 kk irmik helvası
bol su, bu ara koptum hiçbir şey okumuyorum
leslie ile 1 mil, ısınmışken biraz bacak, kalça, kol ve bel çalıştım
100 kere zıpladımZereno
Evet tatlım fena bi menü olmuş ama olsun dün geçti bugüne bakalımKAHVALTI
Marketlerde satılan lavaşlardan 1 tane
Peynir
1 muz
ÖĞLE
1 kase yoğurt
1 buçuk yemek kaşığı kuru üzüm
10 badem
ARA
1 muz
AKŞAM
1 tabak boranı
Yarım porsiyon pilav
2 küçük karnıyarık
2 bardak ayran
ARA
Bi çatal tatlı
Yarım elma
2 dilim mandalina
Kızlar benim menümde çok iyi değildi misafirlikteydik ancak bu kadar oldu
ah canım benim üzülme, bu yaşadıkların çok normal aslında, düşünsene hepimiz zayıflamaya karar verene kadar Allah ne verdiyse kopup yiyen tiplerdik, vücut buna alışkın tabi, yeni sürece adapte oluyorsun ve bazen yenik düşebiliyor insan, önemli olan bunun kocaman bi hata olduğunu bilmen ve vicdan azabın....hadi pasta neyse de tavuk pilav da tam bu yazdıklarımı anlatıyor, bugün yeni bir gün hadi bomba gibi kaldığımız yerden devam...bende pişmanım offf offff gitti bütün haftam boşa
evet yerken iyide sonradan pişmanlık mutsuzluk
çok iyisin gerçekten..
eve bir hüsran günüyle karşınızdayım yine
yerken kk ya nasıl yazıcam diye düşünüp utandım kızın bana
dün pasta yedim diye bugün ekmek yememeye ve iki öğün yemeye karar vermiştim..
ve..
sabah
3 yumurta ile omlet
akşam üzeri
fırınsa patatesli tavuk (5 parça tavuk yedim)
meyveli soda
günü bu şekilde kapatacaktım ki annemlere geldik ve kardeşimin doğum günüydü yine pastabirde öncesinde sofrada tavukla pilav yedim yine offf offff saldım gittim yarın kendimi feci toplamam lazım
bence gayet iyi idare etmişsin canımKAHVALTI
Marketlerde satılan lavaşlardan 1 tane
Peynir
1 muz
ÖĞLE
1 kase yoğurt
1 buçuk yemek kaşığı kuru üzüm
10 badem
ARA
1 muz
AKŞAM
1 tabak boranı
Yarım porsiyon pilav
2 küçük karnıyarık
2 bardak ayran
ARA
Bi çatal tatlı
Yarım elma
2 dilim mandalina
Kızlar benim menümde çok iyi değildi misafirlikteydik ancak bu kadar oldu
canım benim harikasın mesajın içimi açtı sabah sabah, aramıza tekrardan hoşgeldin canımGünaydın kızlarrrr, bugün bomba gibi başlıyorum inşallahhh,, bir hafta kayıbım oldu ama bugün daha iddialıyımm, hepimiz için yeni hafta bol eksili,kaçamaksız olsun hadi bismillah
oh ne güzel yeni haftaya eksiyle başlamak cumaya daha da artsın inşallahCuma 99,9
Pazartesi 99,7
-200 çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?