Olmaz miii :) hosgeldin canimcim hedef kilon nedirherkese merhaba takıma yeni geliyorum. 1,65 boy 85,2 kilom. haftada dört gün spora gidiyorum. üç gün pilates bir gün kondisyon çalışıyorum. geri kalan günlerde yarım saat ya da bir saat yürüyüş var. şimdilik bu kadar. yarından itibaren yediklerimi not etmeye başlarım olurmu?
olmam gereken ideal kilo 60 çıktı. ama bir aylık süreler tutmaya başladım ben. ocak ayı içinde en azından 3 kilo verebilirsem benim için şu an çok iyi olur. metabolizma yaşım 45 çıktı çünkü.Olmaz miii :) hosgeldin canimcim hedef kilon nedir
Yaşin kac peki. Hedef kilona 60 mi diyelim 65 mi canimmolmam gereken ideal kilo 60 çıktı. ama bir aylık süreler tutmaya başladım ben. ocak ayı içinde en azından 3 kilo verebilirsem benim için şu an çok iyi olur. metabolizma yaşım 45 çıktı çünkü.
30 yaşımdayım şu an. hedefime 65 yazalımYaşin kac peki. Hedef kilona 60 mi diyelim 65 mi canimm
Burada hep beraber görürüz insallah hedef kilolarimizi canimcim :)
Hoşgeldin aramıza spor yapman çok güzel bir de diyetle desteklersen kısa sürede vereceğine inanıyorum :)herkese merhaba takıma yeni geliyorum. 1,65 boy 85,2 kilom. haftada dört gün spora gidiyorum. üç gün pilates bir gün kondisyon çalışıyorum. geri kalan günlerde yarım saat ya da bir saat yürüyüş var. şimdilik bu kadar. yarından itibaren yediklerimi not etmeye başlarım olurmu?
Canm tebrikler 60ları görmüşsün darısı başıma inşallahGünün sporu
Leslie 1 mil express
50 mekik
1 set kalça bacak hareketi
Burada hep beraber görürüz insallah hedef kilolarimizi canimcim :)
teşekkür ederim kızlar hoşbulduk. bende sizinle birlikte kilo vereceğime inanıyorum.Hoşgeldin aramıza spor yapman çok güzel bir de diyetle desteklersen kısa sürede vereceğine inanıyorum :)
diiimiii keşke girebilseydim neyse haftayada umarım faydalı olurum gruba tatlım :)Tatlım süper bi menü afiyet olsun:)
Vay canına bu Ne güzel yüzde maşallah birileri sanki grla veriyodum diyoduhani nerde o kız :) bu arada bu hafta hem menülerin süperdi hem de çok güzel spor yaptın hepsinin sonucunda tartıda güzel bir rakam gördün bu haftada böyle devam etsin inş
Evet ya dün kaçırman kötü oldu biraz ama inş bu hafta senden çok ümitliyim :)
Kız keşke listeye girebilseydin bu Ne güzel bir kilo veriş maşallah suphanallah tatlım haftayada böyle olsun lütfen :):)
2 gün için gayet güzel canım :)tebrikler
İnş inş canım yaaa
Hiç öyle şey deme tatlım oluyo yani bazen artı görüyoruz yapacak bişey Yok haftaya daha güzel olacak inş :)
herkese merhaba takıma yeni geliyorum. 1,65 boy 85,2 kilom. haftada dört gün spora gidiyorum. üç gün pilates bir gün kondisyon çalışıyorum. geri kalan günlerde yarım saat ya da bir saat yürüyüş var. şimdilik bu kadar. yarından itibaren yediklerimi not etmeye başlarım olurmu?
Kızlar canım çok tatlı çekti ama bu bir ay tatlı yemeyeceğime dair söz hem eciime hemde kendime söz verdim o yüzden 3 kuru kayısı yiyip kendimi dizginledim çok şükür Rabbime
teşekkür ederim kızlar hoşbulduk. bende sizinle birlikte kilo vereceğime inanıyorum.
