Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hanimlar merhaba :) Aranizda bana da yer varmii Adim Secil 25yasinda 72kilo 166boyundayim. 3 yasinda guzeller guzeli bi kizim 1.5yasinda da dunya yakisiklisi bi oqlum var :)) kilolarimin nedeni tahmin edersiniz ki pespese dogumlar degisime ugramis ve aliskanlik edinilmis yeme duzenim hepsi birlesince sonuc bu koskoca 72kilo 60 kilo olabilmeyi cook istiyorum sizinde desteginizle olabilecegine inaniyorummm

Hoşgeldin canım tekrardan Allah bağışlasın evlatlarını zaten çok kilon yok çabucak mezun ederiz inş seni bu arada canım eski üyesin ya kaç ay oldu diğer takımdan çıkalı? Çünkü 6 ay takımlarda yarışılamıyo kendi izninle ayrıldığında o yüzden sordum

yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlarr..

çok koşturmaca geçiyor günüm, küçük oğlum çok yoruyor... yeni oturdum önümde fotokopiler ders çalışcm biraz inş.

gün içinde çok kaçırdım çok karışık beslendim cıss lar dolu

yarın toparlıcam inş..

İzin derken anlamadim kimden ne izni almaliydim ? O Grupta cok takilmadim zaten ayrilmam gerekti .
Canım kendi izninle ayrıldığında 6 ay yarışamıyosun diye bi kural var Kaptanım o yüzden söyledi izinli olarak ayrılsaydın kolayca dönebilirdin şu an listeye dahil olamıyosun ama tabi buradan menülerini paylaşarak devam edebilirsin listeye giremesende seve seve destek oluruz sana

İnsallah gider kilolar cabucak :)) rahat bi 8 9 ay olmustur. Fazlasi bile olabilir yani

İzin derken anlamadim kimden ne izni almaliydim ? O Grupta cok takilmadim zaten ayrilmam gerekti .
Ah canım akıllı telefonun azizliği işte.
İzne ayrılsaydın demek istedim.
Neden ayrılman gerekti acaba? Öğrwnwbilirmiyim tatlım?

Hoşgeldin canım
Daha önce 59 yazmışsın onu baz aldım canım
Yeni üyelik mi aldın canım ?
Nick adını değiştirmiş canım iyi de etmiş. Önceki adı nasıl okurum demiştim

Bu hafta değişik bi beslenme düzenindeyim kızlar.

Pazartesi

Sabah güne erken başladım ve sık aralıklarla beslendim. Aslında amacım 8 öğündü ama sığmıyor güne ve zaten bu şekilde bile fazla gibi geliyor.
Evet örnek aldığım ve fit olan biri var itiraf ediyorum.
Akşam da 6 öncesi bitmiş oluyor menüm. En son 5 gibi felan oluyo işte.

Sabah
Goji berry

Türk kahvesi , lokum

yumurta pide süzme peynir

Goji berry

1 halka tatlı

balık bol yeşillik az ekmek limon. 17:00

Çay 1 kuru incir

Spor
1.5 saat yürüyüş

Yeşilçay karışımı 4 kupa

Salı

Sabah
Goji berry

1 çay kaşığı tarçın eklenmiş 1 çay bardağı boza

haşlanmış patates ve yumurta bol yeşillik bol baharat zeytinyağı ile hazırlanmış salata 1 çatal süzme peynir çay lavaş

Türk kahvesi

1 portakal

patates ve peynir sıkması çay

Yeşil çay karışımı 4 kupa

Spor
30 dk yürüyüş

Çarşamba

Sabah
Akşamdan 1 su bardağına ıslatılmış goji berry ve suyu(böyle hiç sevmedim)

Türk kahvesi 3minik kuş lokumu

1 kase tarhana çorbası turp ekmek

Pötibör bisküvi çay

1 çay kaşığı tarçın ilave edilmiş 1 çay bardağı boza

Balık yeşillik ekmek turp kuru soğan limon süs biberi turşusu

Yeşil çay karışımı 4 kupa

Spor
30 dk yürüyüş

Hg canm aramiza. Hedef kilolarimz neredeyse ayni. Umarm istegine kisa sürede ulaşırsın.

çok güzel menü ben niye böyle az yiyerek duramıyorum yaa

Bu bnim genelde cok bile yedgim menulerden canm.ama bunlara rağmen gıdm gıdm ilerliyor kilolar.

Kizlar bugünki 2. Yesicayimi da iciyorm. Regl donemine de daha var ama cok siskinlik hissediyrm kendimde. Tartilmadm da p.tesiden bu yana. P.tesi cumaya gore +300dm. Kilo vermrk yerine alip takima zarar vericem diye cok korkuyrm. Bakalm neler bekliyor bni cumaya

günaydın kızlaar
kahvaltıdan sonra leslie 2mile yaptım Zereno haklıymışsın canım 3 ağır olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…