Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

herkese merhaba takıma yeni geliyorum. 1,65 boy 85,2 kilom. haftada dört gün spora gidiyorum. üç gün pilates bir gün kondisyon çalışıyorum. geri kalan günlerde yarım saat ya da bir saat yürüyüş var. şimdilik bu kadar. yarından itibaren yediklerimi not etmeye başlarım olurmu?

Olmaz miii :) hosgeldin canimcim hedef kilon nedir

Yaşin kac peki. Hedef kilona 60 mi diyelim 65 mi canimm

Hoşgeldin aramıza spor yapman çok güzel bir de diyetle desteklersen kısa sürede vereceğine inanıyorum :)

Kızlar iki haftadır erken bırakmama rağmen kilo veremiyorum oysa bu ay sonundaki hedefim 70 ti ama ay bitecek yerimde sayıyorum, 70 i artık göremem ama 71 olmayı hedefliyorum şimdi ve bugün daha sıkı bir şekilde devam edeceğim spora da başlıyorum yaz sonuna kadar hedefime ulaşmış olmalıyım

hoşgeldin fiyonkbayan

herkese hayırlı hafta sonlarıı..

sabah nutellalı börek yaptım bizimkilere..o nasıl bi lezzettii 1 tane yedim ama zor tuttum kendimi

tatlı yememek için ne yapmalıyım ya manyak mıyım neyim aklım böreklerde habire tatlı bişiler aranıyorum

diiimiii keşke girebilseydim neyse haftayada umarım faydalı olurum gruba tatlım :)

hoşgeldiniz süper gidiyorsunuz :)

kızlar dün giremedim dün yediklerimi bugün yazıyorum.

sabah
2 haşlanmış yumurta
kk salamur peynir
4 zeytin
1 tatlı kaş tahinpekmez
1 dilim ekmek
az şekerli çay

öğlen
2 orta boy haşlanmış patates

ara
1 portakalın suyu
3 hurma

akşam
1 kase çorba
salata

sonra eşimle dışarı çıktık eşim pasta manyağıdır utanmasa günde bir öğün bi koca pastayı yer beni yoldan çıkardı ve 4 tane ekler pasta yedim

birde leslie 2 mile yaptım dün

bugün ekmek hiç yemicem ve 2 öğün yicem

Kızlar canım çok tatlı çekti ama bu bir ay tatlı yemeyeceğime dair söz hem eciime hemde kendime söz verdim o yüzden 3 kuru kayısı yiyip kendimi dizginledim çok şükür Rabbime

Canimm benim:)) bak ne kadar da guzel gidiyosun ve cok daha iyi olacaksin sana cok inaniyoruz biz

Sabah
2 dilim ekmek
Salca
1 yumurta
1 dilim peynir

Aksam
1 dilim ekmek
Corba
3 yemek kasigi firinda patates 2 kofte

Uyumadan once yesillcayimi da icmis olurum insallah. Suyu da tuketmeyi arttirdm ama ne kdr oldgunu takip edemedm.

sabah

1 yumurta ile yapılmış omlet
kk salamur peynir
4 zeytin
2 küçük közlenmiş biber
az şekerli çay

ara
1 portakal

akşam (5te yedim)
3 parça tavuk kanat
2 dilim haşlanmış patates
2 yemk kaş pilav
pişmiş soğan
salata

şuan misafirlikteyim sporu eve gidince yapıcam inşallah vakit kalırsa..

selam bebişler menümü paylaşıp geçmişe uçuyorum

sabah: 2 dilim tb, salça, peynir, az fındık ezmesi ve çay
öğlen: annemle avm deydik, 1 porsiyon az tereyağlı iskender yedim ve zirvede bıraktım
ara: şuan sporumu yaptım 1 br sütümü içiyorum
ara: türk kahvesi ve yeşil çay içerim sadece
bol su
günün sporu: 1 mil leslie express, 150 mekik, 20 squat, kol, bel ve kalça bacak çalıştım 45 dk sürdü

gayet güzel menü canım
Kızlar canım çok tatlı çekti ama bu bir ay tatlı yemeyeceğime dair söz hem eciime hemde kendime söz verdim o yüzden 3 kuru kayısı yiyip kendimi dizginledim çok şükür Rabbime
çok şükür canım, harikasın ama kendini çok tutup da sonra yeme, ben bu yüzden az az yiyerek nefsimi körlüyorum
canım böreğin büyüklüğünü bilmiyorum ama keşke 1 tane maksimum 2 yiyip bıraksaydın
Sabah
Yok

Öğle
Sucuk ekmek (çeyrek)

Ara
3-4 kurabiye
Kahve

Akşam
1 buçuk lahmacun
Ayran
Çorba

Zerrincim 40dk yürüyüş te var
canım kahvaltını atlamamaya calış bence, onun dışında kurabiye cıss
canım aramıza hoşgeldin, boylarımız aynı, spora gidiyor olman çok güzel, umutsuz olma birlikte başaracağız burada :)

Canm tebrikler 60ları görmüşsün darısı başıma inşallah
saolasın canım :) çok şükür gördüm sorma, inşallah tez zamanda sen de görürsün canım benim
inşallah ulaşacaksın canım...
canım ben de bir tatlıseverim aman uzak dur çok tehlikeli, çıkar aklından
ah canım benim ya keşke uymasaydın eşine, çünkü çok güzelmiş menün, neyse sporun da var bugün de dikkat edip telafi etmişsindir umarım canım
Sabah
2 dilim ekmek
Salca
1 yumurta
1 dilim peynir

Aksam
1 dilim ekmek
Corba
3 yemek kasigi firinda patates 2 kofte

Uyumadan once yesillcayimi da icmis olurum insallah. Suyu da tuketmeyi arttirdm ama ne kdr oldgunu takip edemedm.
gayet iyi canım su cok önemli
afiyet olsun güzel menü canım sporunu da yaparsın umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…