Çok güzel kilo vermişsin yolun sonuna gelmişsin kaç beden inceldin kaç giyiyosunhoşgeldin cnm bende de 2 çocuk var geçen sene bu aylarda 73 tüm şimdi 62civarına indim. 58 olmak istiyorum ben de inş.
ama göbek gitmiyor ya
canım geçmiş olsun sınavların bitmiştir inşallah, fıstıklı sarmalar vs, umarım bugün telafi ediyorsundur canımcımKızlar iki gündür aktif olamıyorum hem sınavlarım vardı hem de biraz canım sıkkın olduğu için böyle oldu kusura bakmayın menülerimi yazıp geçmişe gidicem :)
Dünkü menü
KAHVALTI
2-3 dilim kaşar peynir
2 dilim kepekli ekmek
ÖĞLE
3 kuru kayısı
1 Küçük kutu ton balığı
1 dilim ekmekle bal kaymak
ARA
1 koca armut
Yarım paket kıtıruno (tambuğday kraker)
AKŞAM
Yarım lavaş
Patlıcanlı- domatesli kebap
Biraz tavuk
1 kase çorba
2 bardak ayran
ARA
1 dilim fıstıklı sarma
1 minik muz
Yarım portakal
15-20 dk leslie zumba karışık
1,5-2 lt su
1 bardak beyazçay (kiraz saplı)
1 bardak yeşilçay(kiraz saplı)
Bugünkü menüm
KAHVALTI
2-3 dilim kadar ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
Bal kaymak
ARA
Yaklaşık 5 ceviz
AKŞAM
2/3 lavaş
Yarım porsiyon ciğer
Yarım porsiyon kuşbaşı
Küçük ayran
ARA
1 uzun fıstıklı çikolata
1 küçük muz
1 bardak beyazçay
Menülerim çok iyi değil ama benim kafamda çok iyi değildi bugün çikolatayı sırf sinirden yedim
gayet iyi canım az yediysen sorun yokBugünkü menüm
Sabah
Bir avuç fındık badem
Kahvaltı
1 yk kaymak
10 kadar zeytin
1 yumurta
Yarım pide ekmek
5 bardak kadar çay
Sonra dışarı çıktık 3 e kadar acıkmadım sonrasında da bişey yemeyecektim akşam ablama uğradık muhallebi yapmıştı çok az yedim saat 6 gibi, bikaç bardakta çay içtim, bu arada çayıma yarım çay kaşığı şeker atıyorum onu da bırakıcam inşallah
Spor öğlen leslie 1 yapıyordum yarım kaldı 5 dk kadar yaptm yarın devam edicem ama
gayet iyi canımSabah
2 dilim ekmek
Salca
1 yumurta
1 dilim peynir
Az miktarda bal
Aksam
Corba
2 yemek kasigi firinda patates 1 kofte
2 dilim ekmek
1 kase yogurt
Ara
Yesilcay
Leslimi yaptm.
gayet güzel canım afiyet olsun sporunu ihmsl etme amandün giremedim kızlar dün yediklerim ,
sabah
1adet peynirli pişi (elimin yarısı kadar)
1 adet mantarlı pişi(elimin yarısı kadar)
1 dilim peynir
3 zeytin
azşekerli çay
akşam
yarım kase çorba
yarım kase yoğurt
2yemekkaş pilav
4 ymk kaş ıspanak
1 adet tavuk kanat
akşam eşim pasta aldı yemedimkv dede revani yapmış onuda yemedim
sonra saat 11 de eşim dürüm yaptırdıkoktu sütüm çeker diye bikere ısırdım o kadar.
c.tesi pazar spor yapamadım. zaten yapamayacağımı biliyordum vakit kalmadı bugün leslie 3ebaşlıcam
afiyet olsun canım güzel menüHemen bugünkü menümü paylaşayım
Sabsh
Sütlü kahve
10 tane kadar fındık
Kahvaltı
1 tk kaymak
1 tk Labne
2 yumurta
2 sivri biber
2 dilim pide
Öğle
Izgara tavuk
Salata
Yoğurt
13:50
Sütlü kahvemi içiyorum
Yeme işi bitti
Kahvaltıdan sonra sporumu da yaptım leslie 1 milakşama kadar yaparım daha bişeyler
gayet iyi canım inşallah kaçamak olmamıştırİyi günler bayanlar
Kahvaltı da
Bir ceviz iki dilim tam buğday ekmeği ile yumurtalı ekmek yağsız
İki dilim greyfurt
Ara iki gün kurusu 5 çiğ bademyesil cay
Öğlen bı porsiyon az yağlı sebze üç kaşık yoğurt bı dilim TB ekmeği
Ara kuşburnu çayı ve diyet biskuvi
Şu ana kadar iyi geldim inşallah sonunda kaçamak siz iyi gelir.
