Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

KAHVALTI
Çeyrek pide
Az salata
1 haşlanmış yumurta

ARA
1 muz

AKŞAM
1 küçük tabak çiğ köfte
1 kase mercimek çorbası
Yarım dilim börek
1 bardak ayran

ARA
1 küçük kase muhallebi

1 beyazçay
1,5 litre su
Yaklaşık 20 dk yürüyüş
Muhallebi için 200 zıplama

başarıcaksın canım sen azimli bir kızsın :) ay ne güzel, benim hedefim de bir dolap kıyafete girmek o zaman bir aralar 2-3 yıl önce 55lerdeydim o kıyafetlerimin yanından bile geçemiyorum şuan ama inanıyorum ben de onlara giricem

sabah: 2 dilim kızarmış tb, az salça, peynir,reçel, 1 haşlanmış yumurtanın sarısı ve çay
ara: 1 sade soda
öğlen: az haşlanmış makarna yanında yoğurt ve bol acı biber yedim (metabolizmamı ateşlesin :))
ara: türk kahvesi, 1 kivi
ara: 1 portakal 1 küçük muz
akşam: 1 kase tavuksuyu çorbası, 1 acı biber, 5-6 lahana sarması, 2 kaşık yoğurt
ara: türk kahvesi, 1 çorba kaşığı irmik helvası
ara: yeşilçay içerim

bol su, sporumu yapınca yazarım

cezanı da yapmışsın canım aman uzak duralım oyle tatlılardan düşman onlar

en küçüğü hangisiyse onu hedefle sende başlamadan önce fotoğrafımı çektim bitirincede çekicem paylaşırım sizinle nisan ayında hepimiz başarıcaz

sabah

2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
kk beyaz peynir
az domates
2 küçük dilim kepek ekmeği
1 çay bar. az şekerli çay

öğlen
1 lahmacun
1 ayran

ara
2 dilim mandalina
2 dilim portakal

akşam
yarım kase şehriye çorbası
1 por. taze fasulye

misafirliğe geldik bir ince dilim yaş pasta ile bir bardak çay içtim ya çok ısrar kdu ağzıma tıktılar bile diyebilirim
kaç ker zıplıcam ben şimdi
lahmacunun kalorisi az diye yedim onun içinde zıplamam gerekir mi
bugünü kendime hiç yakıştıramadım

Gayet güzel menü sende de tatlı var ama çok az sporunda var

cezanı da yapmışsın canım aman uzak duralım oyle tatlılardan düşman onlar
Ay yedikten sonra da çok pişman oldum iş işten geçti ama ne yapalım artık bi daha ki sefere daha dikkatli olucam inş
sporumu yaptım geldim, hohhh

1 mil express70 mekik, yoğun bir şekilde bacak, bel ve kol çalıştım
100 zıplama, 20 squat

Zereno
Süpersin şekerim gittikçe daha da mükemmel oluyo sporun

Tatlım menün misafirliğe kadar süper lahmacunda bi tane yiyebilirsin ama tatlı için sende benim gibi 200 kere zıplasan iyi olur inş bidaha yemek zorunda kalmayız bende çok pişmanım şu an

evet tatlım hepimiz çok dikkatli olmalıyız, zaman anlamadan geçiyor bahar gelip havalar ısındığında göğsümüzü gere gere hırkaları montları üzerimizden attığımızı düşünsenize fazlalıklar baya gitmiş falan of super olur

canım aslında menün gayet iyiymiş o misafirliğe kadar...o zorlama yok mu uyuz oluyorum ya bırak istemiyorsa yemesin insanı mutsuz ediyorlar resmen

