Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar merhaba liste düzenlemesi için uğrayim dedim aynı etap bir kerede değiştirelim :)

490. ETAP

2. TAKIM:
490. etapta listeye aldığınız halde yanına açıklama yapmadığınız bir üye var:
nidah
bendeki bilgi: 4/2/11 de 70,2 kilo ile girmiş ve 306. etapta ayrılmış.
Aynı üye midir? Hedef kilosu vs nedir?

492. ETAP

2. Takım
pembedussler
492. etapta yeni üye olarak listeye almışsınız.
bendeki bilgi: 31/7/2016 ve 82.9 ile girmiş. 484. etaptayken ve 10. takımdayken başka bir takıma transfer olmak istiyor notu yazılmış. Sonra kendisinden haber alınamamış. Bu durumda izinli olarak kabul edin ve izinden dönen üyeye göre takm listenizi ve 492. etap listesini yeniden düzenleyin.

Şimdii nidah canım daha önce herhangi bi takımdamıydın? Değilsen hedef kilonu alabilirmiyim?

ecii canım @pembedussler ile ilgili durum nedir? Kazen bi ara iki tane üyelik açanlar arasında bu arkadaşı da mı belirtmişti? Yanlışmı hatırlıyorum

Yanlış bir iş yapmayalım .... Bana üye listelerini yollarsanız tek tek kontrol edip sizlerle paylaşırım ...

Bazı arkadaşlarınız şifresini unutup yeni üyelik alıyor, bunları en azından temizleyelim... Yanlış anlaşılma olmasın

Pembedussler simdiki myprincesses miydi. Bem öyle hatırlıyorum

Ellssa kaptanim baktim simdi 1 kasimda yeni üye olarak giriş yapmışız pembedussler olarak sonrada myprincesses olarak değiştirmiş ismini arkadaş. . Oysaki anladığım kadarıyla bu arkadaş zaten baska bi takimda yarisiyomus önceden

Arkadaşlar daha önce de kaç kere bu konuyu konuştuk ama yine soruyorsunuz ben takım değiştirdiğim için isim değiştirmedim ya da iki tane üyeliğim yok, daha önce 10. Takımdaydım transfer olmak istedim sonra 2 ay kadar sanırım hiç girmedim siteye tekrar girdiğimde transfer işlemi yapılması gerektiğini bilmediğim için direk cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazdım ve buraya davet edildim gelince de daha önce burda yarışmıştım ara verdim dedim...umarım bu defa anlaşılmıştır......

2. takımın üye listesimi?
Söz konusu üyeler, @pembedussler ve nidah
nidah sonradan üyelik alan arkadaşlardan biri olabilirmi acaba?

Canım öncelikle sakin olalım..

Daha önce nickin pembedussler miydi?

Tatlim farkindaysan ayni şeyleri söylüyoruz. Bende senin yaptgin aciklamayi yaptim.

Tatlim farkindaysan ayni şeyleri söylüyoruz. Bende senin yaptgin aciklamayi yaptim.
Hayır isim değişikliği yaptığıma da pişman oldum zaten iyice karışıklık oldu kaçak göçek iş yapıyomuşum gibi,, yanlış anlaşılmasın kişisel konuşmuyorum genel olarak daha önce de kaç kere gündeme geldi ve o zaman da aynı açıklamayı yaptım

Bende yaptığın aciklamayi hatirlayip aciklamanin aynisini az once belirttim zaten.. paylasim alaninda üyeliginle ilgili bi karisiklik tartisiliyo ve onu gidermek icin ugrasiliyo canm

KAHVALTI
Tavada az yağlı 1 yumurta
Çeyrek pide
1 dilim peynir

ARA
1 muz

AKŞAM
2 büyük biber dolması (nar ekşisi de döktüm)
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

1 mile Leslie
1,5 litre su
1 bardak beyazçay
1 bardak Yeşilçay

sabah: 2 dilim kızarmış tb, salça, peynir, 1 tatlı kaşığı kdr tahinpekmez ve çay
ara: yarım muz
öğlen: 1 büyük dilim ev yapımı pide, 1 br ayran
ara: sade soda
akşam: 2 kaşık pilav, üzerine et
ara: tarçınşı yeşilçay
ara: kahve

bol su

sabah

2 köfte
1 haşlanmış yumurta
4 küçük dilim kaşar
az domates
2 dilim ekmek
az şekerli çay

öğlen (tatlı krizim geldiği için böyle yedim)

1 adet çekme helva
1 tatlıkaşığı tahinpekmez
2 küçük kuru kayısı

ara

4er adet fındık fıstık

akşam

1 kase çorba
1 kase yoğurt
limonlu biberli soğan salatası

birde leslile 1mile yaptım

güzel gündü

***2.TAKIM 492.ETAP*** DOKUZUNCU

akrep33 (70.8/ 74 / +3.2/ %-4.52 )
ecii ( 69.3 / 69.5 / +0.2/ %-0.29)
Zereno (106.8 / 104.8/ 2 /%1.87 )
ooomarlaaa ( 68.8 / 68.9/ +0.1 /%-0.15)
krakker (65 / / /% ) sabit
nidah(64.5/ 63.9/0.6 / %0. 93)
fahmuh (76.1/ 75.6/0.5 / % 0.66)
_perina_(71,1 /70,6 / 0,5/ % 0,70)yeni üye başlangıç tarihi 31 ekim 2016 başlangıç kilosu 71,7 hedef kilosu 55
pembedussler (82,9 / 76,1/ 6,8/ 0,85 / %1,03 )484.etap 10. takımdan 82,9 la izinli ayrılan üye geri döndü,kilosu 8 e bölündü, hedef kilosu 55

2.TAKIM ORTALAMASI: %0.026

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…