Hava soğuk ve çocuklar olduğundan evde ya müzik açıp oynuyorum yada egzersiz pilates squart falan
işte o his harika canım, aynen devam :)sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kase kavrulmuş patates
azşekerli çay
öğlen
1 bardak süt
1 kase yoğurt
ara
3hurma
akşam
1 kase çorba
salata
leslie 3 mile yaptım baya bir yoruldum ama
her geçen gün biraz daha zayıfladığımı hissediyorum. hafifledim resmen.. her gece bugünde başardım diyerek yatıyorum her sabah bugünde zayıfladım diyerek uyanıyorum
40 beden giyiyorum boyum 1.64 . zorlasam 38 beden de olyor bazen:) göbek sezeryandan hatıra bana spor yapıcam bebik büyüsün de birazÇok güzel kilo vermişsin yolun sonuna gelmişsin kaç beden inceldin kaç giyiyosun
Hoşgeldin canımherkese merhaba takıma yeni geliyorum. 1,65 boy 85,2 kilom. haftada dört gün spora gidiyorum. üç gün pilates bir gün kondisyon çalışıyorum. geri kalan günlerde yarım saat ya da bir saat yürüyüş var. şimdilik bu kadar. yarından itibaren yediklerimi not etmeye başlarım olurmu?
İnşallah canımMerhaba bayanlar
Ben 32 yaşında iki çocuk annesi yım . İkinci cocuguma maalesef kilolu kaldım birde ikincininler eklendi derken bir süredir diyet yapmaya çalışıyorum. 80 ile başladım 74.5 da tikanip diyetisyene gittim şimdi de 72.3 kiloyum . Diyetisyen yağ kas oranima bakıyor. 23 kilo yağ ile başlamıştım 3 kilo yağ verdim birazda kas kutlem arttı. 8 kilo daha yağ kaybetmem gerekiyor. İnşallah burada vereceğim hedefim 63
herkese merhaba takıma yeni geliyorum. 1,65 boy 85,2 kilom. haftada dört gün spora gidiyorum. üç gün pilates bir gün kondisyon çalışıyorum. geri kalan günlerde yarım saat ya da bir saat yürüyüş var. şimdilik bu kadar. yarından itibaren yediklerimi not etmeye başlarım olurmu?
Merhaba bayanlar
Ben 32 yaşında iki çocuk annesi yım . İkinci cocuguma maalesef kilolu kaldım birde ikincininler eklendi derken bir süredir diyet yapmaya çalışıyorum. 80 ile başladım 74.5 da tikanip diyetisyene gittim şimdi de 72.3 kiloyum . Diyetisyen yağ kas oranima bakıyor. 23 kilo yağ ile başlamıştım 3 kilo yağ verdim birazda kas kutlem arttı. 8 kilo daha yağ kaybetmem gerekiyor. İnşallah burada vereceğim hedefim 63
ah yürümek o kadar imkansız ki bana. Ama ciddi özlüyorum ve firsat bulunca yürüyorum.Kızlar yürüyüşle kilo verme günleri başladı katılmak isteyenler?
Teşekkürler hoşbuldumHoşgeldiniz kızlar inş burda güzel güzel kilolar verirsiniz geç oldu kusura bakmayın anca kendime gelebildim
canım sen zaten farkındasın her şeyin ben eminim çok daha iyi olacaksınKAHVALTI
1 küçük tuzlu kurabiye
3 lokma cevizli burma
ARA
5-6 tane badem şekeri
AKŞAM
Yumurtalı köfte
1 kase mantı
1 börek
Aslında yine çok güzel olmadı ama düne göre Nur nimetidare edin kızlar toparlanıyorum yavaş yavaş :)
erken yemişsin ve leslie yapmışsın wuhuu hem de 3 mil çok iyi :)sabah
2 ymk kaş domatesli biber kavurması
kk peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
az şekerli çay
ara
1 tatlı kaş pekmez
öğlen
1 kase salata
ara
1 elma
akşam
1 tabak salçalı makarna
leslie 3 mile yaptım
makarna yememeliydim biliyorum ama inanılmaz canım çekiyordu 5 buçuk gibi yedim onuda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?