Dün menümü yazmayı unutmusm.
Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
Bal
Ara
Sekersiz kahve
Aksam
Karnibahar yemegi
2 dilim ekmek
Ara
Sekersiz kahve
Cay= 2 yesilcay
Su= 2 litre
Spor= 1 mil leslie
Ara tarti derken canm ?
pazartesi var bizde de
canım doğum gününü küçük hasarlarla atlatmışsın gibi inş bugün de telafi ediyorsundur :)
tam diyordum ki süper menü o son ara hiç olmamış canım ya
günaydın canım benim, hepimiz için güzel pazarlar olsun inşallah
selam kızlar ne güzel mesajlar okuyorum, herkesın 38 beden vs hayali var :) ha şöyle yahu ne güzel hedefler ve hayaller....ben de 12. sınıfları okutuyorum bu yıl, sene sonunda onlara kep töreni balo falan yapıyoruz muhtemelen o iş bende olacak ve ayarlarsak katılmam gerekecek, ben de onun hayalini kurdum şimdi :) inceciğim etekler, elbiseler giyiyorum törende ve baloda, öyle her tarafımdan yağlar pırtlamıyo, kollarım kalın değil falan, denediğim elbiseler yakışıyor ay ne güzel ya valla özgürlük
Merhaba arkadaşlar ben döndüm. . Yeni gelen arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz yeniler icin kendimden biraz bahsedeyim. Bu takımın kaptan yardimcisiyim..matematik öğretmeniyim ama bu yıl çalışmıyorum.. 9 aylık anneyim.. doğum kilolarını vermeye çalışıyorum. ... yeni gelen arkadaşlar rica etsem yeniden birazcık bahseder misiniz kendinizden
olucaz tabi şekerim, ingilizce öğretmeniyim ben de :)Güzel menü
Afiyet olsun.
Cumaya kadar herhangi bir günde diye sordum.
Tamam canım o zaman yarın sabah tartılayım. Unutmayayım.
Bu gün telafi ediyorum. Bakalım ne olacak yarına.
İnşallah canım yaza hepimiz bomba gibi olacağız. Branşın ne ben de öğretmenim.
3 gün kendini sıksan alışırsın bence. ilk başlarken iki üç gün zor oluyorya öyle düşün.. hemen düzeni yakalarsın canım.Çok iyi vermişsin canım bencede o listeleri uygulayabilirsin ben çoğunlukla 2 ana 1 yada 2 ara öğün olarak besleniyorum bununda çok faydasını gördüm
Bende çok duydum ama hiç yemedim pudingini filan yapıyorlar sen bi dene güzelse bizde yapalım :)
Ya Ne güzel dedin ya evet 4 aya 7li rakamları görebilirim inş tabi benim bu kötü moddan çıkmam lazım
Sen hedefe odaklanmışsın olacak inş hedefin :)
Az cısslı güzel bir menü olmuş afiyet olsun spor olsun ama :)
Gayet güzel tatlım maşallah sporu 1 mil yapmışsın ufaktan artırsan mı acaba
https://m.ok.ru/video/24613161627
İlk kendisi başlıyor sonra kızlar da geliyor. Jogging var bunda çok eğlenceli.
selam kızlar ne güzel mesajlar okuyorum, herkesın 38 beden vs hayali var :) ha şöyle yahu ne güzel hedefler ve hayaller....ben de 12. sınıfları okutuyorum bu yıl, sene sonunda onlara kep töreni balo falan yapıyoruz muhtemelen o iş bende olacak ve ayarlarsak katılmam gerekecek, ben de onun hayalini kurdum şimdi :) inceciğim etekler, elbiseler giyiyorum törende ve baloda, öyle her tarafımdan yağlar pırtlamıyo, kollarım kalın değil falan, denediğim elbiseler yakışıyor ay ne güzel ya valla özgürlük
olucaz tabi şekerim, ingilizce öğretmeniyim ben de :)
Ne çok öğretmen varmış takımda. Fizik öğretmeniyim ben de :))
Annem geldi kızlar dua edin :) onun o hatay mutfağından çıkan elleriyle yaptıklarını yiyememek... Düşünmek istemiyorum
Bu arada kendimi nedense dev gibi hissediyorum ödem is coming galiba
dün akşam eşim pizza aldı fazla almış bende yedim 3 dilimhafta sonları yiycekmişim öyle diyor bana
neyse ctesi günü
diyet 1
su 2 lt
çay yeşil çay
spor yok
kitap yok
hoşgeldin canım ben de geçen seni sormuştum nerelerdesin diye :)Merhaba arkadaşlar ben döndüm. . Yeni gelen arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz yeniler icin kendimden biraz bahsedeyim. Bu takımın kaptan yardimcisiyim..matematik öğretmeniyim ama bu yıl çalışmıyorum.. 9 aylık anneyim.. doğum kilolarını vermeye çalışıyorum. ... yeni gelen arkadaşlar rica etsem yeniden birazcık bahseder misiniz kendinizden
aa sen de mi meslektaşNe çok öğretmen varmış takımda. Fizik öğretmeniyim ben de :))
Annem geldi kızlar dua edin :) onun o hatay mutfağından çıkan elleriyle yaptıklarını yiyememek... Düşünmek istemiyorum
ay ağzından bal damlıyor güzellik :)3 gün kendini sıksan alışırsın bence. ilk başlarken iki üç gün zor oluyorya öyle düşün.. hemen düzeni yakalarsın canım.
