- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
492. ETAP
2. Takım
pembedussler
492. etapta yeni üye olarak listeye almışsınız.
bendeki bilgi: 31/7/2016 ve 82.9 ile girmiş. 484. etaptayken ve 10. takımdayken başka bir takıma transfer olmak istiyor notu yazılmış. Sonra kendisinden haber alınamamış. Bu durumda izinli olarak kabul edin ve izinden dönen üyeye göre takm listenizi ve 492. etap listesini yeniden düzenleyin.
6. Takım
lypsa
bendeki bilgi: 4/1/13 de 95,7 kilo ile girmiş. 311. etapta izne ayrılmış.
Eğer öyle ise izinden dönen üyeye göre takm listenizi ve 492. etap listesini yeniden düzenlemelisiniz.
490. ETAP
2. TAKIM:
490. etapta listeye aldığınız halde yanına açıklama yapmadığınız bir üye var:
nidah
bendeki bilgi: 4/2/11 de 70,2 kilo ile girmiş ve 306. etapta ayrılmış.
Aynı üye midir? Hedef kilosu vs nedir?
492. ETAP
2. Takım
pembedussler
bendeki bilgi: 31/7/2016 ve 82.9 ile girmiş. 484. etaptayken ve 10. takımdayken başka bir takıma transfer olmak istiyor notu yazılmış. Sonra kendisinden haber alınamamış. Bu durumda izinli olarak kabul edin ve izinden dönen üyeye göre takm listenizi ve 492. etap listesini yeniden düzenleyin.
Şimdiinidah canım daha önce herhangi bi takımdamıydın? Değilsen hedef kilonu alabilirmiyim?
ecii canım @pembedussler ile ilgili durum nedir? Kazen bi ara iki tane üyelik açanlar arasında bu arkadaşı da mı belirtmişti? Yanlışmı hatırlıyorum
Arkadaşlar daha önce de kaç kere bu konuyu konuştuk ama yine soruyorsunuz ben takım değiştirdiğim için isim değiştirmedim ya da iki tane üyeliğim yok, daha önce 10. Takımdaydım transfer olmak istedim sonra 2 ay kadar sanırım hiç girmedim siteye tekrar girdiğimde transfer işlemi yapılması gerektiğini bilmediğim için direk cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazdım ve buraya davet edildim gelince de daha önce burda yarışmıştım ara verdim dedim...umarım bu defa anlaşılmıştır......Ellssa kaptanim baktim simdi 1 kasimda yeni üye olarak giriş yapmışız pembedussler olarak sonrada myprincesses olarak değiştirmiş ismini arkadaş. . Oysaki anladığım kadarıyla bu arkadaş zaten baska bi takimda yarisiyomus önceden
2. takımın üye listesimi?Yanlış bir iş yapmayalım .... Bana üye listelerini yollarsanız tek tek kontrol edip sizlerle paylaşırım ...
Bazı arkadaşlarınız şifresini unutup yeni üyelik alıyor, bunları en azından temizleyelim... Yanlış anlaşılma olmasın
Canım öncelikle sakin olalım..Arkadaşlar daha önce de kaç kere bu konuyu konuştuk ama yine soruyorsunuz ben takım değiştirdiğim için isim değiştirmedim ya da iki tane üyeliğim yok, daha önce 10. Takımdaydım transfer olmak istedim sonra 2 ay kadar sanırım hiç girmedim siteye tekrar girdiğimde transfer işlemi yapılması gerektiğini bilmediğim için direk cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazdım ve buraya davet edildim gelince de daha önce burda yarışmıştım ara verdim dedim...umarım bu defa anlaşılmıştır......
EwetCanım öncelikle sakin olalım..
Daha önce nickin pembedussler miydi?
Hatta bu takıma pembedüşler olarak giriş yaptm ve bu takımda değiştirdimCanım öncelikle sakin olalım..
Daha önce nickin pembedussler miydi?
Arkadaşlar daha önce de kaç kere bu konuyu konuştuk ama yine soruyorsunuz ben takım değiştirdiğim için isim değiştirmedim ya da iki tane üyeliğim yok, daha önce 10. Takımdaydım transfer olmak istedim sonra 2 ay kadar sanırım hiç girmedim siteye tekrar girdiğimde transfer işlemi yapılması gerektiğini bilmediğim için direk cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazdım ve buraya davet edildim gelince de daha önce burda yarışmıştım ara verdim dedim...umarım bu defa anlaşılmıştır......
Hayır isim değişikliği yaptığıma da pişman oldum zaten iyice karışıklık oldu kaçak göçek iş yapıyomuşum gibi,, yanlış anlaşılmasın kişisel konuşmuyorum genel olarak daha önce de kaç kere gündeme geldi ve o zaman da aynı açıklamayı yaptımTatlim farkindaysan ayni şeyleri söylüyoruz. Bende senin yaptgin aciklamayi yaptim.
Hayır isim değişikliği yaptığıma da pişman oldum zaten iyice karışıklık oldu kaçak göçek iş yapıyomuşum gibi,, yanlış anlaşılmasın kişisel konuşmuyorum genel olarak daha önce de kaç kere gündeme geldi ve o zaman da aynı açıklamayı yaptım
Bende düzeltmeyi yapayım bir kerede guncelleyelim kaptanimCanım, pembedussler daha sonra isminiMyprincesses olarak değiştirmiş ve biz de yanına açıklama yapmamışız evet
Şimdi liste düzeltiyorum..
Tamam canım.Bende düzeltmeyi yapayım bir kerede guncelleyelim kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?