Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Pazarlar benim için yorucu oluyor.
Menüyr gelince börekler sıtıtmış sankim.
Şnitzel parça mı lokma mı.

Anammm kolay gelsin.
Onların stresi ister istemez bize de geçiuor.
Bilmiyorum çocuğun var mi .
Benim kızım 3. Cü sınıfa gidiuor. Bu yıl deneme sınavı oldular ona bile ölüp bitiyorum ben.
Onlar ki hele üniversite. Allah sana da onlara da kolaylık versin.

Merhaba kızlar döndüm ben de memleketten , okullar açılıyor koşuşturma başlıyor.
Köyde neler neler yedim.. Yarın sabah tartıyla randevumuz var çok korkuyorum

Hoßgrldin canım. Teşekküt ederim.
Emine ben 36 yaşındayım.

Çok ofsayt yok canım.
Afiyet olsun.

Dpora aşık oldum.
Maşallah. O spora erimeyen cıss kalmaz.

SEVGİLİ TAKIM ARKADAŞLARIM YARIN PAZARTESİ TARTISI LÜTFEN TÜM ÜYELER YARIN BU CUMA KİLOSUYLA BERABER TARTI SONUÇLARINI PAYLAŞSIN :)))
Bu hafta 6. Olduk bu hafta neden derece olmasın

Unutur muyum. Sabırla sabahı bekliyorum.

Ben de bugün 5 milden 2 mil yapabildim ama tere battım. Bir de spor ayakkabıyla yapmaya başladım resmen bacaklarım yandı. Daha önce crocs la yapıyordum eforuma acıdım resmen

Ben genelde 3 mil yapıyorum ama evde ayakkabısız yapıyorum. Fark eder mi ki

Aynen öyle canım şimdi sınav yaklaştıkça bana da çöküyo stres ama aldırmamaya çalışıyorum kendimi zayıflayıp tarz olup gezip tozmaya veriyorum ben bekarım kuzum ama anlıyorum seni çocuk büyütmek çok zor Allah kolaylık versin inş...börekler küçüktü ya bugün de yicem sonra yok, şnitzelinde bazıları tek lokmalık bazıları 2-3 lokmalıktı

Günaydın kızlar
Cuma: 70,2
Pzrtesi: 70,2

Ay yapıştım ben bu kiloya ya off

Artı değilsin. Şimdi grlsin eksiler cumaya kadar.

Zayıfla ve gez toz.
Kilo olunca sanki insan hep baģlı. Sınırlanıyor.
Son sınıflar da eğlencelidir aslında. En azından yaptığın espiriti anlar sana espiri ild cevap verir. Ben orta okuldayım. Bizim rahat öğrenci profilimiz.

Günaydın canım evet aynen öyle yapıcam inş Bu şekilde gezdiğimden de bişi anlamıyorum çünkü tam anlamıyla istediğim gbi giyinemiyo ve görünemiyorum.. evet eğlenceliler ama stresten de sacmalıyolar bazen şimdi deneme yapıyorum onları bnde kitap okucam :) artı olmamsm güzel de inş cuma eksi görürüz hepimiz ya aminn

Selam kızlar haftasonu ağır misafirlerim vardı ve ben 2 hasta sürekli ağlayan bebekle mükellef bir masa hazırladım 10 küsür çeşit yemek tatlı tuzlu vs hazırladım çoookkkk yoruldum öncelikle beni tebrik edin çok zor şartlarda hazırladığım yemekler için ve de kızın bana hepsinin tadına bakayım derken hızımı alamayıp bi güzel yediğim için
hele ki bi şekerpare yapmıştım yeme de yanında yat olmuştu ama ben yatmadım yediiiimmmm hem de bir değil beş değil kaç olduğunu hiç bilmiyorummm ya ben yine yeme moduna geçtim bu sabahta devam etti biri beni durdursunnnn

Dün dünde kaldı ama bugün yeni bir gün !! Hemen yemeyi kesip eline bir bardak alıyorsun ve güzelce suyunu içiyorsun !! Üstüne sporunu yapıyorsun sonra bak bakalım yiyebilecek misin o kdr çaba gösterip ter döktükten sonra