seninkide olacak inş canııım :)
ben 4 mil yaptım 3 milden az terledim valla. 5 nasıl iyi terletiyor mu ?
offf taş gibi olcaksın incecik
ay şuan kocana uyuz oldum yaadün akşam eşim pizza aldı fazla almış bende yedim 3 dilimhafta sonları yiycekmişim öyle diyor bana
neyse ctesi günü
diyet 1
su 2 lt
çay yeşil çay
spor yok
kitap yok
amin canım hepimize kolay gelsin malum yarın işbaşı :) ama senin branşın da çok zor ve yorucu, ben üniversiteye öğrenci hazırlıyorum dil sınıfına giriyorum iki yıldır o beni çok yoruyor, şunları bir mezun etsem hayırlısıyla rahatlayacağımInşallah.
İngilizce zor bir ders. Allah kolaylık versin.
Aman dikkat.
Anneciğine söģle çok yapmasın.
Ödem atıcı çaylar iç canım.
Ahhhh ahhhh o kocalar.
Kilolu olsan şikayet derler.
Zayıflamaya uğraşırsın aman vermesin diye uğraşıyorlar.
Anlamak zor
Çok saol canım yaptım süperdi :)https://m.ok.ru/video/24613161627
İlk kendisi başlıyor sonra kızlar da geliyor. Jogging var bunda çok eğlenceli.
Gayet güzel canım afiyet olsunDün menümü yazmayı unutmusm.
Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
Bal
Ara
Sekersiz kahve
Aksam
Karnibahar yemegi
2 dilim ekmek
Ara
Sekersiz kahve
Cay= 2 yesilcay
Su= 2 litre
Spor= 1 mil leslie
Hoşgeldin kuzum seni çok özledikMerhaba arkadaşlar ben döndüm. . Yeni gelen arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz yeniler icin kendimden biraz bahsedeyim. Bu takımın kaptan yardimcisiyim..matematik öğretmeniyim ama bu yıl çalışmıyorum.. 9 aylık anneyim.. doğum kilolarını vermeye çalışıyorum. ... yeni gelen arkadaşlar rica etsem yeniden birazcık bahseder misiniz kendinizden
Herşeyden ye canım gözünde kalmasın bişey sadece miktarlara dikkat edersinNe çok öğretmen varmış takımda. Fizik öğretmeniyim ben de :))
Evet canım bugün açılışımı yaptım çok şükür gayet güzeldi bana göre 5 mil çok güzel tavsiye ederim3 gün kendini sıksan alışırsın bence. ilk başlarken iki üç gün zor oluyorya öyle düşün.. hemen düzeni yakalarsın canım.
seninkide olacak inş canııım :)
ben 4 mil yaptım 3 milden az terledim valla. 5 nasıl iyi terletiyor mu ?
offf taş gibi olcaksın incecik
Hadi ya kötü olmuş bugün düzeltmişsindir amadün akşam eşim pizza aldı fazla almış bende yedim 3 dilimhafta sonları yiycekmişim öyle diyor bana
neyse ctesi günü
diyet 1
su 2 lt
çay yeşil çay
spor yok
kitap yok
Gayet güzel canım afiyet olsun benim pazarım güzel geçti çok şükürselam kızlar bir yandan kahvemi yudumlarken diğer yandan size yazıyorumnasıl geçti pazarınız ?
