Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kase kavrulmuş patates
azşekerli çay

öğlen
1 bardak süt
1 kase yoğurt

ara
3hurma

akşam
1 kase çorba
salata

leslie 3 mile yaptım baya bir yoruldum ama

her geçen gün biraz daha zayıfladığımı hissediyorum. hafifledim resmen.. her gece bugünde başardım diyerek yatıyorum her sabah bugünde zayıfladım diyerek uyanıyorum

menüm

sabah: 2 dilim kızarmış tb, salça, peynir, az fındık ezmesi ve çay
ara: 1 az şekerli neskafe
öğlen: 1 kase kereviz yemeği, 1 kase yoğurt
ara: neskafe
ara: yarım muz
akşam: 1 kase ıspanak, 1 dilim tb, 3-4 tane acı biber, 1 dilim turp, 3 kaşık yoğurt
ara: muhtemelen 1 yeşilçay ve türk kahvesi içerim

bol su

canım geçmiş olsun sınavların bitmiştir inşallah, fıstıklı sarmalar vs, umarım bugün telafi ediyorsundur canımcım
gayet iyi canım az yediysen sorun yok
Sabah
2 dilim ekmek
Salca
1 yumurta
1 dilim peynir
Az miktarda bal

Aksam
Corba
2 yemek kasigi firinda patates 1 kofte
2 dilim ekmek
1 kase yogurt

Ara
Yesilcay

Leslimi yaptm.
gayet iyi canım
gayet güzel canım afiyet olsun sporunu ihmsl etme aman
afiyet olsun canım güzel menü
gayet iyi canım inşallah kaçamak olmamıştır
işte o his harika canım, aynen devam :)

İyi akşamlar
Saat 17.00 gibi greyfurt la ara öğün yaptım akşamda yoğurt kuru fasulye ve tavuk yedim. Az önce çayla çiğ badem gün kurusu yedim ve sıkıntı işte tam burada başlıyor eşim yine bı poşet abur cubur ile gelmiş keki gofreti çikolata si. Bı ısırık kek alım nefsim korlensin dedim yutana kadar pişman olup tukurdum. O kadar direndim kaçırmamak için bu saatte bu kadar sağlıksız olmaZ dedim. Şimdide salondan kaçtım aman o bitirsin yeme işini de
Tarçınlı sutumu içip yatmak kaldı bir tek

sabah :
greyfurt suyu
1hş yumurta
1ev yapımı poğaça
tahin pekmez
ceviz

ara:az nutella ekmek,kahve

ara:ayva, az peynir,1dil ekmek

akşm:fırında tavuk-patates,2kş pilav,2çiğköfte,ayran

ara:3-4 çatal puding

Sabah
1 kalın dilim kaşar
1 dilim helva

Sonrasında acıktıkca tarhana çorbası

Yürüyüş yaparak kilo vermek mümkün mü? Bu sorunun cevabını sizler için araştırdım. Gördüğüm rakamlar gerçekten hoşuma gitti. Neden derseniz? Biliyorsunuz ki bu dönemde " Kalp sağlığı için günde 10 bin adım" furyası baya ilgi gördü.

Deneyimde almak istediğim sonuç günde tempolu 1 saatlik 10 bin adımlık bir yürüyüşle diyet yapmadan ayda kaç kalori yakılır ve kaç kilo kaybedilir?
Her gün aşağı yukarı aynı saatlerde mahalleden 2 arkadaşımla birlikte yürüyüşümüze 22 Ekim 2013 tarihinde başladık.
Adım ölçer ve yürüyüş arkadaşımın sayaçlarını sıfırladıktan sonra telefonun alarmını yarım saat sonrası için kuruyor ve alarm çalana kadar yürüdüğümüz noktadan geri dönüyorduk. İlk başlarda 10 bin adımı tamamlayamıyorduk. Yani tempomuzu arttırmamız gerekiyordu. Hanımlara yolda konuşmayı yasakladım :). Yürüdüğümüz yol biraz yokuşlu olduğu için konuştukları zaman nefesleri kesiliyor ve yavaşlıyorlardı. 4 gün sonra varış noktamız uzamaya başladı ve 10 bin adım 1 saat içinde tamamlanmaya hatta geçmeye başladı. Daha bir saat dolmadan "hedefinize ulaştınız" alarmı çalmaya başladı. Tam bir ay içerisinde sadece pazar günleri yürüyüş yapmadık. Yani toplam 28 gün yürüyüş yapmış olduk. Bu arada yürüyüş arkadaşına göre 10 bin adımda 500 kalori harcanıyor, kullananlar bilir. Padometreye göre de 490 kalori harcanıyor.
SONUÇ

• 28 Günde Toplam 280 Bin Adım Attık
  • 280 Bin Adım 500 Kaloriden Hesap Edersek 14 Bin Kalori Eder
  • Yani 7200 kalori = 1 Kg ediyorsa
  • Fazla Yürüdüklerimizi de Hesaba Katarsak Herkesin En Az 2 Kg Vermiş Olması Gerekir.
BU 3 KADIN KAÇAR KİLO VERDİ?