gayet güzel menü canımKAHVALTI
1 haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
2-3 dilim peynir
2 dilim kepekli ekmek
Yarım kase yoğurt
ARA(136 kalori toplam :))
Yarım kase yoğurdun içine
1 tatlı kaşığı kuru üzüm
10 adet çiğ Antep fıstığı
Yarım paket kıtıruno
AKŞAM(17.00)
1 tabak kuru fasulye
2 kornişon turşusu
1 mile Leslie
1,5-2 lt su
1 bardak beyazçay
1 bardak yeşilçay(kirazsaplı)
çok şükür canım, harikasın ama kendini çok tutup da sonra yeme, ben bu yüzden az az yiyerek nefsimi körlüyorumKızlar canım çok tatlı çekti ama bu bir ay tatlı yemeyeceğime dair söz hem eciime hemde kendime söz verdim o yüzden 3 kuru kayısı yiyip kendimi dizginledim çok şükür Rabbime
canım böreğin büyüklüğünü bilmiyorum ama keşke 1 tane maksimum 2 yiyip bıraksaydınBugünkü menüm
Sabah
Sütlü kahve
Bir avuç fındık badem
1 muz
Öğlden sonra arkadaşım geldi geçmiş olsun ziyaretine börek yapmış getirmiş yani yemesem olmayacaktıçay demledim yanına bide dünden dolmam vardı onu koydum 1 tane yedim, börek 3 dilim yedim çok güzel olmuştu :) küçük bi kase antep fıstığı, bi kase yoğurt, azcık turşu yedim
4 te
Türk kahvesi yanında bir küçük lokum ve iki draje
Spor az sonra mekik çekcem inşallah çekebildiğim kadar
canım kahvaltını atlamamaya calış bence, onun dışında kurabiye cıssSabah
Yok
Öğle
Sucuk ekmek (çeyrek)
Ara
3-4 kurabiye
Kahve
Akşam
1 buçuk lahmacun
Ayran
Çorba
Zerrincim 40dk yürüyüş te var
canım aramıza hoşgeldin, boylarımız aynı, spora gidiyor olman çok güzel, umutsuz olma birlikte başaracağız burada :)herkese merhaba takıma yeni geliyorum. 1,65 boy 85,2 kilom. haftada dört gün spora gidiyorum. üç gün pilates bir gün kondisyon çalışıyorum. geri kalan günlerde yarım saat ya da bir saat yürüyüş var. şimdilik bu kadar. yarından itibaren yediklerimi not etmeye başlarım olurmu?
saolasın canım :) çok şükür gördüm sorma, inşallah tez zamanda sen de görürsün canım benimCanm tebrikler 60ları görmüşsün darısı başıma inşallah
inşallah ulaşacaksın canım...Kızlar iki haftadır erken bırakmama rağmen kilo veremiyorum oysa bu ay sonundaki hedefim 70 ti ama ay bitecek yerimde sayıyorum, 70 i artık göremem ama 71 olmayı hedefliyorum şimdi ve bugün daha sıkı bir şekilde devam edeceğim spora da başlıyorum yaz sonuna kadar hedefime ulaşmış olmalıyım
canım ben de bir tatlıseverimhoşgeldinfiyonkbayan
herkese hayırlı hafta sonlarıı..
sabah nutellalı börek yaptım bizimkilere..o nasıl bi lezzettii 1 tane yedim ama zor tuttum kendimi
tatlı yememek için ne yapmalıyım ya manyak mıyım neyim aklım böreklerde habire tatlı bişiler aranıyorum
ah canım benim ya keşke uymasaydın eşine, çünkü çok güzelmiş menün, neyse sporun da var bugün de dikkat edip telafi etmişsindir umarım canımkızlar dün giremedim dün yediklerimi bugün yazıyorum.
sabah
2 haşlanmış yumurta
kk salamur peynir
4 zeytin
1 tatlı kaş tahinpekmez
1 dilim ekmek
az şekerli çay
öğlen
2 orta boy haşlanmış patates
ara
1 portakalın suyu
3 hurma
akşam
1 kase çorba
salata
sonra eşimle dışarı çıktık eşim pasta manyağıdır utanmasa günde bir öğün bi koca pastayı yerbeni yoldan çıkardı ve 4 tane ekler pasta yedim
birde leslie 2 mile yaptım dün
bugün ekmek hiç yemicem ve 2 öğün yicem
gayet iyi canım su cok önemliSabah
2 dilim ekmek
Salca
1 yumurta
1 dilim peynir
Aksam
1 dilim ekmek
Corba
3 yemek kasigi firinda patates 2 kofte
Uyumadan once yesillcayimi da icmis olurum insallah. Suyu da tuketmeyi arttirdm ama ne kdr oldgunu takip edemedm.
afiyet olsun güzel menü canım sporunu da yaparsın umarımsabah
1 yumurta ile yapılmış omlet
kk salamur peynir
4 zeytin
2 küçük közlenmiş biber
az şekerli çay
ara
1 portakal
akşam (5te yedim)
3 parça tavuk kanat
2 dilim haşlanmış patates
2 yemk kaş pilav
pişmiş soğan
salata
şuan misafirlikteyim sporu eve gidince yapıcam inşallah vakit kalırsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?