Canımsınnnnnn hemen yetiştin imdadıma ama o kadar çok yemek yapmışım ki dolap tıka basa dolu ve her açışımda psikolojikmen yeme gereği duyuyorum iyisi mi ben birilerini çağırayım gelsin bitirsinler şu yemkleri evet evet

aynen ya hem kilomla ilgili şakalar yapar sonrada yedirmeye çalışır aç geziyorum diye kıyamıyor bana

ya sen şu 150 mekiği nasıl çekiyorsun maşallah

evet bende öyle diyorumda işte gelde anlat daha o kadar çok tatlıları çikolatalarını reddediyorumki bir bilseniz :))
biryerde bozuyor ayarlarımı

pazar günü cozutmadım evet. normalde hem ctesi hem p.tesi cozutuyodum bu sefer öyle olmadı bu iyi bir başlangıç bence kendimi tebrik ediyorum

SEVGİLİ TAKIM ARKADAŞLARIM YARIN PAZARTESİ TARTISI LÜTFEN TÜM ÜYELER YARIN BU CUMA KİLOSUYLA BERABER TARTI SONUÇLARINI PAYLAŞSIN :)))
Bu hafta 6. Olduk bu hafta neden derece olmasın

canımcım ben bugün tartılamıyorum malesef kısa zamanda çözceğim bu işi inş.
cumaları sıkıntı olmaz ama

Günaydın kızlar

olabiliiiiiirrrr daha cumaya çooook var 4 günde ohoooooo

Perşembe tartılmıştım kızlar 92.3 tüm.
Bu sabah 90.1 im. Bakalım cumaya kadar 89 lara düşeceğim mi

vovv gerçekten harikasın

pazar menüm

sabah
4 köfte
2 dilim ekmek
kk peynir
çok az tereyağı bal
2 bardak çay

ara
1 dilim kek
1 bardak çay

akşam
2 3 kaşık çorba
2 küçük tavuk kanat
2 ymk kaş taze fasulye
az salata

ara
1 bardak çay

diyet 4
spor yok
çay yok
su 2 lt
kitap yok

Benim ödemli günlerime merhaba diyelim.

Cuma 65.9
Pazartesi 66.4

Sakince geçmesini mi beklemeliyim yoksa daha mı çok spor yapmalıyım anlamadım. Son 6 kilom olduğu için mi veremiyorum böyle gıdm gıdım.
Sporu bir kaç mil artırırsam mı ki?

bence hiç durma kalk spor yap bol bol :)
su iç maydonoz suyu iç

Bence yeme hakkını doldurmuşsun.
Artık yeme bence. Sonra daha fazla pişman olacaksın. En iyisi çağır birilerini tüketsinler hepsini. Sen de kurtul .

Son kilolar zaten çok zor gider. O yüzden de daha çok dikkat. Ve daha fazla spor.

Ben de bugün 5 milden 2 mil yapabildim ama tere battım. Bir de spor ayakkabıyla yapmaya başladım resmen bacaklarım yandı. Daha önce crocs la yapıyordum eforuma acıdım resmen
Ya bende mi spor ayakkabıyla yapsam daha mı faydalı oluyor

Çok güzel olmuş canım afiyet olsun bu arada enerjin çok güzel gelmenle daha da canlandı takım :)
Günaydın kızlar

Bence sabit olmak iyi canım Cuma'ya 6yı göreceksin

Perşembe tartılmıştım kızlar 92.3 tüm.
Bu sabah 90.1 im. Bakalım cumaya kadar 89 lara düşeceğim mi
Çok güzel vermişsin canım tebrik ederim
Tatlım hemen çık o moddan yemekleri dağıt yada buzluğa filan at çabucak kurtul bugünden tezi yok hemen eski düzenine dönmen lazım

Canım gayet güzel olmuş sadece spor yok dünde yoktu

Canım bol bol ödem atıcı çaylar içip tuzu azaltsan geçer bence spora devam et ama

Kızlar
Cuma:98
Bugün:98,5
Dün güzel geçti ama cumartesi cozutmam ayrıca reglimin ilk günleri olması sonucu etkiledi sanırsam

regldendir o canım üzülme atarsın. bende bugün regl olmuşum biz ikimiz bu hafta daha çok zayıflarız bence :))

ben malesef hafta sonu spor yapamıyorum canım evde olmuyoruz hiç ful kv de geçiyor.. o yüzden yapamıyorum. çoşmadığım sürece o günlerde sıkıntı olmucak inş..

bu arada bende katılıyorum H hedef68 gerçekten enerjin çok iyi :)

Vuu süper vermıssın cnm

Teşekkür ederim. İlk kilolar ya kolay gidiyor canım. Sonrasına bakacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…