Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

aynen

eveet leslie yapıyorum sonra artıracağım inş

ayyy ben çok açım yaaa aklımda pastalar börekler kekler çikolata böyle soslu makarnalar kızarmış tavuklar dünyadaki bütün abur cuburlar ekmek arasılar dürümler var
canım bu yaşadığın bir aşama aslında, sabır edersen nefsine yenilmeden, süreç kolaylaşacak emin ol aklına bile gelmeyecekler...ne yesem kar fikrinden, ne yemesem kar a geçiş yapıyoruz :)

canım bu yaşadığın bir aşama aslında, sabır edersen nefsine yenilmeden, süreç kolaylaşacak emin ol aklına bile gelmeyecekler...ne yesem kar fikrinden, ne yemesem kar a geçiş yapıyoruz :)
haklısın tatlım o aşamaları birer birer atlatıyorum regl olacakmışım ondan fenalaşmışım galiba

Canım hepimizde aynı durum oluyo özellikle de ilk başlarda ama nefsimize dur deyip yemeyince içimizi huzur kaplıyor resmen

Ay çok güldüm bende defalarca buna benzer rüyalar gördüm bu iyiye işaret bilinç altımızda da diyet yaptığımızı gösterir beyinde bitirmişiz yani

Wuhuuuu Perinam sen miydin haftada 3 ten fazla spor yapamam diyen şu an Ocak listesinin en başarılı ismisin harikasın şekerim böyle devam işte

aynen

eveet leslie yapıyorum sonra artıracağım inş
Süpersin canım bende Leslie yapıyorum şimdilik 1 mil sadece bende artırıcam inş

Maşallah sana. 150 mekik ne ama yaa. Çok kıskandım bugün ben de başlicam işte

Kızlar bugün yeni ay doğuyor. Yeni başkangıçlar için süper bi gün.
Spor diyet kilo verme sağlıklı zayıflama.
Hedefimize ulaşabilmek için yine yeni yeniden en güzel başlama günü.
Pozitif enerjiniz bol olsun.

Bugünkü menüm
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği
Çeçil peynir
5 zeytin
1 haslanmis yumurta
Yeşillik
Yeşilçay

Ara
1 muz
1 avuç fındık badem, ant fıstığı

Öğleden sonra
Et haşlama bi tabak

14:30
Yeşilçay

Spor 50 mekik

KAHVALTI
1 tabak mantarlı yumurta

ARA
1 portakal
1 kupa şekersiz Türk kahvesi

AKŞAM( Dünkünün aynısı)
2 büyük biber dolması (nar ekşisi de döktüm)
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

1 mile Leslie
2 lt su
1 bardak beyazçay
1 bardak Yeşilçay

Peki 1yillik evliyim .4 ay oldu yeme icmeme dikkat etmeye ve spor yapmaya ćalisyorum ve 81 kilo ile başladım . en son 74.4 oldum ama adet olcam diye galiba bilmiyorum bir iki gündür yine 74 .9 oldum vee benim biran önce 58 olmam lazım ver ver bitmedi yaa

Canım gayet iyi yol katetmişsin emin ol burda çok daha hızlı kilo vereceksin Allah'ın izniyle :) 74,9 u başlangıç kilon olarak kabul edelim 2 hafta deneme süresi var sonra listeye girince daha da motive olacaksın zaten

Evet epey hafifledim yani kendime eziyet ediyomusum . Kilo verdikce de veresim geldi ve 58 olana kadar da niyetim var ama cabuk almaya meğilliyim gibi hissediyorum sen bahset biraz kendinden ?

Evet epey hafifledim yani kendime eziyet ediyomusum . Kilo verdikce de veresim geldi ve 58 olana kadar da niyetim var ama cabuk almaya meğilliyim gibi hissediyorum sen bahset biraz kendinden ?
İnş canım vereceksin ben de 28 Ağustosta başladım 120,7 kiloyla bu Cuma 99,9 olup ilk hedefimi tutturmanın mutluluğunu yaşıyorum :) benim de hedefim 59 yolum uzun olsada inş vazgeçmiycem :)
Tatlım bu arada daha önce başka bir takımda yarıştın mı ? Yarıştıysan listeye hiç girdin mi?

Evet . orda da destek gördum. Sana da basarilar bence hedefine ulaşana kadar mativasyonunu ve umudunu kaybetme asla musade etme yoksa ipin ucu kaçinca kötü olur . Allah yardimcimiz olsun ☺

Evet . orda da destek gördum. Sana da basarilar bence hedefine ulaşana kadar mativasyonunu ve umudunu kaybetme asla musade etme yoksa ipin ucu kaçinca kötü olur . Allah yardimcimiz olsun ☺
Tamam canım 1.takımda yarışmışsın 74 kiloyla 496.etapta ayrılmışsın bunlar önemli listeye alırken kaptanımız isminin yanında belirtecek çünkü o yüzden sordum.inş canım motivasyonum düşmeden buradan mezun olabilirim :) Rabbim hep beraber ideal kilolarımıza ulaşmayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…