• Diğer arkadaşlarım şu an sizinde okuduğunuz Elma Sirkeli Sarımsak Turşusunu içmeye devam ettikleri bu dönemde sadece aşırı yağlı yiyecekleri yemiyorlar ve akşam sekizden sonra su haricinde çay dahi içmiyorlardı. Ben bu süreçte olmadığım için ve verecek sadece 4 kilom olduğu için artık diyet yapmıyorum. Sadece yürüyüşle çok su kaybım olduğu için normalden 7-8 bardak fazla su tükettim.
1. GÜLŞAH ; 69 Kg İle Başladı 61 Kg İle Bitirdi ( boy = 150)
2. FERİDE ; 74 Kg İle Başladı 65 Kg İle Bitirdi ( boy = 157)
3. BEN ; 59 Kg İle Başladım 56 Kg İle Bitirdim ( boy = 168)

Deneyimin sonucunda şunu anlıyoruz; Hiç diyet yapmadan, normal kilolarda olan biri ortalama 3 kg veriyorken, "Elma Sirkeli Sarımsak Turşusu" içerek ve sadece dikkatli beslenerek yürüyen kişiler ortalama 8-9 kilo kadar verebiliyor.

İlk yazımda size her şeyi kanıtlarıyla aktaracağım demiştim. Aslında yaptığım şey bir nevi sağlıklı zayıflama yöntemlerinin ispatıdır. Söylemek istediğim ise bu gerçekleri gözardı ederek hala hızlı zayıflamak uğruna sağlığınızdan olmanıza gerek yok. Bu yöntemler hem ücretsiz hem de sağlıklı bir yaşamın garantisini veriyor.

Bakın her gün yürüyüş yapmanın yararları nelermiş?

• Kalp ve akciğerlerin çalışmasını kolaylaştırıp verimini arttırır.
  • Fazla yağların yakılmasına yardımcı olur.
  • Metabolizma hızınızı yürüyüşle arttıracağınız için dinlenme esnasında bile kilo vermeye devam edersiniz.
  • Aşırı yeme isteğiniz azalır, tatlı krizi yaşamazsınız.
  • Enerji düzeyiniz artar.
  • Stresin ne olduğunu unutursunuz.
  • Kolesterol ve yüksek tansiyon rahatsızlıklarından hem korur hem de varsa eğer normale dönmesine yardımcı olur.
  • Bağırsaklarınızın düzenli çalışmasını sağlar.
  • Uyku düzeniniz tamamen normale döner.
  • Yürürken kaslarınız kuvvetleneceği için bel, boyun ve eklem ağrılarınız kaybolur.
  • Hafızanız bol oksijen aldığınız için kuvvetlenir.
  • Cinsel yaşantınız, hem kilo verdiğiniz hem de sağlığınız düzeldiği için, ayrıca geri kazandığınız özgüveniniz sayesinde istediğiniz seviyeye gelir.
Sizlere sağlıklı bilgiler verebilmek için harcadığım emeğin karşılığı olarak yorum bölümünde, günlük adım sayılarınızı paylaşırsınız sanırım.

BOL OKSİJENLİ GÜNLER DİLİYORUM...

Kızlar yürüyüşle kilo verme günleri başladı katılmak isteyenler?

Hoşgeldin canım

İnşallah canım

Hoşgeldiniz kızlar inş burda güzel güzel kilolar verirsiniz geç oldu kusura bakmayın anca kendime gelebildim

KAHVALTI
1 küçük tuzlu kurabiye
3 lokma cevizli burma

ARA
5-6 tane badem şekeri

AKŞAM
Yumurtalı köfte
1 kase mantı
1 börek

Aslında yine çok güzel olmadı ama düne göre Nur nimet idare edin kızlar toparlanıyorum yavaş yavaş :)

sabah
2 ymk kaş domatesli biber kavurması
kk peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
az şekerli çay

ara
1 tatlı kaş pekmez

öğlen
1 kase salata

ara
1 elma

akşam
1 tabak salçalı makarna

leslie 3 mile yaptım

makarna yememeliydim biliyorum ama inanılmaz canım çekiyordu 5 buçuk gibi yedim onuda..

selam kızlar

sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz salça, peynir, fındık ezmesi ve çay
ara: neskafe
öğlen: 1 kase ıspanak yanında yoğurt
ara:yarım muz, 1 tatlı kaşığı fındık ezmesi (tatlı krizleri)
akşam: 1 parça fırında tavuk, 1 servis kaşığı pilav, 5-6 tane yuvarlak acı biberlerden, tabi biberi yerken yanında 1 dilim tb yi de gömdüm
ara: türk kahvesi
ara: birazdan yeşilçay

kafa olarak çok yoruldum kızlar bugün..15 dk tempolu yürüyüş

Kızlar yürüyüşle kilo verme günleri başladı katılmak isteyenler?
ah yürümek o kadar imkansız ki bana. Ama ciddi özlüyorum ve firsat bulunca yürüyorum.

Hoşgeldiniz kızlar inş burda güzel güzel kilolar verirsiniz geç oldu kusura bakmayın anca kendime gelebildim
Teşekkürler hoşbuldum

canım sen zaten farkındasın her şeyin ben eminim çok daha iyi olacaksın
erken yemişsin ve leslie yapmışsın wuhuu hem de 3 mil çok iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…