- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
hoşgeldinfiyonkbayan
herkese hayırlı hafta sonlarıı..
sabah nutellalı börek yaptım bizimkilere..o nasıl bi lezzettii 1 tane yedim ama zor tuttum kendimi
tatlı yememek için ne yapmalıyım ya manyak mıyım neyim aklım böreklerde habire tatlı bişiler aranıyorum
diiimiii keşke girebilseydim neyse haftayada umarım faydalı olurum gruba tatlım :)
hoşgeldiniz süper gidiyorsunuz :)
Hg canm
gayet güzel menü canım
çok şükür canım, harikasın ama kendini çok tutup da sonra yeme, ben bu yüzden az az yiyerek nefsimi körlüyorum
canım böreğin büyüklüğünü bilmiyorum ama keşke 1 tane maksimum 2 yiyip bıraksaydın
canım kahvaltını atlamamaya calış bence, onun dışında kurabiye cıss
canım aramıza hoşgeldin, boylarımız aynı, spora gidiyor olman çok güzel, umutsuz olma birlikte başaracağız burada :)
saolasın canım :) çok şükür gördüm sorma, inşallah tez zamanda sen de görürsün canım benim
inşallah ulaşacaksın canım...
canım ben de bir tatlıseverimaman uzak dur çok tehlikeli, çıkar aklından
ah canım benim ya keşke uymasaydın eşine, çünkü çok güzelmiş menün, neyse sporun da var bugün de dikkat edip telafi etmişsindir umarım canım
gayet iyi canım su cok önemli
afiyet olsun güzel menü canım sporunu da yaparsın umarım
Canım 2 dilim çikolu kek mi !! O hiç olmamışbugünlük menümü vereyim:
sabah:
salatalık
yeşil biber
2 dilim sucuk
bir dilim tam buğday ekmeği
süzme peynir
öğlen:
bir tane yeşil elma
akşam:
bir kase kuru fasülye. ( dünden kalmış çöpe gitmesin diye yedim:))
iki dilim çikolatalı kek
bir dilim mantarlı börek.( biliyorum yapmamam gerekirdi ama duramadım.)
1,5 litre limonlu su.
bugünlük spor yok. dün yaptığım spor biraz ağır olmuş heralde her yerim ağrıyo şu an kımıldayamıyorum.
Oww harika bi menü spor da varBugünkü menüm
Sabah
Sütlü kahve
Bir avuç fındık badem
1 muz
Öğle 13:30
Bi kase haşlanmış kuşbaşı et yağsız sadece kekik attım
Bi kase yoğurt
Salata
Vee leslie 1 mil başladım bugün 15 dk
merhaba canım, aramıza hoşgeldin :) kaçamaklarını azaltarak umarım burada bizimle istediğin kiloya kavuşursun, en önemlisi sağlığın için bunu yapmalısın canımMerhaba bayanlar
Ben 32 yaşında iki çocuk annesi yım . İkinci cocuguma maalesef kilolu kaldım birde ikincininler eklendi derken bir süredir diyet yapmaya çalışıyorum. 80 ile başladım 74.5 da tikanip diyetisyene gittim şimdi de 72.3 kiloyum . Diyetisyen yağ kas oranima bakıyor. 23 kilo yağ ile başlamıştım 3 kilo yağ verdim birazda kas kutlem arttı. 8 kilo daha yağ kaybetmem gerekiyor. İnşallah burada vereceğim hedefim 63
Hoşgeldin aramıza aynı kilodayız sende aynı benim geçtiğim yollardan geçmişsin hadi inşallah kalan kilolarımızı hep beraber vericez :)Merhaba bayanlar
Ben 32 yaşında iki çocuk annesi yım . İkinci cocuguma maalesef kilolu kaldım birde ikincininler eklendi derken bir süredir diyet yapmaya çalışıyorum. 80 ile başladım 74.5 da tikanip diyetisyene gittim şimdi de 72.3 kiloyum . Diyetisyen yağ kas oranima bakıyor. 23 kilo yağ ile başlamıştım 3 kilo yağ verdim birazda kas kutlem arttı. 8 kilo daha yağ kaybetmem gerekiyor. İnşallah burada vereceğim hedefim 63
işte burdayım :) güzel olmuş menün canım afiyet olsunselam kızlar herkes nerelerde yahu? dünden beri çok ıssız kaldı buralar
sabah: 2 dilim kızarmış tb, salça, peynir, az fındık ezmesi ve çay
öğlen: 1 kase mercimek çorbası, yarım dilim tb, 1 kase yaprak sarma 1 kaşık yoğurt
ara: 1 yeşil çay
ara: 1 fincan sade sütlü kahve
akşam: 1 kase portakallı kereviz, yarım dilim tb
ara: birazdan türk kahvesi ve de yeşil çay içerim
bol su
spor: 10 dk tempolu yürüyüş
Allah kolaylık versin İnşallah canım seni çok iyi anlıyorum ders çalışırken yeme hissi artıyor maalesef ama inşallah 3 lü hanelere dönmezsin tekrar, menüler fena olmuş diyete konsatre ol tatlımKızlar iki gündür aktif olamıyorum hem sınavlarım vardı hem de biraz canım sıkkın olduğu için böyle oldu kusura bakmayın menülerimi yazıp geçmişe gidicem :)
Dünkü menü
KAHVALTI
2-3 dilim kaşar peynir
2 dilim kepekli ekmek
ÖĞLE
3 kuru kayısı
1 Küçük kutu ton balığı
1 dilim ekmekle bal kaymak
ARA
1 koca armut
Yarım paket kıtıruno (tambuğday kraker)
AKŞAM
Yarım lavaş
Patlıcanlı- domatesli kebap
Biraz tavuk
1 kase çorba
2 bardak ayran
ARA
1 dilim fıstıklı sarma
1 minik muz
Yarım portakal
15-20 dk leslie zumba karışık
1,5-2 lt su
1 bardak beyazçay (kiraz saplı)
1 bardak yeşilçay(kiraz saplı)
Bugünkü menüm
KAHVALTI
2-3 dilim kadar ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
Bal kaymak
ARA
Yaklaşık 5 ceviz
AKŞAM
2/3 lavaş
Yarım porsiyon ciğer
Yarım porsiyon kuşbaşı
Küçük ayran
ARA
1 uzun fıstıklı çikolata
1 küçük muz
1 bardak beyazçay
Menülerim çok iyi değil ama benim kafamda çok iyi değildi bugün çikolatayı sırf sinirden yedim
hoşgeldin cnm bende de 2 çocuk var geçen sene bu aylarda 73 tüm şimdi 62civarına indim. 58 olmak istiyorum ben de inş.Merhaba bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?