hedef 58Hedef kilon kaç canım?
Hoşgeldin canım tekrardan Allah bağışlasın evlatlarını zaten çok kilon yok çabucak mezun ederiz inş seni bu arada canım eski üyesin ya kaç ay oldu diğer takımdan çıkalı? Çünkü 6 ay takımlarda yarışılamıyo kendi izninle ayrıldığında o yüzden sordumHanimlar merhaba :) Aranizda bana da yer varmii Adim Secil 25yasinda 72kilo 166boyundayim. 3 yasinda guzeller guzeli bi kizim 1.5yasinda da dunya yakisiklisi bi oqlum var :)) kilolarimin nedeni tahmin edersiniz ki pespese dogumlar degisime ugramis ve aliskanlik edinilmis yeme duzenim hepsi birlesince sonuc bu koskoca 72kilo 60 kilo olabilmeyi cook istiyorum sizinde desteginizle olabilecegine inaniyorummm
İzin derken anlamadim kimden ne izni almaliydim ? O Grupta cok takilmadim zaten ayrilmam gerekti .
İnsallah gider kilolar cabucak :)) rahat bi 8 9 ay olmustur. Fazlasi bile olabilir yaniHoşgeldin canım tekrardan Allah bağışlasın evlatlarını zaten çok kilon yok çabucak mezun ederiz inş seni bu arada canım eski üyesin ya kaç ay oldu diğer takımdan çıkalı? Çünkü 6 ay takımlarda yarışılamıyo kendi izninle ayrıldığında o yüzden sordum
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
Bal
1 yumurta
Aksam
Corba
4 yemek kasigi tavk ciger
2 dilim ekmek
Suann yesilcayimi iciyorm. Yatmadan bir tane daha icerim belki.
Yeni üyelik mi aldın canım ?İnsallah gider kilolar cabucak :)) rahat bi 8 9 ay olmustur. Fazlasi bile olabilir yani
Ah canım akıllı telefonun azizliği işte.İzin derken anlamadim kimden ne izni almaliydim ? O Grupta cok takilmadim zaten ayrilmam gerekti .
Hoşgeldin canımHanimlar merhaba :) Aranizda bana da yer varmii Adim Secil 25yasinda 72kilo 166boyundayim. 3 yasinda guzeller guzeli bi kizim 1.5yasinda da dunya yakisiklisi bi oqlum var :)) kilolarimin nedeni tahmin edersiniz ki pespese dogumlar degisime ugramis ve aliskanlik edinilmis yeme duzenim hepsi birlesince sonuc bu koskoca 72kilo 60 kilo olabilmeyi cook istiyorum sizinde desteginizle olabilecegine inaniyorummm
Daha önce 59 yazmışsın onu baz aldım canımhedef 58
Nick adını değiştirmiş canım iyi de etmiş. Önceki adı nasıl okurum demiştimYeni üyelik mi aldın canım ?
Hanimlar merhaba :) Aranizda bana da yer varmii Adim Secil 25yasinda 72kilo 166boyundayim. 3 yasinda guzeller guzeli bi kizim 1.5yasinda da dunya yakisiklisi bi oqlum var :)) kilolarimin nedeni tahmin edersiniz ki pespese dogumlar degisime ugramis ve aliskanlik edinilmis yeme duzenim hepsi birlesince sonuc bu koskoca 72kilo 60 kilo olabilmeyi cook istiyorum sizinde desteginizle olabilecegine inaniyorummm
çok güzel menü ben niye böyle az yiyerek duramıyorum yaa
Hoşgeldin canım
Daha önce 59 yazmışsın onu baz aldım canım
Nick adını değiştirmiş canım iyi de etmiş. Önceki adı nasıl okurum demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?