menum
sabah: 2 dilim kızarmış tb, tereyağı, salça, peynir, zeytin ve az tahinpekmez çay
ara: 1 br yeşilçaylı karışım, 1 mandalina
öğlen: 3 fırında peynirli sigara böreği, 10 zeytin ve çay
ara: 2 br yeşilçaylı karışım ve spordan sonra 1 br süt ve 1 küçük muz
akşam: yeşil salata, 3-4 parça tavuk şinitzel
ara: kahvemi içiyorum, 1 çatal tahin helvası
ara: yeşilçay
menü: 4
su: yeterli
çay: yeşilçaylı karışım ve 1 br yeşilçay
spor: 10 dk aerobik dans, 150 mekik, 20 squat, bel, kol,kalca,bacak çalıştım
Hoşgeldin canım senide çok özledikMerhaba kızlar döndüm ben de memleketten , okullar açılıyor koşuşturma başlıyor.
Köyde neler neler yedim.. Yarın sabah tartıyla randevumuz var çok korkuyorum
Bence güzel olmuş afiyet olsun canımKızlar bugün sanki karnımda bir canavar vardı sürekli acıktı
Sabah
3 zeytin
1 yumurtalı omlet
1 küp helva(başıma bela aldım tadı çok güzel)
2 dilim ekmek
Çok az peynir
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
Yoğurtlu haşlanmış brokoli
Ara
Galeta ve 15 gr krem peynir çay
Akşam
Fırında balık
Salata
Maden suyu
Çeyrek simit
Türk kahvesi
Diyet 3
Spor leslie 2 mile
Su 3 lt
Yeşilçay(içeceğim)
Kitap yok
selam canım çok sevindim senin de iyi geçtiğine malum yarın tartı var :)Çok saol canım yaptım süperdi :)
Gayet güzel canım afiyet olsun
Hoşgeldin kuzum seni çok özledik
Herşeyden ye canım gözünde kalmasın bişey sadece miktarlara dikkat edersin
Evet canım bugün açılışımı yaptım çok şükür gayet güzeldi bana göre 5 mil çok güzel tavsiye ederim
Hadi ya kötü olmuş bugün düzeltmişsindir ama
Gayet güzel canım afiyet olsun benim pazarım güzel geçti çok şükür
Hoşgeldin canım senide çok özledik
Bence güzel olmuş afiyet olsun canım
Hoşgeldin canım özledik seni :)Merhaba kızlar döndüm ben de memleketten , okullar açılıyor koşuşturma başlıyor.
Köyde neler neler yedim.. Yarın sabah tartıyla randevumuz var çok korkuyorum
Fena değil cnm menün afiyet olsunKızlar bugün sanki karnımda bir canavar vardı sürekli acıktı
Sabah
3 zeytin
1 yumurtalı omlet
1 küp helva(başıma bela aldım tadı çok güzel)
2 dilim ekmek
Çok az peynir
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
Yoğurtlu haşlanmış brokoli
Ara
Galeta ve 15 gr krem peynir çay
Akşam
Fırında balık
Salata
Maden suyu
Çeyrek simit
Türk kahvesi
Diyet 3
Spor leslie 2 mile
Su 3 lt
Yeşilçay(içeceğim)
Kitap yok
Gayet iyi tatlım özellikle sporun harika :)KAHVALTI
2 haşlanmış yumurta
1 portakal
ARA
1 kaşık çiğ dolma içi
SPORDAN SONRA
Küçük kase yoğurdun içine 3 günkurusu
AKŞAM
Yarım lavaş
Soğanlı domatesli kebap
Yarım kase sebze çorbası
Az Salata
1 bardak ayran
Yemeğin üstüne
Bir fincan şekerli kahve
1 fındık kadar draje
ARA
Çatalın ucuyla sadece tadına baktım
Çeyrek elma
Akşam misafirlikteydik o yüzden ayıp olmasın diye sadece eser miktarda yedim cıslardan
Diyet=4
Spor=Leslie 5 mil (68 dk)çok güzeldi bayağı terletti
Çay=1 bardak beyazçay
Su=2 ltye tamamlamaya çalışıcam az oldu biraz
Kitap=Aşkın gözyaşları
Ben de bugün 5 milden 2 mil yapabildim ama tere battım. Bir de spor ayakkabıyla yapmaya başladım resmen bacaklarım yandı. Daha önce crocs la yapıyordum eforuma acıdım resmenÇok saol canım yaptım süperdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?