Dunku menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
Salca
1 yumurta

Ogle
3 yemek kasigi pirinc pilavi

Aksam
2 kucuk parca tavuk
2 yemek kasigi pilav
1 dilim ekmek

Ara
Yesilcay

2 mil leslie de yaptm

pazar menüsü

sabah: 2 dilim kızarmış tb, yanında biraz salça, peynir, reçel yedim ve çay
ara: mandalina
öğlen: ev yapımı bir lavaştan tavuk dürüm, 1 br ayran
ara: sade soda
ara: limonlu tarçınlı yeşil çay
akşam: 1 kase çorba, 1 kase lahana sarması, 4-5 tane zehir gibi biber
ara: sade soda
ara: türk kahvesi, 1 kk irmik helvası

bol su, bu ara koptum hiçbir şey okumuyorum

leslie ile 1 mil, ısınmışken biraz bacak, kalça, kol ve bel çalıştım
100 kere zıpladım Zereno

bende pişmanım offf offff gitti bütün haftam boşa

canım aslında menün gayet iyiymiş o misafirliğe kadar...o zorlama yok mu uyuz oluyorum ya bırak istemiyorsa yemesin insanı mutsuz ediyorlar resmen

evet yerken iyide sonradan pişmanlık mutsuzluk

çok iyisin gerçekten..

eve bir hüsran günüyle karşınızdayım yine
yerken kk ya nasıl yazıcam diye düşünüp utandım kızın bana

dün pasta yedim diye bugün ekmek yememeye ve iki öğün yemeye karar vermiştim..
ve..

sabah
3 yumurta ile omlet

akşam üzeri
fırınsa patatesli tavuk (5 parça tavuk yedim)
meyveli soda

günü bu şekilde kapatacaktım ki annemlere geldik ve kardeşimin doğum günüydü yine pasta birde öncesinde sofrada tavukla pilav yedim yine offf offff saldım gittim yarın kendimi feci toplamam lazım

KAHVALTI
Marketlerde satılan lavaşlardan 1 tane
Peynir
1 muz

ÖĞLE
1 kase yoğurt
1 buçuk yemek kaşığı kuru üzüm
10 badem

ARA
1 muz

AKŞAM
1 tabak boranı
Yarım porsiyon pilav
2 küçük karnıyarık
2 bardak ayran

ARA
Bi çatal tatlı
Yarım elma
2 dilim mandalina

Kızlar benim menümde çok iyi değildi misafirlikteydik ancak bu kadar oldu

Günaydın kızlarrrr, bugün bomba gibi başlıyorum inşallahhh,, bir hafta kayıbım oldu ama bugün daha iddialıyımm, hepimiz için yeni hafta bol eksili,kaçamaksız olsun hadi bismillah

Evet tatlım fena bi menü olmuş ama olsun dün geçti bugüne bakalım

ah canım benim üzülme, bu yaşadıkların çok normal aslında, düşünsene hepimiz zayıflamaya karar verene kadar Allah ne verdiyse kopup yiyen tiplerdik, vücut buna alışkın tabi, yeni sürece adapte oluyorsun ve bazen yenik düşebiliyor insan, önemli olan bunun kocaman bi hata olduğunu bilmen ve vicdan azabın....hadi pasta neyse de tavuk pilav da tam bu yazdıklarımı anlatıyor, bugün yeni bir gün hadi bomba gibi kaldığımız yerden devam...
bence gayet iyi idare etmişsin canım
Günaydın kızlarrrr, bugün bomba gibi başlıyorum inşallahhh,, bir hafta kayıbım oldu ama bugün daha iddialıyımm, hepimiz için yeni hafta bol eksili,kaçamaksız olsun hadi bismillah
canım benim harikasın mesajın içimi açtı sabah sabah, aramıza tekrardan hoşgeldin canım
Cuma 99,9
Pazartesi 99,7
-200 çok şükür
oh ne güzel yeni haftaya eksiyle başlamak cumaya daha da artsın inşallah

bomba gibi bir günaydın da benden gelsin kızlar hadi bakalım cumaya kadar anlamadan geçecek yine günler, ama güzel geçsin hedefimize yaklaşalım inşallah, seviliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…