saol kuzucum bu güzel yorumlar daha da motive ediyorgerçekten mükemmelsin
aynenmenün gayet dengeli sporun da var canım çok güzel :)
senin de menün güzel canım oh leslie de yapmışsın :)
gaayet hafif bir menü
super hafif bir menü daha
mozaik pasta mı , oo noo :)
haha ne güldüm canım ya, aman rüyanda ye en iyisi boşver
canım bu yaşadığın bir aşama aslında, sabır edersen nefsine yenilmeden, süreç kolaylaşacak emin ol aklına bile gelmeyecekler...ne yesem kar fikrinden, ne yemesem kar a geçiş yapıyoruz :)ayyy ben çok açım yaaa aklımda pastalar börekler kekler çikolata böyle soslu makarnalar kızarmış tavuklar dünyadaki bütün abur cuburlar ekmek arasılar dürümler var
haklısın tatlım o aşamaları birer birer atlatıyorum regl olacakmışım ondan fenalaşmışım galibacanım bu yaşadığın bir aşama aslında, sabır edersen nefsine yenilmeden, süreç kolaylaşacak emin ol aklına bile gelmeyecekler...ne yesem kar fikrinden, ne yemesem kar a geçiş yapıyoruz :)
Canım hepimizde aynı durum oluyo özellikle de ilk başlarda ama nefsimize dur deyip yemeyince içimizi huzur kaplıyor resmenaynen öyle yaptım yemedim kızlaar yemeyecektim zaten de işt arada böyle fenalaşıyorum
evet eskiden çıtır pıtır bişeydimneyse bebişim oldu o kadarda olsun dimi. aynen hepimiz fit olucaz
yapmadım kiiiiiöyle yapıyorum zaten inadına zayıflıcam zaten 64.2 olmuşum bile pastalara rağmen şükür
Ay çok güldümkızlar rüyamda hazır keklerden yiyodum aha rejim gitti diyodum neyse boşver diyodum yemeye devam ediyodumbitane de çantam varmış içinden poğacalar börekler çıkıyodu hep. çıkarıyodum çıkarıyodum bitmiyodu bilinçaltımdaki yiyeceklerden buşekilde kurtulmuş oldum
Wuhuuuu Perinam sen miydin haftada 3 ten fazla spor yapamam diyen şu an Ocak listesinin en başarılı ismisin harikasın şekerim böyle devam işteselam kızlar sporumu yaptım geldim, kahvaltıdan sonra başladım 70 dk sürdü
27 dk aerobik dans, sonra 150 mekik, 20 squat, minik plates topum ve dambıllarımla, bacak, bel ve kol çalıştım,
görevimi yapmış olmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyorum
Süpersin canım bende Leslie yapıyorum şimdilik 1 mil sadece bende artırıcam inşaynen
eveet leslie yapıyorum sonra artıracağım inş
Maşallah sana. 150 mekik ne ama yaa. Çok kıskandım bugün ben de başlicam işteselam kızlar sporumu yaptım geldim, kahvaltıdan sonra başladım 70 dk sürdü
27 dk aerobik dans, sonra 150 mekik, 20 squat, minik plates topum ve dambıllarımla, bacak, bel ve kol çalıştım,
görevimi yapmış olmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyorum
Aktif tabiki tatlım hoşgeldin :)Iyi aksamlar bayanlar. Aktif biryerse eger bende dahil olmak isterim ?
saol canım konu kaptanı beni de dahil eder mi acabaAktif tabiki tatlım hoşgeldin :)
Tabiki canım :) istersen önce kendinden bahsetsaol canım konu kaptanı beni de dahil eder mi acaba
Canım gayet iyi yol katetmişsin emin ol burda çok daha hızlı kilo vereceksin Allah'ın izniyle :) 74,9 u başlangıç kilon olarak kabul edelim 2 hafta deneme süresi var sonra listeye girince daha da motive olacaksın zatenPeki 1yillik evliyim .4 ay oldu yeme icmeme dikkat etmeye ve spor yapmaya ćalisyorum ve 81 kilo ile başladım . en son 74.4 oldum ama adet olcam diye galiba bilmiyorum bir iki gündür yine 74 .9 oldum vee benim biran önce 58 olmam lazım ver ver bitmedi yaa
Evet epey hafifledim yani kendime eziyet ediyomusum . Kilo verdikce de veresim geldi ve 58 olana kadar da niyetim var ama cabuk almaya meğilliyim gibi hissediyorumCanım gayet iyi yol katetmişsin emin ol burda çok daha hızlı kilo vereceksin Allah'ın izniyle :) 74,9 u başlangıç kilon olarak kabul edelim 2 hafta deneme süresi var sonra listeye girince daha da motive olacaksın zaten
İnş canım vereceksin ben de 28 Ağustosta başladım 120,7 kiloyla bu Cuma 99,9 olup ilk hedefimi tutturmanın mutluluğunu yaşıyorum :) benim de hedefim 59 yolum uzun olsada inş vazgeçmiycem :)Evet epey hafifledim yani kendime eziyet ediyomusum . Kilo verdikce de veresim geldi ve 58 olana kadar da niyetim var ama cabuk almaya meğilliyim gibi hissediyorumsen bahset biraz kendinden ?
Evet . orda da destek gördum. Sana da basarilar bence hedefine ulaşana kadar mativasyonunu ve umudunu kaybetme asla musade etme yoksa ipin ucu kaçinca kötü olur . Allah yardimcimiz olsun ☺İnş canım vereceksin ben de 28 Ağustosta başladım 120,7 kiloyla bu Cuma 99,9 olup ilk hedefimi tutturmanın mutluluğunu yaşıyorum :) benim de hedefim 59 yolum uzun olsada inş vazgeçmiycem :)
Tatlım bu arada daha önce başka bir takımda yarıştın mı ? Yarıştıysan listeye hiç girdin mi?
Tamam canım 1.takımda yarışmışsın 74 kiloyla 496.etapta ayrılmışsın bunlar önemli listeye alırken kaptanımız isminin yanında belirtecek çünkü o yüzden sordum.inş canım motivasyonum düşmeden buradan mezun olabilirim :) Rabbim hep beraber ideal kilolarımıza ulaşmayı nasip etsin :)Evet . orda da destek gördum. Sana da basarilar bence hedefine ulaşana kadar mativasyonunu ve umudunu kaybetme asla musade etme yoksa ipin ucu kaçinca kötü olur . Allah yardimcimiz olsun ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?